Mi-am revoluționat viața în mai puțin de 2 ani de zile ​​​prin descoperirea misiunii personale și am ajutat peste 1382 de oameni să își schimbe gândirea și atitudinea în fața vieții.


14 pași simpli de deblocare a puterii tale interioare

Caiet de lucru (material electronic) si meditatii ghidate

​Diferența între succes și eșec în această lume stă în puterea din interiorul tău.

Poate te-ai săturat să stai mereu în umbră, să faci doar ce zic cei mai buni decât tine, poate vrei să strălucești cu adevărat în societate, atunci acest caiet de lucru este pentru tine.
 
Acest workbook te va ajuta să eliberezi o dată pentru totdeauna acea forță interioară care te va propulsa acolo unde îți dorești să ajungi prin intermediul unor exerciții și tehnici audio țintite spre sursa din subconștientul tău.

Vom lucra atât pe conștient prin intermediul temelor, cât și pe subconștient prin meditații.

Obișnuim adesea să credem că alții sunt mai buni, mai pregătiți, mai de succes ca noi, că alții au avut noroc sau au riscat teribil.

​Vreau doar să înțelegi că în interiorul tău este un foc ce așteaptă scânteia.

Suntem rezultatul gândurilor și convingerilor preluate de la toți ceilalți, iar vocea noastră care strigă “POT” nu se aude pentru că încă nu este hrănită.

Încă mai ai în interiorul tău urme de vinovăție cu părinții tăi sau cu copilul tău interior?

Atunci singura și cea mai minunată cale de eliberare este meditația pe care ți-o ofer bonus în acest workbook.

Acest workbook conține 14 pași simpli prin care vei lucra și 7 tehnici audio de reprogramare mentală care te vor ajuta să îți eliberezi puterea din interiorul tău pentru a trăi așa cum meriți cu adevărat.

​Mai exact, vor atinge următoarele subiecte pe care tu vei putea lucra de acum înainte oricând îți permite timpul, subiecte precum:

 • ​Iubirea de sine
 • ​Valorizare pentru noi înșine și pentru ceilalți
 • ​Stima de sine
 • ​Convingeri limitative
 • ​Echilibrarea părților noastre interioare
 • ​Vizualizare
 • ​Celebrarea
 • ​Resentimente si vină
 • ​Regrete și tehnica de Recadrare
 • ​Iertarea
 • ​Recunoștință
 • ​Subconștientul și copilul interior
 • ​Puterea afirmațiilor
 • ​Valorile personale

Cele mai puternice moduri de a schimba realitatea în care trăiești este să reușești să rescrii scenarii de mult înrădăcinate în subconștientul tău cu ajutorul meditațiilor:

Mai exact vei avea acces la 7 meditații ghidate pentru a rescrie scenarii precum :

 • ​​Vindecarea copilului interior
 • ​Iertarea
 • ​Recunoștința
 • ​Vindecarea traumelor
 • ​Eliberare și armonie interioară
 • ​Reprogramare mentală
 • ​Meditația cafelei

Despre autor

Eu sunt Alina Șutu, sunt un om simplu ce am trecut prin multe experiențe odată cu plecarea mea din România, experiențe care m-au îngenunchiat, dar care m-au făcut mai puternică.


Povestea mea este povestea romanului pierdut de sine în străinătate, criza din 2008 ne-a adus în Belgia, unde am decis împreună cu soțul meu să ne oprim din trăit câțiva ani ca să ne facem un rost în țară. Atunci nu aveam nici o noțiune de dezvoltare personală, mai mult simt că acei ani am fost anesteziată complet și în 2016, la 33 de ani am trecut prin declinul vieții mele. Adunasem datorii de 55.000 de euro ce le-am înțeles abia când am vrut să fug de tot (pentru 55.000 venisem de fapt în Belgia, să plătim apartamentul și după 6 ani, noi eram în aceeași situație, cu frica de a pierde tot ce reușisem în țară).


Aveam o familie frumoasă, doi copii mici de 2 și 4 ani, soțul care mereu își pusese bazele în capacitatea mea de a rezolva orice problemă și pentru prima dată, mintea mea nu mai găsea nici o rezolvare. Am simțit că cedez psihic și cea mai mare frică era că vom pica toți.

Îmi pusesem pe umerii mei toate grijile și când nu am mai găsit nici o soluție am vrut să fug, să plec cu copiii în România și apoi să asteptăm ca și soțul să vină. Eram hotărâtă, dacă nu s-ar fi întâmplat să trăiesc o dramă mai mare ca a mea. 


Când simțeam că nu mai pot sa rezist, o prietenă de-a mea, mamă a 2 copii de aceeași vârstă se lupta cu viața…


Eu simțeam că rana mea este cea mai mare posibil, pană să văd o altă familie că ar fi dat totul doar să trăiască. Am luptat 3 săptămâni într-o campanie și când ea a pierdut lupta, o parte din mine a reacționat tragic, plângeam mereu și la nivel interior parcă eu o pierdusem. Cei apropiați s-au speriat de ce se întâmpla cu mine și totuși la o lună de la acel moment, eu eram alta. 


Din experiență respectivă am înțeles că tot ce mi se întâmplă este cu un rost și că probabil am un rol în Belgia și nu m-am mai împotrivit. Deodată găseam soluții la problemele noastre și dorința de a mă dezvolta chiar și aici, creștea de la zi la zi. La un an de zile de la acele momente eu deja eram Coach și lucram cu zeci de oameni prin programe de dezvoltare personală și spirituală, iar soțul avea deja propria afacere, o echipă în construcții.

La mai puțin de 2 ani de zile am devenit liberi, toate datoriile le-am achitat și frica zilei de mâine a dispărut. Unele lucruri încă îmi este greu să le explic, au fost 2 ani în care am lucrat mereu cu mine, cu fricile mele, m-am aruncat în gol pentru un vis și imediat și soțul își pierdea locul de muncă...au fost perioade prin care a trebuit să trecem, dar cum am învins fricile, magia a devenit natura vieții noastre.


Menirea mea este să ajut oamenii să se regăsească, să-i ajut să-și descopere misiunea personală și să înceapă să și-o trăiască.

Sunt atât de mulți oameni ce au știut ce îi împlinește, dar totuși singuri fiind, au cedat presiunilor celor din jur și societății și darul lor s-a rispit.

Este nevoie să ai lângă tine pe cineva ce a trecut prin acest proces, care crede în tine când încă tu poate nu crezi .

Astfel este mai ușor să acționezi, să lași fricile supraviețuirii în urmă și cu fiecare pas făcut câștigi mai multă încredere în tine.

Testimoniale

Alina este o persoană minunată, dedicată, sinceră și cu iubire de oameni înainte de toate și am avut ocazia să o cunosc și în calitate de coach fapt pentru care îi sunt recunoscătoare deoarece am învățat să mă descopăr, să mă accept și să mă iubesc așa cum sunt, să fac un salt de calitate în viața profesională având motivația necesară. Draga mea, îți mulțumesc tare mult și îți doresc ce e mai bun pe lume!


Roxana Sarban

Licențiată în drept

Povestea noastră a început când situația noastră financiară nu era super strălucită, dar și pentru că la începutul anului 2018 am simțit să mă regăsesc, să fac ceva cu mine. Am simțit că e momentul pentru o schimbare pentru a-mi găsi liniștea interioară. În ianuarie am început sesiunile……încet, încet, descoperind frici, temeri și devenind ceea ce sunt acum: liniștită, cerebrală, pregătită să înfrunt alte frici și fără să mai am acele bătăi de inimă. Când primeam o nouă provocare eram reținută, acum cuget, mă gândesc, fără frică, asta nu înseamnă că nu mai am frici. Le am, dar altfel. Îți mulțumesc Alina pentru tot. Situația financiară s-a schimbat în bine, mult mai prosperă decât înainte și avem spor în toate și mai ales timp. Am început să am timp cu mine și pentru mine. Relația cu copiii și soțul, dar și cu cei din jur e altfel. Am evoluat. Sunt altfel.


Mihaela Cazacu

Antreprenoare

Am fost într-un punct critic al vieţii mele, când nu mai vedeam nici un geam deschis, totul era negru sau gri…gândurile îmi erau toate negative…ştiam că undeva o să fie bine dar totuşi eram mai mereu nefericită şi tristă..luptam pentru ceea ce vroiam dar nu mă făcea fericită…tristă şi depresivă..aveam practic tot ce îmi doream dar eu totuşi aveam gânduri negre…Mulţumesc Alina că m-ai ajutat să mă ridic, că m-ai ajutat să văd ce am, ce este în jurul meu…şi să iubesc aceste lucruri şi să le apreciez..că m-ai învăţat să mă ridic şi singură de câte ori cad…acum ştiu că am tot ce îmi doresc..iubesc tot ceea ce am..mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am..ştiu că tot ce îmi doresc mi se îndeplineşte şi eu cred acest lucru. Eşti o fiinţă minunată care se gândeşte în primul rând la ceilalţi…o să ajungi acolo unde îţi doreşti…şi eu o să vin să te văd şi să te ascult. Te pup şi te iubesc.


Gabriela Nohai

Farmacistă

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

• Telefon: 0032488148715

• Orar: 09:00 - 17:00

• Email : office@alinasutu.ro

© 2021 Powered by Digitally.Plus