2 Workshopuri transformaționale cu Alina Șutu

logo white

2024 - Anul tău

2024 - Anul tău

17 și 18 ianuarie, ora 19:00

17 și 18 ianuarie
ora 19:00
(exclusiv pentru membrii Comunității)

(exclusiv pentru membrii Comunității)

Recapătă-ți încrederea în sine și fă din 2024 aliatul tău în îndeplinirea obiectivelor

Recapătă-ți încrederea în sine și fă din 2024 aliatul tău în îndeplinirea obiectivelor

Castiga-jocul-banilor-lp (1)

Te regăsești în fața unor provocări care te împiedică să-ți transformi intențiile în acțiuni concrete?

Resimți o amorțeală și parcă nu mai ai niciun chef să începi să lucrezi în direcția visurilor tale?

După bucuria sărbătorilor, este normal să simți o oarecare lipsă de motivație, dar cum poți depăși această stare și să-ți recâștigi energia pentru a face primii pași către obiectivele tale?

Ai trecut prin experiența setării unor intenții entuziaste la început de an, dar parcă nu ai încredere că le poți realiza, iar asta te ține pe loc? Îți dorești să îți urmezi visurile, dar te-ai simțit insuficient de bun/ă şi te-ai temut că o să dai greș?

Vreau să știi că lipsa încrederii în sine te poate împiedica să ratezi oportunități, să eviți relații personale şi profesionale armonioase, față de care nu te simți demn/ă. Din cauza asta, nu reuşeşti să faci primii pași către realizarea proiectelor și obiectivelor setate. Când ele nu se îndeplinesc, ele creează un dezechilibru în relația cu sinele tău, adâncind acea rană a lui ”nu sunt suficient de bun/ă”.

Pentru că știu că ipsa de încredere nu este o caracteristică specifică personalităţii tale, ci este o problemă ce poate fi depăşită şi transformată în esenţa vieţii tale, aș vrea să-ți arăt cum poți prelua controlul asupra situației şi să schimbi modul în care te percepi şi te raportezi la tine insǎți, pentru ca 2024 să fie Anul Tău.

lp-img-1

Deschide-ți inima și cucereşte propria ta cale spre a face ca visele sa devină realitate

Prin participarea la cele 2 Workshopuri dedicate 100% comunității noastre – ”Tehnici prin care să crești încrederea în forțele proprii” (17 ianuarie) și ”Cum legile universale pot deveni aliatul tău în împlinirea obiectivelor” (18 ianuarie), vei înțelege cauzele lipsei de încredere în sine şi legătura dintre adultul de azi şi copilul de ieri.

Vei primi explicații teoretice şi metode clare prin care poți să-ți crești încrederea în tine pentru a-ți putea îndeplini obiectivele în 2024, integrând puterea celor 7 Legi Universale în viața ta.

Pe durata workshopurilor vei învăța să faci conștient următoarele lucruri, pentru ca 2024 să fie Anul Tău:

1. Să-ți asumi riscuri
2. Să fii mândru de tine
3. Sa-ți pui în lumină calitățile
4. Să-ți dai voie să greșești
5. Să-ți fixezi obiective realizabile
6. Să îndrăznești să ceri ajutor
7. Să te feliciți pentru realizările tale
8. Să-ți transformi fricile în energie pozitivă
9. Să te compari doar cu tine cel/cea de ieri
10. Să integrezi în viața ta Legile Universale și să te lași ghidat de înțelepciunea lor

La final, vom face o practică ghidată pentru ancorarea emoțională prin care îți vei activa
superputerea interioară pentru a-ți atinge scopurile.

Te invit să îți asumi un proces de recalibrare în fața obiectivelor tale pe 2024, pentru a putea să-ți transformi gândurile și convingerile, să-ți eliberezi emoțiile negative și să acționezi în direcția visurilor tale!

lp-img-2

Câteva motive pentru care merită să participi la acest Workshop:

lp-img-3

În urmă cu 7 ani, viața mea părea lipsită de direcție și încredere...

alina-sutu-contact

Eram convinsă că nu am resursele necesare pentru a-mi atinge scopurile și visurile mele. Dar totul a început să se schimbe atunci când am făcut o promisiune către mine însămi, o promisiune care avea să devină ghidul vieții mele.

Mi-am descris, în cele mai amănunțite detalii, viața pe care mi-o doresc, punând acea foaie scrisă de mână la vedere, peste tot prin casă, pentru a mi-o imprima în minte, în suflet şi a o transforma în acţiuni concrete.

Acum, la 7 ani distanță, realizez cu uimire și bucurie că tot ce mi-am propus, chiar și când nu aveam energie şi încredere că voi reuși, s-a împlinit, iar eu trăiesc acea realitate. Şi asta pentru că, înainte să am cu adevărat încredere în mine, m-am educat să cred că orice îmi doresc este posibil.

Am ajuns la concluzia că rezultatele nu apar din senin fără să acționez. Mi-am asumat riscuri, mi-am acceptat cu blândețe greşelile şi uşor-uşor mi-am descoperit talentele şi capacităţile mele naturale şi le-am dezvoltat curajos în proiecte, de-a lungul timpului.

Am început să cred, la început – mecanic, că viața mea poate fi extraordinară, o sursă de inspirație pentru mine şi pentru omenire. Drumul meu a fost plin de provocări şi obstacole, dar am învățat să am încredere în propria mea putere de a le depăşi.

Eliminând situațiile în care mă paralizau frica şi neîncrederea de a merge mai departe, mi-am fixat obiective pe care, pas cu pas să le construiesc spre îndeplinire. M-am concentrat pe bucuria personală şi pe recunoștință, ducând o viață curată şi autentică. Astfel, cu cât mă acceptam aşa cum sunt, fără să fiu afectată de părerile celorlalți, cu atât deveneam cea mai bună versiune a mea.

Fără să-mi dau seama, toate acestea mi-au adus încrederea în mine şi puterea de a-mi trăi misiunea personală, prin care zeci de mii de oameni îşi trăiesc visul, datorită ghidării mele.

Prin aceste 2 Workshopuri transformaționale GRATUITE vreau să-ți așez pașii către viața pe care ți-o dorești, în care să pornești cu încredere că poți realiza orice îți propui în 2024, așa cum și eu am făcut-o de atâtea ori, de când am început să-mi trăiesc viața conștient și prezent.

Te aștept să participi LIVE pe 17 și 18 ianuarie, de la ora 19:00, pentru a-ți face cunoștință cu niște tehnici de creștere a încrederii în forțele proprii și să-ți explic în ce mod te poți lăsa inspirat/ă și ghidat/ă de înțelepciunea Legilor Universale, pentru a-te elibera din capcanele limitărilor interioare și de a crea realitatea pe care ți-o dorești în acest an, 2024!

Descoperă testimonialele femeilor pe care le-am ajutat să-și recâștige încrederea în sine:

Testimoniale

Simt să împărtăşesc cu tine deoarece tot ceea ce mi se întâmplă este de când tu ai apărut în viața mea.
Te aud şi acum când spuneai că putem avea ceea ce ne dorim şi am fost propria mea martoră la schimbare, la aceste miracole care s-au întâmplat în viața mea.

Citește continuarea

Începând de la miracolele ale însănătoşirii din punct de vedere de sănătate, relațiile cu oamenii până la cea financiară.
A venit ziua când calculasem totul, calcule ca să putem acoperi cheltuielile pentru luna mai ca să nu intrăm pe minus.
Pentru prima dată am crezut că totul va fi bine și nu mi-am făcut griji.
Am crezut și miracolul a apărut.
Primește un mesaj soțul meu unde o doamnă vrea să facă o lucrare în casă iar eu dacă pot să fac curățenie în toată casa că se reîntorc acasă.
În doar o zi am primit eu și soțul meu 1000 de euro, acești bani în trecut îi făceam într-o lună, nu o zi, a fost foarte încântată.
Dânsa a spus: Eu sunt foarte fixistă, maniacă în absolut tot iar ceea ce ați făcut voi m-a lăsat profund impresionată.
După 2 zile a primit alt telefon în care a sunat cineva să îi ofere un cec de 750 de euro care îi era dator de mai mult timp soțului meu dar tot amânase.
A ieşit exact suma de care mai aveam nevoie ca să fim cu cheltuielile la zi, asigurări şi tot.
Am reuşit să îmi eliberez mintea şi să gândesc diferit, am început să trăiesc cu adevărat.
Am atras oameni pozitivi iar acum simt că au ieșit din viața mea acele persoane care mă storceau de energie.
Acum toți vorbesc diferit în jurul meu și chiar dacă au început mulți din prietenii mei să divorțeze, cum spun eu ca pe bandă, am înțeles că au propriile lor lecții și am rămas doar un observator.
Am observat că dacă mi-am pus în gând că o persoană să nu mă mai deranjeze, să nu mai vină zi de zi pe mine s-a și întâmplat.
E ca și cum am găsit în mine o putere de a materializa tot ceea ce îmi doresc și e benefic pentru mine.
Simt că m-am eliberat de toate lucrurile pe care nu mi le mai doresc, mai am unul de care nu sunt încă așa sigură dar cu siguranță se așează și e spre bine .
Am învățat să trăiesc această bucurie a dorințelor, să o simt și să mă gândesc cum s-a îndeplinit.
Ești un adevărat ghid, un înger care are acest dar și ai venit pe acest Pământ să ajuți oamenii prin simplitate și emoție.
Prin cuvinte simple și pe înțelesul tuturor ne aduci o adevărată transformare în viețile noastre.
Sunt în stare să mut şi munții din loc.
Pentru mine a fost o transformare profundă tot ceea ce s-a întâmplat alături de tine şi continuă.
Este o diferență mare în doar puțin timp.
Îți mulțumesc cu recunoștință, aveam mare nevoie de tine să vii să-mi arăți cum să trăiesc cu adevărat.
Peste încă două zile au început să-mi apără bani de nicăieri. A fost o minune. Eu încă nu reușesc să cred. Este o persoană atât de primitoare (caldă la suflet) și sinceră, că este o plăcere să vorbești cu ea.

Ioana Maris
Dana Mandrean

Bună dragă Alina.
Mulțumesc cu multă iubire și recunoștință pentru tot ce faci pentru noi. De când te-am cunoscut și mai ales de când fac cursuri cu tine am avut multe conștientizari, am vindecat traumele copilăriei mele care mă sabotau și mă făceau să mă învârt într-un un cerc vicios.

Citește continuarea

Am niște realizări impresionante, de când am pus bilețelul în baie cu dorința Smart am vândut apartamentul din Bistrița. Apartamentul meu din Bistrița care era pus în vânzare de mult timp și numai nu se vindea, parcă ceva era blocat acolo. În prima săptămână de curs s-a vândut apartamentul dar așa instant de azi pe mâine. La locul de muncă știi că aveam probleme mari, tot felul de conflicte și numai nu reușeam să evoluez. Am vorbit cu tine și m-ai făcut să înțeleg că și fetele noi au abilităților lor. Ți-am ascultat sfatul și în a treia săptămână de curs am fost propusă de preposta (adică șefă) și această evoluție a fost instantă.
Alina ești un om minunat lăsat pe Pământ să ne ajuți să evoluăm.
Îți mulțumesc oglinda mea luminoasă.
Mulțumesc cu multă recunoștință și iubire infinită!!

Bună suflete frumoase.
Ce parcurs intens și frumos…
Alături de voi m-am simțit ca într-o adevărată familie, comunitate care te acceptă așa cum ești, dar și te susține a te descoperi pe tine însăți și a-ți da posibilitatea să te resetezi.

Citește continuarea

Vă mulțumesc tuturor pentru ca ați făcut parte din această fază a vieții mele. Ați fost și sunteți prezentul meu zi de zi.
Tot acest lucru a fost posibil datorită ție Alina Șutu, prin oportunitatea oferită de cursul organizat.
Recitind astăzi toate conștientizările mele de-a lungul acestor săptămâni am descoperit și identificat personal transformarea ce a avut loc.
Mi-am dat voie să-mi identific emoții ascunse, traume, convingeri, dar și bucurii, trăiri interioare eliberate, să fiu recunoscătoare Universului și lui Dumnezeu pentru toate darurile primite, dar și pentru lecțiile de viață ce m-au format ca om, m-au scos din zona de confort ce mi-o creasem din cauza fricilor adânci.

Astăzi sunt cu siguranță un alt om. Fiecare pas făcut e o victorie, o confirmare că sunt pe drumul cel bun.
Îți mulțumesc pentru că faci parte din acei oameni care contribuie zilnic la evoluția mea.
Îți doresc ca oamenii să îți recunoască valoarea și să ducă mai departe, punând în practică ceea ce ai transmis cu dăruire și iubire necondiționată din experiența ta.

Gabriela solomon
Testimonial-2-01

Draga mea Alina Șutu ești o adevărată binecuvântare pentru mine.
Eu te-am urmărit din Decembrie în Comunitatea iubirii, nu te cunoșteam…
Am avut rezultate și în cursul celălalt și știam că dacă voi intra și în acest curs voi avea rezultate frumoase.

Citește continuarea

Într-adevăr rezultatele sunt extraordinare am schimbări atât în corp cât și în relațiile cu oamenii… dintr-o introvertită am început din nou să mă deschid, mi-am recăpătat curajul din copilărie… iar pe partea financiară e tot mai bine…
Ai făcut minuni în viața mea, eu îți doresc ca Universul să te răsplătească inmiit pentru tot.
Din partea mea recunoștință și iubire infinită.

Și iată-ne ajunse la finalul cursului “Câștigă jocul banilor”.
Știam că va fii extraordinar ca de altfel toate cursurile pe care le ții. Pentru mine personal ești și vei rămâne deschizătoarea porților spre Visul meu măreț!!!

Citește continuarea

Mi-ai adăugat valoare, mi-ai dat curaj și cel mai important lucru învățat este cel de a oferii din ceea ce sunt.
Îți mulțumesc din suflet că exiști ca parte din viața mea!!! Îmi place mult această Maria care se iubește mult pe ea însuși, se apreciază, se respectă, își arată vulnerabilitatea, se lasă pradă emoțiilor, se simte liberă.

Testimonial - 3
Testimonial - 4

Bună oameni minunați!
Bună Alina Șutu! Aș vrea să-ți transmit că toate cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt.
De aceea o să spun doar: Mulțumesc!

Citește continuarea

Am achiziționat acest curs și am intrat în acest grup cu dorința fermă de a câștiga jocul banilor neștiind că mă voi schimbă în multe privințe!
Neștiind că atunci când nu-ți poți controla emoțiile nu-ți poți controla nici finanțele! De asemenea am învățat că dacă faci ce-ți place nu vei munci niciodată! Este adevărat! M-am schimbat! Sunt cea mai bună versiune a mea!
Alături de Alina cât și alături de fiecare dintre voi am aflat multe lucruri noi și importante și mi-am descoperit emoții/frici îngropate de ani și pentru care copilul interior suferea tot mai mult.
L-am asigurat că este iubit și sunt aici și că este cea mai minunată și extraordinară ființă și că a venit în lumea aceasta să-și exprime menirea.
M-am bucurat cu fiecare temă și am fost la fel de conștiincioasă ca și cum aș fi fost la școală!
Am fost mereu recunoscătoare când am deschis ochii dimineața că Dumnezeu mi-a mai dăruit încă o zi dar mai recunoscătoare pentru tot ce am și pentru tot ce voi avea, cum n-am fost niciodată până acum!
Am învățat să atrag prosperitatea și abundență în viața mea prin exercițiul paharului cu apă și al afirmației zilnice cât și a transformării convingerilor limitative și a afirmațiilor pozitive înregistrate!
Am învățat să-mi stabilesc un preț pentru serviciile mele!
Am învățat să-mi editez panoul visurilor și să-mi împlinesc dorințele!
Am aflat ce rol am jucat și ce mi se potrivește!
Mi-am aliniat chakrele!
Și ce este mai important am învățat despre termostatul sărăciei și cum să-mi organizez bănuții în fiecare lună, cum să procedez să-mi achit credițele și timpul în care vor fi achitate.
Am învățat să câștig jocul banilor!
Îți mulțumesc pentru tot Alina Șutu!
Ești minunată!
Mă înclin.
Cursul a fost extraordinar de autentic și plăcut cu multe informații prețioase și materiale relevante și pregătite cu profesionalism și pasiune.
Este primul meu curs de dezvoltare personală și din punctul meu de vedere a fost foarte bine structurat, organizat, livrat și punctat și a transmis exact ce trebuia să transmită.
Așa cum ai spus, fiecare, am luat atât cât a fost nevoie acum! La fel și eu!
Mult succes în continuare tuturor!
Mă bucur mult că v-am cunoscut și sper să rămânem cu toții în această comunitate frumoasă creată de Alina Șutu!!!
Va îmbrățișez tare, tare.

Vrei să-ți recapeți puterea interioară și să-ți îndeplinești obiectivele în 2024 cu încredere și bucurie?

Ai stat destul în umbra propriilor frici și neîncrederi în forțele proprii și de prea multe ori te-ai retras din calea îndeplinirii obiectivelor setate la fiecare început de an. Este timpul să-ți descoperi puterea interioară și să te lași ghidată, pas cu pas, către un 2024 împlinit, pe placul sufletului tău!

Înscrie-te Gratuit la pachetul de workshopuri 2024 – Anul Tău, ”Tehnici prin care să crești încrederea în forțele proprii” (17 ianuarie) și ”Cum legile universale pot deveni aliatul tău în împlinirea obiectivelor” (18 ianuarie) și învață cum să-ți recapeți încrederea pentru o viață mai bună!

lp-img-4
.

© 20​24 – Alina Șutu – Made with ❤ by Digitally.Plus

Cât costă să îți urmezi calea și să trăiești o viață plină de satisfacție

Ca să faci parte din program și să îți urmezi calea nu mai trebuie să plătești cu ani prețioși din viața ta, nu trebuie nici măcar să plăteștii 490 euro, cât ar fi valoarea reală a Programului, împreună cu Bonusurile oferite.

Acesta este prețul pe care mai trebuie să îl plătești ca să îți urmezi calea și să creezi propria poveste a vieții tale