6 Pași esențiali pentru a-ți descoperi și trăi misiunea personală

Foarte mulți oameni se tem că ei nu vor descoperi niciodată care este misiunea lor pentru că nu au un talent de care să fie conștienți .

De cele mai multe ori, lipsa de aliniere cu propria ființă ne dă semnale puternice și dureroase.
Problemele financiare, anxietatea și depresia, conflictele la locul de muncă și în final bolile ne arată că nu suntem pe calea noastră autentică.

Dar unde începe cu adevărat drumul spre misiunea personală?

În primul rând, trebuie să știi că misiunea nu se învață: ea se descoperă în profunzimea ființei fiecărui om. Ea este de fapt planul pe care Dumnezeu ți l-a dăruit atunci când sufletul tău a ales să vină în această lume.

1. Primul pas este să îți pui INTENȚIA clară de a-ți găsi misiunea personală. Îți recomand să o scrii și să îți spui asta zilnic.

2. Pasul doi este să începi să îți pui întrebări care să te ajute să-ți descoperi acele talente și daruri pe care simți să le oferi lumii. Poți discuta cu alți oameni despre tine și notează acele lucruri la care ceilalți spun că ești bună.

3. Al treilea pas este să faci acțiunile necesare care să te ajute să oferi lumii darurile tale. Poate fi vorba de un curs de formare, de învățarea unei limbi străine sau de altă pregătire care să îți ofere cunoștințele de care ai nevoie.
Acest pas e foarte important pentru că de aici începe deblocarea energetică a fluxului banilor. Da, deja în această etapă banii încep să vină mai ușor spre tine.

4. Al patrulea pas este să ajuți oamenii prin ceea ce ești și ceea ce faci fără niciun interes. Fă acel lucru pe care îți place să îl faci și devino atât de bun/a încât oamenii vor vrea să te plătească pentru asta.

5. Al cincilea pas este despre altruism. Este o etapă unică în care tu va trebui să ajuți o altă persoană care vrea să trăiască același vis pe care îl ai și tu.

După ce ai parcurs toate aceste etape vei putea să te arunci cu încredere și detașare către visul tău. Încrederea în tine și acești pași făcuți înainte îți vor aduce succes și te vor ajuta să treci peste orice obstacol.

Și…dacă ai ajuns până aici mai este un pas important, al 6️⃣-lea.

Odată ce ți-ai descoperit comoara ta interioară, te-ai dezvoltat și știi că aduce o contribuție reală semenilor, este momentul să:
TE VALORIZEZI, să pui un preț real pe munca ta!
Adică să ai curajul să ceri bani și să fii plătit/ă pentru tot ce oferi bun oamenilor.

Iar pentru a te susține pe acest magic drum al Misiunii sufletului, ți-am pregătit o meditație care mie și altor mii de femei ne-a schimbat pentru totdeauna viața.