A mai rămas o zi


A mai rămas o zi în care te poți înscrie în curs...
O zi în care poți decide dacă meriți să faci o schimbare de calitate în viața ta, sa investesti in tine și afacerea ta pentru a deveni varianta ta cea mai buna.

In aceasta dimineata m-am trezit și mă gândeam ce as putea sa-ti transmit:
- să-ți vorbesc de rezultatele Genei care a făcut în câteva luni de colaborare cu noi 60.000 de lei?
- să-ți vorbesc de rezultatele Ionelei care după doar 6 saptamani a creat un curs cu 128 de persoane și încasări de 16.000 de lei?
- sau să-ți vorbesc de rezultatele Flaviei care in 9 saptamani a creat un workbook, un plan de marketing și încasări de 9000 de lei?

Dar mesajul ce l-am primit azi nu are neapărat legătură cu procesul de marketing ( sau poate chiar are, pentru că fără mindsetul potrivit nici rezultatele nu apar, și la toate acestea vom lucra în curs).

Mesajul primit astăzi este de la Marcela Dorina Serban care exact acum un an în urmă a urmat un curs de 8 saptamani de autodescoperire și vindecare, iti multumesc draga mea pentru acest mesaj, este minunat sa știi ca prin ceea ce ești poți fi un deschizator de drumuri pentru alți oameni.

Cu un an în urmă, am decis să pun capăt frământărilor și luptei de idei, de judecați, de principii, de condamnări inutile pe care le cuibăream bine în sufletul meu de vreo 30 de ani.
Știți formula: Nu pot face asta acum!
Pe lista de priorități, este altcineva, sau altceva.

Și așa a fost la mine cam trei decenii.
Mai întâi părinții. Ei au fost icoanele mele. Iar mama mea are și acum același loc de rugăciune și de comunicare din adâncul sufletului meu. Pentru ei as fi mers bucuroasă până la sacrificiu. Așa am perceput eu relația cu părinții mei. Nimeni și nimic nu m-a putut clinti din loc.

Și eram atât de preocupată să le fie bine încât eu, pentru mine nu mai contam.
Ca viață personală, ca împlinire existențială, ca destin. Doar priveam cu încredere la Dumnezeu. Și știam în sufletul meu că vine o mare schimbare. Și a venit.


Dar nu cum credeam eu. Ci dur. Cu boală, cu suferință și cu moarte.

Dumnezeu m-a pregătit încet pentru toate. Fără cuvinte. Ai mei au plecat. Părinții pe drumul fără întoarcere. Oamenii pe care i-am iubit pe cărările vieții lor. Și eu, rămăsesem, alături de Dumnezeu ca sa nu mă rătăcesc. ..Dumnezeu, nu m-a părăsit. Ar fi fost prea mult pentru mine. EL ,DUMNEZEUL MEU, știa asta și m-a acoperit cu iubirea lui. M-a ridicat din durere și m-a așezat pe stâncă.Nu mai era aproape nimeni lângă mine. Lumea asta plină de oameni era un gol imens. Dacă nu mă loveam de singurătate, mă loveam de indiferenta, de nepăsare, de invidie, de judecată. ...De răutate. Multă răutate. Și atunci mi-am propus să evadez din locul unde mă simt prizoniera. Să mă salvez, de mine însămi.

Sa fac ceva ce nu am făcut. Sa merg unde nu am mai mers. Sa îmi ridic sufletul din durere. Sa schimb totul, încet, încet. Și locurile și oamenii.

Și Dumnezeu, m-a auzit.

Mi-a primit strigătul de salvare. Și eu fusesem o salvatoare toată viața. Acum venise rândul meu, să primesc salvarea mea, prin schimbare.
Si Dumnezeu mi -a trimis un sol. Pentru tot ce urmează Dumnezeu m-a pregătit în vis. Mi-a dat toate coordonatele. Eu trebuie doar să le respect.
Și schimbarea a venit atât de frumos și de lin. ..Cu un suflet luminos și blând, care mi-a apărut în viață. Ca ființă de lumină, ca ghid, ca mentor.

Ca un deschizător de drumuri bune. De drum al vieții. Al destinului.

Și am primit cu bucurie să merg în direcția mea.
Datorita ei. ALINA SUTU!

A trecut mai bine de un an și eu găsesc încă resurse neexploatate în sufletul meu.

Sunt trează și lumina mă atrage spre pasiunile tinereții. Acolo voi lucra, în arta descoperirii sufletului meu! Știu că toate comorile omului acolo sunt! De aceea, astăzi, mă întorc cu dragoste, cu prețuire și recunoștință spre tine.

Să îți mulțumesc pentru ca, datorită ție, m-am întors la ceea ce îmi da o satisfacție specială. Aceea de a transforma sufletul în lumină și iubire. În lumina și iubirea care vindecă orice durere. ..Cu iubire și recunoștință te îmbrățișez astăzi și întotdeauna suflet minunat!

Îmi doresc sa iei decizia cea mai potrivită pentru tine și pentru a ne asigura că am ajuns la acel om care ne așteaptă, ne vom strădui mereu sa ne asigurăm ca am transmis ceea ce simțim, așa ca hai să recapitulăm ce pierzi dacă amani și acum decizia de a te alege pe tine:

👉 Timpul - stagnarea și lipsa rezultatelor este frustrantă pentru un antreprenor mai ales la început de drum
👉 Energie căutând în stânga și în dreapta oameni interesați de ceea ce tu ai de oferit
👉 Rezultatele rapide care pot apărea în afacerea ta
👉 Bani pe care îi poți obține doar din creșterea afacerii tale
👉 Siguranța pe care ți-o oferă procesul automatizat
👉 Propria independență care îți oferă confort psihic că ești pe drumul cel bun.
👉 Strategii testate, care funcționează și pentru tine
👉 Creșterea ta și a afacerii tale

Dacă măcar un singur lucru este important sa îl obții atunci ia o decizie, o decizie care îți va schimba complet viața.❤️

Alătură-te acum celor ce au spus "Da, vreau o schimbare de calitate pentru mine și afacerea mea".

​Alina Sutu - All Rights Reserved © 2020 - Powered by Digitally.Plus