Mii de femei s-au eliberat de blocajele din subconștient și și-au descoperit misiunea sub îndrumarea mea

logo white

Workshop Special pentru Comunitatea
”Primește Schimbarea”

Workshop online 100% Gratuit cu Alina Șutu

12 iunie 2023, ora 20:00

12 iunie 2023,
ora 20:00

Activează-ți superputerea interioară pentru a-ți îndeplini obiectivele

Activează-ți superputerea interioară pentru a-ți îndeplini obiectivele

Eliberează-ți potențialul ascuns și depășește barierele către succesul personal!

Castiga-jocul-banilor-lp (1)

Te-ai simțit vreodată paralizată de lipsa de încredere în sine?

Ți-ai dorit să îți urmezi visurile, dar te-ai simțit insuficient de bună și te-ai temut că o să dai greș? Ai tăcut în fața celorlalți, ca să nu fii luată în râs?

Draga mea, lipsa încrederii în sine te poate împiedica să ratezi oportunități, să eviți relații personale și profesionale armonioase, față de care nu te simți demnă. Din cauza asta, nu reușești să-ți duci la bun sfârșit proiectele și obiectivele pe care ți le-ai setat în momente-cheie ale dezvoltării tale. Când ele nu s-au îndeplinit, au creat un dezechilibru în relația cu sinele tău, adâncind acea rană a lui ”nu sunt suficient de bună”.

Ceea ce vreau sa știi este ca lipsa de încredere nu este o caracteristică specifică personalității tale, ci este o problemă ce poate fi depășită și transformată în esența vieții tale. Astăzi este momentul să iei controlul asupra situației și să schimbi modul în care te percepi și te raportezi la tine însăți.

lp-img-1

Deschide-ți inima și cucerește propria ta cale spre a face ca visele sa devină realitate

Pe durata acestui workshop dedicat 100% comunității noastre, vei înțelege cauzele lipsei de încredere în sine și legătura dintre adultul de azi și copilul de ieri. Vei primi explicații teoretice și metode clare prin care poți să-ți crești încrederea în tine. Iată câteva dintre lucrurile pe care vei învăța să le faci conștient:

1. Să-ți asumi riscuri
2. Să fii mândru de tine
3. Sa-ți pui în lumină calitățile
4. Să-ți dai voie să greșești
5. Să-ți fixezi obiective realizabile
6. Să îndrăznești să ceri ajutor
7. Să te feliciți pentru realizările tale
8. Să-ți transformi fricile în energie pozitivă
9. Să te compari doar cu tine cel/cea de ieri

La final, vom face o practică ghidată pentru ancorarea emoțională prin care îți vei activa superputerea interioară pentru a-ți atinge scopurile.

lp-img-2

Beneficii în plus pe care ți le ofer cu drag

lp-img-3

În urmă cu 6 ani, viața mea părea lipsită de direcție și încredere...

alina-sutu-contact

Eram convinsă că nu am resursele necesare pentru a-mi atinge scopurile și visurile mele. Dar totul a început să se schimbe atunci când am făcut o promisiune către mine însămi, o promisiune care avea să devină ghidul vieții mele.

Mi-am descris, în cele mai amănunțite detalii, viața pe care mi-o doresc, punând acea foaie scrisă de mână la vedere, peste tot prin casă, pentru a mi-o imprima în minte, în suflet și a o transforma în acțiuni concrete.

Acum, la fix 6 ani distanță, realizez cu uimire și bucurie că tot ce mi-am propus, chiar și când nu aveam energie și încredere că voi reuși, s-a împlinit, iar eu trăiesc acea realitate. Și asta pentru că, înainte să am cu adevărat încredere în mine, m-am educat să cred că orice îmi doresc este posibil.

Am ajuns la concluzia că rezultatele nu apar din senin fără să acționez. Mi-am asumat riscuri, mi-am acceptat cu blândețe greșelile și ușor-ușor mi-am descoperit talentele și capacitățile mele naturale și le-am dezvoltat curajos în proiecte, de-a lungul timpului. 

Am început să cred, la început – mecanic, că viața mea poate fi extraordinară, o sursă de inspirație pentru mine și pentru omenire. Drumul meu a fost plin de provocări și obstacole, dar am învățat să am încredere în propria mea putere de a le depăși. 

Eliminând situațiile în care mă paralizau frica și neîncrederea de a merge mai departe, mi-am fixat obiective pe care, pas cu pas să le construiesc spre îndeplinire. M-am concentrat pe bucuria personală și pe recunoștință, ducând o viață curată și autentică. Astfel, cu cât mă acceptam așa cum sunt, fără să fiu afectată de părerile celorlalți, cu atât deveneam cea mai bună versiune a mea. 

Fără să-mi dau seama, toate acestea mi-au adus încrederea în mine și puterea de a-mi trăi misiunea personală, prin care zeci de mii de oameni își trăiesc visul, datorită ghidării mele. Prin acest workshop vreau să-ți așez pașii către viața pe care ți-o dorești, în care să pornești cu încredere că poți realiza orice îți propui.

Nu mă crede pe cuvânt și vezi testimonialele femeilor pe care le-am ghidat în recâștigarea încrederii în sine:

Testimoniale

Simt să împărtăşesc cu tine deoarece tot ceea ce mi se întâmplă este de când tu ai apărut în viața mea.
Te aud şi acum când spuneai că putem avea ceea ce ne dorim şi am fost propria mea martoră la schimbare, la aceste miracole care s-au întâmplat în viața mea.

Citește continuarea

Începând de la miracolele ale însănătoşirii din punct de vedere de sănătate, relațiile cu oamenii până la cea financiară.
A venit ziua când calculasem totul, calcule ca să putem acoperi cheltuielile pentru luna mai ca să nu intrăm pe minus.
Pentru prima dată am crezut că totul va fi bine și nu mi-am făcut griji.
Am crezut și miracolul a apărut.
Primește un mesaj soțul meu unde o doamnă vrea să facă o lucrare în casă iar eu dacă pot să fac curățenie în toată casa că se reîntorc acasă.
În doar o zi am primit eu și soțul meu 1000 de euro, acești bani în trecut îi făceam într-o lună, nu o zi, a fost foarte încântată.
Dânsa a spus: Eu sunt foarte fixistă, maniacă în absolut tot iar ceea ce ați făcut voi m-a lăsat profund impresionată.
După 2 zile a primit alt telefon în care a sunat cineva să îi ofere un cec de 750 de euro care îi era dator de mai mult timp soțului meu dar tot amânase.
A ieşit exact suma de care mai aveam nevoie ca să fim cu cheltuielile la zi, asigurări şi tot.
Am reuşit să îmi eliberez mintea şi să gândesc diferit, am început să trăiesc cu adevărat.
Am atras oameni pozitivi iar acum simt că au ieșit din viața mea acele persoane care mă storceau de energie.
Acum toți vorbesc diferit în jurul meu și chiar dacă au început mulți din prietenii mei să divorțeze, cum spun eu ca pe bandă, am înțeles că au propriile lor lecții și am rămas doar un observator.
Am observat că dacă mi-am pus în gând că o persoană să nu mă mai deranjeze, să nu mai vină zi de zi pe mine s-a și întâmplat.
E ca și cum am găsit în mine o putere de a materializa tot ceea ce îmi doresc și e benefic pentru mine.
Simt că m-am eliberat de toate lucrurile pe care nu mi le mai doresc, mai am unul de care nu sunt încă așa sigură dar cu siguranță se așează și e spre bine .
Am învățat să trăiesc această bucurie a dorințelor, să o simt și să mă gândesc cum s-a îndeplinit.
Ești un adevărat ghid, un înger care are acest dar și ai venit pe acest Pământ să ajuți oamenii prin simplitate și emoție.
Prin cuvinte simple și pe înțelesul tuturor ne aduci o adevărată transformare în viețile noastre.
Sunt în stare să mut şi munții din loc.
Pentru mine a fost o transformare profundă tot ceea ce s-a întâmplat alături de tine şi continuă.
Este o diferență mare în doar puțin timp.
Îți mulțumesc cu recunoștință, aveam mare nevoie de tine să vii să-mi arăți cum să trăiesc cu adevărat.
Peste încă două zile au început să-mi apără bani de nicăieri. A fost o minune. Eu încă nu reușesc să cred. Este o persoană atât de primitoare (caldă la suflet) și sinceră, că este o plăcere să vorbești cu ea.

Ioana Maris
Dana Mandrean

Bună dragă Alina.
Mulțumesc cu multă iubire și recunoștință pentru tot ce faci pentru noi. De când te-am cunoscut și mai ales de când fac cursuri cu tine am avut multe conștientizari, am vindecat traumele copilăriei mele care mă sabotau și mă făceau să mă învârt într-un un cerc vicios.

Citește continuarea

Am niște realizări impresionante, de când am pus bilețelul în baie cu dorința Smart am vândut apartamentul din Bistrița. Apartamentul meu din Bistrița care era pus în vânzare de mult timp și numai nu se vindea, parcă ceva era blocat acolo. În prima săptămână de curs s-a vândut apartamentul dar așa instant de azi pe mâine. La locul de muncă știi că aveam probleme mari, tot felul de conflicte și numai nu reușeam să evoluez. Am vorbit cu tine și m-ai făcut să înțeleg că și fetele noi au abilităților lor. Ți-am ascultat sfatul și în a treia săptămână de curs am fost propusă de preposta (adică șefă) și această evoluție a fost instantă.
Alina ești un om minunat lăsat pe Pământ să ne ajuți să evoluăm.
Îți mulțumesc oglinda mea luminoasă.
Mulțumesc cu multă recunoștință și iubire infinită!!

Bună suflete frumoase.
Ce parcurs intens și frumos…
Alături de voi m-am simțit ca într-o adevărată familie, comunitate care te acceptă așa cum ești, dar și te susține a te descoperi pe tine însăți și a-ți da posibilitatea să te resetezi.

Citește continuarea

Vă mulțumesc tuturor pentru ca ați făcut parte din această fază a vieții mele. Ați fost și sunteți prezentul meu zi de zi.
Tot acest lucru a fost posibil datorită ție Alina Șutu, prin oportunitatea oferită de cursul organizat.
Recitind astăzi toate conștientizările mele de-a lungul acestor săptămâni am descoperit și identificat personal transformarea ce a avut loc.
Mi-am dat voie să-mi identific emoții ascunse, traume, convingeri, dar și bucurii, trăiri interioare eliberate, să fiu recunoscătoare Universului și lui Dumnezeu pentru toate darurile primite, dar și pentru lecțiile de viață ce m-au format ca om, m-au scos din zona de confort ce mi-o creasem din cauza fricilor adânci.

Astăzi sunt cu siguranță un alt om. Fiecare pas făcut e o victorie, o confirmare că sunt pe drumul cel bun.
Îți mulțumesc pentru că faci parte din acei oameni care contribuie zilnic la evoluția mea.
Îți doresc ca oamenii să îți recunoască valoarea și să ducă mai departe, punând în practică ceea ce ai transmis cu dăruire și iubire necondiționată din experiența ta.

Gabriela solomon
Testimonial-2-01

Draga mea Alina Șutu ești o adevărată binecuvântare pentru mine.
Eu te-am urmărit din Decembrie în Comunitatea iubirii, nu te cunoșteam…
Am avut rezultate și în cursul celălalt și știam că dacă voi intra și în acest curs voi avea rezultate frumoase.

Citește continuarea

Într-adevăr rezultatele sunt extraordinare am schimbări atât în corp cât și în relațiile cu oamenii… dintr-o introvertită am început din nou să mă deschid, mi-am recăpătat curajul din copilărie… iar pe partea financiară e tot mai bine…
Ai făcut minuni în viața mea, eu îți doresc ca Universul să te răsplătească inmiit pentru tot.
Din partea mea recunoștință și iubire infinită.

Și iată-ne ajunse la finalul cursului “Câștigă jocul banilor”.
Știam că va fii extraordinar ca de altfel toate cursurile pe care le ții. Pentru mine personal ești și vei rămâne deschizătoarea porților spre Visul meu măreț!!!

Citește continuarea

Mi-ai adăugat valoare, mi-ai dat curaj și cel mai important lucru învățat este cel de a oferii din ceea ce sunt.
Îți mulțumesc din suflet că exiști ca parte din viața mea!!! Îmi place mult această Maria care se iubește mult pe ea însuși, se apreciază, se respectă, își arată vulnerabilitatea, se lasă pradă emoțiilor, se simte liberă.

Testimonial - 3
Testimonial - 4

Bună oameni minunați!
Bună Alina Șutu! Aș vrea să-ți transmit că toate cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt.
De aceea o să spun doar: Mulțumesc!

Citește continuarea

Am achiziționat acest curs și am intrat în acest grup cu dorința fermă de a câștiga jocul banilor neștiind că mă voi schimbă în multe privințe!
Neștiind că atunci când nu-ți poți controla emoțiile nu-ți poți controla nici finanțele! De asemenea am învățat că dacă faci ce-ți place nu vei munci niciodată! Este adevărat! M-am schimbat! Sunt cea mai bună versiune a mea!
Alături de Alina cât și alături de fiecare dintre voi am aflat multe lucruri noi și importante și mi-am descoperit emoții/frici îngropate de ani și pentru care copilul interior suferea tot mai mult.
L-am asigurat că este iubit și sunt aici și că este cea mai minunată și extraordinară ființă și că a venit în lumea aceasta să-și exprime menirea.
M-am bucurat cu fiecare temă și am fost la fel de conștiincioasă ca și cum aș fi fost la școală!
Am fost mereu recunoscătoare când am deschis ochii dimineața că Dumnezeu mi-a mai dăruit încă o zi dar mai recunoscătoare pentru tot ce am și pentru tot ce voi avea, cum n-am fost niciodată până acum!
Am învățat să atrag prosperitatea și abundență în viața mea prin exercițiul paharului cu apă și al afirmației zilnice cât și a transformării convingerilor limitative și a afirmațiilor pozitive înregistrate!
Am învățat să-mi stabilesc un preț pentru serviciile mele!
Am învățat să-mi editez panoul visurilor și să-mi împlinesc dorințele!
Am aflat ce rol am jucat și ce mi se potrivește!
Mi-am aliniat chakrele!
Și ce este mai important am învățat despre termostatul sărăciei și cum să-mi organizez bănuții în fiecare lună, cum să procedez să-mi achit credițele și timpul în care vor fi achitate.
Am învățat să câștig jocul banilor!
Îți mulțumesc pentru tot Alina Șutu!
Ești minunată!
Mă înclin.
Cursul a fost extraordinar de autentic și plăcut cu multe informații prețioase și materiale relevante și pregătite cu profesionalism și pasiune.
Este primul meu curs de dezvoltare personală și din punctul meu de vedere a fost foarte bine structurat, organizat, livrat și punctat și a transmis exact ce trebuia să transmită.
Așa cum ai spus, fiecare, am luat atât cât a fost nevoie acum! La fel și eu!
Mult succes în continuare tuturor!
Mă bucur mult că v-am cunoscut și sper să rămânem cu toții în această comunitate frumoasă creată de Alina Șutu!!!
Va îmbrățișez tare, tare.

Vrei să îți activezi superputerea interioară?

Ai amânat destul îndeplinirea obiectivelor tale îndrăznețe. E momentul să îți activezi superputerea interioară și să începi să-ți transformi viața, depășind barierele pe care lipsa de încredere în sine le-a creat în calea ta. Click pe butonul de mai jos și hai să rescriem povestea vieții tale, în care totul se întâmplă așa cum îți dorești!

lp-img-4
.

© 20​23 – Alina Șutu – Made with ❤ by Digitally.Plus

Cât costă să îți urmezi calea și să trăiești o viață plină de satisfacție

Ca să faci parte din program și să îți urmezi calea nu mai trebuie să plătești cu ani prețioși din viața ta, nu trebuie nici măcar să plăteștii 490 euro, cât ar fi valoarea reală a Programului, împreună cu Bonusurile oferite.

Acesta este prețul pe care mai trebuie să îl plătești ca să îți urmezi calea și să creezi propria poveste a vieții tale