Ai auzit cea mai nouă veste?

Ai aflat de cursul "De la Zero La Vizibil In Online"?

Suntem deja la a treia serie a cursului din dorința de a ajuta cât mai mulți antreprenori la început de drum să înceapă acest proces de a-și crește afacerile în mediul online.

Lansarea acestei noi serii a avut loc seara trecută în cadrul un Webinar Live și cum am încheiat webinarul am primit multe mesaje de la primii participanți, o grupă frumoasă deja s-a format și continuă!!!

In curs vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți construi branding-ul personal și o afacere online fie că ești la început de drum, fie ca ești mai avansat și ai început să-ti construiești deja afacerea.
Vei avea acces la o platformă unde sunt organizate cele 4 module, un total de 30 de videoclipuri însoțite de tutoriale tehnice acolo unde este necesar pentru a învăța click cu click cum să îți creezi brandingul personal și să pui bazele corecte pentru a construi o afacere online pentru o viață întreagă.

Cheia succesului în creșterea afacerilor online este CREAREA DE CONȚINUT VALOROS pentru audiența ta și dacă acum te gândești cum ai putea tu să începi să scrii texte interesante avem un BONUS SPECIAL în care înveți tehnici de COPYWRITING și STORYTELLING, structurate într-un WORKBOOK - 8 TEHNICI FUNDAMENTALE PENTRU O AFACERE DE SUCCES ÎN MEDIUL ONLINE ( in valoare de 290 de lei)
Acest workbook dezbate subiecte începând de la AUTOCUNOAȘTERE ȘI CREAREA UNUI RELAȚII DE ÎNCREDERE CU POTENȚIALII CLIENȚI precum și 5 Tehnici de a scrie texte interesante, totul structurat și explicat concret astfel încât de fiecare dată când vrei să atragi mai multe persoane interesate să lucreze cu tine să știi cum să o faci într-un mod profesionist.

Ești pregătit/ă să înveți cum să faci o diferență semnificativă în afacerea ta?

Înscrie-te în primele 24 de ore pentru a primi BONUS cele 8 TEHNICI FUNDAMENTALE PENTRU O AFACERE DE SUCCES ÎN MEDIUL ONLINE.

https://alinasutu.com/de-la-zero-la-vizibil-in-online/

Ps. Dacă încă nu ai urmărit Webinar-ul Gratuit " Strategia de atracție in mediul online il poti vedea prin click pe link
https://event.webinarjam.com/go/replay/1/yv42qiqtlt9tr

Testimoniale

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

  • Telefon Alina Sutu: 0032488148715
  • Telefon Alina Mitrache: 0751366543
  • Orar: 09:00 - 17:00
  • Email : ​Visulinonline@gmail.com

​Alina Sutu - All Rights Reserved © 2020 - Powered by Digitally.Plus