În ultimii 2 ani am ajutat peste 500 de femei să se regăsească și să își descopere misiunea personală

Călătorie către sine

Un program gratuit de 5 zile de deblocare emoțională, vindecare și schimbare pe care ți-l ofer cadou cu mare bucurie

12 – 16 septembrie, 100% gratuit

Simți că îți lipsește curajul să produci o schimbare în viața ta?

Gândește-te pentru câteva clipe!

În fiecare zi încerci să te convingi pe tine însuți că ,,totul trebuie să fie așa cum este’’, că e mai bine să faci lucrurile pe care ești obișnuită să le faci decât să ieși din zona ta de confort. Cu toate acestea, în adâncul sufletului tău știi că investești timp prețios din viața ta în lucruri care nu te fac fericită.

Te gândești de ceva timp să îți schimbi locul de muncă, să ceri o mărire de salariu sau să începi un proiect pe cont propriu dar nu găsești curajul să faci primul pas. Problema este că nu ești convinsă că îți va reuși și îți este teamă că o să faci o alegere greșită.

Și chiar dacă îți dorești să te reinventezi, să te cunoști mai bine pe tine însuți, în continuare nu știi care este drumul corect pe care să îl urmezi.

Dacă te afli în această situație, trebuie să știi că nu ești tu vinovată că încă nu ai găsit un drum al tău. Adevărul este că există o mulțime de blocaje care te împiedică să găsești calea pe care să o urmezi, iar dacă nu lucrezi la ele, îți va fi greu să găsești curajul să faci o schimbare în viața ta.

Dacă reușești să le depășești, nu va mai trebui să renunți la o viață împlinită pentru a urma drumuri care nu îți sunt potrivite și vei merge cu mult curaj către misiunea ta.

Dacă reușești să treci peste aceste blocaje, nu va mai conta atât de mult ce spune societatea, părinții sau cei din jurul tău, atunci când simți că ai nevoie de o schimbare.

Lasă-mă să te invit într-un Program Gratuit, pe care vreau să îl ofer cadou tuturor femeilor care nu sunt încă sigure ce cale să urmeze.

Timp de 5 zile, vei învăța împreună cu alte sute de femei cum să depășești blocajele care te țin pe loc și care nu îți permit să urmezi dorințele tale.

Începe călătoria spre sine alături de ghidul tău, Alina Șutu

Descoperă cele 5 sesiuni LIVE pe durata cărora vei învăța să găsești curajul să produci o schimbare

Sesiunea 1

Misterul relationarii umane

Duminică, 12 septembrie, ora 20.00, ora României

– Ce sunt relațiile interumane și cum aceste relații ne pot bloca sau ne pot ajuta în evoluția noastră

– Cum să nu mai rămâi blocată din cauza unor experiențe prin care treci alături de alți oameni nepotriviți ție

– Care sunt cele 3 categorii de oameni cu care te înconjori și cum să gestionezi relația cu fiecare dintre ei, astfel încât să nu ai de suferit

Sesiunea 2

Vindecarea emoțiilor negative

Luni, 13 septembrie, ora 20.00, ora României

– Ce sunt emoțiile și ce să faci ca să nu devină un bolovan în evoluția ta

– Emoții de frecvență înaltă și emoții de frecvență joasă

– Cum să ajungi la un nivel de armonie interioară cu sinele prin creșterea vibrației emoționale

– O meditație hawaiană care te va ajuta să ierți mai ușor oamenii care ți-au greșit

Sesiunea 3

Iubirea de sine

Marți, 14 septembrie, ora 20.00, ora României

– Cum să te iubești mai mult și să nu mai depinzi de susținerea celor dragi

– De ce nu e bine să te sacrifici și cum să îți dai voie să primești

– Cele două oglinzi prin care se reflectă sinele tău

– O rugăciune ca să activezi iubirea de sine

Sesiunea 4

Cum să îți schimbi realitatea prin schimbarea convingerilor

Miercuri, 15 septembrie, ora 20.00, ora României

– Ce sunt convingerile și unde își au rădăcina

– Cum să identifici o convingere limitativă și ce poți face ca să o schimbi

– O meditație care te va ajuta să îți schimbi realitatea prin schimbarea convingerilor

Sesiunea 5

Calea către sine

Joi, 16 septembrie, ora 20.00, ora României

– De ce nimic din ce ai făcut până acum nu a funcționat

– Cum să îți găsești calea atunci când simți că nu ești valoroasă, că nu ai talente, că nu ești specială

– 3 tehnici importante care te vor ajuta să îți descoperi misiunea

– Cum să găsești propriile tale răspunsuri ca să înțelegi misiunea ta pe acest pământ

Bonusuri pe care ți le ofer cu drag…

Comunitate privată

Vei primi acces într-un Grup Facebook, unde vei putea lega prietenii și vei comunica cu oameni care se află în aceeași situație ca și tine. Tot acolo vei putea primi răspunsuri prompte la întrebările care te interesează.

Exerciții și teme pentru acasă

În fiecare zi din program vei primi exerciții și tehnici, pe care le vei putea împărtăși cu ceilalți membri din grup și care te vor ajuta să depășești mai ușor blocajele care te țin pe loc.

Sesiuni LIVE de întrebări și răspunsuri

La sfârșitul fiecărui LIVE, vei avea ocazia să pui întrebări și să primești răspunsuri la întrebările pe care le ai.

Alte sute de femei au început deja această călătorie

Povestea mea începe în 2008 ...

Numele meu este Alina Șutu, iar povestea mea începe în 2008, când a venit criza. Atunci am înțeles pentru prima dată că a face o facultate sau a merge la un job în fiecare zi, idei care mi le-a impus societatea, nu ne mai face împliniți și am fost nevoiți să mergem peste hotare împreună cu familia pentru a ne putea plăti datoriile.

Aflați peste hotare, luptând pentru a strânge bani, am căzut în același cerc vicios în care făceam lucrurile din nevoie și aproape că nu știam ce mă împlinește cu adevărat. A trebuit să se întâmple o tragedie într-o familie apropiată cu 2 copii mici, ca să înțeleg că viața merită trăită mai presus de fricile noastre.

În momentul când am hotărât că voi renunța să mai lucrez pentru alții și la singură sursă stabilă de venit pe care o aveam, m-am confruntat cu scepticismul soțului meu. Atunci am simțit pentru prima dată că nu mă mai susține și am înțeles că am nevoie să găsesc singură curajul ca să merg înainte și să îmi construiesc o viață care să mă împlinească.

Cu datorii de plătit, fără o sursă de venit stabilă și fără suportul celor dragi, a trebuit să trec peste un alt obstacol, poate cel mai mare dintre ele: convingerea că nu sunt suficient de bună și că nu voi reuși. Știam că sunt urmărită de această convingere încă din copilărie, iar acum eram aproape să o las să mă învingă.

În următoarele 11 luni am căutat constant să aflu ce își dorește cu adevărat sufletul meu. Răspunsul la această întrebare era singura cale pe care o mai aveam ca să reușesc. Uneori, simțeam cum inima îmi șoptește calea, însă mintea nu voia să accepte acest lucru, până într-o zi în care am aflat răspunsul.

Odată cu acea zi, am realizat că tot ce s-a întâmplat în ultimii 10 ani, a trebuit să se întâmple ca să conștientizez care este misiunea mea – cea de a ghida oamenii pierduți către adevăratul lor Eu, iar prin acest Program Gratuit îmi propun să îți ofer tehnici concrete care să te ajute și pe tine să depășești blocajele care te împiedică să ai o viață cu adevărat împlinită.

Vii și tu în această călătorie spre sine?

Ai așteptat suficient ca să se producă o schimbare în viața ta. Acum e timpul să fii eroina propriei tale vieți, îndrumată de către ghidul tău și susținută de alte sute de femei cu povești asemănătoare cu ale tale. Click să pornim împreună în această călătorie. Te așteptăm de cealaltă parte!