Senior Industrial Planner

START BUSINESS ONLINE

 • Sistemul complet pentru a începe o afacere de succes
 • 20 iunie – 8 august
 • OFERTA FAST START VALABILĂ 3 ZILE DE LA PRIMIREA PREZENTĂRII CURSULUI – Reducere de 15% pentru un acont de 70 euro.

Și stai.. tu cu tine… Și te gândești că…“Dacă aș munci mai multe ore, dacă aș vorbi cu mai multi oameni.. …aș avea, în sfârsit, afacerea pe care mi-o doresc,…aș putea, în sfârsit, să mă bucur de vacanțe, de călătorii, de familie, de lucru flexibil?”Pentru noi, răspunsul la aceasta întrebare … trezea fiori… pentru că efectiv nu aveam timpul… și asta a fost foarte frustrant…

Cum poți să te bucuri de călătoria de a construi un business online fără să fii frustrată că nu găsești oamenii cu care sa vorbești?Credeam că dacă tragem tare pe termen scurt … ne va fi bine pe termen lung, însă, treaba asta cu termen scurt poate să se întindă ani la rândul să devina mai degrabă o frustrare și o presiune care nu te lasă să simți într-adevăr călătoria de a construi o afacere online.Ai simțit și tu asta?

Din fericire exista strategii pe care dacă începi să le aplici în afacerea ta, te poți bucura de ceea ce faci, fără frustrare și presiuni…Este descurajator să vrei să îți construiești afacerea online, să vorbesti cu toți prietenii despre produsele sau serviciile tale iar ei să te refuze… pentru că pur și simplu … NU…Există bineînteles în acest moment două variante… fie să o faci să meargă, fie să te întorci la profesia ta în care îți vinzi timpul pe salariu renunțând la ideea de a fi antreprenor.și ajungi să vrei să îți pui ordine în viață, în carieră… în toate…Ajungi să pui în balanță orele pe care le lucrezi cu orele pe care le mai ai pentru tine, pentru familie, pentru lucrurile cu adevărat importante pentru tine și constați că de fapt … balanța începe să se încline spre toți ceilalți…

Ce e de făcut?…Să conteze afacerea ta, să o faci să lucreze pentru tine, să nu îți mai irosești timpul cu căutarea clienților, să nu îți mai pierzi timpul cu vânătoarea de clienți?Noi am găsit o soluție … crearea de sisteme automatizate, folosirea tehnologiei de care astăzi dispunem și te invităm să studiezi în ce constă programul cu care venim în sprijinul tău si al afacerii tale dacă ești dispusă să îți obții libertatea dintr-o afacere online.

Îți creezi de la 0 propriul tău sistem de afacere online pentru a avea primii clienți plătitori

Acest curs este pentru tine dacă:

 • Te-ai săturat să vorbești despre afacerea ta cu toată lumea și să îi abordezi
 • Ești într-o afacere de Multi-nivel și vrei să îți mărești echipa
 • Te-ai săturat de încercări și vrei rezultate
 • Ești coach la început de drum și nu îți poți găsi clienți
 • Nu știi ce să faci în Social Media pentru a te face vizibil
 • Creezi propriile tale produse sau cursuri și vrei sa ai din ce în ce mai mulți clienți plătitori
 • Ești pregătită să investești resurse în a-ți crește afacerea
 • Ai o motivație puternică de a reuși să devii independentă

În ce constă cursul:

 • 8 săptămâni de întâlniri live
 • Primești tutoriale pentru toate aspectele tehnice pe care trebuie să le implementezi click cu click.
 • Acces la o comunitate privată unde îți vom răspunde la toate întrebările pe parcursul cursului
 • Vei avea acces timp de 8 săptămâni la o întâlnire săptămânală în care dezbatem următoarele teme:

Săptămâna 1

Clarificarea misiunii personale. Focusarea pe obiectivul tău din acest curs.Plantarea semintelor productive pentru dezvoltarea ta și a afaceri tale.Cele 4 cadrane ale banilor- identifici unde te afli și planul de acțiune pentru a ajunge unde îți dorești.Planificarea generală a obiectivului cu pași concreți de acțiune.Misiunea nr.1: Testul de identificare a misiunii personale și conceperea planului de dezvoltare al afacerii.

Săptămâna 2

Creșterea comunității tale online pe Social Media. Unelte și tehnici pe care le poți folosi pentru a atrage mai mulți oameni interesați de afacerea ta.Conceperea poveștii tale, poveste care se identifică cu piața ta țintăAvatarul clientuluiTutoriale despre cum sa iti construiesti o pagină profesională de Facebook și ce tipuri de postări să ai pentru a atrage mai mulți potențiali clienți.Tutorial creare grup de Facebook și construirea de module de informații interesante pentru piața ta țintăProgramarea postărilor în pagină și grup la orele de vârf pentru creșterea interacțiunii cu postările tale.Misiunea ta: Să pui în aplicare click cu click informațiile din tutorial astfel încât să începi să construiești imaginea ta online.Scrierea poveștii personale și avatarul clientului.

Săptămâna 3

Arta de a scrie texte captivante pentru publicul tău.Tehnici de copywriting care te vor ajuta să ai postări și articole structurate pe care oamenii le vor îndrăgi și vor începe să capete încredere în tine și în afacerea ta.Noțiuni despre cum sa îți construiești propriul Ebook digital de valoare pe care să îl oferi potențialilor clienți în etapa următoare de construire a audienței.Misiunea ta:Crearea propriului Ebook digital

Săptămâna 4

Sistemul de automatizare – Noțiuni de înțelegere profundă a unui funnel de vânzări funcționalCare sunt etapele de la piața rece la clienți și cum poți începe să le creezi pe ale tale.Tutoriale explicate click cu click pentru crearea propriei pagini de captură și sistemul de email marketing precum și sistemul automatizat de răspuns pentru Messenger în Facebook.Misiunea ta:Crearea acestor sisteme automatizare de răspuns la mesaje prin cele două canale conform cu informațiile puse la dispoziție în tutorial.

Așa ar putea arăta o pagina de captură, unde oamenii să lase adresa de e-mail și numele sau nr. de telefon pentru a primi acel material gratuit.

Roboțelul care te va ajuta să scrii un singur mesaj care sa ajungă la toți abonații tăi cu un singur click, astfel încât să nu mai pierzi ore întregi trimițând mesaje.

Săptămâna 5

Pregătirea ultimelor detalii în Business Manager Facebook astfel încât să îți pornești propria reclama.Cum găsești piața ta țintă în audientele puse la dispoziție de Facebook astfel încât mesajul tău să fie nișat și să ai rezultate rapide.Tutoriale click cu click cum să faci acești pași pentru a porni propria reclama.Observație de interes: Disponibilitatea ta de a investi în reclamă facebook o sumă minimă de 10-15 lei zilnic.Misiunea ta: Realizarea concretă a informațiilor puse la dispoziție în cadrul tutorialelor.

Săptămâna 6

Mindset de business și identificarea acelor convingeri limitative care te-ar putea bloca sa obții ceea ce îți dorești.Cum să schimbi perspectiva asupra lucrurilor și să treci la acțiune productivă fără a rămâne blocată în gânduri care nu te ajută.Misiunea ta:Să analizezi ceea ce te ține pe loc și cu ajutorul tehnicilor despre care vom discuta să reușești să progresezi atât tu cât și afacerea ta.

Săptămâna 7

Încălzirea și crearea unei relații de încredere cu această comunitate pe care ai dezvoltat-o.Crearea unui program de interes pentru grupul tău cu o durata de 10-14 zile în care să consolidezi relația cu ei astfel încât să devină deschiși la ceea ce tu ai de oferit, fie ca este vorba despre produse, oportunitate sau ședințe de terapie și coaching.Misiunea ta: Să alegi tema de interes și să concepi planul de acțiune, postările pentru primele zile astfel încât să poți porni cu ușurinta și încredere acest program.

Săptămâna 8

Analiza rezultatelor din reclamă, monitorizarea și optimizarea acestora în vederea îmbunătățirii rezultatelor, acolo unde este cazul.Setarea ta mentală legată de obiectivele pe termen lung pentru dezvoltarea continuă a afacerii tale.Discuția de vânzare a produsului sau serviciului cu potențiali clienți. Pași pe care să îi urmezi astfel încât să îți crești rata de vânzare sau de parteneri în afacerea ta.Tutoriale de trimitere a mesajelor către toată baza ta clienți pe care ai adaugat-o atât pe e-mail cât și în messenger.Setarea cadrului în care îți vei desfășura afacerea pe termen lung.Misiunea ta: Sa faci prima vanzare în urma discutiei de vanzare

Hai sa recapitulăm ce anume primești:

 • Timpul – stagnarea si lipsa rezultatelor este frustrantă pentru un antreprenor mai ales la început de drum
 • Energie căutând în stânga și în dreapta oameni interesați de ceea ce tu ai de oferit
 • Te-ai săturat de încercări și vrei rezultate
 • Bani pe care îi poți obține doar din creșterea afacerii tale
 • Siguranța pe care ți-o oferă procesul automatizat
 • Propria independență care îți oferă confort psihic ca ești pe drumul cel bun.
 • Strategii testate, care funcționează și pentru tine

Garanție

Acest curs este transformațional, este procesul ce eu l-am parcurs și mai apoi am lucrat multe persoane pentru care a adus rezultate minunate. Pentru că am atât de multă încredere în această metodă sunt convinsă că și pentru tine va avea rezultate pozitive.Totuși dacă din orice motiv nu mai vrei să-l continui îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 15 zile de la începerea cursului indiferent de motivele tale, îi vei primi fără alte întrebări.

Bonus

Caiet de lucru și meditații – ‘’14 pasi simpli de deblocare a puterii tale interioare’’

Mastermind în săptămânăna 9 de întrebări și răspunsuri

Hai sa recapitulăm ce anume primești:

 • Participi la 8 cursuri live de 90 de minute
 • 8 Misiuni săptămânale
 • Sistem complet pentru a începe o afacere online
 • Înveți să scrii materiale ce aduc vânzări
 • Creezi propriul tău Ebook
 • Înveți să îți creezi primul tău Funnel și apoi vei putea face oricâte dorești
 • Sistem Manychatt funcțional
 • Știi să creezi reclama care aduc rezultate
 • Îți creezi propria ta comunitate online
 • Suport din partea noastră și susținerea colegilor pentru a continua să fii motivate
 • Mastermind în săptămânăna 9 de întrebări și răspunsuri
 • Caiet de lucru și meditații – ‘’14 pasi simpli de deblocare a puterii tale interioare’’

Despre noi

Despre noi

Pasiunea noastră a devenit afacere și suntem împreună pe acest drum din dorința și experiența proprie în branding personal și marketing, cu un cumul de mai bine de 8 ani deexperiență.Alina Șutu, în ultimii 3 ani a ajutat 3521 de oameni să își depășească propriile limite, să-și descopere și să își trăiască pasiunile.Mai mult, peste 300 de persoane și-au îmbunătățit situația financiară, iar ea a reușit să treacă de la un blocaj financiar cu datorii de 55000 euro, la un venit anual de peste 35000 euro.

Alina Mitrache, cu experiența de peste 5 ani în online, a dezvoltat o afacere de tip MLM în urma căreia a descoperit și implementat un sistem prin care poți avea zilnic clienți și colaborări noi pe pilot automat.De asemenea, în toată această perioadă s-a perfecționat în a lucra cu oamenii pe mindset-ul lor, astfel încât să reușească să schimbe mentalitatea de la angajat la antreprenor.

Împreună suntem aici să vă sprijinim în drumul vostru spre a vă duce visul în fața a tot mai mulți oameni, pentru că online-ul este viitorul afacerilor.Începând de la pasiunea ta, de la ceea ce te mișcă emoțional și nu simți cum trece timpul, vei ajunge să ai o afacere de care te poți bucura.Drumul în antreprenoriat este presărat de urcușuri și coborâșuri, iar noi suntem aici să te ajutăm de fiecare dată să te autodepășești și să îți duci visul la următorul nivel.Și tu poți să treci de la misiunea ta personală la o afacere profitabilă.

Testimoniale

Am început colaborarea pe marketing in on-line cu Alina Șutu, anul trecut. În Octombrie am avut primul curs, de astrologie chineză, apoi în Decembrie, în Februarie, cursuri de dezvoltare personală, am creat un workbook și un set de meditații, un MasterMind, un program online de vindecare, un grup de meditații și avem de gând să continuăm. Zeci de oameni au cumpărat fiecare program sau curs și astfel am reușit să contribuim la îmbunătățirea stării lor emoționale și/ sau fizice.Îi mulțumesc cu recunoștință Alinei pentru îndrumare, pentru susținere, pentru ghidare în ceea ce privește marketingul on-line. În urma acestei colaborări, am rămas cu un sentiment de împlinire emoțională, de satisfacție pentru că am putut ajuta mulți oameni. Însă, e nevoie să vă spun că în urma acestei colaborări, am și o mare satisfacție financiară, deoarece am avut un venit total de aproximativ 60.000 lei, adică aproximativ 12.500 de euro.Dacă mai stați pe gânduri în ceea ce privește marketingul on-line, vă rog să renunțați la îndoieli și să acționați!

Lumea este în schimbare, iar activitatea se va muta din ce în ce mai mult în on-line și va fi nevoie de specialiști în marketing on-line. Iar dacă ai o firmă care poate activa în online este necesar să faci strategii de marketing care să îți aducă venituri sigure. O recomand cu mare încredere pe Alina Șutu și am mare încredere în echipa ei!

Am lucrat cu Alina Șutu pentru un proiect de suflet – Vindecarea trecutului dureros prin hipnoterapie – pentru doar 6 săptămâni și rezultatele au fost cu totul spectaculoase, mult peste orice așteptări.Chiar dacă am colaborat doar pentru acest proiect, sunt foarte mulțumită și recunoscătoare pentru tot ce am primit.De aproape 4 ani lucrez constat la visul meu, de 2 ani profesez ca specialist în lucrul cu oamenii, sunt Coach și Hipnoterapeut. Am avut rezultate frumoase și înainte să colaborez cu Alina, însă cu ajutorul ei pe partea de marketing am reușit să-mi împlinesc visul într-un mare fel.Am construit o comunitate aproape de la zero și acum am peste 1400 de oameni acolo, o mare bucurie pentru mine.

Am lucrat cu Alina Șutu pentru un proiect de suflet – Vindecarea trecutului dureros prin hipnoterapie – pentru doar 6 săptămâni și rezultatele au fost cu totul spectaculoase, mult peste orice așteptări Chiar dacă am colaborat doar pentru acest proiect, sunt foarte mulțumită și recunoscătoare pentru tot ce am primit.De aproape 4 ani lucrez constat la visul meu, de 2 ani profesez ca specialist în lucrul cu oamenii, sunt Coach și Hipnoterapeut. Am avut rezultate frumoase și înainte să  colaborez cu Alina, însă cu ajutorul ei pe partea de marketing am reușit să-mi  împlinesc visul într-un mare fel.Am construit o comunitate aproape de la zero și acum am peste 1400 de oameni acolo, o mare bucurie pentru mine.Am făcut primul meu curs online așa cum mi-am dorit și am la curs 120 de persoane Nici nu am cuvinte să-mi exprim mulțumirea îndeajuns Și financiar a fost cu totul spectaculos, cu atât mai mult cu cât a fost această  perioadă grea cu pandemia.Am făcut 16.950 Ron (~3531€), am avut și o parte de cheltuieli, cum este firesc, însă am rămas cu 11.050 Ron (~2302€), lucru care înseamnă foarte mult pentru mine, având în vedere că nu speram la mare lucru în această perioadă, plus că am avut și oportunitatea de a lucra cu oamenii din curs și individual, o experiență care chiar m-a îmbogățit enorm ca om și ca specialist în lucrul cu oamenii.O recomand cu drag pe Alina în primul rând pentru că se implică foarte mult și simți că îi pasă de tine și de rezultatul tău și pentru că este un profesionist, iubește ce face și o face cu drag, iar asta e ce aduce de fapt rezultatele frumoase.Pentru cine are nevoie de serviciile ei pentru orice ține de business online, cu drag v-o recomand.Mulțumesc pentru bucuria ce mi-ai adus-o și pentru că mi-ai oferit oportunitatea de a învăța lucruri de la tine și împreună cu tine pentru creșterea mea, mult succes pe mai departe.

Azi sunt recunoscătoare că am ales să colaborez cu Alina Șutu pe partea de marketing și pentru rezultatele minunate obținute în mai puțin de 2 luni. Colaborarea noastră a început pe la mijlocul lunii martie cu pregătirea detaliilor și lansarea unui caiet digital pentru învățarea limbii engleze. Campania s-a încheiat în Aprilie înainte de Paști, cu 54 de caiete vândute și un venit de aproximativ 3000 lei.E mult? E puțin?Eu zic că depinde de fiecare dintre noi cum percepe lucrurile. Însă eu stiu sigur că la nivelul la care eram, cu toate cunoștințele pe care le aveam despre marketing n-aș fi reușit să vând mai mult de 20-25 de caiete. După o mica pauza, la începutul lunii 

Mai am lansat un curs online pentru mămici, care din nou s-a încheiat cu succes și a generat un venit de aproximativ 2100 lei. Deci practic în mai puțin de 2 luni de colaborare am reușit să generam împreună peste 5000 lei. Și vreau să menționez că asta nu e totul!!! Sunt multe alte beneficii ale acestei colaborări, beneficii care nu constau în bani dar care de asemenea duc la o creștere a afecerii în viitor. De exemplu faptul că a crescut comunitatea de mămici cu peste 1500 de membri.Mămici care au venit în grup și care, datorită strategiilor de marketing aplicate de Alina, sunt mame interesate de ceea ce fac eu și de ceea ce le pot eu oferi prin serviciile mele. Aceste mămici care poate acum nu au avut nevoie de ceea ce am avut de vânzare, foarte posibil că vor cumpără în viitor, generând astfel venituri noi. Un alt beneficiu major și care, la fel nu se măsoară în bani, dar contribuie la creșterea afacerii, sunt acele discuții pe care le-am avut cu Alina, felul în care a știut să fie alaturi de mine și felul în care m-a ghidat spre a descoperi în mintea mea anumite credințe limitative pe care le aveam și care aveau un impact negativ asupra rezultatelor din afacere. Uneori nu este suficient să-ți faci un plan bun și să acționezi. Sunt și chestii ce țin de mindset și care te țin pe loc, uneori chiar fară să-ți dai seama. Schimbând felul în care gândesc și mă raportez la afacerea mea am reușit să cresc eu că persoana în primul rand, iar odată cu mine creste și afacerea mea. Alina știe foarte bine că în spatele fiecărei afaceri este un om și uneori e de lucrat cu omul din spatele afacerii pentru că atât omul cât și afacerea să crească.Mulțumesc din suflet Alina pentru tot ceea ce faci, pentru felul în care te dedici muncii tale și mai ales pentru omul care ești.

Numele meu este Angela, sunt coach, autor și vreau să vă povestesc câteva lucruri despre ce s-a schimbat în afacerea mea de când am început colaborarea de marketing cu Alina. Anul trecut am avut o scurtă colaborare în urma căruia am lansat un curs de dezvoltare personală de grup, care a avut succes, și care mi-a adus satisfacție pe toate planurile.Ulterior eu am făcut o pauză în online (motive personale), apoi am revenit și mi-am dat seama că fără un plan de marketing nu ai cum să răzbești în online, nu prea ai cum să atingi rezultatele pe care ți le dorești.De aproximativ trei săptămâni am reluat colaborarea cu Alina și lucrurile au început să se schimbe mult în bine. Am crescut considerabil numărul abonaților și de asemenea activitatea în grupul meu s-a schimbat. Lucrez mult mai structurat și am energia canalizată spre scopul meu.Starea mea emoțională s-a schimbat mult, deoarece este foarte important să ai lângă tine o persoană care te ghidează, care te susține și este dispusă să caute mereu soluții și să se adapteze stilului pe care îl ai.

Eu am ajuns la următoarea concluzie: indiferent cât de bun ești, dacă nu ai o strategie de marketing nu ai rezultatele dorite.O recomand pe Alina cu mare drag, este persoana care se implică, care pune suflet în tot ce face și împreună cu echipa ei de profesioniști te ajută să ajungi acolo unde îți dorești.

Modalități de Plată

Instance 1

PLATA INTEGRALĂ

Achită cursul cu plata integrală

298 € 798 €

PLATA ÎN 2 RATE EGALE

Achită cursul în 2 rate egale

358 €

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

 • Telefon: 0032488148715
 • Orar: 09:00 – 17:00
 • Email : office@alinasutu.ro

Date contact Alina Mitrache

​Alina Sutu – All Rights Reserved © 2020 – Powered by Digitally.Plus

Consulting WordPress Theme is always looking for talented people to become its team members. We realize that productive people are always a good addition to our organization. So if you have the financial acumen and the passion to work with some of the biggest companies in the world, join in!

Department: Civil Construction
Project Location(s): Oak Ridge, TN, US
Education: Master’s Degree
Compensation: 22K per annum

Responsibilities

Candidates can look forward to regular client contact, a role in business development and proposal writing/methodology creation, and a

 • Assisting senior consultants;
 • Providing legal and scholarly research;
 • Creating reports & Gathering Data
 • Analyzing Data and understanding results
 • Arranging client coordination

Skills/Experience

 • Limited experience at consultancy preferred;
 • Great interpersonal communication skills;
 • Keen eye for spotting data trends;
 • Great analytical skills;
 • A keen grasp of information technology;
 • Professional demeanor;
 • Personal accountability and strong work ethic;
 • Professional, able to interact with vendors/clients;
 • Positive, “can do” attitude.