O carte ce a ajutat sute de oameni să-și îmbunătățească gândirea și să-și descopere curajul de a acționa pentru a reuși să-și împlinească dorințele sufletului. 

Primește Schimbarea

Ghid practic pentru o viață nouă

În acest ghid practic am adunat toate cunoștințele mele și ale celor care m-au îndrumat, cunoștințe ce le-am descoperit în timp, dar care pe mine și pe soțul meu ne-au ajutat să devenim liberi.

Acum 3 ani viața mea era un haos, după ani întregi de muncă în Belgia noi eram plini de datorii. Muncisem mereu, ne plătisem cheltuielile și taxele, însă în loc să ne fie mai bine, viața mea și a familiei mele era în derivă.

Venisem în Belgia cu gândul de a rămâne doar câțiva ani ca apoi să ne facem un viitor mai bun în România, însă cu fiecare an ce trecea visul de a ne întoarce era mai îndepărtat.

Eram mereu tristă și dezamăgită, mă simțeam o frunză în vânt, simțeam că orice aș face nu voi putea să le ofer un viitor mai bun copiilor mei. An după an acumulam mai multă frustrare și negativitate, an după an acumulam mai multe datorii pe care reușeam cumva să le acoperim în timp ce făceam altele...până într-o zi când nu am mai reusit…

În acea perioadă mă simțeam cea mai nefericită din lume, dar viața îmi pregătea o surpriză…

O dramă mai mare ca a mea m-a făcut să-mi reconsider valorile și atunci am înțeles că bogăția pe care eu regretam că nu o am, a fost mereu prezentă în viața mea:

Aveam o familie frumoasă și sănătoasă, eram mai bogată decât îmi imaginam, am început să practic recunoștința și cu fiecare zi în viața mea apăreau minuni.

Nu mi-am mai dorit să plec ‘’acasă’’ ci am învățat să-mi creez ‘’acasă’’ unde eram.

job fericit

Cu fiecare zi care trecea tot ce părea imposibil, devenea posibil și în mai puțin de doi ani am devenit liberi.

Din prima zi în care viața mea s-a schimbat, mi-am dorit să impărtăsesc tuturor experiența mea. 

Visul meu se conturează și acum mesajul meu poate ajunge la toți cei ce își doresc o viață constientă, o viață nouă, o viață în care tu dragă cititor descoperi întotdeauna răspunsul potrivit 
pentru tine, o viață în care tu ești cel mai important din viața ta și ai curajul să te auzi și să te asculți, să îți dai voie să devii un căutător al comorii tale interioare, să descoperi cine ești și de ce te-ai născut și să îmbogățești o lume întreagă cu darul tău.

Primește schimbarea’’ este mai mult decât o carte, este experiența mea autentică de transformare și prin cuvinte simple vei descoperi adevăruri profunde despre viață.

Sțioiu Simona Magdalena

România

Cartea Alinei – „Primește schimbarea” te ghidează pas cu pas cum să-ți identifici și depășești blocajele care te țin pe loc în evoluția ta spre ceea ce ești menit să fii, dar poate ai uitat.
Cartea pornește de la povestea ei personală și este de mare ajutor practic pentru că pornește de la o poveste de viață reală cu problemele ei și îți arată ce poți să faci să le rezolvi, să le depășești.
În primul rând te pune să-ți identifici și conștientizezi valorile personale, credințele actuale și acțiunile, te pune să te gândești la ce îți dorești de la viață, pentru că de multe ori nici măcar asta nu știm și nici nu știm că nu știm.


​Făcând acest proces, realizăm că de fapt noi stăm și ne victimizăm, că ni s-a întâmplat cutare și că alții ne-au făcut cutare lucru și noi nu am avut cutare condiții, etc.
Dar, punând pe hârtie ceea ce vrem (și uneori realizând că de fapt nici nu știm exact ce vrem) și văzând ce discrepanță este între ceea ce facem și ce vrem, sau între ce credințe limitative avem și ceea ce vrem, realizăm ce prăpastie mare este între acțiunile noastre și visele noastre și că de aceea ele nu se împlinesc.
Iar ceea ce îți oferă această carte este exact metoda de a lucra cu tine însuți ca să micșorezi această prăpastie și să o umpli cu conținutul autentic al ființei tale, după ce vindeci traumele, fricile, schimbi conceptele vechi și te redescoperi pe tine.

Iar când puntea dintre cine ești acum și cine vrei să fii - se reclădește, poți să începi să pășești cu încredere pe ea și să-ți atingi potențialul tău maxim.Dincolo de rolurile pe care le joci în viață (Victimă, Salvator, Persecutor), dincolo de minciunile pe care ți le spui, de măștile pe care le porți, de umbrele pe care nu vrei să ți le recunoști, MAREA SOLUȚIE este lucrul în primul rând cu tine însuți ca să te cunoști cu adevărat, să îți umpli golurile afective, să îți satisfaci nevoile, să înveți să te iubești și să-ți acorzi întâietate, să te maturizezi și abia apoi, din preaplinul tău să poți da și în exterior, să creezi, dar conștient, raiul de care ești capabil.
Până atunci, iadul pe care poate îl ai în viața ta, vine din oglindirea în exterior, în oamenii din jurul tău și în situațiile traumatice pe care le ai – a interiorului gol de energie și iubire de sine, plin doar cu frustrare, neiubire și neîmplinire.

Deci, începe cu tine, iubește-te, citește cartea, aplică, acționează!

Succes!

Viorel

România

Romina

Belgia

Draga Alina! Nu te-am cunoscut înainte. Te-am cunoscut acum în luna februarie prin intermediul facebook, apoi a cărții tale și mai apoi prin cele 30 de live-uri. În primul rând vreau să-ți mulțumesc ça ai apărut pe facebook-ul meu.....cum? nu știu, însă îți mulțumesc.

Te felicit din inimă pentru evoluție, pentru curajul de care dai dovadă, pentru ajutorul direct sau indirect pe care-l aduci lumii. Lume care deși este într-o eră a tehnologiei și evoluției nu mai pune accent pe această inteligență interpersonală. Deși lucrez de ceva ani, singură....pentru că m-am lăsat ajutată și ghidată până la un punct....mi-a luat mult timp și încă nu am ajuns la acel echilibru...încă învăț. Și îți mulțumesc că prin cartea ta și clipuri mi-am redeschis acest canal și mi-ai dat forță și curaj să merg această dată până la capăt. Îmi doresc din inimă să pot învăța toate lecțiile și lăsa totul în urmă ...să pot fi cea mai bună variantă a mea ...pentru mine, dar și pentru fiica mea ce are 4 luni.

Este una să-l citești pe John Maxwell, Robert Kiyosaki și alții mari care au deja o reputație sau oameni care au reușit peste noapte și una e să citești pe cineva ca tine....Chiar m- am regăsit în multe fraze și întâmplări de ale tale, ești un exemplu viu că se poate....trecând la Acțiune.

Te îmbrățișez, te iubesc și mulțumesc! Îmi doresc să lucrăm împreună!

Nela

​Rom​ânia

Simona

Belgia

Bună, Alina!

Voiam să îți spun că după ce am citit și cartea ta și de asemenea a programului de 21 de zile, mi-am dat seama că persoana puternică ce am devenit astăzi e datorită faptului că am riscat și am avut curajul să schimb ceea ce mi s-a oferit, de exemplu, la început de drum în Belgia.
De exemplu, am avut curajul să urmez niște cursuri deși noțiunile de limbă franceză erau limitate, să accept un loc de muncă care era doar muncă cu satisfacție a banilor, dar nu și sufletească, apoi să spun NU locului de muncă respectiv, să insist cu CV și în final să am un loc de muncă unde mă duc cu plăcere!

Deci, pentru a evolua trebuie să conștientizezi în primul rând ce vrei, dar și ce poți, Să te uiți în sufletul tău și să fii sincer cu tine însuți! Să îți asculți intuiția, pentru că eu cred că intuiția e mesagerul sufletului!
Apoi să încerci, să riști...și să reușești!
Chiar și cu frică în suflet, odată ce ai făcut primul pas, restul vine de la sine, trebuie doar să începi.
Și apoi apar rezultat după rezultat!

Dar cireașa de pe tort e Gândirea Pozitivă, îndepărtarea de persoane toxice care doar se plâng și critică, deși încerci să le explici, îți dai seama că vorbești singură și te încarci cu energia lor negativă! Orice sfat, gând, povață, energie pozitivă e binevenită atât timp cât ai inimă deschisă și dornică să o primești!
Continuă ceea ce faci, după cum singură ai descoperit sunt oameni care au nevoie de sprijinul tău!

Mulțumesc!

Raluca

România

Mă numesc Raluca am 39 de ani și acum un an am crezut că viața mea e un dezastru. Am rămas însărcinată cu un bărbat care nu își mai dorea copii.... Vroia avort categoric. În a treia lună de sarcină am descoperit că avea o amantă de 7 ani. Am decis să țin copilul în ciuda comportamentului lui... Am făcut o depresie urâtă, în timpul sarcinii îmi doream doar să nasc și apoi să mor. 


Îmi spunea în ultimele luni de sarcină să nu mă aștept la afecțiune din partea lui pentru copil căci un bărbat în primii 2 ani nu vede într-un copil mai mult decât o bucată de carne. Cartea acestei doamne mi- a schimbat viața, mi-am luat viața în mâini, această carte m-a învățat să cred în mine, în puterile mele în valorile mele... Am pus capăt acestei relații toxice... Am pus linie pe certificatul copilului... Am început să-mi conturez singură destinul meu și al fetiței mele. Am cunoscut un alt bărbat cinstit, sincer, onest, cald care s-a atașat foarte tare de fetiță și fetița de el.


Mulțumesc Alina Șutu. Mi-ai schimbat viața 💓
„Primește schimbarea” - o recomand cu drag

Mariana

Germania

A fost nevoie doar să cred în mine și pasiunea mea și să trec la acțiune, să încep să transform schițele în rochii și astăzi am fost invitată la un congres care are legătură cu profesia mea.


Continuă să schimbi vieți.

Primește schimbarea’’ este mai mult decât o carte, este experiența mea autentică de transformare și prin cuvinte simple vei descoperi adevăruri profunde despre viață.