Cursul începe pe 20 Mai, rezervă-ți un loc cu doar un avans de 79 de euro diferența de 180 de euro o vei plăti înainte să începem (vei economisi 70 de euro din prețul total de 329 euro)

Am ghidat peste 650 de femei să înțeleagă jocul vieții și să câștige jocul banilor iar
ACUM ești la un click distanță să fii și tu printre ele

Curs LIVE de 6 săptămâni cu Alina Șutu

CÂȘTIGĂ JOCUL BANILOR

Ediția a 8-a, Începe în 30 Aprilie

Află cum să îți creezi comportamentele potrivite ca să îți transformi relația cu banii și să ai o viață abundentă financiar

Perioadă curs: 9 Noiembrie –
21 Decembrie


.

Ți-ai dori să îți îmbunătățești situația ta financiară?

​Ai făcut eforturi considerabile în drumul tău spre evoluție, dar partea financiară continuă să îți dea bătăi de cap?

Dacă și tu simți cum frica pune stăpânire peste mintea și peste corpul tău în momentul în care te gândești la ziua de mâine și la viitorul copiilor tăi…

Dacă și tu te întrebi cum alții reușesc să iasă din această cursă a supraviețuirii și se bucură cu adevărat de viață, în timp ce tu, deși depui tot efortul să le faci pe toate cât mai bine, la final nu rămâi cu nimic…

Dacă și tu te întrebi mereu de ce nu trăiești asemeni lor și simți că te afli într-un cerc vicios din care orice ai face nu poți să ieși…

Vreau să știi că există o soluție pentru a putea câștiga jocul banilor!

Vei fi fericit financiar doar atunci când vei învăța lecțiile pe care ți le transmite sufletul

Lipsa banilor este doar o piesă din puzzle-ul vieții tale. Faptul că ai probleme financiare indică faptul că sufletul tău suferă. Adică în cel puțin una dintre ariile importante din viața ta ai situații care necesită atenția ta urgentă.

Cea mai ușoară lecție pe care sufletul nostru ne-o transmite este prin lipsa banilor, însă dacă nu vei lucra cu tine, lecția va deveni tot mai grea.

​Acum este momentul tău de evoluție, momentul în care să scoți vălul de pe ochi și să începi să rezolvi situația prin care treci. Iar ca o consecință firească a rezolvării acelor situații și convingeri ascunse în mintea ta, abundența va lua locul lipsurilor.

Fii parte dintr-un proces de vindecare completă a sufletului tău ca să poți în sfârșit atrage banii în viața ta

Adevărul pe care nu ți-l spune nimeni este că nu putem atrage bani în viața noastră dacă nu putem să ne vindecăm. Mie mi-a luat ani de zile să conștientizez acest lucru, dar vestea bună este că tu nu trebuie să pierzi ani din viața ta ca să treci prin același proces.

Pe 21 Noiembrie vom începe o nouă ediție a Cursului ,,Câștigă Jocul Banilor’’ – o experiență de 6 săptămâni pe durata căreia vei obține și tu rezultate miraculoase pe plan financiar după ce vei reuși să îți vindeci sufletul, la fel cum au făcut-o o bună parte dintre cei peste 650 de participanți din edițiile anterioare.

Încă din primele întâlniri vei înțelege de ce doar dorința de a avea mai mulți bani nu îți va aduce mai mulți bani și te vei cunoaște mai bine ca să devii un câștigător al vieții și al banilor într-o atmosferă de iubire și de non judecată.

Ce se va întâmpla mai exact pe durata celor 6 săptămâni:

Săptămâna 1

Setează-ți termostatul financiar

Știai că există o legătură strânsă între ceea ce s-a întâmplat în copilărie și situația ta financiară actuală?

În prima săptămână din Program vom conștientiza evenimentele din trecut care te-au determinat să ajungi la problemele financiare pe care le ai acum și te voi ajuta să îți resetezi termostatul financiar ca să atragi abundența financiară.

– Determini legătura dintre copilărie și situația ta financiară actuală

– Conștientizezi nivelul financiar la care te afli în prezent

– Îți setezi termostatul financiar ca să poți atrage energia abundenței în viața ta

Săptămâna 2

Învață să îți gestionezi emoțiile ca să îți poți gestiona banii

Chiar dacă ai un termostat resetat, nu vei reuși să îl păstrezi la același nivel dacă nu îți gestionezi emoțiile negative. De aceea, în săptămâna a doua te voi ajuta să recadrezi o situație neplăcută din viața ta pe care nu ai putut să o schimbi până acum.

Vom lucra cu afirmații care ne vor ajuta să deschidem calea energiei banilor pentru noi, vom scrie o scrisoare copilului interior.

– Îți înțelegi viața și experiențele trăite și traumele pe care le ai

– Lucrezi cu tine ca să îți poți gestiona emoțiile

– Îți gestionezi banii fără a fi influențat de emoții negative sau traume din trecut

Săptămâna 3 și 4

Schimbă-ți convingerile despre bani și fă doar cheltuieli cugetate

După ce ai resetat termostatul și ai aflat cum să îți gestionezi emoțiile e timpul să lucrăm la convingerile negative legate de bani care te determină să faci cheltuieli necugetate.

Vom crea contextul în care să ne schimbăm aceste convingeri, vei înțelege care dintre ele sunt valabile și pentru tine și îți vei da voie să accesezi energia abundenței.

În plus, la finalul sesiunii te voi învăța o tehnică, un exercițiu cu ajutorul căruia vei primi răspunsuri la întrebările care te macină ori de câte ori vei fi într-o dilemă și cu care vei putea testa convingerile tale adevărate.

– Afli care sunt convingerile tale subconștiente despre bani cu ajutorul unei tehnici speciale

– Descoperi o metodă de a economisi bani și determini care sunt cheltuielile prioritare

– Îți gestionezi bugetul actual și nu mai faci cheltuieli neprevăzute

Săptămâna 5

Devino un adult asumat financiar

Nu vei putea merge mai departe în această călătorie dacă te simți în continuare vinovat față de greșelile financiare pe care le-ai făcut în trecut.

Ca să reușești să câștigi jocul banilor e nevoie să îți asumi responsabilitatea atât față de trecut cât și față de viitor.

– Îți accepți trecutul și greșelile financiare pe care le-ai făcut

– Îți asumi experiența pe care o trăiești și renunți să cauți vinovați pentru situația ta financiară

– Folosești această experiență drept fundație pentru abundența financiară pe care o dorești

Săptămâna 6

Aliniază-te la energia abundenței și creează-ți un 2024 conștient

După ce ai învățat cum să îți vindeci sufletul acceptând trecutul și schimbând convingerile negative despre viață și despre bani, vom aloca în sfârșit timpul necesar pentru a deschide porțile abundenței financiare în viața ta, planificând să atingem visurile și obiectivele pe care ni le propunem.

În momentul în care înțelegem că abundența este dreptul nostru din naștere, ne permitem să-l avem și îi putem ajuta și pe alții.

– în sfârșit vei fi pregătită să primești tehnici și instrumente concrete care m-au ajutat pe mine să scap de datorii și să atrag abundența financiară în viața mea și vei reuși să faci și tu la fel pentru anul 2024

– Afli cum te sabotează la nivel subconștient datoriile și cum să scapi de ele

– Îți eșalonezi banii după metoda bulgărelui de zăpadă și deschizi porțile abundenței financiare în viața ta

– Afli care este diferența dintre un vis și un obiectiv și ți le setezi corect pentru o viață abundentă în 2024

– Atragi realitatea financiară pe care ți-o dorești folosind o hartă specială ori de câte ori ai nevoie

Workshop Bonus

Creează-ți un 2023 constient

Am ajuns la finalul acestei călătorii și e timpul să ne planificăm să atingem visurile și obiectivele pe care ni le propunem.

Folosind toate instrumentele pe care le-ai primit în Program vei reuși să câștigi jocul banilor și să faci din 2023 un an abundent financiar.

Iar în momentul în care înțelegem că abundența este dreptul nostru din naștere, ne permitem să avem și îi putem ajuta și pe alții.

– Afli care este diferența dintre un vis și un obiectiv

– Atragi realitatea financiară pe care ți-o dorești

– Primești o hartă pe care o poți folosi de câte ori ai nevoie

Toate detaliile călătoriei pe care o putem începe împreună

Participi la Sesiunile LIVE care au loc în fiecare Marți la ora 19.00

ca să afli toate instrumentele care te ajută să câștigi și tu jocul banilor
Pasul 1

Implementezi tehnicile și instrumentele concrete pe care le ofer

ca să reușești să atragi abundența financiară în viața ta
Pasul 2

Asculți Meditațiile ghidate pregătite pentru tine

care te vor ajuta să îți înțelegi viața și să te aliniezi la abundența financiară
Pasul 3

Primești răspunsuri de la mine, care am trecut deja prin proces

și te voi îndruma să treci cu succes prin toate etapele și să câștigi jocul banilor
Pasul 4

Faci provocarea specială

cu ajutorul căreia, la finalul programului, vei reuși să economisești
Pasul 5

Câștigi Jocul Banilor

Și reușești să atragi abundența financiară în viața ta
Pasul 6

,,În anul 2015 am fost foarte aproape de falimentul financiar.
Dar am reușit să mă ridic!’’

Numele meu este Alina Șutu și sunt mamă, soție și ghid pentru sute de femei în a-și descoperi darurile și a trăi o viață abundentă din punct de vedere financiar.

Povestea mea începe în 2008, când am fost nevoită să plec împreună cu soțul meu peste hotare ca să-mi plătesc datoriile pentru apartamentul pe care l-am cumpărat prin credit.

După ce am lucrat câțiva ani la un loc de muncă stabil, punctul de cotitură a fost momentul în care am realizat că indiferent câte eforturi voi face situația noastră nu se va îmbunătăți.

Deși muncisem mereu și părea că am făcut tot ce era necesar pentru a reuși să ne plătim datoriile, am acumulat și mai multe datorii. Astfel am ajuns într-un moment în care am simțit că pământul îmi fuge de sub picioare și suntem aproape de faliment.

Eram pe punctul să renunț la a mai lupta cand am înțeles că am făcut alegeri greșite ce m-au adus în acel punct. Când am schimbat perspectiva asupra vieții și am început să caut ce își dorește cu adevărat sufletul meu, viața noastră s-a schimbat.

Căutând, am descoperit calea sufletului meu iar când mi-am descoperit misiunea am înțeles că de fapt făcusem alegeri doar pentru a supraviețui și nu pentru a trăi cu adevărat.

În anul în care m-am regăsit, am reușit să atrag abundența în viața mea și să îmi achit datoriile într-o perioadă relativ scurtă și pentru că mi-am creat o nouă atitudine față de bani și am reușit să câștig jocul lor, prin acest workshop vreau să împărtășesc cu tine aceste secrete ca să reușești să îți transformi și tu relația cu banii.

Femei care au făcut parte din edițiile anterioare și care au câștigat Jocul Banilor

Credeţi în basme şi vor deveni realitate!
Aseară am reuşit să văd live-ul doar spre sfârşit aşa încât l-am văzut pe îndelete în cursul nopţii.
Unul dintre mesaje mi-a atras atenţia deoarece am avut și eu perioade când gândeam la fel. Cineva a scris că tot ce aude sau vede scris pe grup i se par basme.

Citește continuarea

Ei bine dragilor, eu am început să cred din nou în basme.
La începutul anului am descoperit-o întâmplător pe Alina Şutu și am început să aplic din ceea ce împărtăşea.
În luna mai am urmat cursul “Câştigă jocul banilor”.
A doua zi după înscriere la cursul Alinei “Câştigă jocul banilor” am avut o solicitare din partea unui membru al grupului meu să fac un curs de Feng Shui. Care credeţi că a fost reacţia mea?
Iniţial am spus: “Eu nu fac cursuri!”
Urmând cursul Alinei am început să am încredere în mine și în luna iulie am predat primul meu program-curs de Feng Shui. În luna septembrie una dintre cursante m-a contactat că ar vrea să facă și cursul de Astrologie Chineză, dar dacă accept plata în rate.
Ei bine am acceptat. Trebuia să mă plătească în patru rate lunare până la sfârșitul anului şi deşi a plătit a doua rată în urmă cu 5 zile, astăzi am primit anticipat ultimele două rate.
Îți mulțumesc cu recunoştinţă Alina Sutu

testimonial-001
testimonial-002

Buna ziua grup frumos!
Vreau să împărtășesc cu voi experiența mea de când am început acest curs, în general de când am început sa lucrez cu mine însămi cu ajutorul Alinei.
Sunt de 18 ani in Italia . La început a fost mai greu, dar după o perioada totul a început să fie bine, lucram amândoi pe doua salarii decente , ne puteam permite cam tot ce ne dorim dar niciodată nu am reușit sa economisim bani, cheltuiam totul în fiecare lună , chiar nici nu ne ajungeau mai împrumutam pana la salariu.

Citește continuarea

De când am început cursul am reușit sa economisesc, chiar și soțul împreuna cu mine, luna aceasta am rămas chiar și cu bani în portofel și cu bani în pușculiță.

Ce vreau sa va spun este ca cea mai mare conștientizare și cea mai mare bucurie am avut-o în momentul când am făcut tema cu borcanele și împartitul banilor, am realizat ca ce spune Alina Sutu nu este imposibil de făcut , poți economisi fără probleme, poți sa plătești datoriile doar privind lucrurile altfel.

Niciodată nu m-am gândit că poate fi atât de ușor acest lucru.
Am conștientizat în momentul când am reușit sa pun sumele în borcan ca nu este nici imposibil sa pui 6 salarii deoparte pentru liniștea sufletului .

Împărțind banii am realizat cât de dezordonată am fost cu ei, noi chiar pentru a economisi niște bani am cumpărat un apartament în România unde trimiteam bani lunar( pentru noi era o economie asta , dar este o datorie).

Mulțumesc Alina pentru toate sfaturile tale, mulțumesc cu recunoștință pentru acest curs .
Cu siguranța voi continua călătoria cu tine.

Ești un om minunat.
Mulțumesc !

,,Într-o zi soțul meu a primit o ofertă de lucru unde i se oferea 3000€ + mașină de lucru’’
Pe durata cursului am fost îndrumată de Alina Sutu să îmi fac un panou al viselor.

Citește continuarea

Eu știam exact ce-mi doresc așa că l-am făcut în câteva momente și am scris pe panoul viselor mele că îmi doresc să câștig 3000$.

După realizarea acestui panou și după câteva vizualizări intense și lucru zilnic cu grupul, într-o zi soțul meu a primit o ofertă de lucru unde i se oferea 3000€ + mașină de serviciu.
Am rămas puțin speriată, dar era adevărat!

ims
Dana Mandrean

,,Mi-am vândut apartamentul și am fost propusă pe post de șefă la job’’
Pe durata cursului am avut niște realizări impresionante, de când am pus bilețelul în baie cu dorința Smart am vândut apartamentul din Bistrița.

Citește continuarea

Apartamentul meu din Bistrița era pus în vânzare de mult timp și nu se vindea, parcă ceva era blocat acolo. În prima săptămână de curs am reușit să vând apartamentul.
La locul de muncă știi că aveam probleme mari, tot felul de conflicte și numai nu reușeam să evoluez. Am vorbit cu tine și m-ai făcut să înțeleg că și fetele noi au abilităților lor. Ți-am ascultat sfatul și în a treia săptămână de curs am fost propusă de preposta (adică șefă) și această evoluție a fost imediată.

Simt să împărtăşesc cu tine deoarece tot ceea ce mi se întâmplă este de când tu ai apărut în viața mea.
Te aud şi acum când spuneai că putem avea ceea ce ne dorim şi am fost propria mea martoră la schimbare, la aceste miracole care s-au întâmplat în viața mea.

Citește continuarea

Începând de la miracolele ale însănătoşirii din punct de vedere de sănătate, relațiile cu oamenii până la cea financiară.
A venit ziua când calculasem totul, calcule ca să putem acoperi cheltuielile pentru luna mai ca să nu intrăm pe minus.
Pentru prima dată am crezut că totul va fi bine și nu mi-am făcut griji.
Am crezut și miracolul a apărut.
Primește un mesaj soțul meu unde o doamnă vrea să facă o lucrare în casă iar eu dacă pot să fac curățenie în toată casa că se reîntorc acasă.
În doar o zi am primit eu și soțul meu 1000 de euro, acești bani în trecut îi făceam într-o lună, nu o zi, a fost foarte încântată.
Dânsa a spus: Eu sunt foarte fixistă, maniacă în absolut tot iar ceea ce ați făcut voi m-a lăsat profund impresionată.
După 2 zile a primit alt telefon în care a sunat cineva să îi ofere un cec de 750 de euro care îi era dator de mai mult timp soțului meu dar tot amânase.
A ieşit exact suma de care mai aveam nevoie ca să fim cu cheltuielile la zi, asigurări şi tot.
Am reuşit să îmi eliberez mintea şi să gândesc diferit, am început să trăiesc cu adevărat.
Am atras oameni pozitivi iar acum simt că au ieșit din viața mea acele persoane care mă storceau de energie.
Acum toți vorbesc diferit în jurul meu și chiar dacă au început mulți din prietenii mei să divorțeze, cum spun eu ca pe bandă, am înțeles că au propriile lor lecții și am rămas doar un observator.
Am observat că dacă mi-am pus în gând că o persoană să nu mă mai deranjeze, să nu mai vină zi de zi pe mine s-a și întâmplat.
E ca și cum am găsit în mine o putere de a materializa tot ceea ce îmi doresc și e benefic pentru mine.
Simt că m-am eliberat de toate lucrurile pe care nu mi le mai doresc, mai am unul de care nu sunt încă așa sigură dar cu siguranță se așează și e spre bine .
Am învățat să trăiesc această bucurie a dorințelor, să o simt și să mă gândesc cum s-a îndeplinit.
Ești un adevărat ghid, un înger care are acest dar și ai venit pe acest Pământ să ajuți oamenii prin simplitate și emoție.
Prin cuvinte simple și pe înțelesul tuturor ne aduci o adevărată transformare în viețile noastre.
Sunt în stare să mut şi munții din loc.
Pentru mine a fost o transformare profundă tot ceea ce s-a întâmplat alături de tine şi continuă.
Este o diferență mare în doar puțin timp.
Îți mulțumesc cu recunoștință, aveam mare nevoie de tine să vii să-mi arăți cum să trăiesc cu adevărat.
Peste încă două zile au început să-mi apără bani de nicăieri. A fost o minune. Eu încă nu reușesc să cred. Este o persoană atât de primitoare (caldă la suflet) și sinceră, că este o plăcere să vorbești cu ea.

Ioana Maris
Gabriela solomon

Bună suflete frumoase.
Ce parcurs intens și frumos…
Alături de voi m-am simțit ca într-o adevărată familie, comunitate care te acceptă așa cum ești, dar și te susține a te descoperi pe tine însăți și a-ți da posibilitatea să te resetezi.

Citește continuarea

Vă mulțumesc tuturor pentru ca ați făcut parte din această fază a vieții mele. Ați fost și sunteți prezentul meu zi de zi.
Tot acest lucru a fost posibil datorită ție Alina Șutu, prin oportunitatea oferită de cursul organizat.
Recitind astăzi toate conștientizările mele de-a lungul acestor săptămâni am descoperit și identificat personal transformarea ce a avut loc.
Mi-am dat voie să-mi identific emoții ascunse, traume, convingeri, dar și bucurii, trăiri interioare eliberate, să fiu recunoscătoare Universului și lui Dumnezeu pentru toate darurile primite, dar și pentru lecțiile de viață ce m-au format ca om, m-au scos din zona de confort ce mi-o creasem din cauza fricilor adânci.

Astăzi sunt cu siguranță un alt om. Fiecare pas făcut e o victorie, o confirmare că sunt pe drumul cel bun.
Îți mulțumesc pentru că faci parte din acei oameni care contribuie zilnic la evoluția mea.
Îți doresc ca oamenii să îți recunoască valoarea și să ducă mai departe, punând în practică ceea ce ai transmis cu dăruire și iubire necondiționată din experiența ta.

Draga mea Alina Șutu ești o adevărată binecuvântare pentru mine.
Eu te-am urmărit din Decembrie în Comunitatea iubirii, nu te cunoșteam…
Am avut rezultate și în cursul celălalt și știam că dacă voi intra și în acest curs voi avea rezultate frumoase.

Citește continuarea

Într-adevăr rezultatele sunt extraordinare am schimbări atât în corp cât și în relațiile cu oamenii… dintr-o introvertită am început din nou să mă deschid, mi-am recăpătat curajul din copilărie… iar pe partea financiară e tot mai bine…
Ai făcut minuni în viața mea, eu îți doresc ca Universul să te răsplătească inmiit pentru tot.
Din partea mea recunoștință și iubire infinită.

Testimonial-2-01

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt. Iată ce spun oameni care au participat în Program în edițiile anterioare

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt,
urmărește și în format video mărturiile altor persoane care au participat la curs

Ce primești mai exact dacă te înscrii în ultima ediție din acest an a Cursului ,,Câștigă Jocul Banilor’’

Metoda mea de a atrage abundența financiară prin vindecarea sufletului tău
Valoare: 500 de euro

Acces la 6 Workshopuri LIVE alături de Ghidul tău, Alina Șutu
Valoare 300 de euro

Cel puțin 5 tehnici concrete ca să faci economii și să îți gestionezi eficient banii
Valoare 100 euro

Teme pentru acasă care să te ajute să depășești mai ușor fiecare etapă
Valoare: neprețuită

Suportul unei comunități de oameni cu valori asemănătoare
Valoare: neprețuită

Workshop practic: Cum să construiești o comunitate în jurul pasiunii tale

Ebook: 14 exerciții care te vor ajuta să îți construiești un brand personal puternic

Cea mai ușoară cale de a atrage abundența în viața ta este prin intermediul misiunii tale. Dacă știi deja care este misiunea ta, vei primi acces la 2 bonusuri care te vor ajuta să poți trăi din pasiunea ta.

3 întâlniri de coaching de grup cu un Mentor din program

În plus dacă te inscrii în următoarele 24h primești aceste 2 bonusuri:

Noul meu Workbook pentru deblocarea abundenței – Valoare 200 de lei

Acces nelimitat la cursul Unblock Your Freedom + Webinarul Planul complet de eliberare financiară – valoare 200 de lei

Ce implică să câștigi jocul banilor și să trăiești o viață plină de satisfacție

Garanția mea pentru tine

garantie

Am integrat în acest curs toți pașii și toate instrumentele pe care le-am avut și eu la dispoziție până am reușit să scap de datorii și să atrag abundența financiară în viața mea.

​Totuși, dacă din anumite motive nu simți că ești la locul potrivit, în primele 15 zile după ce te înscrii în Curs, vei primi toți banii investiți înapoi fără alte întrebări.

10+1 motive pentru care să te alături și tu în această călătorie

Toată transformarea ta este un proces. Este important să înțelegi că dacă vrei să treci la un alt nivel ai nevoie să îți aloci o perioadă de timp.

Dacă te înscrii acum în timp vei reuși și tu:

Răspunsuri la întrebările pe care s-ar putea să le ai și tu în acest moment

După ce faci plata, vei primi un email cu linkul către Grupul Privat de Facebook, și parola de acces a materialelor de suport. Mare parte din activitate se va desfășura în timp real pe Grup.

Poți plăti cu cardul sau prin transfer bancar.

Ca să ai rezultate maxime este recomandat să dedici 30 de minute zilnic pentru exercițiile și meditațiile din fiecare modul și aproximativ 2 ore pe săptămână pentru întâlnirile pe care le avem în fiecare Weekend LIVE în Comunitate.

Dacă ai întrebări referitoare la exerciții tot ce trebuie să faci este să scrii o postare în Comunitate și voi reveni în cel mai scurt timp cu feedback, sau să îmi adresezi întrebările tale la sfârșitul sesiunilor LIVE.

Ai 15 zile la dispoziție să îmi ceri banii înapoi din momentul când te înscrii la curs. Îți voi returna 100% din suma plătită fără să te întreb motivul. Este o achiziție sigură care nu implică niciun risc din partea ta.

Tot conținutul va rămâne înregistrat în grup și pe platformă și îl vei putea accesa în ritmul tău.

Dacă nu poți participa la primele sesiuni, le vei putea urmări oricând în reluare, iar dacă ai întrebări îți sunt oricând alături să răspund la ele.

Începe să lucrezi de ACUM la visele și obiectivele financiare pe care vrei să le obții în următorii 5 ani

Imaginează-ți cum ar fi viața ta dacă te-ai trezi în fiecare dimineață fără să duci grija banilor și fără să fii nevoită să faci sacrificii din cauza lipsei lor.

Cursul pe care l-am pregătit pentru tine poate fi fundamentul unei vieți noi, pentru că vei afla cum să treci mai ușor prin toate etapele pe care le-am trecut eu în ultimii 5 ani ca să ajung independentă financiar.

Vom parcurge împreună un drum pe care îl cunosc foarte bine, un drum pe care am mers alături de alte sute de femei și un drum care te poate ajuta și pe tine să îți îndeplinești obiectivele financiare în următorii 5 ani.

Momentan înscrierile sunt închise, te voi anunța când reîncep o nouă serie.


.

Cât costă să îți urmezi calea și să trăiești o viață plină de satisfacție

Ca să faci parte din program și să îți urmezi calea nu mai trebuie să plătești cu ani prețioși din viața ta, nu trebuie nici măcar să plăteștii 490 euro, cât ar fi valoarea reală a Programului, împreună cu Bonusurile oferite.

Acesta este prețul pe care mai trebuie să îl plătești ca să îți urmezi calea și să creezi propria poveste a vieții tale