Mi-am revoluționat viața în mai puțin de 2 ani de zile prin descoperirea misiunii personale și am ajutat mii de oameni să își schimbe gândirea și atitudinea în fața vieții.


Conectează-te cu Divinul din Tine în 21 de zile

Simți că trăiești o viață ce nu îți aparține?

Te simți blocat/ă, cu multe îndatoriri și sarcini?

Zilele tale sunt mereu la fel: copii, muncă și treburi casnice?

Mergi la un loc de muncă care îți oferă siguranța zilei de mâine, dar nu te împlinește?

Te întrebi cum alții reușesc să iasă din această cursă a supraviețuirii și se bucură cu adevărat de viață, în timp ce tu te chinui să le faci pe toate cât mai bine, iar după tot efortul ce îl depui la final nu rămâne nimic?

Citești despre oameni care spun că simt că nu muncesc nici o zi, care sunt de ajutor celorlalți și au tot ce-și doresc din punct de vedere emoțional și financiar?

Îți pui mereu întrebarea ‘’tu de ce nu trăiești asemeni lor’’?

Până acum 4 ani eram atât de blocată, pentru că viața mea era un haos, luptam să răzbat, dar parcă în loc să fac un pas mai sus din contră mă afundam în nisipuri mișcătoare. Mă uitam la prietenii mei ce își trăiau viața cu bucurie, oameni care aveau o meserie ce îi împlinea, oameni care poate câștigau mai puțin ca mine și soțul meu, însă viața lor era liniștită, vizitau lumea și se bucurau de weekend-uri în locuri frumoase alături de copii lor.

În acele momente am început să îmi pun multe întrebări:

> De ce ei pot și noi nu?
> De ce pentru unii este ușor și pentru alții este parcă tot mai greu?
> De ce deși am făcut eforturi uriașe într-o țară străină, noi ne afundam tot mai mult?

Și răspunsurile au început să apară, am început să înțeleg că viața pe care o aveam, de fapt eu o creasem, m-am responsabilizat și am început să lucrez cu mine prin dezvoltare personală și spirituală.

Am spus "Da" la toate oportunitățile și persoanele care au venit spre mine, iar în mai puțin de un an de zile viața mea se transforma și de la zi la zi se așeza o viața nouă.

Procesul de vindecare nu a fost ușor, însă am știut că voi reuși, la un an de zile de la acea căutare demisionam și îmi îmbrățișam misiunea personală, aceea de a fi un ghid pentru oamenii în căutare de sine.


Dacă și tu:

 • Nu reușești să te înțelegi,
 • Nu știi cine ești cu adevărat,
 • Nu știi cum poți depăși situații neprevăzute,
 • Nu știi cum să gestionezi emoțiile,
 • Nu știi cum să-ți vindeci traumele purtate pe umerii tăi atâția ani,
 • Nu știi de ce este necesar să fii recunoscător și cui poți fi recunoscător...

Și lista poate continua...

Atunci Programul ‘’Conectează-te cu Divinul din tine în 21 de zile’’ este pentru tine.

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde


Din dorința de a da mai departe ceea ce eu am învățat în ultimii ani, am creat acest program de 21 de zile care ne va ajuta să întâmpinăm sărbătorile cu sufletul curat, împăcat și deschis spre un an nou ce ne va aduce multe schimbări în viața fiecăruia.

Va fi un an plin de energii pozitive ce vor avea ca scop întoarcerea noastră la rădăcini, la cine suntem cu adevărat și la iubirea de sine.

Îți ofer un program unic, creat de mine pentru minte, trup și suflet, ce va veni în sprijinul tău cu:

 • Un ritual de feminitate și iubire de sine,
 • 10 meditații pentru dimineața și seara înregistrate de mine,
 • 11 exerciții practice, pregătite special pentru acest program,
 • Mesajul divin în fiecare seară timp de 21 de zile.

Cursul va avea loc pe un grup secret de Facebook și eu te voi ghida zilnic.
Iată care sunt cele 10 meditații:

 • Meditație pentru dimineață,
 • Meditație de iertare,
 • Meditație de vindecare a copilului interior,
 • Meditație de conectare cu ghizii tăi spirituali,
 • Meditație de tăiere a stringurilor, purificare și încărcare energetică,
 • Meditație de comuniune cu Sinele tău Superior,
 • Meditație de centrare în inimă,
 • Meditație de schimbare de convingeri limitative,
 • Meditație pentru prosperitate,
 • Meditație de manifestare.
00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Povestea mea

Eu sunt Alina Șutu, sunt un om simplu ce am trecut prin multe experiențe odată cu plecarea mea din România, experiențe care m-au îngenunchiat, dar care m-au făcut mai puternică.


Povestea mea este povestea românului pierdut de sine în străinătate, criza din 2008 ne-a adus în Belgia, unde am decis împreună cu soțul meu să ne oprim din trăit câțiva ani ca să ne facem un rost în țară. Atunci nu aveam nici o noțiune de dezvoltare personală, mai mult simt că acei ani am fost anesteziată complet și în 2016, la 33 de ani am trecut prin declinul vieții mele. Adunasem datorii de 55.000 de euro ce le-am înțeles abia când am vrut să fug de tot (pentru 55.000 venisem de fapt în Belgia, să plătim apartamentul și după 6 ani, noi eram în aceeași situație, cu frica de a pierde tot ce reușisem în țară).


Aveam o familie frumoasă, doi copii mici de 2 și 4 ani, soțul care mereu își pusese bazele în capacitatea mea de a rezolva orice problemă și pentru prima dată, mintea mea nu mai găsea nici o rezolvare. Am simțit că cedez psihic și cea mai mare frică era că vom pica toți.Îmi pusesem pe umerii mei toate grijile și când nu am mai găsit nici o soluție am vrut să fug, să plec cu copiii în România și apoi să asteptăm ca și soțul să vină. Eram hotărâtă, dacă nu s-ar fi întâmplat să trăiesc o dramă mai mare ca a mea. 


Când simțeam că nu mai pot să rezist, o prietenă de-a mea, mamă a 2 copii de aceeași vârstă se lupta cu viața…

Eu simțeam că rana mea este cea mai mare posibil, pană să văd o altă familie că ar fi dat totul doar să trăiască. Am luptat 3 săptămâni într-o campanie și când ea a pierdut lupta, o parte din mine a reacționat tragic, plângeam mereu și la nivel interior parcă eu o pierdusem. Cei apropiați s-au speriat de ce se întâmpla cu mine și totuși la o lună de la acel moment, eu eram alta. 


Din experiența respectivă am înțeles că tot ce mi se întâmplă este cu un rost și că probabil am un rol în Belgia și nu m-am mai împotrivit. Deodată găseam soluții la problemele noastre și dorința de a mă dezvolta chiar și aici, creștea de la zi la zi. La un an de zile de la acele momente eu deja eram Coach și lucram cu zeci de oameni prin programe de dezvoltare personală și spirituală, iar soțul avea deja propria afacere, o echipă în construcții.

La mai puțin de 2 ani de zile am devenit liberi, toate datoriile le-am achitat și frica zilei de mâine a dispărut. Unele lucruri încă îmi este greu să le explic, au fost 2 ani în care am lucrat mereu cu mine, cu fricile mele, m-am aruncat în gol pentru un vis și imediat și soțul își pierdea locul de muncă... au fost perioade prin care a trebuit să trecem, dar cum am învins fricile, magia a devenit natura vieții noastre.


Menirea mea este să ajut oamenii să se regăsească, să-i ajut să-și descopere misiunea personală și să înceapă să și-o trăiască.

Sunt atât de mulți oameni ce au știut ce îi împlinește, dar totuși singuri fiind, au cedat presiunilor celor din jur și societății și darul lor s-a rispit.

Este nevoie să ai lângă tine pe cineva ce a trecut prin acest proces, care crede în tine când încă tu poate nu crezi.

Astfel este mai ușor să acționezi, să lași fricile supraviețuirii în urmă și cu fiecare pas făcut câștigi mai multă încredere în tine.

Perioada de desfășurare

1 - 21 Decembrie

Beneficii majore

 • Înveți cum sa te conectezi cu Sinele tau Divin și sa rămâi cât mai mult în Sine fără ca exteriorul sa te influenteze
 • Începi sa înțelegi cum se aude vocea inimii care intuitiv te va ghida către cele mai bune decizii ori de câte ori vei fi pusa în situații dificile
 • Înveți cum să te cunoști și să îți conștientizezi piedicile care te-au ținut pe loc până acum
 • Îți înțelegi și gestionezi emoțiile și găsești partea pozitivă din orice situație te-ai afla

Bonusuri

2 Webinarii live special pentru Grup

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Hai să recapitulăm ce anume primești

 • 21 de zile de vindecare
 • Un ritual de feminitate și iubire de sine
 • 10 meditații pentru dimineața și seara înregistrate de mine
 • 11 exerciții practice, pregătite special pentru acest program
 • Mesajul divin în fiecare seară timp de 21 de zile
 • O comunitate de oameni cu aceleași dorințe și valori alături de care să crești
 • Bonus - 2 Webinarii live special pentru Grup

Garanție

Acest curs este transformațional, este procesul ce eu l-am parcurs și mai apoi am lucrat multe persoane pentru care a adus rezultate minunate. Pentru că am atât de multă încredere în această metodă sunt convinsă că și pentru tine va avea rezultate pozitive.

 

Totuși dacă din orice motiv nu mai vrei să-l continui îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 15 zile de la începerea cursului indiferent de motivele tale, îi vei primi fără alte întrebări.


Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

 • Telefon: 0032488148715
 • Orar: 09:00 - 17:00
 • Email : office@alinasutu.ro

© 2020 Powered by Digitally.Plus