Ți-ai descoperit misiunea și vrei să știi cum poți face din ea o afacere care să funcționeze pe termen lung?

Nu e suficient să îți cunoști misiunea, dacă nu poți trăi constant din ea

Știi de ce mulți oameni nu își urmează calea chiar dacă știu care este misiunea lor?

Mulți dintre ei nu au un plan concret despre cum să își monetizeze pasiunile și să trăiască constant în baza lor. Poate ai văzut și tu oameni pasionați de artă, sau muzică, sau de lucruri handmade, care ajung să renunțe la pasiunea lor pentru că nu le aduce o sursă minimă de existență.

Adevărul pe care nu ți-l spune nimeni este că nu e suficient să îți cunoști misiunea, dacă nu știi ce trebuie să faci ca să o monetizezi și să poți trăi din ea.

Castiga-jocul-banilor-lp (2)
sectiune-consultanta-alina-sutu

Cum te pot ajuta să trăiești din misiunea ta

În zadar ai o misiune dacă oamenii nu cunosc nimic despre ea și nu apelează la tine pentru ajutor. Ca să sevești oamenii prin ceea ce ești sau prin ceea ce faci ai nevoie ca mesajul tău să ajungă la cât mai mulți oameni. Cum faci acest lucru?

Prin promovarea misiunii tale.

Iată cum te pot ajuta să trăiești din misiunea ta:

Înscrie-te la o ședință de consultanță și hai să facem din misiunea ta,
principala ta sursă de venit.

3 motive de ce să apelezi la serviciile de marketing și consultanță

01

Mai multă claritate

Vei ști pas cu pas ce trebuie să faci ca să ai un venit constant din misiunea ta.

02

Mai mult timp liber

Faptul că vei avea de partea ta o echipă care se va ocupa de promovare, te va ajuta să ai mai mult timp liber să faci ceea ce îți place mai mult.

03

Mai mulți clienți

Atunci când ai un plan concret de promovare, vei avea un flux constant de clienți, iar tot ce îți va rămâne să faci e să ai grijă de nevoile lor.

Oameni care au un venit constant din misiunea lor

A venit momentul unei noi confesiuni, în ceea ce privește marketingul on-line și colaborarea cu Alina Șutu.
Deși am făcut un curs care să mă învețe să îmi promovez singură cursurile în on-line, am ales să colaborez cu Alina Sutu, pentru promovare în on-line. Și bine am făcut!

Citește continuarea

Vezi tu, atunci când lucrezi singur ai rezultate, reușești să ajuți un număr de oameni, faci greșeli, înveți… însă e un drum anevoios care te limitează, pentru că oricât de mult ai vrea să le faci pe toate bine și repede, nu reușești să faci ce poți face cu ajutorul unei echipe.

Eu am avut încredere în Alina încă de la început. Și am ales să am o echipă, condusă de Alina, pentru că în viață este important să faci ceea ce știi mai bine să faci. E important să ai timp pentru asta și să nu te epuizezi în activități pe care le pot face alții în locul tău.

E important să știi care sunt prioritățile tale, mai ales în aceste vremuri în care parcă nu mai ai timp de nimic.

Prioritățile mele sunt: să creez cursuri și programe de vindecare a sufletului, de vindecare a Karmei etc.

Eu asta vreau să fac. Să ajut mii de oameni prin intermediul acestor programe, iar Alina mă ajută să ajung la acei oameni care au nevoie de cursurile și de programele mele.

Colaborez cu Alina Sutu din octombrie 2019.

În primul an, am avut încasări, în urma cursurilor și programelor promovate de Alina Sutu, în valoare de 12.500 de euro.

În al doilea an am avut încasări de 50.000 de euro. Este adevărat că sunt și cheltuieli implicate, pe măsura veniturilor.

Însă, dacă aș fi lucrat singură, nu aș fi reușit să ajung la aceste cifre.

Am făcut această evaluare, pentru că este firesc să știi cât și dacă ai crescut, în urma unei colaborări, ca să știi dacă e cazul să continui sau nu.

Eu nu gândesc în termeni financiari cursurile și programele mele. Eu mă gândesc doar la oamenii pe care îi ajut prin munca mea de instructor și de terapeut.

În ultimul an, am contribuit la transformarea vieții a sute de persoane, care au intrat în cursuri, iar alte câteva mii au beneficiat de programele și de meditațiile mele gratuite.

Acum, pagina mea oficială are 15.000 de like-uri. La începutul colaborării cu Alina, adică în 2019, avea 2700 de like-uri.

Pe pagina mea de Facebook ofer foarte multă informație gratuit care a contribuit foarte mult la starea de bine a celor care fac meditațiile mele și care participă la webinariile mele.

Fără ajutorul Alinei, cei 13.000 de oameni care au venit în ultimii doi ani, nu ar fi putut beneficia de tot ceea ce ofer, iar cele câteva sute de oameni care s-au înscris la cursurile și programele plătite nu și-ar fi transformat viața, pentru că singură nu aș fi ajuns la ele să le duc mesajul meu.

Știi foarte bine că” unde-s doi puterea crește”. Iar dacă simți că ai o misiune importantă, că ai un mesaj care e important să ajungă la cât mai mulți oameni, îți recomand să colaborezi cu un specialist în marketing on-line. Eu o recomand pe Alina Sutu!

Cu iubire,
Gena Rusu

Testimonial-Gena-01
Testimonial-Maria-01

Astăzi este despre o persoană minunată, Alina Șutu pe care am ales-o ca mentor, ca și ghid pe parte marketing, după ce am urmat mai multe cursuri de dezvoltare personală și spirituală alături de ea precum Transformă-ți viața prin descoperirea misiunii personale și Jocul banilor.

Citește continuarea

O cunosc pe Alina de aproape doi ani de zile, de atunci am urmat aproape toate cursurile ei, cursuri care pe mine m-au dus către descoperirea misiunii.
Acum sunt consilier spiritul și terapeut Theta Healing. După primul curs că și terapeut am simțit nevoia să ies să ajut oamenii cu această terapie, să arăt cât este de simplu să-ți schimbi o viață de chin într-o viață plină de fericire, bucurie și prosperitate.
Pentru a mă putea face văzută era necesar să ies pe parte de online unde aveam mai mare posibilitate să pot ajunge la acele persoane care își doresc să lucreze cu această terapie.
În acea perioada Alina Șutu împreuna cu Alina Mitrache au deschis porțile unui curs ,, Start Business Online”, deși situația mea financiară nu era una care să îmi permită, mi-am urmat vocea interioară, am intrat în acest curs fără să stau prea mult pe gânduri, știam sigur că acest curs mă duce acolo unde îmi doresc.
Și așa a și fost, am ajuns la persoanele care aveau nevoie de mine, am lucrat foarte mult individual și încă lucrez cu foarte multe persoane care au avut schimbări extraordinare în viața lor.
Doar că am simțit că pot trece la un alt nivel la care pot ajuta mult mai multe persoane prin cursuri de grup în care fiecare persoană poate lucra în timpul sau, în ritmul sau, așa că am ales din nou cu sufletul cu vocea inimii.
Am ales că în continuare Alina să-mi fie mentor pe parte de marketing online.
Încă o dată s-a dovedit a fi o alegere minunată care doar în câteva luni din momentul colaborării noastre au început să apară rezultate minunate în viața mea.
Am creat cursul ,,Vindecă-ți Traumele Emoționale Cu Ajutorul Meditației În 21 de zile “.
Cursul, fiind în prima lansare, a avut un rezultat uimitor.
Un număr de 44 de persoane înscrise!
Știu că Alina este un mentor minunat și că fiecare colaborare cu ea a dus în viața mea un alt nivel de evoluție atât pe plan financiar, emoțional cât și că încredere în propria mea persoană.
Este minunat când știi că din misiunea ta personală poți ajuta și poți monetiza, când știi cu siguranță că poți ajunge la persoanele care au nevoie de ceea ce ești tu.
Alina este mentorul care știe să-ți arate fiecare pas pe care-l ai de făcut și dacă asculți și urmezi instrucțiunile ei nu ai cum să dai greș.
Îți mulțumesc Alina că faci parte din viața mea, acum un an eram în cursul tău, iar acum eu am propriul curs, în care ghidez persoane spre vindecare și eliberare, spre a trăi o viață fără suferință. Este minunat când îți dai voie să te lași condusă de sinele tău, eu asta am făcut.
Mulțumesc universului că te-a scos în calea mea, mulțumesc mie că mi-am ascultat intuiția, chiar dacă partea financiară a fost tot timpul o problema și nu îmi permiteam, am găsit soluții și știu că totul este spre binele tuturor celor care au nevoie de mine.
Știu că putem continua colaborarea noastră și că este o alegerea potrivită care mă poate duce către acele persoanele care au nevoie de mine.

Azi sunt recunoscătoare că am ales să colaborez cu Alina Șutu pe partea de marketing și pentru rezultatele minunate obținute în mai puțin de 2 luni.
Colaborarea noastră a început pe la mijlocul lunii martie cu pregătirea detaliilor și lansarea unui caiet digital pentru învățarea limbii engleze. campania s-a încheiat în aprilie înainte de paști, cu 54 de caiete vândute și un venit de aproximativ 3000 lei.

Citește continuarea

E mult? e puțin?
Eu zic că depinde de fiecare dintre noi cum percepe lucrurile. Insă eu știu sigur că la nivelul la care eram, cu toate cunoștințele pe care le aveam despre marketing n-aș fi reușit să vând mai mult de 20-25 de caiete. după o mică pauză, la începutul lunii mai am lansat un curs online pentru mămici, care din nou s-a încheiat cu succes și a generat un venit de aproximativ 2100 lei. Deci practic în mai puțin de 2 luni de colaborare am reușit să generăm împreună peste 5000 lei și vreau să menționez că asta nu e totul!!!
Sunt multe alte beneficii ale acestei colaborări, beneficii care nu constau în bani dar care de asemenea duc la o creștere a afacerii în viitor, de exemplu faptul că a crescut comunitatea de mămici cu peste 1500 de membri.
Mămici care au venit în grup și care, datorită strategiilor de marketing aplicate de alina, sunt mame interesate de ceea ce fac eu și de ceea ce le pot eu oferi prin serviciile mele. aceste mămici care poate acum nu au avut nevoie de ceea ce am avut de vânzare, foarte posibil că vor cumpără în viitor, generând astfel venituri noi.
Un alt beneficiu major și care, la fel nu se măsoară în bani, dar contribuie la creșterea afacerii, sunt acele discuții pe care le-am avut cu alina, felul în care a știut să fie alături de mine și felul în care m-a ghidat spre a descoperi în mintea mea anumite credințe limitative pe care le aveam și care aveau un impact negativ asupra rezultatelor din afacere.
Uneori nu este suficient să-ți faci un plan bun și să acționezi.Sunt și chestiuni ce țin de mindset și care te țin pe loc, uneori chiar fără să-ți dai seama. Schimbând felul în care gândesc și mă raportez la afacerea mea am reușit să cresc eu ca persoană în primul rand, iar odată cu mine crește și afacerea mea.
Alina știe foarte bine că în spatele fiecărei afaceri este un om și uneori e de lucrat cu omul din spatele afacerii pentru că atât omul cât și afacerea să crească.
Mulțumesc din suflet alina pentru tot ceea ce faci, pentru felul în care te dedici muncii tale și mai ales pentru omul care ești.

Testimonial-Flavia
Testimonial-Angela

Numele meu este Angela, sunt coach, autor și vreau să vă povestesc câteva lucruri despre ce s-a schimbat în afacerea mea de când am început colaborarea de marketing cu alina. anul trecut am avut o scurtă colaborare în urma căruia am lansat un curs de dezvoltare personală de grup, care a avut succes, și care mi-a adus satisfacție pe toate planurile.

Citește continuarea

Ulterior eu am făcut o pauză în online (motive personale), apoi am revenit și mi-am dat seama că fără un plan de marketing nu ai cum să răzbești în online, nu prea ai cum să atingi rezultatele pe care ți le dorești.
De aproximativ trei săptămâni am reluat colaborarea cu alina și lucrurile au început să se schimbe mult în bine. am crescut considerabil numărul abonaților și de asemenea activitatea în grupul meu s-a schimbat. lucrez mult mai structurat și am energia canalizată spre scopul meu.
Starea mea emoțională s-a schimbat mult, deoarece este foarte important să ai lângă tine o persoană care te ghidează, care te susține și este dispusă să caute mereu soluții și să se adapteze stilului pe care îl ai.
Eu am ajuns la următoarea concluzie: indiferent cât de bun ești, dacă nu ai o strategie de marketing nu ai rezultatele dorite.
O recomand pe alina cu mare drag, este persoana care se implică, care pune suflet în tot ce face și împreună cu echipa ei de profesioniști te ajută să ajungi acolo unde îți dorești.

Construiește-ți o afacere din misiunea pe care o ai

Completează formularul de mai jos ca să te înscrii la o ședință de consultanță și află care sunt pașii pe care îi ai de făcut ca să poți trăi bine din misiunea ta!