Cum să construiești mesaje care stârnesc interesul clienților


Viața de antreprenor la început de drum nu este doar roz.
Și mai ales în aceasta perioada pe care o traversăm cu toți.
Poate te gândești cum vei face să o ții în picioare, să reușești să ajungi la clienți sau potențiali parteneri pe care ți-i dorești în afacerea ta.

Sunt etape în afaceri și mai ales în online, unde concurența este din ce în ce mai crescută iar tu îți dorești să te poziționezi în fața audienței tale.


Te frustrează faptul că deși ai abilitățile necesare, ai cele mai bune produse, nu găsești clienți?


Poate te-ai săturat să trimiți mesaje private și să abordezi pe oricine... doar, doar să îți cumpere un mic produs sau serviciu?
Uneori te simți demoralizată căci pare că nimic din ce mergea până acum nu mai funcționează pentru că “este criză”.

Majoritatea antreprenorilor la început de drum, au pornit din pasiune, cu entuziasm și încearcă să o transforme într-o afacere profitabilă.
Ei se lovesc de aceasta mare piedică… cea de a găsi clienții potriviți și dornici să cumpere ceea ce ai ei de oferit.
E clar că această provocare fie reușești să o depășești, fie afacerea ta se va prăbuși.


Ceea ce vre​m să fie de ajutor pentru tine în acest articol este cum ai putea să te faci remarcat cu produsul sau serviciul tău, chiar începând cu postările din profilul tău personal de Facebook.


Cum altfel ai putea ​să te faci remarcat cu produsul sau serviciul tău decât construind mesaje care stârnesc interesul clienților tăi și exact despre acest mic ingredient subtil v​ei înțelege cum funcționează.

​Și acest ingredient este apelul la EMOȚIE și vom exemplifica imediat cum ​poți apela la emoție într-un mesaj de marketing eficient.
Chiar dacă ești la început de drum și încă nu ai o pagina de business sau un site web, poți începe să citești gândurile prietenilor tăi pentru c​ă ei s​ă devină curioși de ceea ce tu faci.


Ei te cunosc, au deja încredere în tine, însă dacă te vor vedea în fiecare zi cu mesaje de genul “Cumpar​ă produsul meu” , vor începe să te ocolească, dacă nu o fac deja.

Acesta este comportamentul clasic al prietenilor din Facebook atât timp cât ei nu au un interes pentru ceea ce faci tu.
Cum poți începe să le citești gândurile ar fi să te gândești la cel mai mare beneficiu sau la acea serie de beneficii pe care produsele sau serviciile tale le aduc clienților.

Și acum să îți un exemplu… Dacă ​vedeți mesaje de genul "pastilele de slăbit de vânzare", le cumpărați?
Dar, dacă ​mesajul de marketing s-ar adresa ​în acest gen: "te poți bucura de o silueta de invidiat în această vară, urmând ​3 pași simpli și ușor de făcut?"


Te-ar atrage acest gen de mesaj? Care dintre aceste mesaje crezi că ar stârni interesul clienților?

Despre acest tip de mesaj este vorba, acela care s​ă stârneasc​ă emoția potrivită când cineva citește postările tale.

Ce anume îi motivează cu adevărat pe oameni să ia decizii de cumparare? Indiferent despre ce serviciu sau produs vorbim, clienții vor cumpăra doar atunci când ajungi la motivație, când le-ai atins “DE CE-ul”.


Imaginează-ți că este o zi călduroasă și îți dorești o băutură răcoritoare, ce anume te motivează să pleci la magazin?

Acel sentiment din spatele consumul de răcoritoare, acel sentiment de satisfacție și de relaxare care te-ar învălui după ce consumi produsul respectiv. Așa trebuie să gândești și tu dacă îți dorești să pătrunzi în mintea clienților tăi și ei să facă pași spre produsul tău.

Dacă eram doar un vânzător, atunci a​ș fi spus despre produsul respectiv c​ă îți va potoli setea.

 Ai înțeles ideea.

Produsele sau serviciile tale vor avea succes dacă creează în mintea clienților sentimente profunde.

Și fiecare produs este unic și oferă o anumită bucurie.

Oamenii cumpără emoțional și caută să își motiveze comportamentul la nivel logic, adică “aveam nevoie”.


Doar pune focusul și concentrarea pe acele sentimente și vei vedea rezultatele.


Dacă ți-a fost de folos acest articol și vrei să înțelegi exact procesul pe care îl poți folosi pentru a-ți ușura munca în mediul online, abonează-te aici.

Vei primi pe email un material video “Secretul din Spatele Succesului în Online”, în care vei învăța :

  • ​Care este secretul succesului într-o afacere online
  • ​Cum poți să începi să îl implementezi în afacerea ta chiar imediat după ce termini acest material de vizionat
  • ​Cum să atragi mai mulți oameni interesați de produsele sau serviciile tale cu ajutorul unui sistem automatizat
  • ​Cum să generezi și să comunici cu minim 5 oameni noi zilnic care sunt interesați de ceea ce tu ai de oferit
  • ​Video Bonus pentru implementare

Noi suntem echipa “Urmează-ți visul în online”, Alina Șutu și Alina Mitrache.


Pasiunea noastră a devenit afacere și suntem împreună pe acest drum din dorința și experiența proprie în branding personal și marketing, cu un cumul de mai bine de 8 ani de
experiență.

Alina Șutu, în ultimii 3 ani a ajutat 3521 de oameni să își depășească propriile limite, să-și descopere și să își trăiască pasiunile.

Mai mult, peste 300 de persoane și-au îmbunătățit situația financiară, iar ea a reușit să treacă de la un blocaj financiar cu datorii de 55000 euro, la un venit anual de peste 35000 euro.

Alina Mitrache, cu experiența de peste 5 ani în online, a dezvoltat o afacere de tip MLM în urma căreia a descoperit și implementat un sistem prin care poți avea zilnic clienți și colaborări noi pe pilot automat.

De asemenea, în toată această perioadă s-a perfecționat în a lucra cu oamenii pe mindset-ul lor, astfel încât să reușească să schimbe mentalitatea de la angajat la antreprenor.


Împreună suntem aici să vă sprijinim în drumul vostru spre a vă duce visul în fața a tot mai mulți oameni, pentru că online-ul este viitorul afacerilor.

Începând de la pasiunea ta, de la ceea ce te mișcă emoțional și nu simți cum trece timpul, vei ajunge să ai o afacere de care te poți bucura.
Drumul în antreprenoriat este presărat de urcușuri și coborâșuri, iar noi suntem aici să te ajutăm de fiecare dată să te autodepășești și să îți duci visul la următorul nivel.
Și tu poți să treci de la misiunea ta personală la o afacere profitabilă.

​Alina Sutu - All Rights Reserved © 2020 - Powered by Digitally.Plus