Am ajutat peste 2000 de femei să devină Propriul lor Coach prin Programele transformaționale pe care le-am creat în ultimii 4 ani

Cum să fii Propriul tău Coach

Începe în Februarie 2024

O călătorie care te va ghida spre autovindecare, regăsirea puterii interioare și reușită personală, pentru a-ți putea trăi armonios misiunea sufletului

.

Descoperă cum e să te vindeci folosind resursele care există deja în tine

Te afli într-un moment al vieții tale în care simți că lucrurile nu merg în direcția dorită și că te confrunți cu obstacole personale și profesionale?

Poate te simți copleșită de trecutul tău și de relațiile cu părinții, iar aceste amintiri și emoții negative îți influențează calitatea vieții. Poate ai conștientizat că există o legătură strânsă între emoțiile tale și ceea ce corpul îți transmite, iar dorința ta este să înțelegi această conexiune și să o utilizezi în avantajul tău.

Este posibil să te simți blocată în anumite roluri sau tipare toxice și să nu știi cum să ieși din acestea pentru a-ți crea viața dorită.

Vestea bună este că și tu poți să îți îmbunătățești relația cu banii, să dezvolți un mindset pentru succes și să devii creatorul propriului tău destin. Dacă începi prin a te vindeca din interior!

Transformarea ta personală începe cu tine însăți

Da, tu ești propriul tău ghid în această călătorie. Iar acum este momentul să-ți asumi controlul asupra vieții tale.

Dacă simți că ai situații nerezolvate sau convingeri limitative care te țin în loc, înseamnă că există lecții importante pe care trebuie să le înveți. Dar asta nu e un lucru rău. Fiecare lecție învățată te aduce mai aproape de abundență, fericire și împlinire.

Imaginează-ți cum ar fi să înveți aceste lecții și să le aplici în viața ta. Să te simți pe deplin conectată cu tine însăți și să ai claritate asupra direcției tale. Să te simți încrezătoare în abilitatea ta de a face alegeri înțelepte și de a-ți crea propria realitate.

Ești pe cale de a deveni Propriul tău Coach, ghidându-te spre o viață mai autentică și mai plină de înțelegere de sine. Această călătorie poate fi provocatoare, dar merită fiecare pas înainte. Iar rezultatele vor depăși cu mult orice așteptări.

Mai exact, imaginează-ți cum ar fi să te trezești în fiecare dimineață și să fii de neînvins, iar orice piedică să-ți fie treaptă de creștere către viața pe care ți-o dorești!

O experiență de 4 luni în care vei învăța cum să-ți transformi viața prin puterea vindecătoare a propriei ființe

Prin programul ”Cum să fii Propriul tău Coach”, timp de 4 luni, vei descoperi puterea de a-ți transforma viața într-un mod profund și durabil. Vei învăța să-ți eliberezi potențialul, să-ți gestionezi emoțiile, să-ți vindeci relațiile și să-ți atingi obiectivele personale și profesionale.

Vei dobândi încredere în tine și vei avea instrumentele necesare pentru a lucra cu tine și a te ajuta să te transformi cu adevărat. Cu ajutorul acestui program, vei deveni propriul tău ghid și vei crea o viață plină de satisfacții și împliniri.

Până acum, mi-am dat seama că misiunea mea a fost și râmâne aceasta: de a ghida și a aduce femeile mai aproape de autovindecare, ajutându-le să găsească în sine toate resursele necesare pentru a-și activa vindecarea din interior.

Programul vine în ajutorul tău dacă îți dorești să pășești către autovindecare, dacă îți dorești să descoperi adevăratul tău potențial și să parcurgi această călătorie interioară cât mai ușor posibil. Pe durata acestei călătorii vei primi suport și îndrumare pe grup, iar săptămânal te vei întâlni în webinarii interactive cu mine și cu mentorii din Program, împreună cu ceilalți participanți.

Iată ce se va întâmpla mai exact pe durata celor 4 luni

Modulul 1

Pune-ți întrebările potrivite și conștientizează cine ești, în ce stadiu te afli și ce poți face pornind din acest punct

- Vei afla cum să-ți formulezi întrebări puternice care te vor ghida în autocunoaștere și dezvoltare personală.

- Vei învăța să identifici stadiul actual al vieții tale și să îți clarifici exact ce vrei să faci în viitor.

- Îți vei dezvolta abilitatea de autoreflexie și autoanaliză, și vei stabili pași practici pentru a crește în direcția dorită.

Modulul 2

Stabilește-ți obiectivele și conturează-ți viziunea. Descoperă recunoștința și devino creator conștient în Jocul Vieții

- Vei afla cum să-ți stabilești obiective clare și să-ți conturezi o viziune pentru viața ta.

- Vei învăța să practici recunoștința pentru a aduce mai multă prosperitate și mulțumire în viața ta.

- Îți vei dezvolta abilitatea de a juca Jocul Vieții cu încredere și motivație interioară, devenind creatorul propriei vieții.

Modulul 3

Depășește obstacolele și află ce împiedică să crești. Eliberează-te de trecut. Îmbrățișează-ți copilul interior. Iartă-te pe tine însăți și pe ceilalți. Gestionează-ți emoțiile.

- Vei afla cum să identifici și să depășești obstacolele din trecut, cum ar fi convingerile limitative.

- Vei învăța să lucrezi cu copilul interior, să practici iertarea și să gestionezi emoțiile într-un mod sănătos.

- Îți vei dezvolta capacitatea de a te elibera de povara trecutului și te vei putea folosi de emoții pentru a te vindeca din interior.

Modulul 4

Vindecă-ți relația cu părinții și înțelege cum aceasta te poate ajuta să deblochezi energia care nu-ți dă voie să te transform.

- Vei afla cum să vezi mai clar și să lucrezi la vindecarea relației cu părinții tăi.

- Vei învăța să explorezi modul în care această relație influențează viața ta și să aplici tehnici de vindecare.

- Îți vei dezvolta abilitatea de a lega relații sănătoase și de a te elibera de povara trecutului tău familial.

Modulul 5

Află care este legătura dintre emoții și mesajele corpului tău și învață să le asculți.

- Vei afla cum să identifici legătura dintre emoțiile tale și semnalele pe care corpul ți le transmite.

- Vei învăța să înțelegi aceste mesaje și să le interpretezi corect, pentru a le folosi în beneficiul tău și al vindecării tale.

- Îți vei dezvolta abilitatea de a-ți îmbunătăți sănătatea și bunăstarea generală prin gestionarea emoțiilor.

Modulul 6

Ieși din visare, asumă-ți responsabilitatea și pune în practică. Descoperă stările eu-lui și rolurile în care te găsești

- Vei afla cum să ieși din mentalitatea pasivă și să-ți asumi responsabilitatea pentru propria viață.

- Vei învăța să identifici și să te eliberezi de rolurile toxice din viața ta.

- Îți vei dezvolta abilitatea de a deveni conducătorul propriului destin și de a-ți stabili și respecta propriile valori.

Modulul 7

Resetează-ți termostatul financiar și dezvoltă obiceiuri financiare sănătoase.

- Vei afla cum să stabilești un termostat financiar sănătos și să-ți însușești noi moduri de gândire care să te ajute să dobândești o viață financiară mai bună.

- Vei învăța să-ți gestionezi mai eficient banii și să investești în creșterea ta personală și profesională.

- Îți vei dezvolta abilitatea de a controla aspectul financiar al vieții tale și de a obține prosperitate.

Modulul 8

Scrie-ți noua poveste cu obiective specifice și mindset potrivit.

- Vei afla cum, revenind la întrebările potrivite și obiectivele stabilite la începutul Programului, să îți dezvolți un mindset potrivit pentru creștere.

- Vei învăța să-ți scrii propria ta poveste de succes și să-ți stabilești pașii exacți pe care îi vei face pentru a-ți realiza obiectivele tale.

- Îți vei debloca puterea de a-ți ghida propria viață spre direcția dorită și de a-ți atinge potențialul maxim

Modulul 9

Ieși din tipare și orientează-ți gândurile spre proces și rezultate.

- Vei afla cum să ieși din tiparele mentale limitative și să-ți schimbi gândirea pentru ca a râmâne în propriul proces și a obține rezultatele pe care și le dorești.

- Vei învăța să investești în ceea ce-ți aduce ție bucurie, ca să-ți susții creșterea și transformarea în permanență.

- Îți vei dezvolta capacitatea de a-ți maximiza potențialul și de a atinge succesul în toate aspectele vieții tale.

Cum am trecut de la haosul vieții mele la autovindecare și împlinire…

Povestea mea începe acum 6 ani, într-un moment de cumpănă, când viața mea era într-un haos aparent fără sfârșit. Așa cum spunea unul dintre cei mai mari filozofi, Socrate, "o viață neanalizată nu merită trăită", la vremea aceea, parcă trăiam o viață fără sens, și adesea mă întrebam ce rost avea totul.

Am ajuns în Belgia, cu soțul meu, pentru a ne confrunta cu datorii financiare copleșitoare. Frica și incertitudinea ne însoțeau în fiecare zi, iar amintirile legate de decizia greșită de a cumpăra o locuință în România cu ajutorul unui credit ne bântuiau.

Cu timpul, am ajuns să mă simt ca și cum aș fi bătut pasul pe loc, captivă într-un cerc vicios de datorii și incertitudine. Într-un moment de disperare, am fost tentată să fug de toate acestea, crezând că aceasta era singura soluție.

Apoi, viața mi-a oferit o lecție dură și profundă atunci când am asistat la drama unei prietene dragi, o mamă ca mine, care și-a pierdut viața într-un mod tragic și inexplicabil.


Astfel a început călătoria mea de autodescoperire și autovindecare, care m-a transformat în ceea ce sunt astăzi: un coach și mentor care ajută femeile să devină proprii lor ghizi în călătoria de autovindecare.

Am început prin a-mi pune întrebări esențiale și a conștientiza că haosul din viața mea nu era întâmplător. Am explorat cu curaj cauzele datoriilor financiare și am dezvăluit modelele trecutului care ne influențau în mod subtil. Aceasta a fost prima mea treaptă către schimbare - înțelegerea profundă a trecutului meu financiar.

Am căutat răspunsuri și am învățat să îmi cultiv recunoștința pentru tot ceea ce aveam în viață. Am învățat să conștientizez puterea gândurilor și a convingerilor mele asupra realității mele.

Cel mai important, am învățat că trecutul nu trebuia să dicteze viitorul meu. Eu eram cea care putea crea o nouă realitate pentru mine.

Pas cu pas, am început să mă dezvolt ca și coach și am început să ajut oamenii să-și descopere și să-și folosească propriul potențial.

Astăzi, pot să spun cu mândrie că am devenit Propriul meu Coach și că această transformare a fost un dar extraordinar în viața mea. Mă simt încrezătoare și în armonie cu mine și cu cei din jurul meu. Relațiile mele s-au îmbunătățit, iar viața mea este plină de oportunități și realizări. Chiar recent mi s-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri, acela de a reveni cu familia mea în România, în orașul meu natal și trăiesc liberă viața la care am visat dintotdeauna.

Prin experiența mea personală, am învățat că autovindecarea este posibilă. Și nu doar atât, dar acum, cu ajutorul programului meu "Cum să fii Propriul tău Coach," împartășesc exact pașii pe care eu însămi i-am urmat pentru a mă autovindeca, dar pe care i-am aplicat și în lucrul cu alte femei care și-au pierdut direcția în viață și doresc să se regăsească și să se vindece.

Și tu poți parcurge acest drum de transformare într-un mod mai rapid și mai clar, știind exact ce pași trebuie urmați pentru a-ți schimba viața și a te elibera de povara trecutului.

Haosul din viața ta poate fi transformat într-o sursă de putere interioară și vindecare. Autovindecarea este posibilă, iar eu sunt aici să te ghidez pe acest drum.

Participă în această experiență și începe vindecarea din interior!

Oameni ca tine au devenit deja Proprii lor Coachi

Ce primești mai exact dacă te înscrii în Programul “Cum să fii Propriul tău Coach

La finalul cursului, vei fi la alt nivel de conștientizare și te vei așeza la frecvența Magiei, mai exact vei avea capacitatea să materializezi obiectivele avute, să ieși din orice situație cu încredere și cu lecția învățată.

Îți vei clarifica ce direcție a ales sufletul tău și vei face pași spre a reuși în acea direcție

Și asta nu este tot...


Ca să mă asigur că ai tot ce e nevoie pentru a deveni Propriul tău Coach, am un BONUS exclusiv pe care l-am pregătit pentru această PRIMĂ ediție:

- 4 sesiuni individuale de coaching cu un Mentor, una în fiecare lună de Program, în valoare de 500 euro

Cât costă să devii Propriul tău Coach și să-ți activezi vindecarea din interior

Ca să faci parte din program și să devii Propriul tău Coach nu mai trebuie să plătești cu ani prețioși din viața ta, nu trebuie nici măcar să plătești 1500 euro, cât ar fi valoarea reală a Programului, împreună cu Bonusurile oferite.

Acesta este prețul pe care mai trebuie să îl plătești ca să devii Propriul tău Coach și să-ți activezi vindecarea din interior cu ajutorul resurselor din interiorul tău

Devino Propriul tău Coach fără nici un risc!

Acest program este transformațional, este procesul pe care eu însămi l-am parcurs și pe care l-am lucrat cu multe femei a căror viață li s-a schimbat în mod miraculos. Tocmai de aceea, sunt convinsă că și pentru tine va avea rezultate pozitive.

Cu toate astea, dacă decizi că e un Program care nu te ajută, îți ofer banii înapoi timp de 15 zile, fără să îți cer nicio explicație.

Întrebări despre Program pe care le-ai putea avea și tu

După ce faci plata, vei primi un email cu linkul către Grupul Privat de Facebook, și parola de acces a materialelor de suport. Mare parte din activitate se va desfășura în timp real pe Grup.

Ca să ai rezultate maxime este recomandat să dedici 30 de minute zilnic pentru exercițiile și meditațiile din fiecare modul și aproximativ 2 ore pe săptămână pentru întâlnirile pe care le avem în fiecare Weekend LIVE în Comunitate.

Dacă ai întrebări referitoare la exerciții tot ce trebuie să faci este să scrii o postare în Comunitate și voi reveni în cel mai scurt timp cu feedback, sau să îmi adresezi întrebările tale la sfârșitul sesiunilor LIVE.

Ai 15 zile la dispoziție să îmi ceri banii înapoi din momentul când te înscrii la curs. Îți voi returna 100% din suma plătită fără să te întreb motivul. Este o achiziție sigură care nu implică niciun risc din partea ta.

Tot conținutul va rămâne înregistrat în grup și pe platformă și îl vei putea accesa în ritmul tău.

Dacă nu poți participa la primele sesiuni, le vei putea urmări oricând în reluare, iar dacă ai întrebări îți sunt oricând alături să răspund la ele.

Da, poți plăti în două rate

E momentul să te reîntorci acasă, în interiorul tău...

Imaginează-ți că ești la marginea unei păduri dense, iar lumina soarelui pătrunde printre crengile copacilor, creând un covor de luminițe strălucitoare pe jos. Simți o adiere ușoară a vântului care îți mângâie fața și îți dă curajul să pășești în adâncul pădurii.

Acesta este momentul în care alegi să fii curajoasă, să fii eroina propriei tale povești de viață. Pădurea reprezintă trecutul tău, cu umbrele și blocajele sale, dar și cu oportunitățile nesfârșite care așteaptă să fie descoperite.

Cu fiecare pas pe care îl faci în această pădure, simți cum te eliberezi de greutățile trecutului, iar fricile tale se transformă în puterea ta interioară. Ești ghidată de propria ta intuiție, de vocea interioară pe care ai redescoperit-o. Devii Propriul tău Coach, lăsându-te ghidată cu înțelepciune și claritate.

Pe măsură ce pășești mai adânc în pădure, descoperi izvoare cristaline și flori în culori vibrante. Ele reprezintă potențialul și încrederea ta, care cresc odată cu fiecare decizie conștientă pe care o iei.

La un moment dat, ajungi într-o luminiș în mijlocul pădurii. În centrul ei, te vezi pe tine însăți, strălucind de energie și încredere. Această imagine reprezintă versiunea ta puternică și autovindecată.

Acum înțelegi că poți fi Propriul tău Coach, că-ți poți vindeca rănile trecutului și că poți crea viitorul pe care îl meriți. Este momentul să faci ultimul pas și să te alături programului "Cum să fii Propriul tău Coach."

Cu ajutorul meu și al echipei mele de mentorilor, vei fi cea care își va deschide propriul drum către autovindecare și transformare. Împreună, vom cultiva încrederea în tine și vei învăța să aplici tehnicile și instrumentele pentru a-ți ghida viața în direcția dorită.

Închide ochii pentru un moment și simte această imagine și aceste emoții puternice. Este timpul să alegi să investești în tine, pentru că este singura investiție pe care nu o poți pierde indiferent ce se întâmplă în viața ta. Viața ta se va schimba numai atunci când vei avea curajul să ieși din zona ta de confort și să depășești fricile pe care le ai, pentru a deveni eroina propriei tale povești de autovindecare și împlinire. Haide să facem acest drum împreună!

Ești pregătită să devii Propriul tău Coach și să-ți transformi viața într-un mod extraordinar?

Nu mai lăsa aceleași tipare vechi să-ți dicteze viața

Înscrie-te în Program și învață să devii Propriul tău Coach!