DE LA ZERO LA VIZIBIL ÎN ONLINE

 • Cum să îți lansezi corect afacerea ONLINE fără investiții în reclame
 • Curs Online din 4 module pentru creșterea vizibilității on-line + Tool-uri GRATUITE pe care să le folosești pentru afacerea ta

Sunt la nivelul 0 am încercat să fac vânzări on-line dar nu am reușit.

Am vrut să mă opresc și v-am descoperit pe voi.


Am citit și ascultat video de la voi și asta mi-a dat curaj să mai încerc. Îmi doresc ca în șase luni să pot să am comenzi și să ajung să am echipa mea cu care să lucrez.

Vă mulțumesc pentru emailurile trimise îmi sunt de foarte mare ajutor (Cititoare)

Toate aceste frustrări de a nu putea să faci vânzări și să atragi noi oameni dornici de produsele și serviciile tale sunt cele care te țin trează noaptea și nu îți dau pace?

Nu știi ce ai putea face și de unde să începi să devii o persoană vizibilă în mediul online?

Iar oamenii nici măcar nu îți răspund la mesajele tale?

Fiecare dintre noi ne-am lovit de provocarea de a găsi clienți în mediul online - încercam să ne facem vizibile și nu știam cum.
Postam non stop dar degeaba pentru că nu aveam cereri pentru produsele și serviciile noastre.

Dar am avut curajul de a căuta noi metode, de a investi și a ne dezvolta continuu pentru a căpăta noi abilități și totul s-a schimbat.

În ultimii ani ne-am construit afaceri online în domeniul dezvoltării personale și al network marketingului folosind tehnici și conținut educativ și valoros.

Construirea brandingului personal prin crearea de conținut va face ca oamenii să te recunoască în Social Media și să își dorească să fie ca tine, să te urmeze.

Cursul te ajută să îți lansezi corect și cu succes afacerea, curs ce conține unelte și tehnici concrete pe care să le foloseșți pentru a-ți construi și crește un brand personal stabil și de lungă durată.

Acum mai mult decât oricând, puterea mediului online a crescut enorm, oamenii s-au reorientat rapid și este cel mai potrivit moment pentru a crește.
Scepticismul s-a transformat în dorința de a cumpăra și a profita de servicii online.


Acest curs este pentru tine dacă:

Te-ai săturat să vorbești despre afacerea ta cu toată lumea și să nu ai rezultate

 • Ești într-o afacere de Multi-nivel și vrei să îți mărești echipa
 • Te-ai săturat de încercări și vrei rezultate
 • Ești coach la început de drum și nu îți poți găsi clienți
 • Nu știi ce să faci în Social Media pentru a te face vizibil
 • Creezi propriile tale produse sau cursuri și vrei să ai din ce în ce mai mulți clienți plătitori
 • Ești pregătită să investești timp pentru a-ți crește afacerea
 • Ai o motivație puternică de a reuși să devii independentă

Cum se desfășoară cursul și ce vei învața concret:


 • Cursul conține 30 de videoclipuri între 5 și 20 de minute la care vei avea acces pe o platformă online, materialele vor fi urcate treptat pentru a putea lucra după ce parcurgi fiecare clip din săptămâna la care ai ajuns.

Modulul 1

Modulul 2

Modulul 3

Modulul 4

Despre noi

Despre noi

Pasiunea noastră a devenit afacere și suntem împreună pe acest drum din dorința și experiența proprie în branding personal și marketing, cu un cumul de mai bine de 8 ani de experiență.
Alina Șutu, în ultimii 3 ani a ajutat 3521 de oameni să își depășească propriile limite, să-și descopere și să își trăiască pasiunile.

Mai mult, sute de persoane și-au îmbunătățit situația financiară, iar ea a reușit să treacă de la un blocaj financiar cu datorii de 55.000 euro, la un venit anual de peste 100.000 euro.

Alina Mitrache, cu experiența de peste 5 ani în online, a dezvoltat o afacere de tip MLM în urma căreia a descoperit și implementat un sistem prin care poți avea zilnic clienți și colaborări noi pe pilot automat.
De asemenea, în toată această perioadă s-a perfecționat în a lucra cu oamenii pe mindset-ul lor, astfel încât să reușească să schimbe mentalitatea de la angajat la antreprenor.

Împreună suntem aici să vă sprijinim în drumul vostru spre a vă duce visul în fața a tot mai mulți oameni, pentru că online-ul este viitorul afacerilor.

Începând de la pasiunea ta, de la ceea ce te mișcă emoțional și nu simți cum trece timpul, vei ajunge să ai o afacere de care te poți bucura.
Drumul în antreprenoriat este presărat de urcușuri și coborâșuri, iar noi suntem aici să te ajutăm de fiecare dată să te autodepășești și să îți duci visul la următorul nivel.
Și tu poți să treci de la misiunea ta personală la o afacere profitabilă.

BONUS

 • Setarea Mindset-ului Potrivit – Plantarea semințelor în subconștient
 • Meditație de setare a intenției zilnice
 • Meditație de activare a creativității
 • Meditație de schimbare a convingerilor limitative

Acces pe viață la materialele cursului

Grup Suport acces nelimitat

Ce pierzi dacă ratezi această ocazie de a-ți crește afacerea:

 • Motivația - stagnarea și lipsa rezultatelor este frustrantă pentru un antreprenor mai ales la început de drum
 • Energie căutând în stânga și în dreapta oameni interesați de ceea ce tu ai de oferit
 • Încrederea în forțele proprii că și tu ai putea să îți construiești afacerea - Zeci de încercări fără rezultate, te fac să te simți neîncrezătoare în tine
 • Bani pe care îi poți obține doar din creșterea afacerii tale
 • Siguranța pe care ți-o oferă construirea unui brand personal
 • Propria independență care îți oferă confort psihic că ești pe drumul cel bun
 • Strategii testate, care funcționează și pentru tine

Garanție

Acest curs este transformațional, este procesul ce noi l-am parcurs și mai apoi am lucrat multe persoane pentru care a adus rezultate minunate. Pentru că avem atât de multă încredere în această metodă suntem convinse că și pentru tine va avea rezultate pozitive.

Totuși dacă din orice motiv nu mai vrei să-l continui îți oferim garanția sumei plătite integral în maxim 15 zile de la începerea cursului indiferent de motivele tale, îi vei primi fără alte întrebări.

Dacă te-ai săturat să intri cu papucii în viețile oamenilor, să trimiți zeci de mesaje la care nu primești nici un răspuns, să te lovești de multe nu-uri și să nu mai ai încredere că vreodată vei reuși să obții independența la care visezi, atunci a venit momentul să schimbi modul prin care te promovezi.

Cum ar fi să fii văzut ca omul ce vrea să îi ajute să-și schimbe viața și nu ca cel care vrea să le vândă cu orice preț?

Să recapitulăm ce vei învața în acest curs:

 • Cum să îți clarifici viziunea brandului tău
 • Cum să te faci vizibil
 • Cum să creezi materiale valoroase la care oamenii să răspundă și să își dorească să te cunoască
 • Cele mai importante tehnici de copywriting pe care să le aplici pentru a crea texte interesante pentru publicul tău
 • Cum să folosești tool-uri gratuite (programe online) pentru crearea imaginii brandului tău
 • Cum să instalezi click cu click fiecare program în parte
 • Cum să creezi webinarii prin care să atragi oameni cu potențial ridicat de colaborare
 • Cum să porți o conversație de vânzare care să îți aducă rezultate
 • Cum să lucrezi cu propriile tale convingeri
 • Cum să lucrezi cu subconștientul tău cu ajutorul celor 3 meditații bonus ale acestui curs

Testimoniale

Salutare grup minunat 🙏

Magdalena sunt și astăzi vreau sa mulțumesc celor două Alina² cum le spun eu Alina Mitrache si Alina Sutu .

Pe Alina Mitrache o stiu de mediul online de câțiva ani și de atunci am tot urmarit evoluția ei ,am pierdut apoi șirul și am rămas în urma. Prin luna Aprilie cred am avut o discuție 1:1 cu Alina și ceva s-a legat atunci însă iarăsi am pierdut șirul și iarasi am rămas în urma . Acum o lună de zile am văzut o postare cu un curs de branding personal și cu toate că nu credeam în el ceva mi- a zis să acționez și uite așa am luat cardul ,am facut plata și astăzi la 3 saptamani de la începerea acestui curs uite ma aici cu curaj sa spun ca pentru mine a fost o super experienta .

În aceste 3 saptamani am reusit sa fac ce nu făcusem de mult timp, să pun informatia în ordine și cap la cap pentru a avea ceea ce eu vreau sa cred că este modul meu de acționa.

Am inteles cum să încep, am inteles cum să acționez și în scurt timp au început să vină și rezultatele de care sunt foarte încântată.

Ceea ce eu urmăresc este să chem omul spre mine pentru ceea ce sunt eu și pentru ceea ce fac eu ,nu să alerg eu după el sau să stresez cu zeci de mesaje și telefoane.... și datorită vouă fetelor eu am reusit sa atrag spre mine oamenii potriviți pentru a merge în direcția potrivita .

Multumesc, Multumesc, Multumesc cu infinită recunoștință pentru energia voastră care mă înconjoară si pe mine și îmi dă încredere să merg înainte .

Magdalena Abraşu- Networker

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

 • Telefon Alina Sutu: 0032488148715
 • Telefon Alina MItrache: 0751366543
 • Orar: 09:00 - 17:00
 • Email : ​Visulinonline@gmail.com

​Alina Sutu - All Rights Reserved © 2020 - Powered by Digitally.Plus