Mii de femei s-au eliberat de blocajele din subconștient și și-au descoperit misiunea sub îndrumarea mea

logo white

Te-ai înscris cu succes la Workshopul:
Deblochează abundența financiară în doar 5 pași

Află cum să îți schimbi credințele negative și obiceiurile nesănătoase față de bani ca să atragi abundența financiară în viața ta

alina-sutu2

Draga mea, te felicit pentru că te interesează să atragi abundența financiară în viața ta, constientizându-ți blocajele mentale ce te opresc să ai o viață abundentă. Din păcate acest subiect este mai puțin abordat în școli sau la universitate și astfel ajungem să facem diferite greșeli care ne aduc în pragul colapsului financiar.

Promisiunea mea este că pe durata celor 90 de minute te voi ajuta să eviți cât se poate de mult aceste greșeli și să îți construiești obiceiuri sănătoase care să te ajute să atragi abundența financiară în viața ta.

Cu drag,

Castiga-jocul-banilor-lp (5)

3 lucruri pe care îți recomand să le faci până începem Workshop-ul

1. În primul rând te rog să îți verifici căsuța de email și să deschizi emailul de confirmare, acolo vei primi accesul la Workshop cât și tehnica ghidată de reprogramare mentală pentru atragerea abundenței financiare în viața ta.
Dacă emailul de confirmare a ajuns în Promotions sau în Spam, trage-l în căsuța principală sau lasă-mi un mesaj ca să îți explic cum să o faci, pentru că îți voi trimite linkul de acces la webinar cu câteva zile înainte să începem și e foarte important să primești și să vezi acel email.

2. Adaugă în agenda ta data și ora workshop-ului ca să fii sigură că nu îți scapă din vedere.

3. Analizează care este relația ta cu banii în acest moment. E important să știi în ce punct te afli pentru ca la webinar să putem lucra la planul pentru a ajunge în punctul când vei atrage abundența financiară în viața ta.

alina-sutu-lp-1

© 20​21 – Alina Șutu – Made with ❤ by Digitally.Plus

Cât costă să îți urmezi calea și să trăiești o viață plină de satisfacție

Ca să faci parte din program și să îți urmezi calea nu mai trebuie să plătești cu ani prețioși din viața ta, nu trebuie nici măcar să plăteștii 490 euro, cât ar fi valoarea reală a Programului, împreună cu Bonusurile oferite.

Acesta este prețul pe care mai trebuie să îl plătești ca să îți urmezi calea și să creezi propria poveste a vieții tale