Mii de femei s-au eliberat de blocajele din subconștient și și-au descoperit misiunea sub îndrumarea mea

logo white

Workshop online 100% Gratuit
cu Alina Șutu

Workshop online 100% Gratuit cu Alina Șutu

7 Aprilie, ora 20.00 (ora Ro.)

7 Aprilie,
ora 20.00 (ora Ro.)

Deblochează abundența financiară în doar 5 pași

Deblochează abundența financiară în doar 5 pași

Află cum să îți schimbi credințele negative și obiceiurile nesănătoase față de bani ca să atragi abundența financiară în viața ta

Castiga-jocul-banilor-lp (1)

Ce se va întâmpla pe durata celor 90 de minute

alina-sutu-lp

,,În anul 2015 am fost foarte aproape de falimentul financiar’’

alina-sutu-contact

Povestea mea începe în 2008, când am fost nevoită să plec împreună cu soțul meu peste hotare ca să-mi plătesc datoriile pentru apartamentul pe care l-am cumpărat prin credit.

După ce am lucrat câțiva ani la un loc de muncă stabil, punctul de cotitură a fost momentul când am realizat că indiferent câte eforturi voi face situația noastră nu se va îmbunătăți.

Deși muncisem mereu și părea că am făcut tot ce era necesar pentru a reuși să ne plătim datoriile, am acumulat și mai multe datorii, astfel am ajuns într-un moment în care am simțit că pământul îmi fuge de sub picioare și suntem aproape de faliment.
Eram pe punctul să renunț la a mai lupta cand am înțeles că am făcut alegeri greșite ce m-au adus în acel punct și cand am schimbat perspectiva asupra vieții , am început sa caut ce își dorește cu adevărat sufletul meu, viata noastra s-a schimbat.

Căutând, am descoperit calea sufletului meu iar când mi-am descoperit misiunea am înțeles că de fapt făcusem alegeri doar pentru a supraviețui și nu pentru a trăi cu adevărat.

În anul în care m-am regasit am reușit să atrag abundența în viața mea și să îmi achit datoriile într-o perioadă relativ scurtă și pentru că mi-am creat o nouă atitudine față de bani și am reușit să câștig jocul lor, iar prin acest workshop vreau să împărtășesc cu tine aceste secrete ca să reușești să îți transformi și tu relația cu banii.

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, vezi mai jos ce spun femeile care au participat în alte experiențe gratuite despre bani pe care le-am organizat

Testimoniale

Testimoniale

Simt să împărtăşesc cu tine deoarece tot ceea ce mi se întâmplă este de când tu ai apărut în viața mea.
Te aud şi acum când spuneai că putem avea ceea ce ne dorim şi am fost propria mea martoră la schimbare, la aceste miracole care s-au întâmplat în viața mea.

Citește continuarea

Începând de la miracolele ale însănătoşirii din punct de vedere de sănătate, relațiile cu oamenii până la cea financiară.
A venit ziua când calculasem totul, calcule ca să putem acoperi cheltuielile pentru luna mai ca să nu intrăm pe minus.
Pentru prima dată am crezut că totul va fi bine și nu mi-am făcut griji.
Am crezut și miracolul a apărut.
Primește un mesaj soțul meu unde o doamnă vrea să facă o lucrare în casă iar eu dacă pot să fac curățenie în toată casa că se reîntorc acasă.
În doar o zi am primit eu și soțul meu 1000 de euro, acești bani în trecut îi făceam într-o lună, nu o zi, a fost foarte încântată.
Dânsa a spus: Eu sunt foarte fixistă, maniacă în absolut tot iar ceea ce ați făcut voi m-a lăsat profund impresionată.
După 2 zile a primit alt telefon în care a sunat cineva să îi ofere un cec de 750 de euro care îi era dator de mai mult timp soțului meu dar tot amânase.
A ieşit exact suma de care mai aveam nevoie ca să fim cu cheltuielile la zi, asigurări şi tot.
Am reuşit să îmi eliberez mintea şi să gândesc diferit, am început să trăiesc cu adevărat.
Am atras oameni pozitivi iar acum simt că au ieșit din viața mea acele persoane care mă storceau de energie.
Acum toți vorbesc diferit în jurul meu și chiar dacă au început mulți din prietenii mei să divorțeze, cum spun eu ca pe bandă, am înțeles că au propriile lor lecții și am rămas doar un observator.
Am observat că dacă mi-am pus în gând că o persoană să nu mă mai deranjeze, să nu mai vină zi de zi pe mine s-a și întâmplat.
E ca și cum am găsit în mine o putere de a materializa tot ceea ce îmi doresc și e benefic pentru mine.
Simt că m-am eliberat de toate lucrurile pe care nu mi le mai doresc, mai am unul de care nu sunt încă așa sigură dar cu siguranță se așează și e spre bine .
Am învățat să trăiesc această bucurie a dorințelor, să o simt și să mă gândesc cum s-a îndeplinit.
Ești un adevărat ghid, un înger care are acest dar și ai venit pe acest Pământ să ajuți oamenii prin simplitate și emoție.
Prin cuvinte simple și pe înțelesul tuturor ne aduci o adevărată transformare în viețile noastre.
Sunt în stare să mut şi munții din loc.
Pentru mine a fost o transformare profundă tot ceea ce s-a întâmplat alături de tine şi continuă.
Este o diferență mare în doar puțin timp.
Îți mulțumesc cu recunoștință, aveam mare nevoie de tine să vii să-mi arăți cum să trăiesc cu adevărat.
Peste încă două zile au început să-mi apără bani de nicăieri. A fost o minune. Eu încă nu reușesc să cred. Este o persoană atât de primitoare (caldă la suflet) și sinceră, că este o plăcere să vorbești cu ea.

Ioana Maris
Dana Mandrean

Bună dragă Alina.
Mulțumesc cu multă iubire și recunoștință pentru tot ce faci pentru noi. De când te-am cunoscut și mai ales de când fac cursuri cu tine am avut multe conștientizari, am vindecat traumele copilăriei mele care mă sabotau și mă făceau să mă învârt într-un un cerc vicios.

Citește continuarea

Am niște realizări impresionante, de când am pus bilețelul în baie cu dorința Smart am vândut apartamentul din Bistrița. Apartamentul meu din Bistrița care era pus în vânzare de mult timp și numai nu se vindea, parcă ceva era blocat acolo. În prima săptămână de curs s-a vândut apartamentul dar așa instant de azi pe mâine. La locul de muncă știi că aveam probleme mari, tot felul de conflicte și numai nu reușeam să evoluez. Am vorbit cu tine și m-ai făcut să înțeleg că și fetele noi au abilităților lor. Ți-am ascultat sfatul și în a treia săptămână de curs am fost propusă de preposta (adică șefă) și această evoluție a fost instantă.
Alina ești un om minunat lăsat pe Pământ să ne ajuți să evoluăm.
Îți mulțumesc oglinda mea luminoasă.
Mulțumesc cu multă recunoștință și iubire infinită!!

Bună suflete frumoase.
Ce parcurs intens și frumos…
Alături de voi m-am simțit ca într-o adevărată familie, comunitate care te acceptă așa cum ești, dar și te susține a te descoperi pe tine însăți și a-ți da posibilitatea să te resetezi.

Citește continuarea

Vă mulțumesc tuturor pentru ca ați făcut parte din această fază a vieții mele. Ați fost și sunteți prezentul meu zi de zi.
Tot acest lucru a fost posibil datorită ție Alina Șutu, prin oportunitatea oferită de cursul organizat.
Recitind astăzi toate conștientizările mele de-a lungul acestor săptămâni am descoperit și identificat personal transformarea ce a avut loc.
Mi-am dat voie să-mi identific emoții ascunse, traume, convingeri, dar și bucurii, trăiri interioare eliberate, să fiu recunoscătoare Universului și lui Dumnezeu pentru toate darurile primite, dar și pentru lecțiile de viață ce m-au format ca om, m-au scos din zona de confort ce mi-o creasem din cauza fricilor adânci.

Astăzi sunt cu siguranță un alt om. Fiecare pas făcut e o victorie, o confirmare că sunt pe drumul cel bun.
Îți mulțumesc pentru că faci parte din acei oameni care contribuie zilnic la evoluția mea.
Îți doresc ca oamenii să îți recunoască valoarea și să ducă mai departe, punând în practică ceea ce ai transmis cu dăruire și iubire necondiționată din experiența ta.

Gabriela solomon
Testimonial-2-01

Draga mea Alina Șutu ești o adevărată binecuvântare pentru mine.
Eu te-am urmărit din Decembrie în Comunitatea iubirii, nu te cunoșteam…
Am avut rezultate și în cursul celălalt și știam că dacă voi intra și în acest curs voi avea rezultate frumoase.

Citește continuarea

Într-adevăr rezultatele sunt extraordinare am schimbări atât în corp cât și în relațiile cu oamenii… dintr-o introvertită am început din nou să mă deschid, mi-am recăpătat curajul din copilărie… iar pe partea financiară e tot mai bine…
Ai făcut minuni în viața mea, eu îți doresc ca Universul să te răsplătească inmiit pentru tot.
Din partea mea recunoștință și iubire infinită.

Și iată-ne ajunse la finalul cursului “Câștigă jocul banilor”.
Știam că va fii extraordinar ca de altfel toate cursurile pe care le ții. Pentru mine personal ești și vei rămâne deschizătoarea porților spre Visul meu măreț!!!

Citește continuarea

Mi-ai adăugat valoare, mi-ai dat curaj și cel mai important lucru învățat este cel de a oferii din ceea ce sunt.
Îți mulțumesc din suflet că exiști ca parte din viața mea!!! Îmi place mult această Maria care se iubește mult pe ea însuși, se apreciază, se respectă, își arată vulnerabilitatea, se lasă pradă emoțiilor, se simte liberă.

Testimonial - 3
Testimonial - 4

Bună oameni minunați!
Bună Alina Șutu! Aș vrea să-ți transmit că toate cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt.
De aceea o să spun doar: Mulțumesc!

Citește continuarea

Am achiziționat acest curs și am intrat în acest grup cu dorința fermă de a câștiga jocul banilor neștiind că mă voi schimbă în multe privințe!
Neștiind că atunci când nu-ți poți controla emoțiile nu-ți poți controla nici finanțele! De asemenea am învățat că dacă faci ce-ți place nu vei munci niciodată! Este adevărat! M-am schimbat! Sunt cea mai bună versiune a mea!
Alături de Alina cât și alături de fiecare dintre voi am aflat multe lucruri noi și importante și mi-am descoperit emoții/frici îngropate de ani și pentru care copilul interior suferea tot mai mult.
L-am asigurat că este iubit și sunt aici și că este cea mai minunată și extraordinară ființă și că a venit în lumea aceasta să-și exprime menirea.
M-am bucurat cu fiecare temă și am fost la fel de conștiincioasă ca și cum aș fi fost la școală!
Am fost mereu recunoscătoare când am deschis ochii dimineața că Dumnezeu mi-a mai dăruit încă o zi dar mai recunoscătoare pentru tot ce am și pentru tot ce voi avea, cum n-am fost niciodată până acum!
Am învățat să atrag prosperitatea și abundență în viața mea prin exercițiul paharului cu apă și al afirmației zilnice cât și a transformării convingerilor limitative și a afirmațiilor pozitive înregistrate!
Am învățat să-mi stabilesc un preț pentru serviciile mele!
Am învățat să-mi editez panoul visurilor și să-mi împlinesc dorințele!
Am aflat ce rol am jucat și ce mi se potrivește!
Mi-am aliniat chakrele!
Și ce este mai important am învățat despre termostatul sărăciei și cum să-mi organizez bănuții în fiecare lună, cum să procedez să-mi achit credițele și timpul în care vor fi achitate.
Am învățat să câștig jocul banilor!
Îți mulțumesc pentru tot Alina Șutu!
Ești minunată!
Mă înclin.
Cursul a fost extraordinar de autentic și plăcut cu multe informații prețioase și materiale relevante și pregătite cu profesionalism și pasiune.
Este primul meu curs de dezvoltare personală și din punctul meu de vedere a fost foarte bine structurat, organizat, livrat și punctat și a transmis exact ce trebuia să transmită.
Așa cum ai spus, fiecare, am luat atât cât a fost nevoie acum! La fel și eu!
Mult succes în continuare tuturor!
Mă bucur mult că v-am cunoscut și sper să rămânem cu toții în această comunitate frumoasă creată de Alina Șutu!!!
Va îmbrățișez tare, tare.

Surpriza mea pentru tine

Dacă te înscrii în următoarele 15 minute la Atelier îți ofer drept bonus o tehnică ghidată de reprogramare mentală pentru atragerea abundenței financiare în viața ta.

Introdu adresa de e-mail în căsuța de mai jos ca să te înscrii la Workshop-ul Online Gratuit

alina-sutu-lp-2


.

© 20​23 – Alina Șutu – Made with ❤ by Digitally.Plus

Cât costă să îți urmezi calea și să trăiești o viață plină de satisfacție

Ca să faci parte din program și să îți urmezi calea nu mai trebuie să plătești cu ani prețioși din viața ta, nu trebuie nici măcar să plăteștii 490 euro, cât ar fi valoarea reală a Programului, împreună cu Bonusurile oferite.

Acesta este prețul pe care mai trebuie să îl plătești ca să îți urmezi calea și să creezi propria poveste a vieții tale