Alina Șutu, Ghid pentru o Viață Nouă și Coach pentru Carieră.

Eu sunt Alina Șutu, sunt soție, mamă a doi copii de 9 și 11 ani, iar acum am descoperit că sunt un Ghid pentru o viață nouă și un Coach pentru Carieră. Călătoria mea de redescoperire a început în vara lui 2016 , când treceam prin cea mai întunecată perioadă a vieţii mele, după o luptă cu viaţa pe care am dat-o timp de 6 ani de zile de la venirea mea în Belgia eram de-a dreptul îngenunchiată de uriaşele datorii pe care le acumulasem încercând să ne facem un viitor în România. Am ajuns în Belgia împreună cu soţul meu, în urma multor decizii care le luasem din avântul tinereţii şi singura soluţie pe care am găsit-o atunci ca să nu pierdem apartamentul pe care îl cumpărasem în România, a fost să renunţăm la a trăi câţiva ani.

Castiga-jocul-banilor-lp (1)

Această decizie avea să ne aducă multă tristeţe şi multe datorii, an după an, încercând să plătim, am uitat să trăim şi deşi noi încercam să acoperim vechile datorii, din tristeţea şi neacceptarea vieţii în străinătate adunam alte datorii mult mai mari. Tristeţea mea şi a soţului meu era că am involuat ca oameni şi că oricât am munci nu este de ajuns. An după an am alimentat supărare, tristeţe şi frustrare şi singurul gând care ne făcea să continuăm era faptul că urma să ne întoarcem după câţiva ani în România.

Lucrurile s-au înrăutăţit la începutul anului 2016, când datoriile noastre au explodat…

În această perioadă am născut şi cei 2 copii, au fost momente unice în viaţă, dar totuşi nici copiii nu au reuşit să mă scoată din blocajul neacceptării vieţii din străinătate. Mă simţeam tot timpul singură şi cu multe responsabilităţi şi mă întrebam ce am făcut de am ajuns într-o asemenea situaţie…lucrurile s-au înrăutăţit la începutul anului 2016, când datoriile noastre au explodat şi am decis să plec doar cu copiii în România. Din momentul când am luat această decizie, totul a luat o turnură şi mai proastă şi au curs mai multe recalculări de la taxe şi impozite.

alina-sutu-despre-mine-4

Când am pus pe foaie toate datoriile care le aveam mi-a fugit cu totul pământul de sub picioare şi nu am mai găsit nici o soluţie la problemele noastre decât să fug şi să îmi las soţul să încerce singur să le scoată la capăt. În aceeaşi perioadă în care eu mă luptam cu problemele financiare, o bună prietenă, mama a 2 copii se lupta cu viaţa, în urma descoperirii ca prin hazard al unui cancer în faza terminală.

Coincidenţa a făcut să îi simt lupta şi dorinţa de a trăi, dorinţa de a renunţa la orice lucruri materiale pentru sănătatea ei şi pentru a-şi creşte cei 2 copilaşi, dar nu a fost posibil şi a pierdut acea luptă. Pe fondul situaţiei mele personale acea experienţă m-a adus într-o depresie din care nu ştiam cum să îmi revin, subconştientul meu nu a mai înţeles cine a pierdut lupta şi a crezut că eu am pierdut-o aşa că am căzut.

În dorinţa mea de a reuşi să trec peste această dramă, am început să îmi pun întrebări legate de viaţă în general şi atunci s-a produs o TREZIRE în mine şi am înţeles că eram atât de bogată alături de familia mea, eram toţi sănătoşi, cum am permis ca banii să îmi conducă viaţa?

Din acea zi magia a apărut în viaţa noastră…

Am înţeles că orice probleme ar apărea în viaţa unui om, cât timp sunt sănătoasă vor avea rezolvare şi pentru prima dată eram recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ne-a oferit. Am hotărât că orice s-ar întâmpla nu îmi voi despărţi familia şi am hotărât să luptăm împreună şi am decis să încep să trăiesc în prezent.

Pentru prima dată am lăsat trecutul în urmă şi visurile unei plecări şi am început să mă bucur de viaţă. Din acea zi magia a apărut în viaţa noastră şi tot ce mintea mea raţională nu găsea rezolvare, Dumnezeu mi-a arătat că există. Aveam datorii ce însumau peste 50.000 de euro şi acum după un an jumătate noi suntem liberi şi ne putem trăi viaţa pe care am ales-o.

alina-sutu

Cum s-a schimbat totul atât de repede? Mi-am pus de multe ori întrebarea şi răspunsul este că am descoperit care sunt adevăratele valori pe care ar trebui să ne construim viaţa.
Eu cred că noi suntem spirite divine şi am ales experienţa umană pentru a experimenta viaţa şi pentru a creşte spiritual, iar cel mai bun mod de a creşte este prin autocunoaştere şi dezvoltare personală. Eu cred că atunci când apare dorinţa de autodepăşire apar şi banii necesari susţinerii acestei dorinţe cât şi pentru orice mai este nevoie. Eu cred că marea diferenţă în calitatea vieţii noastre a făcut-o că am început să trăim în prezent şi că am acceptat ideea că putem evolua şi în Belgia.

alina-sutu-contact

Nici un om nu este vinovat că suferă şi nu reuşeşte să se elibereze…

Cea mai mare suferinţă a mea şi a soţului meu nu era lipsa banilor ci faptul că ne-am oprit din a trăi, din a ne dezvolta, din a creşte. Am început să investesc în dezvoltarea mea, am lucrat cu multe persoane pasionate de aria în care activau, am făcut cursurile de coaching şi am înţeles că durerea mea cea mai mare poate deveni cea mai bună unealtă a mea de creştere.

În această perioadă în care m-am căutat, am descoperit că misiunea sufletului sau vocaţia chiar există şi că fiecare pas pe care îl facem este pentru această misiune. Asta s-a întâmplat cu viaţa mea, cu fiecare pas pe care l-am făcut m-am pregătit să devin un ghid pentru oricine îşi doreşte o viaţă în concordanţă cu sinele său interior şi doar trecând prin această experienţă, puteam să înţeleg psihicul uman.

Acum ştiu că fiecare persoană chiar are o misiune personală, o misiune care îi va face sufletul să vibreze de emoţie când va profesa şi eu acum ştiu cum să te fac să ţi-o descoperi, am reuşit această performanţă, nu cu una, ci cu multe persoane, iar acum fiecare din ele pas cu pas încep să îşi trăiască visul.

Din experienţa vieţii mele, am învăţat că fiecare om are diferite probleme şi că nu este vinovat că a ajuns în situaţia respectivă, nici un om nu ar trebui judecat pentru că nimeni nu ştie prin ce a trecut acel om. Nici un om nu este vinovat că suferă şi nu reuşeşte să se elibereze, uneori avem nevoie de cineva să ne ţină de mână ca să avem curajul să ne eliberăm.

Acum după 4 ani de când mi-am îmbrățișat misiunea personală creez cursuri, programe, experiențe autentice în care oamenii își dau voie să se cunoască, să se înțeleagă și să se iubească mai mult.

Prin cursurile pe care le creez magia apare și probleme care păreau fără rezolvare se așează în mod miraculos.
Ghidez femeile care s-au pierdut de sine spre descoperirea misiunii personale și cu ajutorul unui plan de marketing ajung în timp cu muncă, pasiune și determinare să-și creeze o afacere online aducând o contribuție valoroasă celor din jur.

Castiga-jocul-banilor-lp (1)
sectiune-despre-mine-alina-sutu

E destul de greu să răspunzi la cele patru întrebări de mai sus și să îți asumi răspunsul, nu-i așa?

Cred că noi, toate femeile avem ceva în comun, iar asta nu e de mirare.

Zeci de ani ni s-a spus că ceea ce alții își doresc de la noi este mult mai important decât ceea ce ne dorim noi în realitate.

Așa am ajuns până la un punct când ceea ce trebuie să facem, responsabilitățile, cerințele de la noi au făcut uitate dorințele noastre interioare, visurile, talentul nostru și astfel, am ajuns să nu mai recunoaștem cine suntem și ce ne face cu adevărat împlinite.

Nu contează ce ai fost până acum, contează ce vrei să fii mai departe

Sunt aici să te ajut să îți descoperi misiunea și să îți construiești în jurul ei
o viață cu adevărat împlinită.

Așa am ajuns să ne complacem în diferite roluri pe care le avem și să uităm de adevărata menire a noastră.

sectiune-despre-mine-alina-sutu-02

Iar atunci când reușești să asculți vocea inimii, lipsa de bani, nesiguranța, lipsa de suport, responsabilitățile prea mari te fac să renunți înainte de a face primul pas.

Dar oare e totul pierdut?

Cum ar fi să știi că există o metodă de a-ți descoperi misiunea și de a-ți construi pas cu pas o viață care să te împlinească?

Să știi că te trezești în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze și te simți împlinită, pentru că îți urmezi pasiunea, ai reușit să depășești problemele financiare, ai găsit un job nou care te încântă, sau reușești să transformi vieți prin abilitățile și talentele pe care le manifești.

Indiferent care sunt dorințele tale interioare, vreau să știi că întotdeauna există soluții ca să faci o schimbare și să trăiești viața pe care ți-o dorești.

Numele meu este Alina Șutu și menirea mea este să ajut femeile care și-au pierdut direcția să își descopere misiunea și să trăiască o viață împlinită

Numele meu este Alina Șutu și, pe lângă faptul că sunt mamă a 2 copii frumoși și soție, sunt coach în descoperirea misiunii personale și sprijin pentru femeile care și-au pierdut direcția în viață.

Povestea mea este povestea românului care s-a pierdut pe sine în străinătate. Criza din 2008 ne-a adus în Belgia, unde am decis împreună cu soțul meu sa ne oprim din trăit câțiva ani ca să ne putem plăti datoriile pentru apartamentul pe care îl luasem recent printr-un credit.

După 6 ani în străinătate, timp în care încă nu reușisem să îmi plătesc cei 55000 euro datorii, am simțit că cedez psihic și eram hotărâtă să revin înapoi în țară împreună cu cei doi copii ai noștri. A trebuit să pierd o prietenă dragă, și ea mamă a 2 copii de aceeași vârstă, ca să înțeleg că problemele mele nu sunt atât de grave și încă nu e târziu să fac o schimbare.

În continuare, am început să citesc și să am grijă de dezvoltarea mea personală și spirituală, iar după 11 luni de muncă intensă cu fricile și blocajele mele, am reușit să simt pentru prima dată că trăiesc o viață care chiar mă împlinește.

La un an de zile de la acele momente, după ce am urmat un program de coaching, am reușit să devin ghid în descoperirea misiunii personale și să lucrez cu zeci de oameni prin programe de dezvoltare personală și spirituală, iar la scurt timp reușeam să ne plătim în totalitate datoriile.

Vrei să știi cum găsești încrederea și curajul să faci o schimbare în viața ta și să îți descoperi adevăratul potențial?

Comandă Cartea ,,Primește Schimbarea’’ și află care sunt pașii pe care îi ai de făcut ca să identifici și să depășești blocajele care te țin pe loc și te împiedică să îți urmezi menirea.

Cartea este un ghid practic către o viață nouă, în care am adunat toate cunoștințele mele și instrumentele care m-au ajutat să fac o schimbare la 180 de grade și să devin omul care sunt.

Continuăm această călătorie împreună?

Ești hotărâtă să îți descoperi misiunea și să faci o schimbare reală în viața ta? Dacă răspunsul tău este afirmativ, atunci te invit să faci primul pas în această călătorie.

Am pregătit pentru tine un set de 3 meditații pe care ți le ofer GRATUIT, care te vor ajuta să crești vibrațiile vieții tale și să începi călătoria către ceea ce îți dorești. Temele meditațiilor sunt:

01

Vindecarea de rănile trecutului

02

Schimbarea
convingerilor

03

Recunoștința

Înscrie-te în Minicurs cu 5 meditații transformatoare care îți vor ghida pașii spre Misiunea Sufletului Tău completând formularul de mai jos:

Fă primul pas către Misiunea Sufletului tău

.
meditatii-acasa-alina-sutu