2

Program gratuit de 4 zile cu Alina Șutu
Workshop Transformațional Panul complet de eliberare financiară

Energia abundenței

Află cum să atragi cu ușurință abundența financiară în viața ta

31 octombrie – 3 Noiembrie

4 sesiuni LIVE într-un Grup Privat Facebook +
Workshop Transformațional
Panul complet de eliberare financiară

Știai că situația financiară în care te afli este strâns legată de emoțiile și trecutul tău

Faci eforturi considerabile în drumul tău spre evoluție, dar simți că partea financiară continuă să îți dea doar bătăi de cap?

Frica îți pune stăpânire pe mintea și corpul tău de fiecare dată când te gândești la ziua de mâine și la viitorul copiilor tăi?

Te întrebi cum alții reușesc să iasă din această cursă a supraviețuirii și se bucură cu adevărat de viață, în timp ce tu, deși încerci să faci lucrurile bine, nu rămâi cu nimic după tot efortul pe care îl depui?

Dacă te întrebi de ce nu trăiești o viață la fel de prosperă precum alții și simți că ești într-un cerc vicios din care nu poți ieși atunci vreau să știi că nu ești singură în această călătorie.

Acum patru ani și eu simțeam că nu mai am nici un control asupra vieții mele, că orice aș face nu voi putea avea o viață liniștită din punct de vedere financiar și că nu voi putea oferi copiilor mei un viitor mai bun.

Pe atunci eram mai mereu tristă și aveam multe datorii. Plecasem din România cu speranța că muncind peste hotare lucrurile se vor schimba, însă după 6 ani petrecuți în străinătatele treceam prin aceleași probleme financiare.

De această dată însă nu mai aveam încredere că vom găsi lumina de la capătul tunelului până la un moment când am conștientizat că dacă nu lucrez cu emoțiile mele voi purta același bagaj emoțional indiferent de țara unde voi merge.

Am început să citesc mai mult, să merg la cursuri și astfel am descoperit puterea dezvoltării personale, iar viața mea a început să prindă un nou contur.

După ce am lucrat timp îndelungat cu mine, am reușit să demisionez de la lucru fără să îmi mai fie frică de ce se va întâmpla în viitor, iar după ce am reușit să îmi achit și datoriile am decis să împărtășesc cu oamenii experiența mea și să îi ghidez în a-și descoperi misiunea personală.

Lucrând cu oamenii la dezvoltarea lor am văzut cu ochii mei cum se pot transforma vieți doar prin schimbarea atitudinii față de viață și a convingerilor negative.

Iar prin acest program gratuit vreau să împărtășesc cu tine lucrurile care au făcut să atrag abundența financiară în viața mea.

Programul Gratuit ,,Energia Abundenței’’ se va desfășura în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie și vreau să știi că te aștept cu drag să parcurgem împreună această călătorie.

Deblochează abundența financiară în 4 zile

Ziua 1

Duminică, 31 octombrie, ora 20.00 (ora României)

Cum îți influențează copilăria situația financiară

Știai că există o legătură profundă între copilăria ta și situația ta financiară actuală?

Majoritatea oamenilor iau decizii în viața de adult în baza unor credințe pe care le primesc încă din copilărie, iar deciziile ce țin de partea financiară nu fac excepție.

În prima sesiune din programul gratuit vei afla care sunt cele 88 de convingeri despre bani care te împiedică să atragi abundența financiară, vei primi un test pentru a stabili IQ-ul tău financiar și vei primi acces la o provocare de 21 de zile care să te ajute să deblochezi abundența financiară.

Tot ceea ce trăim are la bază credințe pe care le-am primit încă din copilărie. Acestea s-au instalat în mintea de copil în perioada de crește programe care se instalează în mintea copiilor în perioada de creștere. Copii se modelează în funcție de oamenii dimprejur.

Ziua 2

Luni, 1 noiembrie, ora 20.00 (ora României)

Ce crezi despre bani și viață devine realitate

În ziua a doua din Program vom explora și mai mult convingerile negative despre bani care te determină să iei decizii financiare proaste.

De asemenea vei lucra cu fricile tale care te împiedică să iei decizii financiare bune și îți voi oferi un plan de acțiune pe care să îl aplici de fiecare dată când ai o anumită frică.

Pentru ca la final să primești o tehnică NLP ca să schimbi trei dintre convingerile care îți afectează cel mai mult deciziile legate de bani.

Ziua 3

Marți, 2 noiembrie, ora 20.00 (ora României)

Cum să câștigi bani din pasiunea ta

Majoritatea oamenilor muncesc pentru ca să supraviețuiască și astfel duc o viață nefericită. Mai grav este că cei aflați în această postură nu conștientizează motivul nefericirii lor.

După ce ai reușit să lucrezi cu fricile și convingerile tale, în a treia zi din Programul Gratuit vom căuta care sunt darurile tale care îți pot aduce culoare în viața ta.

Iar odată ce le vei descoperi, vei afla cum să câștigi bani cu ajutorul talentelor și pasiunilor tale

Ziua 4

Miercuri, 3 noiembrie, ora 20.00 (ora României)

Obiceiuri noi ca să aduci energia abundenței în viața ta

Tot ce se întâmplă în viața noastră este rezultatul unor tipare comportamentale sau obiceiuri pe care uneori nici măcar nu le conștientizăm.

Schimbarea obiceiurilor financiare m-a ajutat să mă eliberez financiar și să ajung la stabilitatea financiară pe care mi-o doream, iar pe durata acestei sesiuni îți voi oferi cu drag 5 tehnici practice pe care să le aplici imediat ca să îți îmbunătățești situația financiară.

Workshop transformațional

Joi, 4 noiembrie, ora 20.00 (ora României)

Planul complet de eliberare financiară

În acest webinar te ghidez pas cu pas prin procesul pe care și eu l-am parcurs pentru a mă elibera financiar și a depăși datoriile de peste 50.000 de euro în mai puțin de 2 ani de zile.

În atmosfera puternică a grupului vom lucra pe un set de afirmații care să te ajute să schimbi la nivel subconștient vechile convingeri legate de viață și de bani, această tehnică aduce rezultate extraordinare pentru cei ce o practică, notează-ți de acum în agenda ta această întâlnire.

Va merita fiecare minut investit!

Alte motive pentru care să te înscrii în această experiență gratuită

01

Suportul unei
comunități

Se spune că ești media oamenilor cu care te înconjori, iar pe durata acestei călătorii vei avea alături oameni care au aceleași provocări financiare ca și tine cu care vei putea să legi prietenii.

02

Ghidare din partea mea și răspunsuri la întrebări

Atunci când ai un mentor alături e mult mai ușor să atragi energia banilor în viața ta. Am convingerea că povestea mea de viață te va inspira și îți promit să îți ofer răspuns la întrebările pe care le ai pe durata sesiunilor live sau în grup.

03

Exerciții și teme practice ca să atragi energia abundenței

Ca să atragi energia banilor în viața ta nu este suficient să știi pașii, dar e important să ai instrumentele potrivite ca să pui în practică ceea ce înveți. La finalul fiecărei sesiuni live vei primi exerciții sau provocări care să te ajute să aduci schimbarea în viața ta.

Un bonus special pentru tine

alina-sutu-lp

Așa cum spuneam mai sus, ceea ce avem la moment sunt rezultatul deciziilor tale. Și pentru ca să te încurajez să iei mai ușor decizia de a te înscrie în acest Program Gratuit am hotărât să îți ofer cadou un Workshop pe care l-am numit ,,Planul complet de eliberare financiară’’


Înscrie-te în următoarele 15 minute în Program și primește acces GRATUIT la acest workshop special.

,,În anul 2015 am fost foarte aproape de falimentul financiar’’

Numele meu este Alina Șutu și sunt mamă, soție și ghid pentru sute de femei în a-și descoperi darurile și a trăi o viață abundentă din punct de vedere financiar.

Povestea mea începe în 2008, când am fost nevoită să plec împreună cu soțul meu peste hotare ca să-mi plătesc datoriile pentru apartamentul pe care l-am cumpărat prin credit.

După ce am lucrat câțiva ani la un loc de muncă stabil, punctul de cotitură a fost momentul când am realizat că indiferent câte eforturi voi face situația noastră nu se va îmbunătăți.

Deși muncisem mereu și părea că am făcut tot ce era necesar pentru a reuși să ne plătim datoriile, am acumulat și mai multe datorii, astfel am ajuns într-un moment în care am simțit că pământul îmi fuge de sub picioare și suntem aproape de faliment.

Eram pe punctul să renunț la a mai lupta cand am înțeles că am făcut alegeri greșite ce m-au adus în acel punct și cand am schimbat perspectiva asupra vieții , am început sa caut ce își dorește cu adevărat sufletul meu, viata noastra s-a schimbat.

Căutând, am descoperit calea sufletului meu iar când mi-am descoperit misiunea am înțeles că de fapt făcusem alegeri doar pentru a supraviețui și nu pentru a trăi cu adevărat.

În anul în care m-am regasit am reușit să atrag abundența în viața mea și să îmi achit datoriile într-o perioadă relativ scurtă și pentru că mi-am creat o nouă atitudine față de bani și am reușit să câștig jocul lor, iar prin acest workshop vreau să împărtășesc cu tine aceste secrete ca să reușești să îți transformi și tu relația cu banii.

Oameni pe care i-am ajutat să atragă energia abundenței în viața lor

Nu ești hotărâtă dacă merită să te înscrii în Program?

S-ar putea să fii controlată de o anumită frică. Poate fi frica de necunoscut, sau convingerea că nu vei reuși să îți schimbi mindsetul financiar. Sau poate îți este frică să ieși din zona de confort pentru a face o schimbare în viața ta.

Vreau să știi că pe durata programului gratuit vom aborda toate aceste frici și te voi ajuta să le gestionezi mai ușor. Dar ca să realizezi acest lucru se cere o mică asumare din partea ta. Click pe butonul de mai jos să faci și tu parte din această călătorie.