logo white

Program Gratuit – Energia Abundenței Ghidat de Alina Șutu

Sesiunea 4

Obiceiuri care atrag prosperitatea

Tema Sesiune 4

Imparte-ti bugetul in 5 borcane (momentan poti face exercitiul cu biletele ca in momentul in care aveti bugetul lunar sa impartititi chiar banii), pune o poza cu borcanele sau plicurile daca alegi aceasta varianta, si impartaseste cu noi ce constientizari ai avut.

Daca poti deja imparti bugetul astfel sau e nevoie de timp sa se aseze.

1. Borcanul pentru cheltuieli de bază (60% din buget)
Banii din acest borcan vor acoperi cheltuielile zilnice şi facturile. Aici intră costurile pentru chirie, întreţinere, transport şi mâncare.

as-page

2. Borcanul pentru bucuria sufletului (10% din buget)
Poţi cheltui aceşti bani pe lucruri de care nu ai nevoie regulat. Îi poţi păstra pentru o vacanţă, pentru a cumpăra bilete la un concert sau pentru a savura o sticlă de vin bun la o ocazie specială. Îi poţi cheltui după pofta inimii.

3. Borcanul pentru economii pe termen lung (10% din buget)
Banii din acest borcan îţi vor garanta independenţa financiară pe viitor. Îi poţi folosi pentru investiţii, astfel încât să ai o sursă pasivă de venit. Nu ar trebui să îi cheltui până nu obţii independenţă financiară completă. Chiar şi în această situaţie, cheltuie din ei numai pentru a obţine mai mult din venituri pasive.

4. Borcanul pentru educaţie (10% din buget)
Banii din acest borcan sunt destinaţi dezvoltării personale şi profesionale. Investeşte în tine şi cumpără-ţi materiale care să te ajute să te dezvolţi sau înscrie-te la cursuri utile folosind aceşti bani.

5. Borcanul pentru donatii (10% din buget)
Fa-ti un obicei din a dona lunar si vei fi surprinsa de cum se va schimba viata ta.

© 20​21 – Alina Șutu – Made with ❤ by Digitally.Plus