Importanța vizualizării în viața ta

Până când nu faci inconștientul conștient, îți va conduce viața, iar tu îl vei numi destin – Carl Jung

Viața la care astăzi visezi dar nu îndrăznești să crezi în totalitate că poate deveni realitate este la un pas distanță când începi să accepți că lucrul cu tine, mai exact cu subconștientul este primul pas care trebuie făcut.

Succesul este întâi o stare de spirit și apoi doar acțiunea îți aduce în realitate acest succes. Indiferent care este visul tău, fie că vrei să îți construiești afacerea și o echipă mare, fie că îți dorești să îți îmbunătățești viața actuală, să fii bine cu tine, pasul cel mai important este să creezi în interiorul tău această stare.
Aceasta este viziunea cu care trebuie să trăiești în fiecare clipă în mintea ta.
Să trăiești emoția visului tău împlinit!

Realitatea ce o experimentezi în prezent are rădăcinile în profunzimea subconștientului tău și dacă astăzi ești o persoană neîncrezătoare în tine, în afacerea ta, această neîncredere se va transmite în toate domeniile vieții tale și tot ceea ce îți dorești să manifești nu se întâmplă tocmai datorită modului în care ai trăit.

Pentru a schimba aceste lucruri este nevoie să lucrezi conștient cu partea subconștiență din tine. Nu poți sta în emoții și gânduri negative și să crezi că te va lovi miracolul vieții tale, pentru că vei atrage în realitatea ta acele experiențe care să îți confirme că “ai dreptate”. Subconștientul îți va trimite o “telegramă” în care îți spune că tot ceea ce gândești este adevărat.
Poți începe prin a practica tehnica afirmațiilor pozitive, scurte și profunde care te va ajuta să schimbi încetul cu încetul limitările care există în subconștientul tău.

În plus îți oferim o meditație de conectare cu emoția visului tău astfel încât să ajungi să manifești în realitatea ta cât mai repede acest vis.

6 beneficii ale meditației:

– Meditația schimbă structura creierului.
Creierul este organul care nu ia nici o pauză, nici măcar atunci când dormim. S-a dovedit științific faptul că timpul pe care ni-l petrecem meditând modifică structura creierului, iar meditația crește intensitatea anumitor semnale și conexiuni din anumite părți ale creierului.

– Meditația te ajută să te concentrezi mai bine
– Meditația iți dă o stare generală de bine, fizic și psihic
– Meditația ne face să devenim echilibrați emoțional
– Meditația reduce stresul
– Meditația te ajută să pătrunzi în subconștient pentru a-ți crea o nouă realitate.

Dacă ești o persoană foarte ancorată în realitate, după ce citești toate acestea, posibil ca mintea ta să îți dea toate motivele pentru care ceea ce ai citit mai sus nu este adevărat, sau că este de domeniul fantasticului însă dă-ne voie să îți spunem că eram exact ca tine și credeam că ceea ce ni se întâmplă din exterior este cauza a ceea ce trăiam. Acesta este minunatul mod al minții noastre de a ne ține în starea de confort, în rutină și cotidian.
Minții tale nu îi place schimbarea și tocmai din acest motiv ai nevoie de o profundă determinare pentru a începe pas cu pas să acționezi diferit.

Lucrează în fiecare dimineață cu mintea ta, făcând această meditație, minim 21 de zile.
Schimbarea este în tine !