Felicitări draga mea, ai luat o decizie pentru tine!

Te-ai înscris în Programul Gratuit “LOVE YOURSELF” și te invit să ni te alături în Grupul Privat de Facebook, unde vom comunica și unde ne vom întâlni LIVE în sesiunile pe care le-am pregătit pentru a te iubi mai mult.

Și asta nu e tot

Descoperă încă o surpriză pe care am pregătit-o pentru tine!

7 meditații plus caiet de lucru cu exerciții care te va ghida pas cu pas spre deblocarea puterii tale interioare

Îți promit că odată ce treci prin cei 14 pași vei putea depăși mai ușor blocajele care te țin pe loc și vei găsi mai ușor calea către puterea ta interioară.

Alina este ghid în descoperirea misiunii personale, iar în ultimii 2 ani a ajutat peste 500 femei să își descopere și să își urmeze calea prin cursurile și programele pe care le desfășoară.

În anul 2019 a scris cartea ,,Primește Schimbarea,, – carte despre povestea vieții ei, prin care a inspirat până acum mii de femei să facă primul pas în descoperirea adevăratului lor potențial.

În prezent are o comunitate de peste 16.000 de femei pe care le îndrumă spre a trăi o viață împlinită, iar în următorii ani își propune să ajute 4 milioane de femei să depășească blocajele și să își urmeze destinul.

Ce spun oamenii care au făcut parte din Programele mele

Cadoul meu pentru tine: plătește 89 de lei în loc de 198

Deoarece ai ales să te înscrii în Programul Gratuit “Călătorie spre sine” îți ofer o ocazie unică de a primi acces la un workbook la care am lucrat în ultimii 3 ani și care, împreună cu meditațiile, te va ajuta să deblochezi puterea ta interioară și să pășești cu încredere pe drumul ales de tine.

Cadou valabil doar pentru următoarele 15 minute.

În caiet vei găsi exact ce ai nevoie pentru a lucra cu tine însuți, vei găsi informațiile, exercițiile și tehnicile pe care le-am folosit în primul rând cu mine, apoi cu cei cu care am lucrat, iar meditațiile te vor ajuta să găsești mai ușor calea spre puterea ta interioară. Am folosit acest caiet de lucru cu femeile înscrise în programele mele și am văzut cu ochii mei cum a transformat vieți.

Și asta nu e tot

Descoperă încă o surpriză pe care am pregătit-o pentru tine!

Vrei să ai acces nelimitat la materiale pe o platformă online?

Cu doar 119 lei 189 lei ai acum această posibilitate. 

Oferta este valabilă pentru următoarele 15 minute!

thankyou-page-ly

Programul Love Yourself va fi live pe grupul de Facebook și vei avea acces gratuit la fiecare live timp de 48 de ore.

Participarea ta în acest program este 100% gratuită, însă dacă din anumite motive nu poți participa la sesiunile LIVE care au loc în fiecare seară de la ora 20.00 pe Grupul de Facebook, ai posibilitatea să primești acces la înregistrarea lor, plus temele ajutătoare.

După ce vei achita suma de 119 lei vei primi acces la o platformă în care se vor încărca toate materialele cursului după ce vor fi live.

Accesul la această platformă este nelimitat, în plus dacă ai întrebări, te ghidez cu drag!

Profită de această ofertă unică acum! Valoarea cursului este inestimabilă!

Alina este ghid în descoperirea misiunii personale, iar în ultimii 5 ani a ajutat peste 1000 femei să își descopere și să își urmeze calea prin cursurile și programele pe care le desfășoară.

În anul 2019 a scris cartea ,,Primește Schimbarea,, – carte despre povestea vieții ei, prin care a inspirat până acum sute de femei să facă primul pas în descoperirea adevăratului lor potențial.

În prezent are o comunitate de peste 20.000 de femei pe care le îndrumă spre a trăi o viață împlinită, iar în următorii ani își propune să ajute 4 milioane de femei să depășească blocajele și să își urmeze destinul.

Doar în ultimul an, un an cu totul diferit, zeci de persoane ghidate de ea și-au îmbunătățit situația financiară, creându-și un venit lunar de 10.000 de euro. 

Ce spun oamenii care au făcut parte din Programele mele