În ultimii 2 ani am ajutat peste 1000 de femei să se regăsească și să își descopere misiunea personală

LOVE YOURSELF - SESIUNEA 1

Vindecarea începe cu iubirea de sine

Un program gratuit de 5 zile despre iubire de sine, vindecare și schimbare pe care ți-l ofer cadou în luna iubirii

Bine te regasesc om minunat,
Iata ca prima sesiune live a fost o experienta extraordinara alaturi de 1300 de persoane care s-au conectat cu copilul interior.
Pentru a ne iubi pe noi este nevoie sa ne iubim toate partile noastre atat de lumina cat si de intuneric.
Iubirea de sine nu inseamna narcisism.

Iubirea de sine inseamna acceptare, ingaduinta si rabdare cu propria persoana, si prin iubire de sine ne dam voie sa progresam si sa crestem in varianta noastra cea mai buna.

Iubirea de sine se invata sau nu in copilarie, si daca nu am avut exemple sanatoase este posibil sa fi deformat acest concept si sa nu ne dam seama ce avem cu adevarat nevoie.

Pentru a lucra cu interiorul nostru este nevoie sa intelegem ca Eu-l contine mai multe parti, parti care uneori sunt ‘’certate’’ intre ele:

– Copil interior
– Parinte interior
– Adult interior

Ce este si cum putem cunoaste fiecare parte, cum putem sa aducem partile interioare in echilibru si care sunt pasii pe care ii avem de facut am povestit in materialul de aseara.

Primul pas spre liniste si armonie este sa lucram cu copilul interior ranit si asta am si facut , am creat un cadru pentru o tehnica ghidata de conectare si vindecare a copilului interior.

Daca nu ai reusit sa urmaresti materialul il gasesti mai jos:

Tema din prima zi este sa cauti o fotografie cu tine cand erai copil si sa o pui pe biroul tau sau undeva unde sa o vezii zilnic.
De asemenea iti recomand sa lucrezi zilnic, o data pe zi scris si rostit afirmatia ” Ma iubesc si ma accept exact asa cum sunt”.

Daca simti te invit sa impartasesesti fotografia in grupul Love Yourself.