În ultimii 2 ani am ajutat peste 10.000 de femei să se regăsească

LOVE YOURSELF

Vindecarea începe cu iubirea de sine

Un program gratuit de 5 zile pentru regăsirea copilului tău interior și a esenței tale divine

28 August – 1 Septembrie, 100% gratuit

Motivul principal pentru care nu ți-ai recâștigat încă iubirea de sine

Gândește-te pentru câteva clipe…

În fiecare zi încerci să te convingi pe tine însuți că ,,totul trebuie să fie așa cum este’’, că e mai bine să faci lucrurile pe care ești obișnuită să le faci decât să ieși din zona ta de confort. Cu toate acestea, în adâncul sufletului tău știi că investești timp prețios din viața ta în lucruri care nu te fac fericită.

Te gândești de ceva timp să îți schimbi locul de muncă, să ceri o mărire de salariu sau să începi un proiect pe cont propriu dar nu găsești curajul să faci primul pas. Problema este că nu ești convinsă că îți va reuși și îți este teamă că o să faci o alegere greșită.

Și chiar dacă îți dorești să te iubești mai mult, să te cunoști mai bine pe tine însuți, în continuare nu știi care este drumul corect pe care să îl urmezi.

Dacă te afli în această situație, trebuie să știi că nu ești tu vinovată că încă nu ai găsit un drum al tău. Adevărul este că în calea iubirii de sine există o mulțime de blocaje care te împiedică să găsești calea pe care să o urmezi, iar dacă nu lucrezi la ele, îți va fi greu să găsești curajul să faci o schimbare în viața ta.

Dacă reușești să le depășești, nu va mai trebui să renunți la viața împlinită pe care ți-o dorești pentru a urma drumuri care nu îți sunt potrivite și vei merge cu mult curaj către misiunea ta.

Dacă reușești să treci peste aceste blocaje, te vei iubi mai mult pe sine și nu va mai conta atât de mult ce spune societatea, părinții sau cei din jurul tău, atunci când simți că ai nevoie de o schimbare.

Te invit într-un Program Gratuit de 5 zile pentru regăsirea copilului tău interior și a esenței tale divine.

Timp de 5 zile, vei învăța împreună cu alte sute de femei cum să depășești blocajele care te țin pe loc și care nu îți permit să te iubești pe sine.

Începe călătoria spre iubirea de sine alături de ghidul tău,
Alina Șutu

Descoperă cele 5 sesiuni LIVE pe durata cărora vei învăța să găsești curajul să te iubești mai mult și să te pui pe primul loc

Ziua 1

Duminică, 28 august, ora 20.00, ora României – Iubirea de sine se învață în copilărie

– Cum relația cu părinții îți afectează iubirea de sine

– Fă cunoștință cu al tău copil interior

– Meditație de iubire și vindecare a copilului interior

Ziua 2

Luni, 29 august, ora 20.00, ora României – Cum emoțiile îți influențează iubirea de sine

– Ce sunt emoțiile și ce să faci ca să nu devină un bolovan în a te iubi pe sine

– Emoții de frecvență înaltă și emoții de frecvență joasă

– Cum să ajungi la un nivel de armonie interioară cu sinele prin creșterea vibrației emoționale

– O meditație hawaiană care te va ajuta să ierți și să iubești oamenii care ți-au greșit

Ziua 3

Marți, 30 august, ora 20.00, ora României – Cum să îți recâștigi dragostea de sine prin a-ți schimba convingerile

– Ce sunt convingerile și unde își au rădăcina

– Cum să identifici o convingere limitativă și ce poți face ca să o schimbi

– O meditație care te va ajuta să te iubești mai mult prin schimbarea convingerilor

Ziua 4

Miercuri, 31 august, ora 20.00, ora României – Cum să te pui pe primul loc în relațiile tale

– Ordinea divină în relații

– Diferenta intre iubire de sine și egoism

– Învață să spui nu

Ziua 5

Joi, 1 septembrie, ora 20.00, ora României – Descoperă ce îți bucură cu adevărat sufletul

– De ce nimic din ce ai făcut până acum nu a funcționat

– Cum să îți găsești calea atunci când simți că nu ești valoroasă, că nu ai talente, că nu ești specială

– 3 tehnici importante care te vor ajuta să îți descoperi misiunea

– Cum să găsești propriile tale răspunsuri ca să înțelegi misiunea ta pe acest pământ

Bonusuri pe care ți le ofer cu iubire…

Comunitate privată

Vei primi acces într-un Grup Facebook, unde vei putea lega prietenii și vei comunica cu oameni care se află în aceeași situație ca și tine. Tot acolo vei putea primi răspunsuri prompte la întrebările care te interesează.

Exerciții și teme pentru acasă

În fiecare zi din program vei primi exerciții și tehnici, pe care le vei putea împărtăși cu ceilalți membri din grup și care te vor ajuta să depășești mai ușor blocajele care te țin pe loc.

Sesiuni LIVE de întrebări și răspunsuri

La sfârșitul fiecărui LIVE, vei avea ocazia să pui întrebări și să primești răspunsuri la întrebările pe care le ai.

Alte sute de femei au început deja această călătorie

Povestea mea începe în 2008 ...

Numele meu este Alina Șutu, iar povestea mea începe în 2008, când a venit criza. Atunci am înțeles pentru prima dată că a face o facultate sau a merge la un job în fiecare zi, idei care mi le-a impus societatea, nu ne mai face împliniți și am fost nevoiți să mergem peste hotare împreună cu familia pentru a ne putea plăti datoriile.

Aflați peste hotare, luptând pentru a strânge bani, am căzut în același cerc vicios în care făceam lucrurile din nevoie și aproape că nu știam ce mă împlinește cu adevărat. A trebuit să se întâmple o tragedie într-o familie apropiată cu 2 copii mici, ca să înțeleg că viața merită trăită mai presus de fricile noastre.

În momentul când am hotărât că voi renunța să mai lucrez pentru alții și la singură sursă stabilă de venit pe care o aveam, m-am confruntat cu scepticismul soțului meu. Atunci am simțit pentru prima dată că nu mă mai susține și am înțeles că am nevoie să găsesc singură curajul ca să merg înainte și să îmi construiesc o viață care să mă împlinească.

Cu datorii de plătit, fără o sursă de venit stabilă și fără suportul celor dragi, a trebuit să trec peste un alt obstacol, poate cel mai mare dintre ele: convingerea că nu sunt suficient de bună și că nu voi reuși. Știam că sunt urmărită de această convingere încă din copilărie, iar acum eram aproape să o las să mă învingă.

În următoarele 11 luni am căutat constant să aflu ce își dorește cu adevărat sufletul meu. Răspunsul la această întrebare era singura cale pe care o mai aveam ca să reușesc. Uneori, simțeam cum inima îmi șoptește calea, însă mintea nu voia să accepte acest lucru, până într-o zi în care am aflat răspunsul.

Odată cu acea zi, am realizat că tot ce s-a întâmplat în ultimii 10 ani, a trebuit să se întâmple ca să conștientizez care este misiunea mea – cea de a ghida oamenii pierduți către adevăratul lor Eu, iar prin acest Program Gratuit îmi propun să îți ofer tehnici concrete care să te ajute și pe tine să depășești blocajele care te împiedică să ai o viață cu adevărat împlinită.

Vii și tu în această călătorie spre iubirea de sine?

Ai așteptat suficient ca să se producă o schimbare în viața ta. Acum e timpul să fii eroina propriei tale vieți, îndrumată de către ghidul tău și susținută de alte sute de femei cu povești asemănătoare cu ale tale. Click să pornim împreună în această călătorie. Te așteptăm de cealaltă parte!