Magdalena desi era sceptica, a reușit!

Bună om minunat!

Astăzi gandul nostru merge spre Magdalena, ea este una din cursantele primei ediții care ne-a surprins cu adevărat.
In mai puțin de 20 de zile a reușit să-și creeze un plan ce a adus rezultate: 4 comenzi noi in 4 zile consecutive, in condițiile în care voia sa renunțe din lipsa rezultatelor cu doar o luna inainte.

"Salutare grup minunat 🙏
Magdalena sunt și astăzi vreau sa mulțumesc celor două Alina² cum le spun eu Alina Mitrache si Alina Sutu.

Pe Alina Mitrache o stiu de mediul online de câțiva ani și de atunci am tot urmarit evoluția ei ,am pierdut apoi șirul și am rămas în urma. Prin luna Aprilie cred am avut o discuție 1:1 cu Alina și ceva s-a legat atunci însă iarăsi am pierdut șirul și iarasi am rămas în urma.

Acum o lună de zile am văzut o postare cu un curs de branding personal și cu toate că nu credeam în el ceva mi- a zis să acționez și uite așa am luat cardul, am facut plata și astăzi la 3 saptamani de la începerea acestui curs uite-ma aici cu curaj sa spun ca pentru mine a fost o super experienta .

În aceste 3 saptamani am reusit sa fac ce nu făcusem de mult timp, să pun informatia în ordine și cap la cap pentru a avea ceea ce eu vreau sa cred că este modul meu de acționa.

Am inteles cum să încep, am inteles cum să acționez și în scurt timp au început să vină și rezultatele de care sunt foarte încântată.

Ceea ce eu urmăresc este să chem omul spre mine pentru ceea ce sunt eu și pentru ceea ce fac eu, nu să alerg eu după el sau să stresez cu zeci de mesaje și telefoane.... și datorită vouă fetelor eu am reusit sa atrag spre mine oamenii potriviți pentru a merge în direcția potrivita .

Multumesc, Multumesc Multumesc, cu infinită recunoștință pentru energia voastră care mă înconjoară si pe mine și îmi dă încredere să merg înainte. "
- Magdalena Abrasu

Alătură-te acum grupului deja format!
Va fi o grupa tare frumoasa, pe o parte din viitorii cursanti ii cunoaștem deja!

https://alinasutu.com/de-la-zero-la-vizibil-in-online/

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

  • Telefon Alina Sutu: 0032488148715
  • Telefon Alina Mitrache: 0751366543
  • Orar: 09:00 - 17:00
  • Email : ​Visulinonline@gmail.com

​Alina Sutu - All Rights Reserved © 2020 - Powered by Digitally.Plus