Minicurs cu 5 meditații transformatoare care îți vor ghida pașii spre Misiunea Sufletului Tău

Îți ofer informații esențiale în procesul de dezvoltare personală, o tehnică de vindecare a Copilului interior și Tabloul Pașilor pe care să îi urmezi pentru a-ți găsi menirea.

Tot ce primești în acest curs este testat de mine și aplicat în programele din ultimii 6 ani în care am mentorat peste 10.000 de femei.

.

Recomandă aceste meditații celor mai dragi oameni din viața ta. Le vor fi de folos.

Am creat acest curs pentru că vreau să dau fiecărei femei șansa de a se cunoaște pe sine și de a experimenta cea mai frumoasă călătorie în care poți porni în această viață: Călătoria în care îți găsești Misiunea Sufletului.

Atunci când am venit pe Pământ cu toții am primit această scânteie, acest dar pe care trebuie să îl descoperim în această viață.

Indiferent de vârsta pe care o ai sau de modul în care ai trăit până acum, fii sigură că acea scânteie există în interiorul tău și e mereu gata să iasă la suprafață.

Ce Primeşti prin E-mail când te Abonezi

Eu sunt Alina Șutu
Soție, mamă și Ghid pentru femeile care vor să trăiască o viață nouă

Povestea transformării mele a început în 2016, când îngenuncheată de datorii și o depresie profundă, am decis să-mi schimb viața din temelii.

Am ajuns în Belgia împreună cu soțul meu, în urma multor decizii care le luasem din avântul tinereții și singura soluție pe care am găsit-o atunci ca să nu pierdem apartamentul pe care îl cumpărasem în România, a fost să renunțăm la a trăi câțiva ani.

Această decizie avea să ne aducă multă tristețe și multe datorii, an după an, încercând să plătim, am uitat să trăim și deși noi acopeream vechile datorii, din tristețea și neacceptarea vieții în străinătate, adunam alte datorii mult mai mari. Tristețea mea și a soțului meu era că am involuat ca oameni și că oricât am munci nu se schimba nimic.

În această perioadă greu încercată, o bună prietenă a mea a pierdut lupta cu viața, problemele financiare erau tot mai mari, iar eu trebuia să muncesc, să fiu o soție bună și o mamă echilibrată pentru cei doi copii pe care îi aveam.

Pe fondul acestei situații am căzut într-o depresie profundă din care mi-am dat seama că trebuie să ies și să mă bucur din nou de strălucirea vieții.

Mi-am dat seama cât de multe bucurii am primit de la viață și din acel moment am decis să schimb tot ce mă împiedică să fiu cine sunt cu adevărat.

Așa am renunțat la jobul care nu mă mai împlinea, am început să mă dezvolt și am realizat că voi fi cu adevărat liberă atunci când îmi voi trăi misiunea : aceea de a fi Ghid pentru femeile care vor să trăiască o viață nouă.

Am făcut tot ce a trebuit să fac pentru a ajunge această menire, iar azi sunt mândră să spun că am condus sute de femei spre misiunea lor și am susținut câteva mii în procesele de schimbare și vindecare interioară.

Nu vreau să mă opresc aici și mai am multe să îți spun despre toate surprizele pe care le pregătesc.

De aceea, te invit cu drag să te abonezi la newsletterul meu, unde vom începe minunata călătorie către sine chiar acum.

Tot aici îți voi trimite toate veștile noi despre proiectele pe care nu le-am lansat încă.

Îți mulțumesc pentru primul pas făcut.

Te îmbrățișez, Alina