Felicitări pentru pasul pe care tocmai l-ai făcut pentru a-ți transforma relația cu banii și pentru a scăpa de stresul financiar! Prin înscrierea ta la Programul Gratuit de 4 zile "Money Mindset", între 6-9 noiembrie, de la 20:00, ai dovedit că te dedici evoluției tale financiare. Pentru asta, te invit în Grupul de Facebook dedicat Programului Gratuit, acolo unde se va desfășura întreaga activitate din Program.

Și asta nu e tot! Mai am încă o invitație pentru tine, abonamentul VIP "Money Mindset"!

Pentru că știu că vrei să obții mai mult decât o experiență obișnuită dintr-un curs gratuit, ți-am pregătit un CADOU care va completa armonios transformarea propriului tău Money Mindset.

Dacă vrei să aprofundezi cunoștințele pe care le dobândești în cursul gratuit de 4 zile și să mergi mai departe în procesul tău de atragere a abundeței financiare, dar și să obții răspunsuri la întrebările tale în timp real și să ai parte de suport continuu, te încurajez să accesezi abonamentul VIP care este un pas natural care te va ajuta să atragi mai repede energia abundenței în viața ta.

Câteva motive pentru care merită să iei abonamentul VIP

1. Acces nelimitat la înregistrările sesiunilor Program Gratuit ”Money Mindset”:
Nu mai pierde nicio informație prețioasă! Beneficiază de acces nelimitat la înregistrările tuturor sesiunilor din cadrul programului gratuit de 4 zile "Money Mindset”. Poți să revezi sau să aprofundezi oricând conținutul cursului, pentru a-ți consolida transformarea.

2. Acces în grupul privat de WhatsApp:
Conectează-te cu o comunitate care te va inspira să continui cu mult curaj în procesul tău de creștere și transformare. În grupul privat de WhatsApp vei cunoaște oameni preocupați de creșterea veniturilor și a satisfacției financiare, care își împărtășesc experiențele și poveștile de viață. În acest cadru restrâns vei putea lega prietenii cu persoane care trec prin aceleași provocări ca și tine.

Și dacă acestea nu sunt suficiente, mai am un BONUS pentru tine!

Workshopul despre termostatul financiar este un material care completează firesc pachetul VIP ”Money Mindset” și care nu poate lipsi din instrumentarul tău pentru o viață mai prosperă, în care să începi să câștigi banii pentru a-ți trăi cu împlinire misiunea personală, în bucurie, recunoștință și abundență financiară.

Testul de valori personale pentru a afla care sunt valorile tale personale și cum pot ele influența relația ta cu banii. Identifică ce este cu adevărat important pentru tine din punct de vedere financiar.

Plătește doar 147 lei în loc de 250 și bucură-te de suport personalizat!

Pentru că sunt hotărâtă să fac ca decizia să-ți fie și mai ușoară, am redus prețul abonamentului VIP la doar 147 lei, față de prețul normal de 250 lei. Este o oportunitate unică să intri în posesia acestor resurse valoroase și a suportului personalizat, așa că te invit să acționezi chiar acum!
Nu mai pierde nicio informație prețioasă! Beneficiază de acces nelimitat la înregistrările tuturor sesiunilor din cadrul programului gratuit de 4 zile "Money Mindset”. Poți să revezi sau să aprofundezi oricând conținutul cursului, pentru a-ți consolida transformarea.

Descoperă cum să faci schimbări tangibile în viața ta, să începi să gândești în așa fel încât să atragi banii pe care ți-i dorești în viața ta, pentru a trăi cu adevărat prosper și cu bucurie și deschidere față de oportunitățile nesfârșite ale vieții. Alege abonamentul VIP și obține instant bonusurile oferite exclusiv pentru tine.

Este timpul să investești în tine, în schimbarea mentalității tale și orientarea ta către o viață de care să te bucuri din plin și pe care să n-o mai trăiești pe pilot automat.

Apasă acum pe butonul de mai jos pentru a începe transformarea!