Money Mindset
cu Alina Șutu

O experiență de 4 zile ca să-ți resetezi mindsetul legat de bani

și să activezi dobândirea abundenței financiară

6-9 noiembrie, ora 20:00

4 sesiuni LIVE într-un grup privat de Facebook

.

Ți-ai găsit misiunea personală, dar încă nu reușești să câștigi suficient de mulți bani pentru a te bucura din plin de ceea ce faci?

Faci eforturi considerabile pentru a-ți dezvolta afacerea sau cariera, dar totuși simți un blocaj când vine vorba de partea financiară? De parcă toate încercările tale de a face lucrurile corect și a te bucura de banii căștigați se lovesc de un zid de care nu poți trece?

Poate că ai făcut deja mai multe cursuri și te-ai format în a-ți dezvolta cariera și a-ți urma misiunea personală, căutând mereu răspunsuri în noi cursuri, gândindu-te că vei găsi soluția într-un alt program. Conștientizezi ceea ce vrei să faci și știi care este drumul tău autentic, dar ceva te oprește să pui în practică ceea ce ai învățat și să te bucuri de prosperitate financiară.

Sunt Alina Șutu și vreau să știi că e firesc ce ți se întâmplă și că și eu am traversat aceleași provocări și bariere financiare ca și tine, până să înțeleg că către eliberarea financiară nu constă doar în acumularea de cunoștințe suplimentare sau în participarea la alte cursuri.

Cu 7 ani în urmă, mă simțeam total lipsită de control asupra vieții mele, pur și simplu nu reușeam să obțin o anume stabilitate financiară, în ciuda muncii grele și a ambițiilor mele. Eram mereu tristă, având de gestionat datorii și facturi apăsătoare. Plecasem în străinătate cu speranța că acolo lucrurile vor fi mai bune, dar aceleași probleme financiare continuau să mă urmărească.

În cele din urmă, am realizat că această luptă nu este doar despre bani, ci și despre convingerile, emoțiile și acțiunile noastre. Pătrunzând mai adânc în înțelegerea tiparelor și fricilor care mă urmăreau, am început să investesc în dezvoltare personală, iar viața mea a început să prindă un alt sens.

După ce mi-am descoperit misiunea sufletului meu și am lucrat intens cu mine, am avut încredere să renunț la locul de muncă stabil și am reușit să-mi achit datoriile. Tocmai de aceea, am decis să împărtășesc cu oamenii experiența mea, creând Programul Gratuit ”Money Mindset” prin care să-i ghidez în a-și transforma misiunea personală într-un magnet pentru bani, care să-i ajute să se bucure cu adevărat de viață.

Te aștept cu brațele deschise în această experiență de 4 zile, între 6-9 noiembrie, de la orele 20:00, pentru a te va ajuta să-ți resetezi mindsetul legat de bani și abundența financiară atunci când faci ceea ce-ți place, și să câștigi îndeajuns de mult pentru a-ți hrăni pasiunea și a te bucura de pe urma ei.

Resetează-ți mindsetul legat de bani și deblochează-ți abundența financiară în doar 4 zile!

Ziua 1

Luni, 6 noiembrie, ora 20:00

Descoperă cum să câștigi bani din misiunea personală

În prima zi, te invit să vezi cum poți să-ți transformi pasiunea într-o sursă sigură de venit. Împreună, vom explora un plan de un an, un proces propriu, alcătuit din 6 pași unici prin care am ajutat zeci de femei să își urmeze calea spre abundența financiară și să aibă un stil de viață care să le aducă bucurie și împlinire.

Imaginează-ți că atingerea prosperității presupune o trilogie a celor mai importanți factori decidenți din corpul tău - credințele din mintea ta, emoțiile din sufletul tău și acțiunile tale, acei pași concreți spre materializarea abundenței financiare.

Ziua 2

Marți, 7 noiembrie, ora 20:00

Folosește puterea gândurilor în beneficiul tău

În a doua zi a programului, vom explora impactul gândurilor tale asupra realității financiare. Vei învăța cum convingerile tale despre bani pot influența deciziile financiare pe care le iei.

Vom aborda și fricile care te pot împiedica să faci alegeri financiare înțelepte și îți voi oferi un plan de acțiune pentru a depăși aceste obstacole. La final, vei primi o tehnică de NLP pentru a schimba trei dintre convingerile tale care îți afecteză cel mai mult deciziile legate de bani.

Ziua 3

Miercuri, 8 noiembrie, ora 20:00

Transformă-ți situația financiară prin înțelegerea emoțiilor tale

Ziua a treia este dedicată înțelegerii impactului emoțiilor asupra situației financiare. Vom analiza legătura profundă dintre experiențele din copilărie și starea ta financiară actuală. Odată ce vei înțelege modul în care deciziile tale de adult sunt influențate de emoțiile reprimate ale copilului tău interior, vei reuși să activezi transformarea mindsetului tău legat de bani.

Vei descoperi că tot ceea ce experimentăm acum are la bază credințe și experiențe acumulate încă din copilărie. Acestea s-au instalat în mintea de copil în perioada de creștere. Săpând în profunzime pentru a găsi aceste rădăcini, vei integra și vei recadra aceste experiențe, eliberându-te de povara lor.

Ziua 4

Joi, 9 noiembrie, ora 20:00

Fă primii pași concreți în resetarea obiceiurilor tale financiare

În ultima zi a programului, te invit să pui în practică ceea ce ai învățat. Vei vedea că tot ceea ce se întâmplă în viața noastră este rezultatul unor tipare comportamentale sau obiceiuri pe care uneori nici măcar nu le conștientizăm. Ca atare, vei descoperi că schimbarea obiceiurilor financiare îți poate aduce energia abundenței în viața ta.

Această zi este dedicată acțiunii concrete și modului în care faci acest lucru. Odată ce îți vei crea noi obiceiuri financiare, vei debloca succesul pe plan financiar. În această zi vei primi instrumentele pentru a face exact asta și vei începe să-ți construiești și să-ți trăiești cu bucurie viața pe care ți-o dorești!

Alte motive pentru care să te înscrii în această experiență gratuită

1. Energia grupului pentru transformare financiară

Este cunoscut faptul că mediul în care te afli poate influența semnificativ modul în care relaționezi cu banii. Pe durata acestei călătorii, vei avea șansa să faci parte dintr-un grup de oameni cu aceleași provocări financiare ca și tine. Vei intra în contact cu cei care au aceeași dorință de a-și transforma relația cu banii. Aici poți construi prietenii cu oamenii cu care rezonezi, având parteneri de nădejde în această călătorie.

2. Ghidare personală și răspunsuri la întrebări

Atunci când ai un mentor alături e mult mai ușor să atragi energia banilor în viața ta. Eu voi fi alături de tine pe parcursul întregului program, ghidându-te în fiecare etapă. Cu ajutorul experienței mele personale în transformarea financiară și dorința sinceră de a te ajuta, îți voi răspunde la orice întrebări sau provocări ai pe parcursul sesiunilor live sau în grupul dedicat.

3. Exerciții și provocări practice pentru resetarea Money Mindset-ului tău

De mult am înțeles că schimbarea mentalității financiare necesită mai mult decât simple teorii. Este nevoie de acțiune. La finalul fiecărei sesiuni live, vei primi exerciții și provocări practice care îți vor oferi instrumentele necesare pentru a pune în practică ceea ce înveți. Aceste exerciții sunt gândite special pentru a te ajuta să depășești blocajele financiare și să începi să atragi abundența în viața ta.

Acum 8 ani, datoriile copleșitoare mă îngenunchiaseră și nu credeam că există vreo cale să le achit…

Eu sunt Alina Șutu, mamă, soție, ghid și mentor pentru sute de femei pe care le-am ajutat să trăiască o viață abundentă din punct de vedere financiar, arătându-le exact cum își pot monetiza activitatea profesională în timp ce își îndeplinesc misiunea personală. Procesul unic de 6 pași prin care le-am ajutat să facă acest lucru este rezultatul unei munci îndelungi cu mine însămi, o traiectorie pe care vreau să ți-o împărtășesc și ție, pentru ca și tu să dobândești libertatea financiară pe care ți-o dorești, făcând ceea ce îți place.

Totul a început cu ani în urmă când am fost nevoită să plec cu soțul meu în străinătate, ca să-mi plătesc datoriile pe care le aveam în țară. După ce am lucrat câțiva ani la un loc de muncă stabil, am realizat că situația nu se îmbunătățește, ba chiar ne îngropam și mai mult în datorii, care ajunseseră să fie încă pe atât cât aveam deja de plătit în țară.

Eram îngenunchiați de povara datoriilor, simțind că nu mai avem nicio scăpare. Eram pe punctul de a renunța, și chiar când credeam că nu mai pot duce această luptă, o prietenă de-a mea a pierdut ea însăși lupta cu viața, în urma unei boli grave.

Acesta a fost un punct de cotitură, în care m-am trezit și am înțeles cât sunt de binecuvântată, în ciuda tuturor greutăților financiare pe care le aveam: eram sănătoasă, soțul și copiii mei erau sănătoși și cu siguranță eram mult mai bine decât mulți alți oameni. Din acel moment am început să lupt și mai tare alături de familia mea și am ales să trăiesc în prezent și să mă bucur de viață, lucruri pe care înainte nu reușeam să le fac.

Încetul cu încetul am început să construiesc în direcția visului meu, crezând că magia există și atrăgând în viața mea adevărate miracole. Mai mult, odată ce mi-am descoperit misiunea personală și am început să înțeleg ce vreau să fac pentru oameni, am continuat să trăiesc, să mă dezvolt și să cresc - lucruri pe care încetasem să le fac când tot ce gândeam era legat de datorii și greutăți financiare.

Durerea mea cea mai mare - neajunsul financiar - a fost cea mai bună unealtă de creștere, iar faptul că îmi știam misiunea sufletului, m-a ajutat să depășesc, cu ghidarea și instrumentele potrivite, acele blocaje financiare care mă țineau pe loc din a mă bucura de banii pe care îi câștigam făcând ceea ce îmi place.

După ce am văzut cu ochii mei că pot atrage abundența financiară prin înlocuirea convingerilor limitative, integrarea emoțiilor copilului meu interior și prin acțiuni clare și specifice pentru a înclina balanța financiară în beneficiul meu, am știut că oricine poate face bani și urmându-și pasiunile și misiunea personală. Acest lucru a fost posibil numai prin resetarea propriului mindset legat de bani.

Acesta a fost momentul care a marcat începutul unei vieți abundente din punct de vedere financiar, reușind să-mi achit datoriile rapid și să îmi dezvolt o atitudine complet nouă față de bani. Astfel, pentru că de atunci câștig și azi jocul banilor, am decis să-ți ofer această experiență CADOU, prin Programul Gratuit ”Money Mindset”, care va avea loc între 6-9 noiembrie, de la orele 20:00.

Descoperă cum am depășit datoriile și am atras abundența financiară, și învață să faci la fel în cadrul Programului Gratuit "Money Mindset". Participă LIVE între 6-9 noiembrie, de la orele 20:00, pentru a-ți reseta mindsetul legat de bani!

Nu mă crede pe cuvânt și ascultă testimonialele femeilor pe care le-am ajutat să atragă abundența financiară făcând ceea ce le place

Încă te mai gândești dacă să te înscrii sau nu?

Este normal să simți reticență înainte de a lua o decizie importantă. Frica de schimbare, frica de a nu reuși și frica de necunoscut sunt emoții pe care le înțeleg foarte bine. Când am trecut eu însumi prin transformarea mea financiară, m-am confruntat cu aceleași temeri.

Dar cel mai probabil, dacă nu schimbi ceva acum, peste un an te vei afla în același loc, cu aceleași blocaje, iar situația ta financiară nu se va schimba de la sine. Cum banii nu cresc în copac, este nevoie să tratezi problema de la rădăcină: credințe - emoții - acțiune.

Imaginează-ți cum ar putea arăta viața ta dacă ai învăța să-ți gestionezi mai bine relația cu banii, să-ți transformi convingerile limitative, să-ți gestionezi emoțiile și să atragi abundența financiară. Cum ar fi să trăiești din plin, având control asupra finanțelor tale și putând face tot ceea ce îți dorești, bucurându-te de roadele muncii tale?

Este momentul să îți asumi puterea și să faci primul pas către o schimbare reală, venind alături de mine în această călătorie de transformare. Apasă butonul de mai jos și începe chiar de acum procesul tău către un Money Mindset puternic și orientat către abundență!