Felicitări draga mea, ai luat o decizie pentru tine!

Te-ai înscris în Programul Gratuit “Călătorie spre sine” și te invit să ni te alături în Grupul Privat de Facebook, unde vom comunica și unde ne vom întâlni LIVE în sesiunile pe care le-am pregătit pentru creșterea ta.

Și asta nu e tot

Descoperă încă o surpriză pe care am pregătit-o pentru tine!

7 meditații plus caiet de lucru cu exerciții care te va ghida pas cu pas spre deblocarea puterii tale interioare

Îți promit că odată ce treci prin cei 14 pași vei putea depăși mai ușor blocajele care te țin pe loc și vei găsi mai ușor calea către puterea ta interioară.

Alina este ghid în descoperirea misiunii personale, iar în ultimii 2 ani a ajutat peste 500 femei să își descopere și să își urmeze calea prin cursurile și programele pe care le desfășoară.

În anul 2019 a scris cartea ,,Primește Schimbarea,, – carte despre povestea vieții ei, prin care a inspirat până acum sute de femei să facă primul pas în descoperirea adevăratului lor potențial.

În prezent are o comunitate de peste 10.000 de femei pe care le îndrumă spre a trăi o viață împlinită, iar în următorii ani își propune să ajute 4 milioane de femei să depășească blocajele și să își urmeze destinul.

Ce spun oamenii care au făcut parte din Programele mele

Cadoul meu pentru tine: plătește 89 de lei în loc de 198

Deoarece ai ales să te înscrii în Programul Gratuit “Călătorie spre sine” îți ofer o ocazie unică de a primi acces la un workbook la care am lucrat în ultimii 3 ani și care, împreună cu meditațiile, te va ajuta să deblochezi puterea ta interioară și să pășești cu încredere pe drumul ales de tine.

Cadou valabil doar pentru următoarele 15 minute.

În caiet vei găsi exact ce ai nevoie pentru a lucra cu tine însuți, vei găsi informațiile, exercițiile și tehnicile pe care le-am folosit în primul rând cu mine, apoi cu cei cu care am lucrat, iar meditațiile te vor ajuta să găsești mai ușor calea spre puterea ta interioară. Am folosit acest caiet de lucru cu femeile înscrise în programele mele și am văzut cu ochii mei cum a transformat vieți.