Oare de ce nu merge?

Această întrebare mi-a traversat mintea nopți la rândul...

Oare de ce nu cumpără nimeni de la mine?

Oare de ce mă refuză oamenii și nu am curajul să le vorbesc despre oportunitatea sau serviciile mele.
Știu cum se simte neliniștea nopților în care nu știi cum să faci să ai clienți, să cumpere de la tine...
Zeci de mesaje, mii de gânduri, oare ce să postez să fie mai interesant...
Totul fără prea multe rezultate. 😔😔

Te întrebi de ce nu merg vânzările, de ce nu reacționează publicul, prietenii la postările tale, de ce oare nu îți dau nici măcar un like.

Adevărul este că există un singur motiv și în momentul când am înțeles care este motivul am zis STOP!
Am zis STOP la a mai face lucrurile în modul clasic în care nu eram decât o vânzătoare.
Motivul pentru care oamenii nu cumpără, nu reacționează la postările tale, nu cer detalii - este că NU AU ÎNCREDERE ÎN TINE!
Iar lipsa de încredere îi determină pe potențialii clienți să facă două lucruri fie să te ocolească pentru că deja te-au etichetat a fi acea vânzătoare despre care îți spuneam că devenisem și eu, fie să te mai urmărească din umbră fără ca tu să știi, să vadă dacă pe termen lung tu evoluezi, dacă le place cu adevărat ce faci și dacă în timp consideră că li se potrivește, atunci vor face ceva în această direcție.

În acest sens tot ce ai de făcut este ca pentru acești oameni care te urmăresc din umbră să faci lucruri de calitate, să le faci educație în care să înțeleagă de ce li se potrivește ceea ce tu ai, în a-i ajuta cu ceea ce devii în fiecare zi și mai ales în a-i inspira.
Toate acestea într-un singur cuvânt poartă numele de branding personal și atunci când i-am înțeles puterea și ce înseamnă cu adevărat să creez o relație de încredere cu publicul meu, să îi ajut prin soluțiile pe care eu le-am aplicat, lucrurile s-au schimbat.

Procesul de vânzare decurgea natural, ca o discuție cu o prietenă pentru că în fond eu îmi doream să îi ajut prin serviciile și oportunitatea mea și nu doar să le vând ceva.
Am ales să venim în sprijinul tău, cu un training live în care să punem fundația branding-ului tău, să îți creezi viziunea dezvoltării afacerii, obiective realizabile, cum să îți creezi propria comunitate unde să fii expertul care recomandă, are soluții pentru oamenii din ea, cum să scrii texte valoroase și postări la care publicul să reacționeze.

De ce facem acest lucru?
Pentru că vedem că fenomenul de amânare, lipsa de acțiune sunt constante în rândul antreprenorilor la început de drum.
Nu știi ce să faci, ce să postezi, cu ce să inspiri, cum să atragi... Toate acestea te țin pe loc și nu îți dau voie să construiești acea afacere la care visai când ai început.
Te așteptăm sâmbătă să lucrăm efectiv și să îți pui ordine în gânduri, să pleci cu o viziune și obiective realizabile.
Pleci cu tema făcută, răspundem la întrebările voastre și petrecem împreună pe platforma zoom aproximativ 2 ore.
2 ore în care ai acces să pui întrebări și să știi mai departe cum să acționezi corect și cu rezultate pe termen mediu și lung.
Această ofertă este limitată, doar până joi seară te poți înscrie și cu siguranță va face parte doar din programe mai complexe, la care vei avea acces cu investiție semnificativă.

De ce doar 80 lei?
Pentru că angajamentul financiar este cel care îți va mișca acel motor interior al acțiunii însă ne-am gândit că fiind la început de drum să nu fie o investiție prea mare.
Afacerea ta valorează 80 lei?

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

  • Telefon Alina Sutu: 0032488148715
  • Telefon Alina Mitrache: 0751366543
  • Orar: 09:00 - 17:00
  • Email : ​Visulinonline@gmail.com

​Alina Sutu - All Rights Reserved © 2020 - Powered by Digitally.Plus