Mi-am revoluționat viața în mai puțin de 2 ani de zile ​​​prin descoperirea misiunii personale și am ajutat peste 1382 de oameni să își schimbe gândirea și atitudinea în fața vieții.


PACHET: CAiet - 14 pași simpli de deblocare a puterii tale interioare + CArte: PrimeȘte schimbarea

Caiet de lucru (material electronic) ​și medita​ții ghidate + Ghid practic pentru o viață nouă

04
​Zile
16
Ore
28
Minute
27
Sec​unde

Primește schimbarea

Ghid practic pentru o viață nouă

În acest ghid practic am adunat toate cunoștințele mele și ale celor care m-au îndrumat, cunoștințe ce le-am descoperit în timp, dar care pe mine și pe soțul meu ne-au ajutat să devenim liberi.

​14 pași simpli de deblocare a puterii tale interioare

​Caiet de lucru (material electronic) ​și medita​ții ghidate

​Acest workbook conține 14 pași simpli prin care vei lucra și 7 tehnici audio de reprogramare mentală care te vor ajuta să îți eliberezi puterea din interiorul tău pentru a trăi așa cum meriți cu adevărat.

​Diferența între succes și eșec în această lume stă în puterea din interiorul tău.

Poate te-ai săturat să stai mereu în umbră, să faci doar ce zic cei mai buni decât tine, poate vrei să strălucești cu adevărat în societate, atunci acest caiet de lucru este pentru tine.
 
Acest workbook te va ajuta să eliberezi o dată pentru totdeauna acea forță interioară care te va propulsa acolo unde îți dorești să ajungi prin intermediul unor exerciții și tehnici audio țintite spre sursa din subconștientul tău.

Vom lucra atât pe conștient prin intermediul temelor, cât și pe subconștient prin meditații.

Obișnuim adesea să credem că alții sunt mai buni, mai pregătiți, mai de succes ca noi, că alții au avut noroc sau au riscat teribil.

​Vreau doar să înțelegi că în interiorul tău este un foc ce așteaptă scânteia.

Suntem rezultatul gândurilor și convingerilor preluate de la toți ceilalți, iar vocea noastră care strigă “POT” nu se aude pentru că încă nu este hrănită.

Încă mai ai în interiorul tău urme de vinovăție cu părinții tăi sau cu copilul tău interior?

Atunci singura și cea mai minunată cale de eliberare este meditația pe care ți-o ofer bonus în acest workbook.

Acest workbook conține 14 pași simpli prin care vei lucra și 7 tehnici audio de reprogramare mentală care te vor ajuta să îți eliberezi puterea din interiorul tău pentru a trăi așa cum meriți cu adevărat.

​Mai exact, vor atinge următoarele subiecte pe care tu vei putea lucra de acum înainte oricând îți permite timpul, subiecte precum:

 • ​Iubirea de sine
 • ​Valorizare pentru noi înșine și pentru ceilalți
 • ​Stima de sine
 • ​Convingeri limitative
 • ​Echilibrarea părților noastre interioare
 • ​Vizualizare
 • ​Celebrarea
 • ​Resentimente si vină
 • ​Regrete și tehnica de Recadrare
 • ​Iertarea
 • ​Recunoștință
 • ​Subconștientul și copilul interior
 • ​Puterea afirmațiilor
 • ​Valorile personale

Cele mai puternice moduri de a schimba realitatea în care trăiești este să reușești să rescrii scenarii de mult înrădăcinate în subconștientul tău cu ajutorul meditațiilor:

Mai exact vei avea acces la 7 meditații ghidate pentru a rescrie scenarii precum :

 • ​​Vindecarea copilului interior
 • ​Iertarea
 • ​Recunoștința
 • ​Vindecarea traumelor
 • ​Eliberare și armonie interioară
 • ​Reprogramare mentală
 • ​Meditația cafelei
04
​Zile
16
Ore
28
Minute
10
Sec​unde

Despre autor

Eu sunt Alina Șutu, sunt un om simplu ce am trecut prin multe experiențe odată cu plecarea mea din România, experiențe care m-au îngenunchiat, dar care m-au făcut mai puternică.


Povestea mea este povestea romanului pierdut de sine în străinătate, criza din 2008 ne-a adus în Belgia, unde am decis împreună cu soțul meu să ne oprim din trăit câțiva ani ca să ne facem un rost în țară. Atunci nu aveam nici o noțiune de dezvoltare personală, mai mult simt că acei ani am fost anesteziată complet și în 2016, la 33 de ani am trecut prin declinul vieții mele. Adunasem datorii de 55.000 de euro ce le-am înțeles abia când am vrut să fug de tot (pentru 55.000 venisem de fapt în Belgia, să plătim apartamentul și după 6 ani, noi eram în aceeași situație, cu frica de a pierde tot ce reușisem în țară).


Aveam o familie frumoasă, doi copii mici de 2 și 4 ani, soțul care mereu își pusese bazele în capacitatea mea de a rezolva orice problemă și pentru prima dată, mintea mea nu mai găsea nici o rezolvare. Am simțit că cedez psihic și cea mai mare frică era că vom pica toți.

Îmi pusesem pe umerii mei toate grijile și când nu am mai găsit nici o soluție am vrut să fug, să plec cu copiii în România și apoi să asteptăm ca și soțul să vină. Eram hotărâtă, dacă nu s-ar fi întâmplat să trăiesc o dramă mai mare ca a mea. 


Când simțeam că nu mai pot sa rezist, o prietenă de-a mea, mamă a 2 copii de aceeași vârstă se lupta cu viața…


Eu simțeam că rana mea este cea mai mare posibil, pană să văd o altă familie că ar fi dat totul doar să trăiască. Am luptat 3 săptămâni într-o campanie și când ea a pierdut lupta, o parte din mine a reacționat tragic, plângeam mereu și la nivel interior parcă eu o pierdusem. Cei apropiați s-au speriat de ce se întâmpla cu mine și totuși la o lună de la acel moment, eu eram alta. 


Din experiență respectivă am înțeles că tot ce mi se întâmplă este cu un rost și că probabil am un rol în Belgia și nu m-am mai împotrivit. Deodată găseam soluții la problemele noastre și dorința de a mă dezvolta chiar și aici, creștea de la zi la zi. La un an de zile de la acele momente eu deja eram Coach și lucram cu zeci de oameni prin programe de dezvoltare personală și spirituală, iar soțul avea deja propria afacere, o echipă în construcții.

La mai puțin de 2 ani de zile am devenit liberi, toate datoriile le-am achitat și frica zilei de mâine a dispărut. Unele lucruri încă îmi este greu să le explic, au fost 2 ani în care am lucrat mereu cu mine, cu fricile mele, m-am aruncat în gol pentru un vis și imediat și soțul își pierdea locul de muncă...au fost perioade prin care a trebuit să trecem, dar cum am învins fricile, magia a devenit natura vieții noastre.


Menirea mea este să ajut oamenii să se regăsească, să-i ajut să-și descopere misiunea personală și să înceapă să și-o trăiască.

Sunt atât de mulți oameni ce au știut ce îi împlinește, dar totuși singuri fiind, au cedat presiunilor celor din jur și societății și darul lor s-a rispit.

Este nevoie să ai lângă tine pe cineva ce a trecut prin acest proces, care crede în tine când încă tu poate nu crezi .

Astfel este mai ușor să acționezi, să lași fricile supraviețuirii în urmă și cu fiecare pas făcut câștigi mai multă încredere în tine.

Testimoniale

Sțioiu Simona Magdalena

România

Cartea Alinei – „Primește schimbarea” te ghidează pas cu pas cum să-ți identifici și depășești blocajele care te țin pe loc în evoluția ta spre ceea ce ești menit să fii, dar poate ai uitat.
Cartea pornește de la povestea ei personală și este de mare ajutor practic pentru că pornește de la o poveste de viață reală cu problemele ei și îți arată ce poți să faci să le rezolvi, să le depășești.
În primul rând te pune să-ți identifici și conștientizezi valorile personale, credințele actuale și acțiunile, te pune să te gândești la ce îți dorești de la viață, pentru că de multe ori nici măcar asta nu știm și nici nu știm că nu știm.


​Făcând acest proces, realizăm că de fapt noi stăm și ne victimizăm, că ni s-a întâmplat cutare și că alții ne-au făcut cutare lucru și noi nu am avut cutare condiții, etc.
Dar, punând pe hârtie ceea ce vrem (și uneori realizând că de fapt nici nu știm exact ce vrem) și văzând ce discrepanță este între ceea ce facem și ce vrem, sau între ce credințe limitative avem și ceea ce vrem, realizăm ce prăpastie mare este între acțiunile noastre și visele noastre și că de aceea ele nu se împlinesc.
Iar ceea ce îți oferă această carte este exact metoda de a lucra cu tine însuți ca să micșorezi această prăpastie și să o umpli cu conținutul autentic al ființei tale, după ce vindeci traumele, fricile, schimbi conceptele vechi și te redescoperi pe tine.

Iar când puntea dintre cine ești acum și cine vrei să fii - se reclădește, poți să începi să pășești cu încredere pe ea și să-ți atingi potențialul tău maxim.Dincolo de rolurile pe care le joci în viață (Victimă, Salvator, Persecutor), dincolo de minciunile pe care ți le spui, de măștile pe care le porți, de umbrele pe care nu vrei să ți le recunoști, MAREA SOLUȚIE este lucrul în primul rând cu tine însuți ca să te cunoști cu adevărat, să îți umpli golurile afective, să îți satisfaci nevoile, să înveți să te iubești și să-ți acorzi întâietate, să te maturizezi și abia apoi, din preaplinul tău să poți da și în exterior, să creezi, dar conștient, raiul de care ești capabil.
Până atunci, iadul pe care poate îl ai în viața ta, vine din oglindirea în exterior, în oamenii din jurul tău și în situațiile traumatice pe care le ai – a interiorului gol de energie și iubire de sine, plin doar cu frustrare, neiubire și neîmplinire.

Deci, începe cu tine, iubește-te, citește cartea, aplică, acționează!

Succes!

Viorel

România

Romina

Belgia

Draga Alina! Nu te-am cunoscut înainte. Te-am cunoscut acum în luna februarie prin intermediul facebook, apoi a cărții tale și mai apoi prin cele 30 de live-uri. În primul rând vreau să-ți mulțumesc ça ai apărut pe facebook-ul meu.....cum? nu știu, însă îți mulțumesc.

Te felicit din inimă pentru evoluție, pentru curajul de care dai dovadă, pentru ajutorul direct sau indirect pe care-l aduci lumii. Lume care deși este într-o eră a tehnologiei și evoluției nu mai pune accent pe această inteligență interpersonală. Deși lucrez de ceva ani, singură....pentru că m-am lăsat ajutată și ghidată până la un punct....mi-a luat mult timp și încă nu am ajuns la acel echilibru...încă învăț. Și îți mulțumesc că prin cartea ta și clipuri mi-am redeschis acest canal și mi-ai dat forță și curaj să merg această dată până la capăt. Îmi doresc din inimă să pot învăța toate lecțiile și lăsa totul în urmă ...să pot fi cea mai bună variantă a mea ...pentru mine, dar și pentru fiica mea ce are 4 luni.

Este una să-l citești pe John Maxwell, Robert Kiyosaki și alții mari care au deja o reputație sau oameni care au reușit peste noapte și una e să citești pe cineva ca tine....Chiar m- am regăsit în multe fraze și întâmplări de ale tale, ești un exemplu viu că se poate....trecând la Acțiune.

Te îmbrățișez, te iubesc și mulțumesc! Îmi doresc să lucrăm împreună!

Nela

​Rom​ânia

Simona

Belgia

Bună, Alina!

Voiam să îți spun că după ce am citit și cartea ta și de asemenea a programului de 21 de zile, mi-am dat seama că persoana puternică ce am devenit astăzi e datorită faptului că am riscat și am avut curajul să schimb ceea ce mi s-a oferit, de exemplu, la început de drum în Belgia.
De exemplu, am avut curajul să urmez niște cursuri deși noțiunile de limbă franceză erau limitate, să accept un loc de muncă care era doar muncă cu satisfacție a banilor, dar nu și sufletească, apoi să spun NU locului de muncă respectiv, să insist cu CV și în final să am un loc de muncă unde mă duc cu plăcere!

Deci, pentru a evolua trebuie să conștientizezi în primul rând ce vrei, dar și ce poți, Să te uiți în sufletul tău și să fii sincer cu tine însuți! Să îți asculți intuiția, pentru că eu cred că intuiția e mesagerul sufletului!
Apoi să încerci, să riști...și să reușești!
Chiar și cu frică în suflet, odată ce ai făcut primul pas, restul vine de la sine, trebuie doar să începi.
Și apoi apar rezultat după rezultat!

Dar cireașa de pe tort e Gândirea Pozitivă, îndepărtarea de persoane toxice care doar se plâng și critică, deși încerci să le explici, îți dai seama că vorbești singură și te încarci cu energia lor negativă! Orice sfat, gând, povață, energie pozitivă e binevenită atât timp cât ai inimă deschisă și dornică să o primești!
Continuă ceea ce faci, după cum singură ai descoperit sunt oameni care au nevoie de sprijinul tău!

Mulțumesc!

Raluca

România

Mă numesc Raluca am 39 de ani și acum un an am crezut că viața mea e un dezastru. Am rămas însărcinată cu un bărbat care nu își mai dorea copii.... Vroia avort categoric. În a treia lună de sarcină am descoperit că avea o amantă de 7 ani. Am decis să țin copilul în ciuda comportamentului lui... Am făcut o depresie urâtă, în timpul sarcinii îmi doream doar să nasc și apoi să mor. 


Îmi spunea în ultimele luni de sarcină să nu mă aștept la afecțiune din partea lui pentru copil căci un bărbat în primii 2 ani nu vede într-un copil mai mult decât o bucată de carne. Cartea acestei doamne mi- a schimbat viața, mi-am luat viața în mâini, această carte m-a învățat să cred în mine, în puterile mele în valorile mele... Am pus capăt acestei relații toxice... Am pus linie pe certificatul copilului... Am început să-mi conturez singură destinul meu și al fetiței mele. Am cunoscut un alt bărbat cinstit, sincer, onest, cald care s-a atașat foarte tare de fetiță și fetița de el.


Mulțumesc Alina Șutu. Mi-ai schimbat viața 💓
„Primește schimbarea” - o recomand cu drag

Mariana

Germania

A fost nevoie doar să cred în mine și pasiunea mea și să trec la acțiune, să încep să transform schițele în rochii și astăzi am fost invitată la un congres care are legătură cu profesia mea.


Continuă să schimbi vieți.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

• Telefon: 0032488148715

• Orar: 09:00 - 17:00

• Email : office@alinasutu.ro

© 2019 Powered by Digitally.Plus