​Am depășit un mare faliment financiar și am ajutat sute de oameni să-și crească veniturile


CÂștigă jocul banilor - seria 2

29 MAI - 9 iULIE

Înveți cum să-ți gestionezi emoțiile pentru a avea siguranță financiară


00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Sec​unde

​Ai făcut eforturi constante în drumul tău spre evoluție, însă partea financiară continuă să îți dea bătăi de cap?

De cate ori te gândești la ziua de mâine și la viitorul copiilor tai simți cum frica iți pune stăpânire peste mintea și corpul tău?

Te întrebi cum alții reușesc să iasă din această cursă a supraviețuirii și se bucură cu adevărat de viață, în timp ce tu te chinui să le faci pe toate cât mai bine, iar după tot efortul ce îl depui la final nu rămâne nimic?

Îți pui mereu întrebarea ‘’tu de ce nu trăiești asemeni lor’’?
Simți că ești într-un cerc vicios din care orice ai face nu poți să ieși?

Până acum 4 ani eram atât de blocată că viața mea era un haos, luptam să răzbat dar parcă în loc să fac un pas mai sus din contră mă afundam în nisipuri mișcătoare.

Mă uitam la prietenii mei ce își trăiau viață cu bucurie, oameni care erau împliniți atât emoțional cât și financiar, aveau joburi care le bucura sufletul, vizitau lumea întreagă alături de copii lor deși banii pe care îi câștigau nu erau cu mult mai mulți decât ai noștri.

​În acele momente am început să-mi pun întrebări:

 • ​De ce ei pot și noi nu?
 • ​De ce pentru unii este ușor și pentru alții parcă tot mai greu?
 • ​De ce deși am făcut eforturi uriașe într-o țară străină parcă ne afundăm tot mai mult?

Despre autor

Eu sunt Alina Șutu, sunt un om simplu ce am trecut prin multe experiențe odată cu plecarea mea din România, experiențe care m-au îngenunchiat, dar care m-au făcut mai puternică.


Povestea mea este povestea romanului pierdut de sine în străinătate, criza din 2008 ne-a adus în Belgia, unde am decis împreună cu soțul meu să ne oprim din trăit câțiva ani ca să ne facem un rost în țară.

Atunci nu aveam nici o noțiune de dezvoltare personală, mai mult simt că acei ani am fost anesteziată complet și în 2016, la 33 de ani am trecut prin declinul vieții mele. Adunasem datorii de 55.000 de euro ce le-am înțeles abia când am vrut să fug de tot (pentru 55.000 venisem de fapt în Belgia, să plătim apartamentul și după 6 ani, noi eram în aceeași situație, cu frica de a pierde tot ce reușisem în țară).


Aveam o familie frumoasă, doi copii mici de 2 și 4 ani, soțul care mereu își pusese bazele în capacitatea mea de a rezolva orice problemă și pentru prima dată, mintea mea nu mai găsea nici o rezolvare. Am simțit că cedez psihic și cea mai mare frică era că vom pica toți.

Îmi pusesem pe umerii mei toate grijile și când nu am mai găsit nici o soluție am vrut să fug, să plec cu copiii în România și apoi să asteptăm ca și soțul să vină. Eram hotărâtă, dacă nu s-ar fi întâmplat să trăiesc o dramă mai mare ca a mea. 


Când simțeam că nu mai pot sa rezist, o prietenă de-a mea, mamă a 2 copii de aceeași vârstă se lupta cu viața…


Eu simțeam că rana mea este cea mai mare posibil, pană să văd o altă familie că ar fi dat totul doar să trăiască. Am luptat 3 săptămâni într-o campanie și când ea a pierdut lupta, o parte din mine a reacționat tragic, plângeam mereu și la nivel interior parcă eu o pierdusem. Cei apropiați s-au speriat de ce se întâmpla cu mine și totuși la o lună de la acel moment, eu eram alta. 


Din experiență respectivă am înțeles că tot ce mi se întâmplă este cu un rost și că probabil am un rol în Belgia și nu m-am mai împotrivit. Deodată găseam soluții la problemele noastre și dorința de a mă dezvolta chiar și aici, creștea de la zi la zi. La un an de zile de la acele momente eu deja eram Coach și lucram cu zeci de oameni prin programe de dezvoltare personală și spirituală, iar soțul avea deja propria afacere, o echipă în construcții.

La mai puțin de 2 ani de zile am devenit liberi, toate datoriile le-am achitat și frica zilei de mâine a dispărut.

Unele lucruri încă îmi este greu să le explic, au fost 2 ani în care am lucrat mereu cu mine, cu fricile mele, m-am aruncat în gol pentru un vis și imediat și soțul își pierdea locul de muncă...au fost perioade prin care a trebuit să trecem, dar cum am învins fricile, magia a devenit natura vieții noastre.


Menirea mea este să ajut oamenii să se regăsească, să-i ajut să-și descopere misiunea personală și să înceapă să și-o trăiască.

Sunt atât de mulți oameni ce au știut ce îi împlinește, dar totuși singuri fiind, au cedat presiunilor celor din jur și societății și darul lor s-a rispit.

Este nevoie să ai lângă tine pe cineva ce a trecut prin acest proces, care crede în tine când încă tu poate nu crezi .

Astfel este mai ușor să acționezi, să lași fricile supraviețuirii în urmă și cu fiecare pas făcut câștigi mai multă încredere în tine.

Dacă te-ai regăsit în această descriere, îți dorești abundență pe toate planurile și știi că este posibil atunci acest curs este pentru tine.

 • ​Vei elimina din subconștientul tău acele blocaje care te țin pe loc cu ajutorul meditațiilor ghidate
 • ​Vei face afirmații zilnice despre prosperitate și abundență care te vor ajuta să iți schimbi convingerile ascunse în subconștient
 • ​Vei reuși să te cunoști și să îți conștientizezi piedicile care te-au ținut pe loc până acum.
 • ​Te voi ghida să îți faci propriul plan de economisire
 • ​Vei cunoaște regulile jocului și din poziția de observator vei avea capacitatea să stăpânești și chiar să câștigi acest joc al vieții și al banilor
00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Sec​unde

Ce este cursul și cum se desfășoară?

29 Mai - 9 Iulie

​Te invit alături de mine și un grup de oameni frumoși într-o călătorie de autodescoperire, conștientizare și transformare.
​Acest curs iți aduce capacitatea de a deveni observator în propria viață.

​Elimini din subconștientul tău acele blocaje care te țin pe loc cu ajutorul meditațiilor ghidate și a afirmațiilor zilnice despre prosperitate și abundență.
​Înveți cum să te cunoști și să îți conștientizezi piedicile care te-au ținut pe loc până acum.
​Cunoscându-te pe tine și aplicând anumite strategii în viața ta devii un câștigător al vieții și al jocului banilor, astfel vor deveni unealta de care să te folosești pentru a-ți împlini scopul.

Acest curs este experențial și transformațional, ușor de înțeles într-o atmosferă de iubire și nonjudecată.
Îți ofer suport și ghidare pe grup, iar în fiecare zi de sâmbăta la ora 11.00 ora României ne vom întâlni în webinarii interactive  (de aproximativ 2 ore) și vom lucra la:

​​Săptămâna 1

​​Săptămâna 2

​​Săptămâna 3

​Săptămâna 4

​Săptămâna 5

​Săptămâna 6

Beneficii

 • ​Elimini din subconștientul tău acele blocaje care te țin pe loc cu ajutorul meditațiilor ghidate și a afirmațiilor zilnice despre prosperitate și abundență
 • ​Înveți cum să te cunoști și să îți conștientizezi piedicile care te-au ținut pe loc până acum.
 • ​Îți înțelegi și gestionezi emoțiile și găsești partea pozitivă din orice situație te-ai afla
 • ​Sentimentele de frică și tristețe se reduc considerabil și înveți să le folosești în interesul tău când apar
 • ​Ai un plan financiar care iți aduce claritate și încredere
 • ​Știi regulile jocului și din poziția de observator ai capacitatea să-ți stăpânești emoțiile și chiar să câștigi acest joc al vieții și al banilor
00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Sec​unde

De ce este și pentru tine acest program:

 • ​Pentru că îți dorești să îți depășești condiția actuală și să trăiești în abundență și prosperitate
 • ​Ai simțit mereu că poți mai mult
 • ​Te-ai săturat să trăiești de la un salariu la altul și tot timpul să calculezi dacă îți vor ajunge banii.
 • ​Vrei să treci la nivelul următor din toate punctele de vedere
 • ​Te-ai hotărât să renunți la acele blocaje și programe automate care te țin pe loc

Lipsa banilor în viața ta este doar o piesă din puzzle-ul vieții tale. Faptul că ai probleme financiare indică clar că sufletul tău suferă.
În cel puțin una din ariile importante din viața ta ai situații care necesită atenția ta urgentă.

Cea mai ușoară lecție pe care sufletul nostru ne-o transmite este prin lipsa banilor, însă daca nu vei lucra cu tine, lecția va deveni tot mai grea.

Acum este momentul tău de evoluție, acum este momentul să scoți valul de pe ochi și să începi să-ți rezolvi situația prin care treci.
Ca fapt firesc al rezolvării acelor situații și convingeri ascunse în mintea ta, abundența financiară va lua locul lipsurilor.

​Imaginează-ți doar pentru o clipă cum ar arăta o zi din viața ta, în care te poți trezi atunci când te simți odihnit/ă și nu când sună ceasul, când vei trăi exact așa cum îți dictează inima și nu pentru că trebuie să faci lucruri care nu îți fac plăcere.

Acest curs poate fi fundamentul pentru o viață nouă, un nou început!
Tot ce vom lucra în curs, sunt experiențele și conștientizările prin care am trecut în drumul meu de a deveni independentă.

Te voi conduce pe un drum ce îl cunosc foarte bine tocmai pentru că este drumul ce m-a ajutat să devin cea de acum, să lucrez cu pasiune și să de aduc valoare în viețile oamenilor cu care lucrez.

Bonusuri

Curs de Marketing online și Crearea unei comunități

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Sec​unde

Garanție

Acest curs este transformațional, este procesul ce eu l-am parcurs și mai apoi am lucrat multe persoane pentru care a adus rezultate minunate. Pentru că am atât de multă încredere în această metodă sunt convinsă că și pentru tine va avea rezultate pozitive.

 

​Totuși dacă din orice motiv nu mai vrei să-l continui îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 15 zile de la începerea cursului indiferent de motivele tale, îi vei primi fără alte întrebări.

Hai să recapitulăm ce anume primești

 • ​Participi la 6 cursuri Live de aproximativ 2 ore fiecare în care înveți cum să stăp​âne​ști jocul banilor
 • ​6 teme săpt​ăm​ânale, eu te voi ghida în tot procesul
 • ​6 provocări interioare ce te vor ajuta să vezi cu alți ochi viața
 • ​Tehnici audio de schimbare a vechilor tipare mentale
 • ​O comunitate de oameni cu aceleași dorințe și valori alături de care să crești
 • Bonus - Curs de Marketing online și Crearea unei comunități
00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Sec​unde

Testimoniale

"

Buna suflete frumoase.
Ce parcurs intens și frumos...
Alături de voi m-am simțit ca într-o adevărată familie, comunitate care te acceptă așa cum ești, dar și te susține a te descoperi pe tine însăți și a-ti da posibilitatea sa te resetezi.
Va mulțumesc tuturor pentru ca ați făcut parte din această fază a vieții mele. Ați fost și sunteți prezentul meu zi de zi.
Tot acest lucru a fost posibil datorită ție Alina Sutu, prin oportunitatea oferită de cursul organizat.
Recitind astăzi toate conștientizările mele de-a lungul acestor săptămâni am descoperit și identificat personal transformarea ce a avut loc.
Mi-am dat voie să-mi identific emoții ascunse, traume, convingeri, dar și bucurii, trăiri interioare eliberate, sa fiu recunoscatoare Universului și lui Dumnezeu pentru toate darurile primite, dar și pentru lecțiile de viață ce m-au format ca om, m-au scos din zona de confort ce mi-o creasem din cauza fricilor adanci.
Astăzi sunt cu siguranța un alt om. Fiecare pas făcut e o victorie, o confirmare că sunt pe drumul cel bun.
Îți mulțumesc pentru ca faci parte din acei oameni care contribuie zilnic la evoluția mea.
Îți doresc ca oamenii să îți recunoască valoarea și să ducă mai departe, punând în practică ceea ce ai transmis cu daruire si iubire necondiționată din experiența ta.


Gabriela Solomon, Italia

"

Draga mea Alina Sutu ești o adevărată binecuvântare pentru mine.
Eu te-am urmărit din Decembrie în Comunitatea iubirii, nu te cunoșteam...
Am avut rezultate și în cursul celălalt și știam că dacă voi intra și în acest curs voi avea rezultate frumoase.
Într-adevăr rezultatele sunt extraordinare am schimbări atât în corp cât și în relațiile cu oamenii...dintr-o introvertită am început din nou sa mă deschid, mi-am recăpătat curajul din copilărie...iar pe partea financiară e tot mai bine...
Ai făcut minuni în viața mea, eu îți doresc ca Universul să te răsplătească inmiit pentru tot.
Din partea mea recunostință și iubire infinită.


Cristina Acostacheoaia, Franța

"

Și iată-ne ajunse la finalul cursului " Câștigă jocul banilor"
Știam că va fii extraordinar ca de altfel toate cursurile pe care le ții. Pentru mine personal ești și vei rămâne deschizătoarea porților spre Visul meu măreț!!!
Mi-ai adăugat valoare, mi-ai dat curaj și cel mai important lucru învățat este cel de a oferii din ceea ce sunt.
Îți mulțumesc din suflet că exiști ca parte din viața mea!!!


Cristina Deaconu, România

"

Bună oameni minunați!
Bună Alina Șutu ! Aș vrea să-ți transmit că toate cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt.
De aceea o să spun doar: Mulțumesc!
Am achiziționat acest curs și am intrat în acest grup cu dorința fermă de a câștiga jocul banilor neștiind că mă voi schimbă în multe privințe !
Neștiind că atunci când nu-ți poți controla emoțiile nu-ți poți controla nici finanțele! De asemenea am învățat că dacă faci ce-ți place nu vei munci niciodată! Este adevărat! M-am schimbat ! Sunt cea mai bună versiune a mea!
Alături de Alina cât și alături de fiecare dintre voi am aflat multe lucruri noi și importante și mi-am descoperit emoții/frici îngropate de ani și pentru care copilul interior suferea tot mai mult.
L-am asigurat că este iubit și sunt aici și că este cea mai minunată și extraordinară ființa și că a venit în lumea aceasta să-și exprime menirea.
M-am bucurat cu fiecare temă și am fost la fel de conștiincioasă ca și cum aș fi fost la școală!
Am fost mereu recunoscătoare când am deschis ochii dimineața că Dumnezeu mi-a mai dăruit încă o zi dar mai recunoscătoare pentru tot ce am și pentru tot ce voi avea, cum n-am fost niciodată până acum!
Am învățat să atrag prosperitatea și abundență în viața mea prin exercițiul paharului cu apă și al afirmației zilnice cât și a transformării convingerilor limitative și a afirmațiilor pozitive înregistrate!
Am învățat să-mi stabilesc un preț pentru serviciile mele!
Am învățat să-mi editez panoul visurilor și să-mi împlinesc dorințele!
Am aflat ce rol am jucat și ce mi se potrivește !
Mi-am aliniat chakrele !
Și ce este mai important am învățat despre termostatul sărăciei și cum să-mi organizez bănuții în fiecare lună, cum să procedez să-mi achit creditele și timpul în care vor fi achitate.
Am învățat să câștig jocul banilor!
Îți mulțumesc pentru tot Alina Șutu!
Eșți minunată!
Mă înclin.
Cursul a fost extraordinar de autentic și plăcut cu multe informații prețioase și materiale relevante și pregătite cu profesionalism și pasiune.
Este primul meu curs de dezvoltare personală și din punctul meu de vedere a fost foarte bine structurat, organizat, livrat și punctat și a transmis exact ce trebuia să transmită.
Așa cum ai spus, fiecare, am luat atât cât a fost nevoie acum! La fel și eu !
Mult succes în continuare tuturor !
Mă bucur mult că v-am cunoscut și sper să rămânem cu toții în această comunitate frumoasă creată de Alina Șutu!!!
Va îmbrățișez tare, tare.


Maria Ilie, Uk
În urma cursului s-a mutat în România!

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

 • Telefon: 0032488148715
 • Orar: 09:00 - 17:00
 • Email : sutualina1983@gmail.com
00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Sec​unde

© 2021 Powered by Digitally.Plus