Felicitări pentru decizia înțeleaptă pe care ai luat-o de te înscrie la cursul gratuit de 5 zile "VibrationUP"!

Pregătește-te pentru 5 zile în care îți vei explora interiorul pentru a-ți înțelege și a-ți crește vibrația.

Pentru asta, te invit în Grupul de Facebook dedicat Programului Gratuit, acolo unde se va desfășura întreaga activitate din Program.

Vrei să beneficiezi la maxim de Programul Gratuit? Mai am încă o invitație pentru tine, abonamentul VIP "VibrationUP"!

Pentru că știu că îți dorești mai mult decât o altă experiență trecătoare a unui curs gratuit, ți-am pregătit un CADOU care să facă cu adevărat diferența în transformarea ta.

Dacă vrei să aprofundezi cunoștințele pe care le dobândești în cursul gratuit de 5 zile și să mergi mai departe în procesul tău de creștere a vibrației personale, dar și să obții răspunsuri la întrebările tale în timp real și susținere continuă, te încurajez să accesezi abonamentul VIP care este un pas natural pentru a-ți intensifica transformarea.

Câteva motive pentru care merită să iei abonamentul VIP

1. Acces nelimitat la înregistrările sesiunilor cursului gratuit de 5 zile "VibrationUP":
Nu mai pierde nicio informație prețioasă! Beneficiază de acces nelimitat la înregistrările tuturor sesiunilor din cadrul cursului gratuit de 5 zile "VibrationUP". Părți ale cursului pe care le vei dori să le revezi sau să le aprofundezi vor fi la dispoziția ta pentru totdeauna.

2. Acces în grupul privat de WhatsApp:
Conectează-te cu o comunitate care te va inspira să continui cu mult curaj în procesul tău de creștere și transformare. În grupul privat de WhatsApp vei cunoaște oameni dedicați creșterii personale, care își împărtășesc experiențele și poveștile de viață. În acest cadru restrâns vei putea lega prietenii cu persoane care trec prin aceleași provocări ca și tine.

3. Sprijin și ghidare din partea unui mentor pe durata Programului Gratuit:
În procesul tău de activare a vindecării din interiorÎ e normal să apară întrebări și neclarități. Cu abonamentul VIP, vei avea acces direct la un mentor experimentat, gata să îți ofere răspunsuri și îndrumare în timp real. Nu vei mai rămâne singură în fața provocărilor, ci vei avea alături suportul necesar pentru a reuși.

Și dacă acestea nu sunt suficiente, mai am un BONUS pentru tine!

Pachetul de 5 Meditații Ghidate este comoara ascunsă pe care o vei descoperi în cadrul interiorul abonamentului VIP.

1imagine-produs-acces-nelimitat

1. Meditația de Vindecare a Traumelor: Un pas esențial pentru eliberarea din trecut și construirea unei baze solide pentru viitor.

2. Meditație de vindecare a Copilului Interior: Descoperă și îmbrățișează părțile vulnerabile ale trecutului tău, pentru a construi o relație mai sănătoasă cu tine însăți.

3. Tehnică ghidată de Atragere a Abundenței: Învață să îți îndrepți energia către prosperitate și succes, deschizându-te către oportunitățile care te așteaptă.

4. Meditație ghidată despre depășirea convingerilor limitative, Descoperă ca să depășești cu încredere orice blocaj care îți stă în cale.

5. Tehnică ghidată pentru regăsirea iubirii de sine, prin care să te iubești mai mult și să te privești altfel în oglindă în fiecare dimineață.