Program Gratuit cu Alina Șutu

”VibrationUP”

Crește-ți vibrația interioară în 5 pași

O experiență de 5 zile prin care să-ți activezi vindecarea din interior

10-14 septembrie, 5 sesiuni LIVE într-un Grup Facebook, de la ora 20.00

.

Ai simțit adesea că ceva lipsește în interiorul tău, că există un dezechilibru între cine ești cu adevărat și modul în care trăiești?

Te afli într-un punct în care simți că, deși ai încercat să te ridici dincolo de provocări, te simți încă prizoniera tiparelor vechi și limitative?

Poate ai experimentat situații care te-au determinat să te întrebi de ce nu trăiești la potențialul tău maxim, de ce abundența și împlinirea par să fugă de tine. Sau poate simți că ești închisă într-un cerc vicios în care vibrația ta interioară pare să te tragă în jos, aducând cu ea blocaje și lipsuri.

Dacă te întrebi de ce, în ciuda tuturor eforturilor tale, parcă nu reușești să aduci în viața ta oameni, situații și experiențe care să corespundă aspirațiilor tale, atunci vreau să știi că nu ești singură în această situație.

E posibil ca vibrația pe care o emiți să fie într-un nivel care nu este în concordanță cu ceea ce îți dorești să experimentezi.

Sunt Alina Șutu și în urmă cu 8 ani și eu am trăit momente în care simțeam că am nevoie de o schimbare profundă, dar parcă eram prinsă într-un vârtej în care tot ceea ce atrăgeam nu era ceea ce îmi și doream.

Am încercat din răsputeri să-mi ating obiectivele și să-mi îndeplinesc dorințele, dar era un continuu dezechilibru între intențiile mele și ceea ce primeam de la viață. Am experimentat momente de frustrare și dezamăgire, iar vibrația mea personală părea să mă țină continuu în lipsuri și stagnare.

După ce am lucrat timp îndelungat cu mine, am realizat că vibrația interioară joacă un rol decisiv în atragerea experiențelor din viața mea. Am învățat că, pentru a elibera adevăratul potențial și a trăi în armonie, este vital să-mi cresc vibrația.

Devenind coach și mentor pentru coachi și ajutând mii de oameni să-și crească vibrația personală, am văzut cu ochii mei cum se pot schimba vieți doar prin modificarea acestei frecvențe interioare.

Acum, la 8 ani distanță, am decis să creez un Program Gratuit pe acest subiect prin intermediul căruia vreau să împărtășesc cu tine lucrurile care m-au ajutat să-mi cresc vibrația interioară și să-mi activez vindecarea din interior.

Programul Gratuit ”Vibration UP” se va desfășura în perioada 10-14 septembrie și vreau să știi că te aștept cu brațele deschise să faci parte din această experiență transformatoare.

Activează-ți vindecarea din interior printr-un proces de 5 zile

Ziua 1

Duminică, 10 septembrie, ora 20:00

Pune-ți întrebările potrivite

Știai că autovindecarea pornește de la a-ți pune întrebările potrivite?

Cei mai mulți oameni își pun întrebări fără să conștientizeze rolul lor, acela de a aduce o nouă perspectivă asupra vieții lor.

În prima zi din programul gratuit vei înțelege că prin întrebările potrivite apar și răspunsuri: situații și oameni care vor veni spre tine ca să înțelegi enigma vieții tale, deoarece calitatea vieții este dată de calitatea întrebărilor pe care ți le pui.

Datorită neuroplasticităţii, prin întrebări, avem practic în orice moment posibilitatea de a ne îmbogăţi viaţa şi a ne bucura de descoperirea de noi şi noi înţelegeri a ceea ce trăim zi de zi, clipă de clipă.

Ziua 2

Luni, 11 septembrie, ora 20:00

Aliniază-te la frecvența magiei

În a doua zi din program, vom explora 4 practici care îți pot amplifica vibrația energetică pentru a te alinia la frecvența magiei.

Vei descoperi cum recunoștința, iertarea de sine, iertarea celorlalți și puterea dăruirii te pot ajuta să faci loc experiențelor pozitive în viața ta, creând o bază solidă pentru creșterea vibrației interioare.

Te vei familiariza cu Piramida lui David Hawkins și vei înțelege cum vibrația ta influențează procesul de manifestare.

Vei învăța cum să-ți înalți nivelul de vibrație pentru a manifesta în mod coerent și constant ceea ce îți dorești.

Ziua 3

Marți, 12 septembrie, ora 20:00

Deblochează-ți potențialul prin depășirea convingerilor limitative

Majoritatea oamenilor iau decizii în viața de adult în baza unor credințe pe care le primesc încă din copilărie, lucru care le menține vibrația scăzută.

După ce ai reușit să îți pui întrebările potrivite și începând practicarea recunoștinței, iertării și dăruirii, în cea de-a treia zi de curs vei descoperi metode pentru a prelua controlul asupra gândurilor și a-ți îndrepta atenția către perspective mai constructive.

Ziua 4

Miercuri, 13 septembrie, ora 20:00

Află care e misiunea ta

De mici suntem învățați că este normal să ducem o viață nefericită și să muncim pentru a supraviețui.

În această zi de curs vei învăța să te îndrepți către ceea ce îți mișcă sufletul și faci cu bucurie.

Vei înțelege că atunci când dăruiești din ceea ce ești celorlalți, atunci îți urmezi cu adevărat chemarea.

Aliniindu-te la pasiunea ta, se vor debloca alte părți și vei trece la un nivel superior de conștiință.

Ziua 5

Joi, 14 septembrie, ora 20:00

Activează-ți curajul

Mulți dintre oamenii care sunt într-un proces de autovindecare se blochează la acest pas, pentru că nu înțeleg că ieșirea din zonei de confort nu înseamnă schimbări drastice, care să le pună în pericol siguranța și stabilitatea.

Acțiunea vine la pachet cu frici, ea este diferită în funcție de etapa în care ești. Misiunea fiecăruia e diferită, iar complexitatea acțiunii depinde de puterea ta personală.

În ultima zi a cursului gratuit vei învăța cum poți ieși din zona ta de confort treptat, prin metoda pașilor mici, care vor avea un impact semnificativ asupra evoluției tale personale.

Câteva elemente cheie care fac acest program diferit

Cu 8 ani în urmă, vibrația mea interioară era foarte scăzută, iar eu nu mă mai puteam ridica din acea stare de neputință…

Sunt Alina Șutu, soție, mamă și ghid pentru o viață nouă pentru mii de femei pe care le-am ajutat să-și activeze vindecarea din interior și să-și transforme viața prin puterea propriilor lor ființe.

Acum 8 ani, viața m-a condus prin provocări, frustrări și haos. Cu datorii financiare copleșitoare și frică în suflet, am simțit că ceva trebuie să se schimbe. În căutarea răspunsurilor, am descoperit puterea întrebărilor conștiente. A fost primul pas către transformarea vibrației mele interioare.

Un moment crucial a fost într-o confruntare dură cu realitatea, când am învățat că nu se închide o ușă fără să se deschidă alta. Atunci am început să practic recunoștința, m-am iertat pe mine însămi și pe ceilalți și mai apoi am început să înțeleg cât de importantă e puterea dăruirii.

A fost momentul în care m-am decis să îmi transform viața, să schimb perspectiva și să mă eliberez de blocaje. Am învățat să acționez către visele mele, chiar dacă acțiunile mele erau în sine pași mici. În același timp, am învățat să îmbrățișez echilibrul minte-suflet pentru a găsi soluțiile potrivite.

Cu fiecare pas în această călătorie, am descoperit că vibrația interioară este răspunsul la multe dintre întrebările mele. Am învățat cum să manifest bucurie și împlinire prin creșterea acestei vibrații. Continuând să caut, am pășit pe calea sufletului meu cu curaj. Când mi-am descoperit misiunea am înțeles că de fapt făcusem alegeri doar pentru a supraviețui și nu pentru a trăi cu adevărat.

Această călătorie de transformare și creștere interioară m-a inspirat să creez programul "VibrationUP" și să ți-l ofer gratuit, pentru ca și tu să reușești să-ți activezi vindecarea din interior.

Te aștept în această experiență de 5 zile, între 10-14 septembrie, de la ora 20:00, pentru a te învăța cum să-ți crești vibrația interioară prin practici și tehnici puternice. Dacă vrei să depășești limitările și să te îndrepți către o viață plină de armonie și bucurie, înscrie-te acum la "VibrationUP".

Nu mă crede pe cuvânt și descoperă testimonialele femeilor pe care le-am ajutat să-și crească vibrația interioară

ACUM e cel mai potrivit moment pentru a-ți crește vibrația interioară!

Fiecare zi în care îți amâni autovindecarea este o zi în care îți refuzi oportunitatea de a schimba direcția vieții tale.

Este timpul să te eliberezi de blocaje, să îți îmbrățișezi puterea interioară și să creezi o realitate plină de bucurie și împlinire.

Înscrie-te acum gratuit în cursul "VibrationUP" și descoperă cum să-ți crești vibrația interioară în 5 pași pentru a-ți transforma viața.