Energia Abundenței

Perioada: 10 - 13 Mai
4 sesiuni LIVE într-un
Grup Privat Facebook

Felicitări pentru decizia înțeleaptă pe care ai luat-o! Abia aștept să ne cunoaștem în Program.

Așa cum știi, unul dintre beneficiile pe care le vei avea pe durata acestei călătorii sunt oamenii de care te vei înconjura. Click pe butonul de mai jos să te înscrii în Grupul privat Facebook, acolo unde vei putea primi răspunsuri din partea mea la întrebări, vei cunoaște oameni cu care să legi prietenii și te vei inspira din poveștile tuturor.

Și asta nu e tot

Descoperă încă o surpriză pe care am pregătit-o pentru tine!

Vrei să ai acces nelimitat la materiale pe o platformă online?

Cu doar 119 lei 249 lei ai acum această posibilitate. 

Oferta este valabilă pentru următoarele 15 minute!

img-produs-ty

Programul Energia Abundenței va fi live pe grupul de Facebook și vei avea acces gratuit la fiecare live timp de 48 de ore.

Participarea ta în acest program este 100% gratuită, însă dacă din anumite motive nu poți participa la sesiunile LIVE care au loc în fiecare seară de la ora 20.00 pe Grupul de Facebook, ai posibilitatea să primești acces la înregistrarea lor, plus temele ajutătoare.

După ce vei achita suma de 119 lei 249 lei vei primi acces la o platformă în care se vor încărca toate materialele cursului după ce vor fi live.

Accesul la această platformă este nelimitat, în plus dacă ai întrebări, te ghidez cu drag!

Profită de această ofertă unică acum! Valoarea cursului este inestimabilă!

Alina este ghid în descoperirea misiunii personale, iar în ultimii 5 ani a ajutat peste 1000 femei să își descopere și să își urmeze calea prin cursurile și programele pe care le desfășoară.

În anul 2019 a scris cartea ,,Primește Schimbarea,, – carte despre povestea vieții ei, prin care a inspirat până acum sute de femei să facă primul pas în descoperirea adevăratului lor potențial.

În prezent are o comunitate de peste 20.000 de femei pe care le îndrumă spre a trăi o viață împlinită, iar în următorii ani își propune să ajute 4 milioane de femei să depășească blocajele și să își urmeze destinul.

Doar în ultimul an, un an cu totul diferit, zeci de persoane ghidate de ea și-au îmbunătățit situația financiară, creându-și un venit lunar de 10.000 de euro. 

Ce spun oamenii care au făcut parte din Programele mele

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt,
urmărește și în format video mărturiile altor femei care au participat la curs