Mi-am revoluționat viața în mai puțin de 2 ani de zile prin descoperirea misiunii personale și am ajutat mii de oameni să își schimbe gândirea și atitudinea în fața vieții.


Program experiențial cu ghidare zilnică

On Your Way

Descoperă-ți misiunea personală în 6 săptămâni

.

Simți că trăiești o viață ce nu îți aparține?


Te simți blocat/ă, cu multe îndatoriri și sarcini?


Zilele tale sunt mereu la fel: copii, muncă și treburi casnice?


Mergi la un loc de muncă care îți oferă siguranța zilei de mâine, dar nu te împlinește?


Te întrebi cum alții reușesc să iasă din această cursă a supraviețuirii și se bucură cu adevărat de viață, în timp ce tu te chinui să le faci pe toate cât mai bine, iar după tot efortul ce îl depui la final nu rămâne nimic?


Citești despre oameni care spun că simt că nu muncesc nici o zi, care sunt de ajutor celorlați și au tot ce-și doresc din punct de vedere emoțional și financiar?


 Îți pui mereu întrebarea ‘’tu de ce nu trăiești asemeni lor’’?

Până acum 4 ani eram atât de blocată că viața mea era un haos, luptam să răzbat, dar parcă în loc să fac un pas mai sus din contră mă afundam în nisipuri mișcătoare. Mă uitam la prietenii mei ce își trăiau viața cu bucurie, oameni care aveau o meserie ce îi împlinea, oameni care poate câștigau mai puțin ca mine și soțul meu însă viața lor era liniștită, vizitau lumea și se bucurau de weekenduri în locuri frumoase alături de copii lor.


În acele momente am început să îmi pun multe întrebări:


> De ce ei pot și noi nu?
> De ce pentru unii este ușor și pentru alții este parcă tot mai greu?
> De ce deși am făcut eforturi uriașe într-o țară străină, noi ne   

    afundam tot mai mult?

Deși știam că și eu îmi doream să am o meserie care să mă împlinească, ani întregi mi-am călcat pe suflet și am uitat de dorința mea.

Deși știam că sunt nefericită ca accept să fac o meserie ce nu mă împlinește, ajunsesem să uit că îmi doream o carieră care să îmi bucure sufletul.
O parte din mine însă nu a acceptat și astfel am ajuns pe marginea prăpastiei ca să schimb definitiv direcția. Toți ajungem la un moment în viață la o răscruce, când vine momentul să alegem cum dorim să ne continuăm viața.

Am înțeles că nu mai pot continua și am început să lucrez la propria mea dezvoltare printr-un proces interior de autocunoaștere și vindecare. După un an am descoperit că visul pe care îl căutam, mă gasise deja, trebuia doar să-l accept.


Am știut că sunt în drumul meu pentru că fiecare pas pe care îl făceam era cel corect. Totul se așeza cu ușurință, sincronicități incredibile, spre deosebire de anii precedenți când pentru lucruri simple aveam de făcut eforturi și apăreau tot felul de piedici ce îngreunau procesul.

Dacă te simți mereu blocat/ă și lucruri ce ar trebui să se rezolve cu ușurință, din contră necesită mult timp este un semnal clar al sufletului tău că undeva greșești.

Cât timp vrei să te mai chinui?


​Ce este cursul și cum se desfășoară?

20 Martie - 1 Mai 2021

Te invit alături de mine într-o călătorie de vindecare și de descoperire a misiunii personale, o călătorie spre adevăratul tău Eu.


Creșterea spirituală este un proces natural și firesc ce apare în fiecare în parte la un moment în viață, este posibil să nu știi ce îți dorești, dar să simți că ai nevoie de altceva. Astfel apare dorința de a studia, de a citi , de a vedea parcursul altor oameni. Singur/ă poți rătăci ani întregi neștiind care este adevărul tău, ce tehnici te-ar putea ajuta mai mult din multitudinea de informații ce abundă la oră actuală pe internet.

 

Cursul vine în ajutorul tău dacă îți dorești să-ți descoperi potențialul și să parcurgi această călătorie interioară cât mai ușor posibil.

 

Acest curs este experențial și transformațional, ușor de înțeles într-o atmosferă de iubire și nonjudecată.

 

Îți ofer suport și ghidare pe grup, iar săptămânal ne vom întâlni în webinarii interactive și vom lucra la:

Vindecarea traumelor emoționale

 Încrederea   și iubirea de sine

Convingeri limitative și bani

Misiunea Personală

Povestea mea

Eu sunt Alina Șutu, sunt un om simplu ce am trecut prin multe experiențe odată cu plecarea mea din România, experiențe care m-au îngenunchiat, dar care m-au făcut mai puternică.


Povestea mea este povestea romanului pierdut de sine în străinătate, criza din 2008 ne-a adus în Belgia, unde am decis împreună cu soțul meu să ne oprim din trăit câțiva ani ca să ne facem un rost în țară. Atunci nu aveam nici o noțiune de dezvoltare personală, mai mult simt că acei ani am fost anesteziată complet și în 2016, la 33 de ani am trecut prin declinul vieții mele. Adunasem datorii de 55.000 de euro ce le-am înțeles abia când am vrut să fug de tot (pentru 55.000 venisem de fapt în Belgia, să plătim apartamentul și după 6 ani, noi eram în aceeași situație, cu frica de a pierde tot ce reușisem în țară).


Aveam o familie frumoasă, doi copii mici de 2 și 4 ani, soțul care mereu își pusese bazele în capacitatea mea de a rezolva orice problemă și pentru prima dată, mintea mea nu mai găsea nici o rezolvare. Am simțit că cedez psihic și cea mai mare frică era că vom pica toți.Îmi pusesem pe umerii mei toate grijile și când nu am mai găsit nici o soluție am vrut să fug, să plec cu copiii în România și apoi să asteptăm ca și soțul să vină. Eram hotărâtă, dacă nu s-ar fi întâmplat să trăiesc o dramă mai mare ca a mea. 


Când simțeam că nu mai pot sa rezist, o prietenă de-a mea, mamă a 2 copii de aceeași vârstă se lupta cu viața…

Eu simțeam că rana mea este cea mai mare posibil, pană să văd o altă familie că ar fi dat totul doar să trăiască. Am luptat 3 săptămâni într-o campanie și când ea a pierdut lupta, o parte din mine a reacționat tragic, plângeam mereu și la nivel interior parcă eu o pierdusem. Cei apropiați s-au speriat de ce se întâmpla cu mine și totuși la o lună de la acel moment, eu eram alta. 


Din experiență respectivă am înțeles că tot ce mi se întâmplă este cu un rost și că probabil am un rol în Belgia și nu m-am mai împotrivit. Deodată găseam soluții la problemele noastre și dorința de a mă dezvolta chiar și aici, creștea de la zi la zi. La un an de zile de la acele momente eu deja eram Coach și lucram cu zeci de oameni prin programe de dezvoltare personală și spirituală, iar soțul avea deja propria afacere, o echipă în construcții.

La mai puțin de 2 ani de zile am devenit liberi, toate datoriile le-am achitat și frica zilei de mâine a dispărut. Unele lucruri încă îmi este greu să le explic, au fost 2 ani în care am lucrat mereu cu mine, cu fricile mele, m-am aruncat în gol pentru un vis și imediat și soțul își pierdea locul de muncă...au fost perioade prin care a trebuit să trecem, dar cum am învins fricile, magia a devenit natura vieții noastre.


Menirea mea este să ajut oamenii să se regăsească, să-i ajut să-și descopere misiunea personală și să înceapă să și-o trăiască.

Sunt atât de mulți oameni ce au știut ce îi împlinește, dar totuși singuri fiind, au cedat presiunilor celor din jur și societății și darul lor s-a rispit.

Este nevoie să ai lângă tine pe cineva ce a trecut prin acest proces, care crede în tine când încă tu poate nu crezi .

Astfel este mai ușor să acționezi, să lași fricile supraviețuirii în urmă și cu fiecare pas făcut câștigi mai multă încredere în tine.

​Beneficii

 • Înveți să te pui pe primul loc în viața ta

 • Înveți să te asculți pentru a te înțelege și astfel oricând vei ști să iei decizia potrivită

 • Îți înțelegi și gestionezi emoțiile și găsești partea pozitivă din orice situație te-ai afla

 • Câștigi încredere în tine și ai capacitatea să acționezi pentru a-ți aduce visurile în realitate

 • Îți descoperi credințe limitative și blocaje emoționale care te-au oprit din a trăi viața pe care o meriți și înveți cum să le schimbi

 • Sentimentele de frică și tristețe se reduc considerabil și înveți să le folosești în interesul tău când apar

 • Îți îmbunătățești relațiile cu cei apropiați

 • Îți scrii planul vieții tale în acord cu misiunea personală

 • Prin armonie interioară și o direcție conștientă schimbările în plan fizic apar la scurt timp, astfel că poți reuși să ai un job mai bun, situația materială să se îmbunătățească și chiar să munceşti  cu plăcere oferindu-ți talentele semenilor

Cuprins 

Săptămâna 1 - Cum să îți setezi o direcție clară în viață și să o transformi într-un obiectiv realizabil.

Săptămâna 2 - Înțelege viața și fii conștientă de lecțiile pe care ți le oferă

Săptămâna 3 - Calea către vindecare

Săptămâna 4 - Pauză

Săptămâna 5 - Învață să îți asculți inima și să îți redescoperi puterea interioară

Săptămâna 6 - TU ești suficientă

Săptămâna 7 - Fii liberă să îți creezi propria ta poveste de viață

​Bonusuri

7 exerciții pentru a-ți tonifica corpul fizic, pentru a avea o energie crescută, ținute de Raluca Maria Georgescu, Raluca are un mod unic de la lucra cu persoanele ce își doresc să slăbească.

2 ore Mastermind la mijlocul programului

Meditații ghidate audio

Garanție

Acest curs este transformațional, este procesul ce eu l-am parcurs și mai apoi am lucrat multe persoane pentru care a adus rezultate minunate. Pentru că am atât de multă încredere în această metodă sunt convinsă că și pentru tine va avea rezultate pozitive.

 

 Totuși dacă din orice motiv nu mai vrei să-l continui îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 15 zile de la începerea cursului indiferent de motivele tale, îi vei primi fără alte întrebări.

Ce pierzi dacă nu cumperi

 • Șansa de a te înțelege și a trăi în acord cu dorința sufletului tău

 • Cum să te raportezi la provocările vieții pentru a vedea mereu partea pozitivă

 • Cum să te iubești cu adevărat

 • O comunitate de oameni cu aceleași dorințe și valori alături de care să crești

 • Șansa de a-ți îmbunătăți situația financiară

 • Meditații, cursuri la care să ai acces pe viață

 • Șansa de a-ți descoperi misiunea și a avea curajul să o trăiești

 • Șansa de a începe să munceşti din plăcere oferindu-ți talentele semenilor

Tu te-ai născut să fii liber/ă, să te bucuri, să te joci cu viața oferindu-ți darurile și talentele tale celorlalți și să îmbogățești comunitatea. 

Părinții, școala, societatea nu au știut să te ajute să-ți descoperi comoara ta interioară.

Poate erai pasionat/ă să cânți, să faci prăjituri sau poate să creezi haine la păpuși când erai copil. Poate chiar uitai cum trec orele în timp ce făceai ce te pasiona, dar ai crescut și ai ascultat de toți ceilalți, ți-ai înnăbușit vocea sufletului și darul tău a rămas nefructificat.

Este posibil nici să nu îți mai amintești că scriai poezii și la revista școlii ai fost premiat/ă, mintea ta a ascuns aceste amintiri crezând ca astfel suferința încetează...însă nu este așa, sufletul tău continuă să îți dea semnale și mesaje că a venit momentul să-l asculți, acesta ar putea fi mesajul prin care el îți vorbește.

Alege să investești în tine, este singura investiție pe care nu o poți pierde indiferent ce se întâmplă în viața ta.


Hai să recapitulăm ce anume primești

✓ Participi la 6 cursuri Live de aproximativ 2 ore fiecare în care înveți cum să îți descoperi misiunea personală și cum să trăiești în acord cu eu tău interior


✓ 6 teme, eu te voi ghida în tot procesul


✓ 6 provocări interioare ce te vor ajuta să vezi cu alți ochi viața


✓ 6 tehnici audio de vindecare și reprogramare


✓ Exerciții zilnice


✓ O comunitate de oameni cu aceleași dorințe și valori alături de care să crești


✓ Bonus - 7 exerciții pentru a-ți tonifica corpul fizic, pentru a avea o energie crescută, ținute de Raluca Maria Georgescu, Raluca are un mod unic de la lucra cu persoanele ce își doresc să slăbească.


✓ Bonus - 2 ore Mastermind la mijlocul programului


✓ Bonus - Meditații ghidate audio

+

Și Azi beneficiezi de sesiunea cadou la Înscriere

O CONSTELATIE DE VINDECAREA KARMEI DE NEAM PENTRU SUCCES IN CARIERA IN VALOARE DE 130 DE EURO

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Testimoniale

Buna, om frumos.
 
Am simtit nevoia sa las acest testimonial datorita schimbarilor pe care le-am avut in ultima perioada iar cursul de descoperirea misiunii personale a fost cel mai frumos cadou pe care mi l-am oferit mie pentru a ma cunoaste.
In urma cu un an si patru luni am cunoscut-o pe Alina Sutu pe FB. 

Am fost atrasa ca un magnet de curajul, atitudinea si vocea ei blanda.In aceea perioada treceam prin tot felul de stari, etape, eram confuza si ravasita datorita schimbarilor pe care le facusem odata cu mutarea noastra in Anglia.
Simteam ca toti norii din Anglia erau deasupra capului meu si nu gaseam nici o scapare, insa Alina a fost aceea persoana care mi-a redat speranta si a demonstrat ca se poate.Pe atunci lucram in catering faceam si voluntariat, insa nu are importanta...eu eram nefericita, nemultumita de mine si viata mea iar aceasta nemultumire se adancea tot mai mult.Tanjeam dupa viata mea din Romania sau cel putin asa credeam.
La scurt timp dupa ce am intalnit-o pe Alina a tinut un curs gratuit de 14 zile iar datorita acestui curs am simtit nevoia de a ma cunoaste si intelege mai bine. Apoi a urmat cursul de descoperire a misiunii, chiar schimba vieti.

Fata a intrat la facultatea la care si-a dorit, baiatul invata foarte bine la scoala, sotul este multumit si plin de viata iar eu am ajuns sa lucrez ca terapeut.In urma cu un an toate drumurile pareau inchise, insa unul din obiective a fost sa revin la meseria pe care o aveam in Romania. A fost un proces lung pe care l-am urmat, am lucrat pe traume din copilarie, pe stima de sine, a fost dureros dar a meritat! Crede-ma, daca eu am putut, poti si tu!
Am avut multe constientizari, insa pe tot parcursul acestui curs Alina a fost mereu alaturi de noi cu energia ei pozitiva iar ori de cate ori am avut cate o intrebare am primit si raspunsul.
 
Din momentul in care am decis sa nu mai opun rezistenta, inconstient o faceam, in viata mea au inceput sa se aseze lucrurile atat de usor. 
Sunt multe de povestit insa te las pe tine sa descoperi, acum ai aceasta sansa de a te inscrie la acest curs pe care il recomand cu toata inima.
Multumesc frumos Alina Sutu, esti minunata.


Consuela Nicolae

Marea Britanie

Am început colaborarea cu Alina Sutu într-un moment în care aveam nevoie de o persoana care să mă susțină și să-mi arate calea pe care să merg.

Așa că am început această colaborare fără nici o ezitare și este cea mai bună alegere. O cunosc pe Alina din 2019 și știu cât de implicată și hotărâtă este în munca ei. Am urmat cursurile ei de descoperire a misiunii personale împinsă de instinctul primar că acest curs este pentru mine și fiecare pas făcut alături de ea a adus rezultate în viața mea pe toate planurile.

După acest curs, chiar am descoperit misiunea sufletului meu și acum sunt pe misiunea mea, aceea de a ajuta oamenii sa-si vindece viata, în a-și descoperi tiparele și blocajele care ii limitează în a trăi și a se bucura cu adevărat de viață. Este minunat când faci ceea ce îți place și când ești și plătit pentru acest lucru.

Acest curs a fost cursul care mie mi-a dat aripi și încredere că se poate trai frumos din misiunea pe care o ai.
Alina este unică în felul ei, cu o intuiție puternică așa că sunt pe mâini bune. Rezultatele pe care le-am avut în perioada în care am lucrat alături de ea, m-au determinat sa continui această colaborare.
Știu că în acest moment este cea mai potrivita persoana pentru mine în ce privește marketingul online.
Știu că această colaborare pe parte de online este la început și mă bucur sa lucrez alături de această ființă minunată.

O recomand cu încredere și știu ca fiecare persoană care a lucrat cu Alina are succes. Mă simt onorată să lucrez cu Alina, pentru că știu cât de dedicată este în munca ei, aplicând și îndeplinind cu încredere fiecare scop propus deoarece este pe misiunea ei.

Când ești așezat la misiunea ta și conectat la sinele tău, totul vine cu ușurință așa cum este cel mai potrivit.
Mulțumesc Alina! Mulțumesc pentru ceea ce faci, mulțumesc pentru ceea ce ești!


Maria Gingiu

Romania

Am fost într-un punct critic al vieţii mele, când nu mai vedeam nici un geam deschis, totul era negru sau gri…gândurile îmi erau toate negative…ştiam că undeva o să fie bine dar totuşi eram mai mereu nefericită şi tristă..luptam pentru ceea ce vroiam dar nu mă făcea fericită…tristă şi depresivă..aveam practic tot ce îmi doream dar eu totuşi aveam gânduri negre…Mulţumesc Alina că m-ai ajutat să mă ridic, că m-ai ajutat să văd ce am, ce este în jurul meu…şi să iubesc aceste lucruri şi să le apreciez..că m-ai învăţat să mă ridic şi singură de câte ori cad…acum ştiu că am tot ce îmi doresc..iubesc tot ceea ce am..mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am..ştiu că tot ce îmi doresc mi se îndeplineşte şi eu cred acest lucru. Eşti o fiinţă minunată care se gândeşte în primul rând la ceilalţi…o să ajungi acolo unde îţi doreşti…şi eu o să vin să te văd şi să te ascult. Te pup şi te iubesc.


Gabriela Nohai

Farmacistă

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

 • Telefon: 0032488148715
 • Orar: 09:00 - 17:00
 • Email : office@alinasutu.ro

© 2021 Powered by Digitally.Plus