Ești pregătită să îți recuperezi încrederea și să îți urmezi propria ta cale în viață?

Află mai jos care sunt experiențele la care poți participa alături de mine și alte sute de femei ca să îți construiești viața pe care ți-o dorești. Fiecare Program este construit în baza experienței mele de viață și îți ofer metodele exacte care m-au ajutat să îmi descopăr și să îmi urmez misiunea.

Programul “Câștigă Jocul Banilor”

Programul te ajută să atragi abundența și prosperitatea în viața ta și să depășești mai ușor problemele financiare. Timp de 6 săptămâni îți voi oferi tehnici de coaching și meditație ghidată astfel încât să câștigi jocul banilor și să îi atragi în viața ta.

Workbookul 14 Pași simpli de deblocare a puterii tale interioare

Te-ai săturat să stai mereu în umbră, să faci doar ce zic cei mai buni decât tine?
Îți dorești și tu să strălucești și să-ți aduci contribuția semenilor?

Diferența între succes și eșec în această lume stă în puterea din interiorul tău.

Workbook-ul ‘’14 Pași simpli de deblocare a puterii tale interioare’’ este gândit ca un proces de vindecare la nivel conștient și subconștient.
Vei avea un caiet digital care te va ghida prin proces cu exerciții practice și 7 meditații pe care să lucrezi la fiecare pas în parte.
Cele 7 meditații sunt:

Programul “On Your Way”

Programul se află deja la a patra ediție și reprezintă o călătorie care îți va da aripi și încredere să poți trăi frumos din misiunea pe care o ai. Timp de 7 săptămâni sunt alături de tine și te îndrum să îți descoperi adevăratul tău potențial și să îți urmezi calea.

alina sutut 3

Programul Gratuit “Unblock”

Programul Unblock este un program gratuit de 5 zile în care te ajut să conștientizezi blocajele care te împiedică să ai viața pe care ți-o dorești și îți ofer tehnici concrete ca să le depășești. La ultima ediție din martie au participat peste 4000 de femei.

Testimoniale

Vrei să afli prima atunci când lansez un nou program?

Te invit să te abonezi la newsletter și să comunicăm oricând prin email.

La înscriere vei primi un Mini-Curs Gratui din 5 Materiale și 5 Meditații care te vor ajută să simți rapid o schimbare în viața ta.

Fă primul pas către Misiunea Sufletului tău

.