Webinar Gratuit Strategia de Atracție Online

16 Noiembrie 2020, ora 19:00, ora României

 • Nu ai claritate în ce să faci și cum să faci pentru a acționa efectiv la a-ți creste afacerea?
 • Nu știi de unde să începi?
 • Ai început o afacere online, plină de încredere și entuziasm, te-ai gândit că în sfârșit vei putea să faci lucrurile ușor, să lucrezi de oriunde, să vinzi prin recomandare, să îți faci acea echipa mare …. Și SURPRIZA…

După un timp ți-ai dat seama că nu funcționează chiar așa.
Vrei să aduci în fața oamenilor beneficiile, să îi ajuți să aibă o viață mai bună prin produsele sau serviciile tale dar nu știi cum să te faci vizibilă și oamenii să reacționeze.

Din contră petreci ore întregi lucrând, fară rezultate!
Toate aceste inconveniente din realitate sunt rezultatul faptului că nu ai un branding personal, că nu ai căpătat o autoritate pe piață și nimeni nu te ascultă sau nu reacționează la postările tale.

Mediul online este tot mai aglomerat iar daca nu începi să faci lucrurile corect, structurat ai doua șanse : fie să renunți și să continui ce făceai înainte fie să înveți să faci lucrurile corect pentru a atrage acei oameni pregătiți să te asculte și să își dorească ceea ce ai tu de oferit.

Pentru că sunteți tot mai mulți care aveți astfel de provocări în creșterea afacerii voastre și zilnic primim mesaje, cum să fac să îmi cresc afacerea, cum să atrag oameni, îți oferim acum șansă de a participa la un training live interactiv.

Cum să ai un start corect într-o afacere online

Ce vei învăța în acest webinar Gratuit:

 • În ce constă strategia de atracție în mediul online;
 • Cum folosind această strategie vei atrage oameni interesați de produsele sau serviciile tale;
 • De ce să alegi să înveți să faci lucrurile profesional pentru ca procesul de vânzare să decurgă natural;
 • Care sunt etapele din Călătoria Clientului și ce să faci în fiecare etapă;
 • Care este cel mai important pas din strategie pe care dacă îl faci în mod constant vei avea succes în online.
06
Zile
05
Ore
24
Minute
42
Secunde

Despre noi

Despre noi

Pasiunea noastră a devenit afacere și suntem împreună pe acest drum din dorința și experiența proprie în branding personal și marketing, cu un cumul de mai bine de 8 ani de experiență.
Alina Șutu, în ultimii 3 ani a ajutat 3521 de oameni să își depășească propriile limite, să-și descopere și să își trăiască pasiunile.

Mai mult, peste 300 de persoane și-au îmbunătățit situația financiară, iar ea a reușit să treacă de la un blocaj financiar cu datorii de 55000 euro, la un venit anual de peste 35000 euro.

Alina Mitrache, cu experiența de peste 5 ani în online, a dezvoltat o afacere de tip MLM în urma căreia a descoperit și implementat un sistem prin care poți avea zilnic clienți și colaborări noi pe pilot automat.
De asemenea, în toată această perioadă s-a perfecționat în a lucra cu oamenii pe mindset-ul lor, astfel încât să reușească să schimbe mentalitatea de la angajat la antreprenor.

Împreună suntem aici să vă sprijinim în drumul vostru spre a vă duce visul în fața a tot mai mulți oameni, pentru că online-ul este viitorul afacerilor.

Începând de la pasiunea ta, de la ceea ce te mișcă emoțional și nu simți cum trece timpul, vei ajunge să ai o afacere de care te poți bucura.
Drumul în antreprenoriat este presărat de urcușuri și coborâșuri, iar noi suntem aici să te ajutăm de fiecare dată să te autodepășești și să îți duci visul la următorul nivel.
Și tu poți să treci de la misiunea ta personală la o afacere profitabilă.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

 • Telefon Alina Sutu: 0032488148715
 • Telefon Alina Mitrache: 0751366543
 • Orar: 09:00 - 17:00
 • Email : ​Visulinonline@gmail.com

​Alina Sutu - All Rights Reserved © 2020 - Powered by Digitally.Plus