​Am depășit un mare faliment financiar și am ajutat sute de oameni să-și crească veniturile


​C​Âștigă jocul banilor 

​Învață să-ți înțelegi emoțiile pentru a avea siguranță financiară

​Ai făcut eforturi constante în drumul tău spre evoluție, însă partea financiară continuă să îți dea bătăi de cap?

De cate ori te gândești la ziua de mâine și la viitorul copiilor tai simți cum frica iți pune stăpânire peste mintea și corpul tău?

Te întrebi cum alții reușesc să iasă din această cursă a supraviețuirii și se bucură cu adevărat de viață, în timp ce tu te chinui să le faci pe toate cât mai bine, iar după tot efortul ce îl depui la final nu rămâne nimic?

Îți pui mereu întrebarea ‘’tu de ce nu trăiești asemeni lor’’?
Simți că ești într-un cerc vicios din care orice ai face nu poți să ieși?

​Până acum 3 ani eram atât de blocată că viața mea era un haos, luptam să răzbat dar parcă în loc să fac un pas mai sus din contră mă afundam în nisipuri mișcătoare.

Mă uitam la prietenii mei ce își trăiau viață cu bucurie, oameni care erau împliniți atât emoțional cât și financiar, aveau joburi care le bucura sufletul, vizitau lumea întreagă alături de copii lor deși banii pe care îi câștigau nu erau cu mult mai mulți decât ai noștri.

​În acele momente am început să-mi pun întrebări:

 • ​De ce ei pot și noi nu?
 • ​De ce pentru unii este ușor și pentru alții parcă tot mai greu?
 • ​De ce deși am făcut eforturi uriașe într-o țară străină parcă ne afundăm tot mai mult?

Despre autor

Eu sunt Alina Șutu, sunt un om simplu ce am trecut prin multe experiențe odată cu plecarea mea din România, experiențe care m-au îngenunchiat, dar care m-au făcut mai puternică.


Povestea mea este povestea romanului pierdut de sine în străinătate, criza din 2008 ne-a adus în Belgia, unde am decis împreună cu soțul meu să ne oprim din trăit câțiva ani ca să ne facem un rost în țară.

Atunci nu aveam nici o noțiune de dezvoltare personală, mai mult simt că acei ani am fost anesteziată complet și în 2016, la 33 de ani am trecut prin declinul vieții mele. Adunasem datorii de 55.000 de euro ce le-am înțeles abia când am vrut să fug de tot (pentru 55.000 venisem de fapt în Belgia, să plătim apartamentul și după 6 ani, noi eram în aceeași situație, cu frica de a pierde tot ce reușisem în țară).


Aveam o familie frumoasă, doi copii mici de 2 și 4 ani, soțul care mereu își pusese bazele în capacitatea mea de a rezolva orice problemă și pentru prima dată, mintea mea nu mai găsea nici o rezolvare. Am simțit că cedez psihic și cea mai mare frică era că vom pica toți.

Îmi pusesem pe umerii mei toate grijile și când nu am mai găsit nici o soluție am vrut să fug, să plec cu copiii în România și apoi să asteptăm ca și soțul să vină. Eram hotărâtă, dacă nu s-ar fi întâmplat să trăiesc o dramă mai mare ca a mea. 


Când simțeam că nu mai pot sa rezist, o prietenă de-a mea, mamă a 2 copii de aceeași vârstă se lupta cu viața…


Eu simțeam că rana mea este cea mai mare posibil, pană să văd o altă familie că ar fi dat totul doar să trăiască. Am luptat 3 săptămâni într-o campanie și când ea a pierdut lupta, o parte din mine a reacționat tragic, plângeam mereu și la nivel interior parcă eu o pierdusem. Cei apropiați s-au speriat de ce se întâmpla cu mine și totuși la o lună de la acel moment, eu eram alta. 


Din experiență respectivă am înțeles că tot ce mi se întâmplă este cu un rost și că probabil am un rol în Belgia și nu m-am mai împotrivit. Deodată găseam soluții la problemele noastre și dorința de a mă dezvolta chiar și aici, creștea de la zi la zi. La un an de zile de la acele momente eu deja eram Coach și lucram cu zeci de oameni prin programe de dezvoltare personală și spirituală, iar soțul avea deja propria afacere, o echipă în construcții.

La mai puțin de 2 ani de zile am devenit liberi, toate datoriile le-am achitat și frica zilei de mâine a dispărut.

Unele lucruri încă îmi este greu să le explic, au fost 2 ani în care am lucrat mereu cu mine, cu fricile mele, m-am aruncat în gol pentru un vis și imediat și soțul își pierdea locul de muncă...au fost perioade prin care a trebuit să trecem, dar cum am învins fricile, magia a devenit natura vieții noastre.


Menirea mea este să ajut oamenii să se regăsească, să-i ajut să-și descopere misiunea personală și să înceapă să și-o trăiască.

Sunt atât de mulți oameni ce au știut ce îi împlinește, dar totuși singuri fiind, au cedat presiunilor celor din jur și societății și darul lor s-a rispit.

Este nevoie să ai lângă tine pe cineva ce a trecut prin acest proces, care crede în tine când încă tu poate nu crezi .

Astfel este mai ușor să acționezi, să lași fricile supraviețuirii în urmă și cu fiecare pas făcut câștigi mai multă încredere în tine.

​Dacă te-ai regăsit în această descriere, iți dorești abundență pe toate planurile și știi că este posibil atunci acest curs este pentru tine.

 • ​Vei elimina din subconștientul tău acele blocaje care te țin pe loc cu ajutorul meditațiilor ghidate
 • ​Vei face afirmații zilnice despre prosperitate și abundență care te vor ajuta să iți schimbi convingerile ascunse în subconștient
 • ​Vei reuși să te cunoști și să îți conștientizezi piedicile care te-au ținut pe loc până acum.
 • ​Te voi ghida să îți faci propriul plan de economisire
 • ​Vei cunoaște regulile jocului și din poziția de observator vei avea capacitatea să stăpânești și chiar să câștigi acest joc al vieții și al banilor

Ce este cursul și cum se desfășoară?

14 Martie - 25 Aprilie

​Te invit alături de mine și un grup de oameni frumoși într-o călătorie de autodescoperire, conștientizare și transformare.
​Acest curs iți aduce capacitatea de a deveni observator în propria viață.

​Elimini din subconștientul tău acele blocaje care te țin pe loc cu ajutorul meditațiilor ghidate și a afirmațiilor zilnice despre prosperitate și abundență.
​Înveți cum să te cunoști și să îți conștientizezi piedicile care te-au ținut pe loc până acum.
​Cunoscându-te pe tine și aplicând anumite strategii în viața ta devii un câștigător al vieții și al jocului banilor, astfel vor deveni unealta de care să te folosești pentru a-ți împlini scopul.

Acest curs este experențial și transformațional, ușor de înțeles într-o atmosferă de iubire și nonjudecată.
Îți ofer suport și ghidare pe grup, iar în fiecare zi de sâmbăta la ora 11.00 ora României ne vom întâlni în webinarii interactive  (de aproximativ 2 ore) și vom lucra la:

​​Săptămâna 1

​​Săptămâna 2

​​Săptămâna 3

​Săptămâna 4

​Săptămâna 5

​Săptămâna 6

Beneficii

 • ​Elimini din subconștientul tău acele blocaje care te țin pe loc cu ajutorul meditațiilor ghidate și a afirmațiilor zilnice despre prosperitate și abundență
 • ​Înveți cum să te cunoști și să îți conștientizezi piedicile care te-au ținut pe loc până acum.
 • ​Îți înțelegi și gestionezi emoțiile și găsești partea pozitivă din orice situație te-ai afla
 • ​Sentimentele de frică și tristețe se reduc considerabil și înveți să le folosești în interesul tău când apar
 • ​Ai un plan financiar care iți aduce claritate și încredere
 • ​Știi regulile jocului și din poziția de observator ai capacitatea să-ți stăpânești emoțiile și chiar să câștigi acest joc al vieții și al banilor

De ce este și pentru tine acest program:

 • ​Pentru că îți dorești să îți depășești condiția actuală și să trăiești în abundență și prosperitate
 • ​Ai simțit mereu că poți mai mult
 • ​Te-ai săturat să trăiești de la un salariu la altul și tot timpul să calculezi dacă îți vor ajunge banii.
 • ​Vrei să treci la nivelul următor din toate punctele de vedere
 • ​Te-ai hotărât să renunți la acele blocaje și programe automate care te țin pe loc

Lipsa banilor în viața ta este doar o piesă din puzzle-ul vieții tale. Faptul că ai probleme financiare indică clar că sufletul tău suferă.
În cel puțin una din ariile importante din viața ta ai situații care necesită atenția ta urgentă.

Cea mai ușoară lecție pe care sufletul nostru ne-o transmite este prin lipsa banilor, însă daca nu vei lucra cu tine, lecția va deveni tot mai grea.

Acum este momentul tău de evoluție, acum este momentul să scoți valul de pe ochi și să începi să-ți rezolvi situația prin care treci.
Ca fapt firesc al rezolvării acelor situații și convingeri ascunse în mintea ta, abundența financiară va lua locul lipsurilor.

​Imaginează-ți doar pentru o clipă cum ar arăta o zi din viața ta, în care te poți trezi atunci când te simți odihnit/ă și nu când sună ceasul, când vei trăi exact așa cum îți dictează inima și nu pentru că trebuie să faci lucruri care nu îți fac plăcere.

Acest curs poate fi fundamentul pentru o viață nouă, un nou început!
Tot ce vom lucra în curs, sunt experiențele și conștientizările prin care am trecut în drumul meu de a deveni independentă.

Te voi conduce pe un drum ce îl cunosc foarte bine tocmai pentru că este drumul ce m-a ajutat să devin cea de acum, să lucrez cu pasiune și să de aduc valoare în viețile oamenilor cu care lucrez.

Bonusuri

O sesiune individuală de coaching de 50 de minute (online pe Skype)

​Workbook și meditații - Schimbă-ți convingerile limitative și primește abundența

​40% reducere la un pachet de 2 sesiuni: Coaching plus terapie Theta Healing și Constelație familială cu obiecte simbolice la doar 120 de euro în loc de 200 de euro

Garanție

Acest curs este transformațional, este procesul ce eu l-am parcurs și mai apoi am lucrat multe persoane pentru care a adus rezultate minunate. Pentru că am atât de multă încredere în această metodă sunt convinsă că și pentru tine va avea rezultate pozitive.

 

​Totuși dacă din orice motiv nu mai vrei să-l continui îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 15 zile de la începerea cursului indiferent de motivele tale, îi vei primi fără alte întrebări.

Hai să recapitulăm ce anume primești

 • ​Participi la 6 cursuri Live de aproximativ 2 ore fiecare în care înveți cum să stăp​âne​ști jocul banilor
 • ​6 teme săpt​ăm​ânale, eu te voi ghida în tot procesul
 • ​6 provocări interioare ce te vor ajuta să vezi cu alți ochi viața
 • ​Tehnici audio de schimbare a vechilor tipare mentale
 • ​O comunitate de oameni cu aceleași dorințe și valori alături de care să crești
 • ​Bonus - Sesiune individuală de 50 de minute ​în valoare de 100 de euro
 • ​Bonus - 40% reducere la un pachet de 2 sesiuni individuale
 • ​Bonus - Workbook și meditații - Schimbă-ți convingerile limitative și primește abundența

Testimoniale

"

​Salutare tuturor

Dragă Alina Sutu, nu am scris eu aici perioada aceasta întrucât am fost foarte plină, însă vreau să îți mulțumesc aici pentru îndrumarea ta, am făcut toate exercițiile date de tine cu o disciplină de neamț, mi-am dorit mai mult și am reușit mai mult făcând, pe lângă multe altele ce le fac în această perioadă, și exercițiile date de tine aici.

Vreau să-ți spun că am reușit să îmi plătesc o datorie de 500€ pe care o amânam de vreo 4 ani. Eu nu sunt omul care are datorii, însă această singură datorie mă macina de multe ori, așa că în această perioadă, odată cu acea afirmație de la tine, am zis să închid acest ciclu care mă ținea puțin pe loc.
Am economisit 300€ în această lună. Eu mi-am propus asta de anul trecut și începusem chiar de la început de an, însă și faptul că am făcut acest exercițiu cu siguranță m-a ajutat.

Am făcut aproximativ 2500€ în această lună, mult peste toate așteptările mele. Am și muncit de la 6 până la 10/11 zilnic, însă am și rezultate excepționale. Cu siguranță ceva din ce am făcut din exercițiile tale m-a ajutat. Tu știi cum muncesc eu, era oricum de așteptat să am rezultate bune, însă așa de bune nu-mi puteam imagina, cred că aceste exerciții, pentru că acum am deschiderea potrivită, m-au ajutat chiar să primesc abundența în viața mea, să o simt în toate domeniile cu adevărat.
Am simțit să îți scriu acest feedback pentru că eu știu cât de mult contează, știu cât de mult mă bucură pe mine fiecare feedback de la ai mei cu care lucrez.

Sper să îți fie cu folos feedback-ul meu și sper să fie cu inspirație și pentru ceilalți din grupul tău.
Cred tare mult că atunci când ne punem energia pe ce e important pentru noi, când facem anumite exerciții cu disciplină și perseverență și credem în ceea ce facem, chiar vin și rezultatele.
Succes tuturor și felicitări, draga mea, pentru toată munca ta, știu câtă muncă este în spate.
Fericirea mea în poză, îmbrățișări


Ionela Aonofriesei

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

 • Telefon: 0032488148715
 • Orar: 09:00 - 17:00
 • Email : office@alinasutu.ro

© 2021 Powered by Digitally.Plus