Test

Am ajutat mii de femei să își transforme viața prin Programele pe care le-am creat în ultimii 4 ani

Urmează-ți calea - Program experiențial de 6+1 săptămâni Ediția 5 - Perioada 25 septembrie - 9 noiembrie

O călătorie într-un parc al copilăriei, al adolescenței, apoi al maturității care îți va da aripi și încredere să poți trăi frumos din misiunea pe care o ai

Programul începe pe 25 septembrie

Și tu treci prin momente de tristețe, confuzie, durere sufletească în plan profesional și ai multe întrebări fără răspuns?

S-ar putea ca uneori să plângi necontenit, fără să te vadă nimeni din familie și să te întrebi oare unde greșești, ce să faci, încotro să te îndrepți. Alteori simți că mintea îți este inundată de gânduri negative și cel mai probabil ești în depresie fără să conștientizezi.

Draga mea, atunci când nu te mai regăsești în acel loc unde ai crezut cândva că este cel mai minunat, mai bine pleci și cauți drumul către noi orizonturi, indiferent dacă vorbim de relații, carieră sau sănătate.

urmeaza-ti-calea-lp-01

Traiectoria vieții tale se poate schimba atunci când alegi
să lași trecutul în urmă pentru o nouă și frumoasă aventură

urmeaza-ti-calea-lp-02

Dacă îți dorești o schimbare în viața ta, e în puterea ta să găsești curajul și încrederea să faci primul pas.

Dacă mergi la un loc de muncă care îți oferă siguranța zilei de mâine, dar nu te împlinește în niciun fel, atunci e în puterea ta să găsești un altul care să te împlinească.

Dacă ești într-o etapă a vieții tale când nu mai vezi niciun geam deschis și cauți lumina de la capătul tunelului, atunci e în puterea ta să urmezi o pasiune a ta care să îți lumineze sufletul.

Dacă simți că nu te regăsești în ceea ce faci dar nu știi ce altceva ai putea face pentru ca viața ta să capete culoare, atunci e în puterea ta să schimbi mediul în care te afli.

Dacă te întrebi cum de alți oameni reușesc să aibă o viață cu sens în timp ce tu simți că bați pasul pe loc, atunci e în puterea ta să atragi abundența financiară.

Acum câțiva ani și eu simțeam că bat pasul pe loc și ceva din interiorul meu îmi spunea că nu trăiesc o viață care să mă împlinească.

Chiar dacă aveam un loc de muncă în Belgia, care ne permitea mie și familiei mele să ne întreținem, nu reușeam să ne plătim datoriile, ba din contră adunam și mai multe, simțeam că am nevoie de o schimbare. Nu știam însă cu ce să încep sau cum ar trebui să arate viața pe care mi-o doresc.

Până într-o zi, când viața mi-a vorbit și m-a făcut să înțeleg cât de bogată sunt, a început o nevoie profundă de cunoaștere și după doar un an o mare parte din datoriile noastre reușeam să le plătim. În acest timp am fost într-o profundă vindecare interioară și exterioară, ulterior am realizat că misiunea mea este să devin coach și mentor în descoperirea misiunii personale.

La 4 ani distanță pot spune că mă trezesc în fiecare zi cu zâmbetul pe buze și inspir mii de femei din Comunitatea mea să își urmeze propria lor cale.

Iar acum, sunt aici în fața ta, gata să te ajut să-ți descoperi misiunea și să îți transformi viața cu ajutorul ei.

Oprește-te pentru o secundă și ascultă ce îți șoptește sufletul

Te invit să închizi ochii și să îți imaginezi cum ar fi:

Mai exact, imaginează-ți cum ar fi să te trezești în fiecare dimineață și să zâmbești pentru că ești încântată de ceea ce faci și stilul de viață pe care îl ai!

Te invit într-o experiență de 6 + 1 săptămâni
care te va ajuta să-ți deschizi aripile și să poți zbura

Timp de 6 + 1 săptămâni lasă-te ghidată pas cu pas către o viață care să îți aducă satisfacție și împlinire.

Programul ,,Urmează-ți Calea’’ te va ajuta să găsești încrederea și curajul ca să faci o schimbare în viața ta și să îți urmezi propria ta cale. E un Program care se află la a 5-a sa ediție, iar până acum peste 1000 de femei au găsit puterea și curajul să lucreze cu ele însele și să obțină rezultatele pe care le doresc în diferite aspecte ale vieții lor.

Programul vine în ajutorul tău dacă îți dorești să descoperi adevăratul tău potențial și să parcurgi această călătorie interioară cât mai ușor posibil. Pe durata acestei călătorii vei simți un carusel de amintiri și emoții puternice, dar care vor fi eliberate prin practicarea iertării, a recunoștinței, a meditației și a afirmațiilor pozitive.

Timp de 7 săptămâni vei primi suport și îndrumare pe grup, iar în fiecare zi de sâmbătă ne vom întâlni în webinarii interactive împreună cu ceilalți participanți.

Iată ce se va întâmpla mai exact pe durata celor 6 + 1 săptămâni.

Săptămâna 1

Revizuiește-ți drumul tău prin viață

În prima săptămână vom revizui situația în care te afli pe plan de relații, carieră, finanțe, sănătate și vom căuta să reînviem visele și dorințele tale cele mai ascunse.
• Vom revizui starea ta de sănătate
• Vom revizui relațiile tale de cuplu
• Vom revizui dezvoltarea ta pe plan profesional
• Vom revizui activitățile tale din timpul liber
• Vom determina tipul tău de personalitate

Săptămâna 2

Descoperă-ți busola vieții tale

În a doua săptămână din program vei găsi puterea de a crea viața pe care ți-o dorești prin setarea obiectivelor și intențiilor care să îți ofere o direcție în viață.
• Vei învăța să determini viziunea vieții tale
• Vei învăța să îți setezi obiective realizabile
• Vei primi tehnici și strategii ca să găsești puterea de a crea viața pe care ți-o dorești

Săptămâna 3

Trăiește o viață conștientă

În a treia săptămână din program vei învăța să îți schimbi atitudinea față de evenimentele din trecut pe care nu le mai poți schimba și vei primi suport ca să eliberezi copilul interior care are nevoie de iubirea și de acceptarea ta.
• Vei afla care este drumul spre iluminare
• Vom practica puterea iertării și a recunoștinței
• Vom recadra situațiile care ți-au adus suferință

Săptămână de pauză

Ca să poți merge mai departe cu mult curaj și încredere, ai nevoie să te vindeci de rănile trecutului, iar vindecarea cere timp. Din acest motiv, vom lua o săptămână de pauză, timp în care mă vei avea alături și îți voi răspunde la întrebările pe care le ai.

Săptămâna 5

Regăsește-ți puterea interioară

În săptămâna 5 din program vei afla cum să oprești drama emoțională care îți consumă resursele de putere interioară și vom determina care sunt adevăratele valori după care să îți conduci viața.
• Vei afla de ce nimic din ce ai făcut pâna acum nu a funcționat
• Vei învăța să cultivi iubirea de sine
• Vei afla cum să ai propriile valori

Săptămâna 6

Creează-ți propria realitate

În săptămâna a 6-a vom determina care sunt convingerile tale limitative care te împiedică să îți creezi propria realitate și le vom elimina din calea ta către succes.
• Vei afla cum să îți construiești convingeri de excelență
• Vom practica tehnici și exerciții NLP
• Vom lucra la construirea noii tale realități

Săptămâna 7

Descoperă DARUL tău

Fiecare dintre noi ne-am născut cu un DAR al nostru, care a rămas uitat sau ignorat pe parcursul vieții. În ultima săptămână din program, te voi ajuta să descoperi care este darul tău și cum să îl manifești ca să îți transformi viața.
• Vei descoperi care este misiunea ta în viață printr-un exercițiu simplu
• Vei învăța să îți rescrii propria ta poveste
• Vom celebra împreună munca ta pe durata celor 7 săptămâni

,,Acum 5 ani viața mea era un haos’’

Povestea mea este povestea românului pierdut de sine în străinătate. În 2008 am ajuns împreună cu soțul meu în Belgia, unde am realizat mai târziu că ne-am oprit din a trăi pentru câțiva ani ca să ne putem plăti datoriile pentru apartamentul pe care îl luaserăm recent prin credit.

Dacă ai lucrat în afara țării, probabil știi ce înseamnă să te oprești din trăit 5-6 ani și să fii departe de casă.
Atunci nu aveam nicio noțiune despre dezvoltare personală sau psihologie și am trecut prin această perioadă aproape anesteziată complet. În 2016, la aproape 8 ani distanță, am trecut prin declinul vieții mele.

Adunasem datorii de 55.000 de euro și înțelesesem că am făcut o greșeală atunci când am cumpărat acel imobil, însă deja era prea târziu. Problema cea mai mare era însă că după 6 ani, noi eram în aceeași situație și ne era frică că vom pierde tot ce reușisem în țară.

Aveam o familie frumoasă, doi copii mici de 2, respectiv 4 ani și un soț care și-a pus mereu bazele în capacitatea mea de a rezolva orice problemă, însă în acea perioadă, pentru prima dată, mintea mea nu mai găsea nicio rezolvare.

Am simțit că cedez psihic și eram hotărâtă să revin înapoi în țară împreună cu cei doi copii ai noștri, dacă nu s-ar fi întâmplat să trăiesc o dramă mai mare decât a mea… am pierdut o prietenă dragă, mamă a 2 copii de aceeași vârstă.

A trebuit să trăiesc drama unei alte familii ca să înțeleg că drama mea nu este atât de mare pe cât credeam, iar în momentul în care prietena mea a pierdut lupta cu viața, o parte din mine a reacționat tragic, din frică să nu pierd și eu lupta pe care o duceam.

Atunci am înțeles că tot ce mi se întâmplă este cu un rost și că probabil plecarea în Belgia a trebuit să se întâmple si nu m-am mai împotrivit destinului, ba mai mult, am început să văd soluții la problemele noastre.

În ceea ce mă privește, am început să citesc și să am grijă de dezvoltarea mea personală și spirituală. După 11 luni de muncă intensă cu fricile și blocajele mele, am reușit să simt pentru prima dată că trăiesc o viață care chiar mă împlinește, cu ajutorul unei prietene și a unui program de Coaching pe care l-am urmat.

La un an de zile de la acele momente, în 2018, deja eram Coach și lucram cu zeci de oameni prin programe de dezvoltare personală și spirituală, iar soțul avea deja propria afacere: o echipă în construcții.

Au mai trecut 2 ani de zile până am devenit liberi, cu toate datoriile achitate, iar odată cu ele a dispărut frica față de ziua de mâine.

Azi sunt în fața tastaturii și încă mi-e greu să îți explic unele lucruri. În ultimii ani am lucrat mereu cu mine, cu fricile mele, m-am aruncat în gol pentru un vis și imediat și soțul și-a pierdut locul de muncă… au fost perioade prin care a trebuit să trecem ca să ajung în acest punct, perioade pe care le-am întâmpinat cu multă recunoștință.

Iar până la urmă magia s-a întâmplat. După ce mi-am găsit și mi-am acceptat misiunea, am reușit să fiu ghid pentru sute de femei care și-au pierdut direcția în viață. Așa am ajuns să îți scriu ție astăzi.

Fii parte din această experiență și simte cum ușor-ușor totul se așează în viața ta

Îți revizui traseul vieții tale și recadrezi situațiile din viața ta
Pasul 1
Îți descoperi busola și îți resetezi obiectivele și valorile care îți dirijează viața
Pasul 2
Privești cu alți ochi evenimentele din trecut și ieși din rolul de salvator
Pasul 3
Atragi abundența în viața ta
Pasul 4
Îți regăsești puterea interioară și înveți să te accepți și să te pui pe primul loc
Pasul 5
Lucrezi la convingerile tale limitative și înveți să-ți înfrunți fricile fără să simți acele bătăi de inimă
Pasul 6
Simți cum lupți din nou pentru visurile tale și devii creatoarea propriei tale vieți
Pasul 7

Femei care în ultima ediție a cursului au fost martore la propria lor schimbare

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt,
urmărește și în format video mărturiile altor femei care au participat la curs

Ce primești mai exact dacă te înscrii în Programul “Urmează-ți Calea”

Metoda mea testată în lucrul cu peste 1000 de femei care te va ajuta să descoperi și să urmezi calea ta
valoare neprețuită

6 Workshopuri LIVE care îți vor oferi multe conștientizări despre puterea și comoara pe care o ai în tine
valoare de 150 euro

Meditații de bună dispoziție și setare mentală pe care le primești în fiecare dimineață ca să te încarci cu energie
valoare de 50 euro

Teme pentru acasă cu exerciții practice și tehnici care te ajută să îți rescrii propria ta poveste
valoare neprețuită

Grup de suport și o Comunitate de oameni cu povești de viață impresionante alături de care să îți dezvolți potențialul
valoare neprețuită

Iar asta nu este tot...

Ca să mă asigur că ai tot ce e nevoie pentru a-ți urma calea, am 2 BONUSURI exclusive pe care le-am pregătit pentru tine

7 exerciții video de energizare alături de Raluca Maria Georgescu, în valoare de 48 de euro, ca să fii în formă atât fizic cât și mental

Ebook scris de Elena Koenig, numerolog în valoare de 28 de euro

Cât costă să îți urmezi calea și să trăiești o viață plină de satisfacție

Ca să faci parte din program și să îți urmezi calea nu mai trebuie să plătești cu ani prețioși din viața ta.

Acesta este prețul pe care mai trebuie să îl plătești ca să îți urmezi
calea și să creezi propria poveste a vieții tale

Cât costă să îți urmezi calea și să trăiești o viață plină de satisfacție

Ca să faci parte din program și să îți urmezi calea nu mai trebuie să plătești cu ani prețioși din viața ta, nu trebuie nici măcar să plăteștii 490 euro, cât ar fi valoarea reală a Programului, împreună cu Bonusurile oferite.

Acesta este prețul pe care mai trebuie să îl plătești ca să îți urmezi calea și să creezi propria poveste a vieții tale

Urmează-ți Calea fără niciun risc financiar!

Acest curs transformațional este construit după o structură bazată pe procesul pe care eu l-am parcurs și în baza căruia am lucrat cu multe persoane care au reușit rezultate minunate. Pentru că am atât de multă încredere în această metodă, sunt convinsă că și pentru tine va avea rezultate pozitive.

Dacă decizi că e un Program care nu te ajută, îți ofer banii înapoi timp de 15 zile, fără să îți cer nicio explicație.

Întrebări despre Curs pe care le-ai putea avea și tu

După ce faci plata, vei primi un email cu linkul către Grupul Privat de Facebook, și parola de acces a materialelor de suport. Mare parte din activitate se va desfășura în timp real pe Grup.

Poți plăti cu cardul sau prin transfer bancar într-o tranșă de 222 euro (1099 lei) sau 2 tranșe de 121 euro (599 lei).

Ca să ai rezultate maxime este recomandat să dedici 30 de minute zilnic pentru exercițiile și meditațiile din fiecare modul și aproximativ 2 ore pe săptămână pentru întâlnirile pe care le avem în fiecare Weekend LIVE în Comunitate.

Dacă ai întrebări referitoare la exerciții tot ce trebuie să faci este să scrii o postare în Comunitate și voi reveni în cel mai scurt timp cu feedback, sau să îmi adresezi întrebările tale la sfârșitul sesiunilor LIVE.

Ai 15 zile la dispoziție să îmi ceri banii înapoi din momentul când te înscrii la curs. Îți voi returna 100% din suma plătită fără să te întreb motivul. Este o achiziție sigură care nu implică niciun risc din partea ta.

Tot conținutul va rămâne înregistrat în grup și pe platformă și îl vei putea accesa în ritmul tău. Dacă nu poți participa la primele sesiuni, le vei putea urmări oricând în reluare, iar dacă ai întrebări îți sunt oricând alături să răspund la ele.

Da, poți plăti în două rate a câte 121 euro (599 lei).

Te-ai născut să fii liberă...

Tu te-ai născut să fii liberă, să te bucuri, să te joci cu viața oferindu-ți darurile și talentele tale celorlalți și să îmbogățești comunitatea.

Părinții, școala, societatea nu au știut să te ajute să-ți descoperi comoara ta interioară.

Poate erai pasionat/ă să cânți, să faci prăjituri sau poate să creezi haine pentru păpuși când erai copil. Poate chiar uitai cum trec orele în timp ce făceai ce te pasiona, dar ai crescut și ai ascultat de toți ceilalți, ți-ai înăbușit vocea sufletului și darul tău a rămas nefructificat.

Este posibil nici să nu îți mai amintești că scriai poezii și la revista școlii ai fost premiată. Mintea ta a ascuns aceste amintiri crezând că astfel suferința încetează… însă nu este așa, sufletul tău continuă să îți dea semnale și mesaje că a venit momentul să-l asculți, acesta ar putea fi mesajul prin care el îți vorbește.

Alege să investești în tine, pentru că este singura investiție pe care nu o poți pierde indiferent ce se întâmplă în viața ta. Viața ta se va schimba numai atunci cand vei avea curajul să ieși din zona ta de confort și să depășești fricile pe care le ai ca să descoperi DARUL tău și să îți urmezi propria cale.

Ești pregătită să îți urmezi calea și să trăiești viața pe care o meriți?

Nu mai lăsa visurile și oportunitățile să treacă pe lângă tine!
Înscrie-te la Curs și urmează-ți propria cale în viață!