Asigură-ți locul în program cu un avans de 250 de lei

​Am depășit un mare faliment financiar și am ajutat sute de oameni să-și crească veniturile.

CÂȘTIGĂ JOCUL BANILOR
- SERIA 3

Înveți cum să-ți gestionezi emoțiile pentru a avea siguranță financiară

Perioadă curs: 13 Noiembrie – 22 Decembrie

Asigură-ți locul în program cu un avans de 51 Euro, diferența o vei plăti înainte de începerea cursului. Totalul pe care îl vei plăti va fi de 162 Euro în loc de 202 Euro, cât va fi în lansarea oficială.


.

Asigură-ți locul în program cu un avans de 51 Euro, diferența o vei plăti înainte de începerea cursului. Totalul pe care îl vei plăti va fi de 162 Euro în loc de 202 Euro, cât va fi în lansarea oficială.

​Ai făcut eforturi constante în drumul tău spre evoluție, însă partea financiară continuă să îți dea bătăi de cap?

De câte ori te gândești la ziua de mâine și la viitorul copiilor tăi simți cum frica îți pune stăpânire peste mintea și corpul tău?

Te întrebi cum alții reușesc să iasă din această cursă a supraviețuirii și se bucură cu adevărat de viață, în timp ce tu te chinui să le faci pe toate cât mai bine, iar după tot efortul ce îl depui la final nu rămâne nimic?

Îți pui mereu întrebarea ‘’tu de ce nu trăiești asemeni lor’’?
Simți că ești într-un cerc vicios din care orice ai face nu poți să ieși?

Până acum 4 ani eram atât de blocată că viața mea era un haos, luptam să răzbat dar parcă în loc să fac un pas mai sus din contră mă afundam în nisipuri mișcătoare.

Mă uitam la prietenii mei ce își trăiau viață cu bucurie, oameni care erau împliniți atât emoțional cât și financiar, aveau joburi care le bucura sufletul, vizitau lumea întreagă alături de copii lor deși banii pe care îi câștigau nu erau cu mult mai mulți decât ai noștri.

​În acele momente am început să-mi pun întrebări:

Despre autor

​Eu sunt Alina Șutu, sunt un om simplu ce am trecut prin multe experiențe odată cu plecarea mea din România, experiențe care m-au îngenunchiat, dar care m-au făcut mai puternică.

Povestea mea este povestea românului pierdut de sine în străinătate, criza din 2008 ne-a adus în Belgia, unde am decis împreună cu soțul meu să ne oprim din trăit câțiva ani ca să ne facem un rost în țară.

Atunci nu aveam nici o noțiune de dezvoltare personală, mai mult simt că acei ani am fost anesteziată complet și în 2016, la 33 de ani am trecut prin declinul vieții mele. Adunasem datorii de 55.000 de euro ce le-am înțeles abia când am vrut să fug de tot (pentru 55.000 venisem de fapt în Belgia, să plătim apartamentul și după 6 ani, noi eram în aceeași situație, cu frica de a pierde tot ce reușisem în țară).

Aveam o familie frumoasă, doi copii mici de 2 și 4 ani, soțul care mereu își pusese bazele în capacitatea mea de a rezolva orice problemă și pentru prima dată, mintea mea nu mai găsea nici o rezolvare. Am simțit că cedez psihic și cea mai mare frică era că vom pica toți.

Îmi pusesem pe umerii mei toate grijile și când nu am mai găsit nici o soluție am vrut să fug, să plec cu copiii în România și apoi să asteptăm ca și soțul să vină. Eram hotărâtă, dacă nu s-ar fi întâmplat să trăiesc o dramă mai mare ca a mea.

Când simțeam că nu mai pot să rezist, o prietenă de-a mea, mamă a 2 copii de aceeași vârstă se lupta cu viața…

Eu simțeam că rana mea este cea mai mare posibil, până să văd o altă familie că ar fi dat totul doar să trăiască. Am luptat 3 săptămâni într-o campanie și când ea a pierdut lupta, o parte din mine a reacționat tragic, plângeam mereu și la nivel interior parcă eu o pierdusem. Cei apropiați s-au speriat de ce se întâmpla cu mine și totuși la o lună de la acel moment, eu eram alta.

Din experiența respectivă am înțeles că tot ce mi se întâmplă este cu un rost și că probabil am un rol în Belgia și nu m-am mai împotrivit. Deodată găseam soluții la problemele noastre și dorința de a mă dezvolta chiar și aici, creștea de la zi la zi. La un an de zile de la acele momente eu deja eram Coach și lucram cu zeci de oameni prin programe de dezvoltare personală și spirituală, iar soțul avea deja propria afacere, o echipă în construcții.

La mai puțin de 2 ani de zile am devenit liberi, toate datoriile le-am achitat și frica zilei de mâine a dispărut.

Unele lucruri încă îmi este greu să le explic, au fost 2 ani în care am lucrat mereu cu mine, cu fricile mele, m-am aruncat în gol pentru un vis și imediat și soțul își pierdea locul de muncă… au fost perioade prin care a trebuit să trecem, dar cum am învins fricile, magia a devenit natura vieții noastre.

Menirea mea este să ajut oamenii să se regăsească, să-i ajut să-și descopere misiunea personală și să înceapă să și-o trăiască.

Sunt atât de mulți oameni ce au știut ce îi împlinește, dar totuși singuri fiind, au cedat presiunilor celor din jur și societății și darul lor s-a rispit.

Este nevoie să ai lângă tine pe cineva ce a trecut prin acest proces, care crede în tine când încă tu poate nu crezi .

Astfel este mai ușor să acționezi, să lași fricile supraviețuirii în urmă și cu fiecare pas făcut câștigi mai multă încredere în tine.

Dacă te-ai regăsit în această descriere, îți dorești abundență pe toate planurile și știi că este posibil atunci acest curs este pentru tine.

Ce este cursul și cum se desfășoară?

13 Noiembrie - 22 Decembrie

​Te invit alături de mine și un grup de oameni frumoși într-o călătorie de autodescoperire, conștientizare și transformare.
​Acest curs îți aduce capacitatea de a deveni observator în propria viață.

​Elimini din subconștientul tău acele blocaje care te țin pe loc cu ajutorul meditațiilor ghidate și a afirmațiilor zilnice despre prosperitate și abundență.
​Înveți cum să te cunoști și să îți conștientizezi piedicile care te-au ținut pe loc până acum.
​Cunoscându-te pe tine și aplicând anumite strategii în viața ta devii un câștigător al vieții și al jocului banilor, astfel vor deveni unealta de care să te folosești pentru a-ți împlini scopul.

Acest curs este experențial și transformațional, ușor de înțeles într-o atmosferă de iubire și nonjudecată. Îți ofer suport și ghidare pe grup, iar în fiecare zi de sâmbătă la ora 11.00 ora României ne vom întâlni în webinarii interactive (de aproximativ 2 ore) și vom lucra la:

Săptămâna 1

Setează-ți termostatul financiar

– Determini legătura dintre copilărie și situația ta financiară actuală

– Conștientizezi nivelul financiar la care te afli la moment

– Îți setezi termostatul financiar ca să poți atrage energia abundenței în viața ta

Săptămâna 2

Învață să îți gestionezi emoțiile ca să îți poți gestiona banii

– Îți înțelegi viața și experiențele trăite și traumele pe care le ai

– Lucrezi cu tine ca să îți poți gestiona emoțiile

– Îți gestionezi banii fără a fi influențat de emoții negative sau traume din trecut

Săptămâna 3

Schimbă-ți convingerile despre bani și fă doar cheltuieli cugetate

– Afli care sunt convingerile tale subconștiente despre bani cu ajutorul unei tehnici speciale

– Descoperi o metodă de a economisi bani și determini care sunt cheltuielile prioritare

– Îți gestionezi bugetul actual și nu mai faci cheltuieli neprevăzute

Săptămâna 4

Acceptă situația ta financiară fără a căuta scuze sau vinovați

– Îți accepți trecutul și greșelile financiare pe care le-ai făcut

– Îți asumi experiența pe care o trăiești și renunți să cauți vinovați pentru situația ta financiară

– Folosești această experiență drept fundație pentru abundența financiară pe care o dorești

Săptămâna 5

Aliniază-te la energia abundenței

– Afli cum te sabotează la nivel subconștient datoriile

– Îți eșalonezi banii după metoda bulgărelui de zăpadă

– Afli cum să scapi de datoriile financiare

– Deschizi porțile abundenței financiare în viața ta

Săptămâna 6

​Creează-ți un 2022 conștient financiar

– Afli care este diferența dintre un vis și un obiectiv

– Setează-ți visuri și obiective pentru o viață abundentă în 2022

– Atragi realitatea financiară pe care ți-o dorești

– Primești o hartă pe care o poți folosi de câte ori ai nevoie

Beneficii

​De ce este și pentru tine acest program:

sectiune-lp-01
Sectiune-4-1

Lipsa banilor în viața ta este doar o piesă din puzzle-ul vieții tale. Faptul că ai probleme financiare indică clar că sufletul tău suferă.
În cel puțin una din ariile importante din viața ta ai situații care necesită atenția ta urgentă.

Cea mai ușoară lecție pe care sufletul nostru ne-o transmite este prin lipsa banilor, însă dacă nu vei lucra cu tine, lecția va deveni tot mai grea.

Acum este momentul tău de evoluție, acum este momentul să scoți valul de pe ochi și să începi să-ți rezolvi situația prin care treci.
Ca fapt firesc al rezolvării acelor situații și convingeri ascunse în mintea ta, abundența financiară va lua locul lipsurilor.

​Imaginează-ți doar pentru o clipă cum ar arăta o zi din viața ta, în care te poți trezi atunci când te simți odihnit/ă și nu când sună ceasul, când vei trăi exact așa cum îți dictează inima și nu pentru că trebuie să faci lucruri care nu îți fac plăcere.

Acest curs poate fi fundamentul pentru o viață nouă, un nou început!
Tot ce vom lucra în curs, sunt experiențele și conștientizările prin care am trecut în drumul meu de a deveni independentă.

Te voi conduce pe un drum ce îl cunosc foarte bine tocmai pentru că este drumul ce m-a ajutat să devin cea de acum, să lucrez cu pasiune și să aduc valoare în viețile oamenilor cu care lucrez.

Bonusuri

Webinar de 90 de minute – Marketing online și Crearea unei comunități

Ebook – 14 Provocări care te vor ajuta să-ți creezi brandingul personal în Mediul Online

În plus dacă te inscrii în următoarele 24h primești aceste 2 bonusuri:

Noul meu Workbook pentru deblocarea abundenței – Valoare 200 de lei

Acces nelimitat la cursul Unblock Your Freedom + Webinarul Planul complet de eliberare financiară – valoare 200 de lei

Garanție

garantie

​Acest curs este transformațional, este procesul ce eu l-am parcurs și mai apoi am lucrat cu multe persoane pentru care a adus rezultate minunate. Pentru că am atât de multă încredere în această metodă sunt convinsă că și pentru tine va avea rezultate pozitive.

​Totuși dacă din orice motiv nu mai vrei să-l continui îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 15 zile de la începerea cursului indiferent de motivele tale, îi vei primi fără alte întrebări.

Hai să recapitulăm ce anume primești

jocul-banilor

Întrebări despre Curs pe care le-ai putea avea și tu

După ce faci plata, vei primi un email cu linkul către Grupul Privat de Facebook, și parola de acces a materialelor de suport. Mare parte din activitate se va desfășura în timp real pe Grup.

Poți plăti cu cardul sau prin transfer bancar într-o tranșă de 183 euro sau 2 tranșe de 102.5 euro (505 lei).

Ca să ai rezultate maxime este recomandat să dedici 30 de minute zilnic pentru exercițiile și meditațiile din fiecare modul și aproximativ 2 ore pe săptămână pentru întâlnirile pe care le avem în fiecare Weekend LIVE în Comunitate.

Dacă ai întrebări referitoare la exerciții tot ce trebuie să faci este să scrii o postare în Comunitate și voi reveni în cel mai scurt timp cu feedback, sau să îmi adresezi întrebările tale la sfârșitul sesiunilor LIVE.

Ai 15 zile la dispoziție să îmi ceri banii înapoi din momentul când te înscrii la curs. Îți voi returna 100% din suma plătită fără să te întreb motivul. Este o achiziție sigură care nu implică niciun risc din partea ta.

Tot conținutul va rămâne înregistrat în grup și pe platformă și îl vei putea accesa în ritmul tău.

Dacă nu poți participa la primele sesiuni, le vei putea urmări oricând în reluare, iar dacă ai întrebări îți sunt oricând alături să răspund la ele.

Da, poți plăti în două rate a câte 102.5 euro (505 lei).

Testimoniale

Testimoniale

Simt să împărtăşesc cu tine deoarece tot ceea ce mi se întâmplă este de când tu ai apărut în viața mea.
Te aud şi acum când spuneai că putem avea ceea ce ne dorim şi am fost propria mea martoră la schimbare, la aceste miracole care s-au întâmplat în viața mea.

Citește continuarea

Începând de la miracolele ale însănătoşirii din punct de vedere de sănătate, relațiile cu oamenii până la cea financiară.
A venit ziua când calculasem totul, calcule ca să putem acoperi cheltuielile pentru luna mai ca să nu intrăm pe minus.
Pentru prima dată am crezut că totul va fi bine și nu mi-am făcut griji.
Am crezut și miracolul a apărut.
Primește un mesaj soțul meu unde o doamnă vrea să facă o lucrare în casă iar eu dacă pot să fac curățenie în toată casa că se reîntorc acasă.
În doar o zi am primit eu și soțul meu 1000 de euro, acești bani în trecut îi făceam într-o lună, nu o zi, a fost foarte încântată.
Dânsa a spus: Eu sunt foarte fixistă, maniacă în absolut tot iar ceea ce ați făcut voi m-a lăsat profund impresionată.
După 2 zile a primit alt telefon în care a sunat cineva să îi ofere un cec de 750 de euro care îi era dator de mai mult timp soțului meu dar tot amânase.
A ieşit exact suma de care mai aveam nevoie ca să fim cu cheltuielile la zi, asigurări şi tot.
Am reuşit să îmi eliberez mintea şi să gândesc diferit, am început să trăiesc cu adevărat.
Am atras oameni pozitivi iar acum simt că au ieșit din viața mea acele persoane care mă storceau de energie.
Acum toți vorbesc diferit în jurul meu și chiar dacă au început mulți din prietenii mei să divorțeze, cum spun eu ca pe bandă, am înțeles că au propriile lor lecții și am rămas doar un observator.
Am observat că dacă mi-am pus în gând că o persoană să nu mă mai deranjeze, să nu mai vină zi de zi pe mine s-a și întâmplat.
E ca și cum am găsit în mine o putere de a materializa tot ceea ce îmi doresc și e benefic pentru mine.
Simt că m-am eliberat de toate lucrurile pe care nu mi le mai doresc, mai am unul de care nu sunt încă așa sigură dar cu siguranță se așează și e spre bine .
Am învățat să trăiesc această bucurie a dorințelor, să o simt și să mă gândesc cum s-a îndeplinit.
Ești un adevărat ghid, un înger care are acest dar și ai venit pe acest Pământ să ajuți oamenii prin simplitate și emoție.
Prin cuvinte simple și pe înțelesul tuturor ne aduci o adevărată transformare în viețile noastre.
Sunt în stare să mut şi munții din loc.
Pentru mine a fost o transformare profundă tot ceea ce s-a întâmplat alături de tine şi continuă.
Este o diferență mare în doar puțin timp.
Îți mulțumesc cu recunoștință, aveam mare nevoie de tine să vii să-mi arăți cum să trăiesc cu adevărat.
Peste încă două zile au început să-mi apără bani de nicăieri. A fost o minune. Eu încă nu reușesc să cred. Este o persoană atât de primitoare (caldă la suflet) și sinceră, că este o plăcere să vorbești cu ea.

Ioana Maris
Dana Mandrean

Bună dragă Alina.
Mulțumesc cu multă iubire și recunoștință pentru tot ce faci pentru noi. De când te-am cunoscut și mai ales de când fac cursuri cu tine am avut multe conștientizari, am vindecat traumele copilăriei mele care mă sabotau și mă făceau să mă învârt într-un un cerc vicios.

Citește continuarea

Am niște realizări impresionante, de când am pus bilețelul în baie cu dorința Smart am vândut apartamentul din Bistrița. Apartamentul meu din Bistrița care era pus în vânzare de mult timp și numai nu se vindea, parcă ceva era blocat acolo. În prima săptămână de curs s-a vândut apartamentul dar așa instant de azi pe mâine. La locul de muncă știi că aveam probleme mari, tot felul de conflicte și numai nu reușeam să evoluez. Am vorbit cu tine și m-ai făcut să înțeleg că și fetele noi au abilităților lor. Ți-am ascultat sfatul și în a treia săptămână de curs am fost propusă de preposta (adică șefă) și această evoluție a fost instantă.
Alina ești un om minunat lăsat pe Pământ să ne ajuți să evoluăm.
Îți mulțumesc oglinda mea luminoasă.
Mulțumesc cu multă recunoștință și iubire infinită!!

Bună suflete frumoase.
Ce parcurs intens și frumos…
Alături de voi m-am simțit ca într-o adevărată familie, comunitate care te acceptă așa cum ești, dar și te susține a te descoperi pe tine însăți și a-ți da posibilitatea să te resetezi.

Citește continuarea

Vă mulțumesc tuturor pentru ca ați făcut parte din această fază a vieții mele. Ați fost și sunteți prezentul meu zi de zi.
Tot acest lucru a fost posibil datorită ție Alina Șutu, prin oportunitatea oferită de cursul organizat.
Recitind astăzi toate conștientizările mele de-a lungul acestor săptămâni am descoperit și identificat personal transformarea ce a avut loc.
Mi-am dat voie să-mi identific emoții ascunse, traume, convingeri, dar și bucurii, trăiri interioare eliberate, să fiu recunoscătoare Universului și lui Dumnezeu pentru toate darurile primite, dar și pentru lecțiile de viață ce m-au format ca om, m-au scos din zona de confort ce mi-o creasem din cauza fricilor adânci.

Astăzi sunt cu siguranță un alt om. Fiecare pas făcut e o victorie, o confirmare că sunt pe drumul cel bun.
Îți mulțumesc pentru că faci parte din acei oameni care contribuie zilnic la evoluția mea.
Îți doresc ca oamenii să îți recunoască valoarea și să ducă mai departe, punând în practică ceea ce ai transmis cu dăruire și iubire necondiționată din experiența ta.

Gabriela solomon
Testimonial-2-01

Draga mea Alina Șutu ești o adevărată binecuvântare pentru mine.
Eu te-am urmărit din Decembrie în Comunitatea iubirii, nu te cunoșteam…
Am avut rezultate și în cursul celălalt și știam că dacă voi intra și în acest curs voi avea rezultate frumoase.

Citește continuarea

Într-adevăr rezultatele sunt extraordinare am schimbări atât în corp cât și în relațiile cu oamenii… dintr-o introvertită am început din nou să mă deschid, mi-am recăpătat curajul din copilărie… iar pe partea financiară e tot mai bine…
Ai făcut minuni în viața mea, eu îți doresc ca Universul să te răsplătească inmiit pentru tot.
Din partea mea recunoștință și iubire infinită.

Și iată-ne ajunse la finalul cursului “Câștigă jocul banilor”.
Știam că va fii extraordinar ca de altfel toate cursurile pe care le ții. Pentru mine personal ești și vei rămâne deschizătoarea porților spre Visul meu măreț!!!

Citește continuarea

Mi-ai adăugat valoare, mi-ai dat curaj și cel mai important lucru învățat este cel de a oferii din ceea ce sunt.
Îți mulțumesc din suflet că exiști ca parte din viața mea!!! Îmi place mult această Maria care se iubește mult pe ea însuși, se apreciază, se respectă, își arată vulnerabilitatea, se lasă pradă emoțiilor, se simte liberă.

Testimonial - 3
Testimonial - 4

Bună oameni minunați!
Bună Alina Șutu! Aș vrea să-ți transmit că toate cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt.
De aceea o să spun doar: Mulțumesc!

Citește continuarea

Am achiziționat acest curs și am intrat în acest grup cu dorința fermă de a câștiga jocul banilor neștiind că mă voi schimbă în multe privințe!
Neștiind că atunci când nu-ți poți controla emoțiile nu-ți poți controla nici finanțele! De asemenea am învățat că dacă faci ce-ți place nu vei munci niciodată! Este adevărat! M-am schimbat! Sunt cea mai bună versiune a mea!
Alături de Alina cât și alături de fiecare dintre voi am aflat multe lucruri noi și importante și mi-am descoperit emoții/frici îngropate de ani și pentru care copilul interior suferea tot mai mult.
L-am asigurat că este iubit și sunt aici și că este cea mai minunată și extraordinară ființă și că a venit în lumea aceasta să-și exprime menirea.
M-am bucurat cu fiecare temă și am fost la fel de conștiincioasă ca și cum aș fi fost la școală!
Am fost mereu recunoscătoare când am deschis ochii dimineața că Dumnezeu mi-a mai dăruit încă o zi dar mai recunoscătoare pentru tot ce am și pentru tot ce voi avea, cum n-am fost niciodată până acum!
Am învățat să atrag prosperitatea și abundență în viața mea prin exercițiul paharului cu apă și al afirmației zilnice cât și a transformării convingerilor limitative și a afirmațiilor pozitive înregistrate!
Am învățat să-mi stabilesc un preț pentru serviciile mele!
Am învățat să-mi editez panoul visurilor și să-mi împlinesc dorințele!
Am aflat ce rol am jucat și ce mi se potrivește!
Mi-am aliniat chakrele!
Și ce este mai important am învățat despre termostatul sărăciei și cum să-mi organizez bănuții în fiecare lună, cum să procedez să-mi achit credițele și timpul în care vor fi achitate.
Am învățat să câștig jocul banilor!
Îți mulțumesc pentru tot Alina Șutu!
Ești minunată!
Mă înclin.
Cursul a fost extraordinar de autentic și plăcut cu multe informații prețioase și materiale relevante și pregătite cu profesionalism și pasiune.
Este primul meu curs de dezvoltare personală și din punctul meu de vedere a fost foarte bine structurat, organizat, livrat și punctat și a transmis exact ce trebuia să transmită.
Așa cum ai spus, fiecare, am luat atât cât a fost nevoie acum! La fel și eu!
Mult succes în continuare tuturor!
Mă bucur mult că v-am cunoscut și sper să rămânem cu toții în această comunitate frumoasă creată de Alina Șutu!!!
Va îmbrățișez tare, tare.

Contact

​Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

• Telefon: 0032488148715

• Orar: 09:00 – 17:00

• Email: sutualina1983@gmail.com

Cât costă să îți urmezi calea și să trăiești o viață plină de satisfacție

Ca să faci parte din program și să îți urmezi calea nu mai trebuie să plătești cu ani prețioși din viața ta, nu trebuie nici măcar să plăteștii 490 euro, cât ar fi valoarea reală a Programului, împreună cu Bonusurile oferite.

Acesta este prețul pe care mai trebuie să îl plătești ca să îți urmezi calea și să creezi propria poveste a vieții tale