Mi-am revoluționat viața în mai puțin de 2 ani de zile prin descoperirea misiunii personale și am ajutat mii de oameni să își schimbe gândirea și atitudinea în fața vieții.


Transformă-ți viața prin descoperirea misiunii personale

- Seria 3 - 

Te ghidez să-ți vindeci traumele emoționale, să-ți crești încrederea în tine și să ai curajul să îți trăiești pasiunile pentru a avea o viață împlinită 

Simți că trăiești o viață ce nu îți aparține?


Te simți blocat/ă, cu multe îndatoriri și sarcini?


Zilele tale sunt mereu la fel: copii, muncă și treburi casnice?


Mergi la un loc de muncă care îți oferă siguranța zilei de mâine, dar nu te împlinește?


Te întrebi cum alții reușesc să iasă din această cursă a supraviețuirii și se bucură cu adevărat de viață, în timp ce tu te chinui să le faci pe toate cât mai bine, iar după tot efortul ce îl depui la final nu rămâne nimic?


Citești despre oameni care spun că simt că nu muncesc nici o zi, care sunt de ajutor celorlați și au tot ce-și doresc din punct de vedere emoțional și financiar?


 Îți pui mereu întrebarea ‘’tu de ce nu trăiești asemeni lor’’?

Până acum 4 ani eram atât de blocată că viața mea era un haos, luptam să răzbat, dar parcă în loc să fac un pas mai sus din contră mă afundam în nisipuri mișcătoare. Mă uitam la prietenii mei ce își trăiau viața cu bucurie, oameni care aveau o meserie ce îi împlinea, oameni care poate câștigau mai puțin ca mine și soțul meu însă viața lor era liniștită, vizitau lumea și se bucurau de weekenduri în locuri frumoase alături de copii lor.


În acele momente am început să îmi pun multe întrebări:


> De ce ei pot și noi nu?
> De ce pentru unii este ușor și pentru alții este parcă tot mai greu?
> De ce deși am făcut eforturi uriașe într-o țară străină, noi ne   

    afundam tot mai mult?

Deși știam că și eu îmi doream să am o meserie care să mă împlinească, ani întregi mi-am călcat pe suflet și am uitat de dorința mea.

Deși știam că sunt nefericită ca accept să fac o meserie ce nu mă împlinește, ajunsesem să uit că îmi doream o carieră care să îmi bucure sufletul.
O parte din mine însă nu a acceptat și astfel am ajuns pe marginea prăpastiei ca să schimb definitiv direcția. Toți ajungem la un moment în viață la o răscruce, când vine momentul să alegem cum dorim să ne continuăm viața.

Am înțeles că nu mai pot continua și am început să lucrez la propria mea dezvoltare printr-un proces interior de autocunoaștere și vindecare. După un an am descoperit că visul pe care îl căutam, mă gasise deja, trebuia doar să-l accept.


Am știut că sunt în drumul meu pentru că fiecare pas pe care îl făceam era cel corect. Totul se așeza cu ușurință, sincronicități incredibile, spre deosebire de anii precedenți când pentru lucruri simple aveam de făcut eforturi și apăreau tot felul de piedici ce îngreunau procesul.

Dacă te simți mereu blocat/ă și lucruri ce ar trebui să se rezolve cu ușurință, din contră necesită mult timp este un semnal clar al sufletului tău că undeva greșești.

Cât timp vrei să te mai chinui?


​Ce este cursul și cum se desfășoară?

31 OCTOMBRIE - 19 DECEMBRIE 20​20

Te invit alături de mine într-o călătorie de 8 săptămâni de vindecare și de descoperire a misiunii personale, o călătorie spre adevăratul tău Eu.


Creșterea spirituală este un proces natural și firesc ce apare în fiecare în parte la un moment în viață, este posibil să nu știi ce îți dorești, dar să simți că ai nevoie de altceva. Astfel apare dorința de a studia, de a citi , de a vedea parcursul altor oameni. Singur/ă poți rătăci ani întregi neștiind care este adevărul tău, ce tehnici te-ar putea ajuta mai mult din multitudinea de informații ce abundă la oră actuală pe internet.

 

Cursul vine în ajutorul tău dacă îți dorești să-ți descoperi potențialul și să parcurgi această călătorie interioară cât mai ușor posibil.

 

Acest curs este experențial și transformațional, ușor de înțeles într-o atmosferă de iubire și nonjudecată.

 

Îți ofer suport și ghidare pe grup, iar săptămânal ne vom întâlni în webinarii interactive și vom lucra la:

Vindecarea traumelor emoționale

 Încrederea   și iubirea de sine

Convingeri limitative și bani

Misiunea Personală

Povestea mea

Eu sunt Alina Șutu, sunt un om simplu ce am trecut prin multe experiențe odată cu plecarea mea din România, experiențe care m-au îngenunchiat, dar care m-au făcut mai puternică.


Povestea mea este povestea romanului pierdut de sine în străinătate, criza din 2008 ne-a adus în Belgia, unde am decis împreună cu soțul meu să ne oprim din trăit câțiva ani ca să ne facem un rost în țară. Atunci nu aveam nici o noțiune de dezvoltare personală, mai mult simt că acei ani am fost anesteziată complet și în 2016, la 33 de ani am trecut prin declinul vieții mele. Adunasem datorii de 55.000 de euro ce le-am înțeles abia când am vrut să fug de tot (pentru 55.000 venisem de fapt în Belgia, să plătim apartamentul și după 6 ani, noi eram în aceeași situație, cu frica de a pierde tot ce reușisem în țară).


Aveam o familie frumoasă, doi copii mici de 2 și 4 ani, soțul care mereu își pusese bazele în capacitatea mea de a rezolva orice problemă și pentru prima dată, mintea mea nu mai găsea nici o rezolvare. Am simțit că cedez psihic și cea mai mare frică era că vom pica toți.Îmi pusesem pe umerii mei toate grijile și când nu am mai găsit nici o soluție am vrut să fug, să plec cu copiii în România și apoi să asteptăm ca și soțul să vină. Eram hotărâtă, dacă nu s-ar fi întâmplat să trăiesc o dramă mai mare ca a mea. 


Când simțeam că nu mai pot sa rezist, o prietenă de-a mea, mamă a 2 copii de aceeași vârstă se lupta cu viața…

Eu simțeam că rana mea este cea mai mare posibil, pană să văd o altă familie că ar fi dat totul doar să trăiască. Am luptat 3 săptămâni într-o campanie și când ea a pierdut lupta, o parte din mine a reacționat tragic, plângeam mereu și la nivel interior parcă eu o pierdusem. Cei apropiați s-au speriat de ce se întâmpla cu mine și totuși la o lună de la acel moment, eu eram alta. 


Din experiență respectivă am înțeles că tot ce mi se întâmplă este cu un rost și că probabil am un rol în Belgia și nu m-am mai împotrivit. Deodată găseam soluții la problemele noastre și dorința de a mă dezvolta chiar și aici, creștea de la zi la zi. La un an de zile de la acele momente eu deja eram Coach și lucram cu zeci de oameni prin programe de dezvoltare personală și spirituală, iar soțul avea deja propria afacere, o echipă în construcții.

La mai puțin de 2 ani de zile am devenit liberi, toate datoriile le-am achitat și frica zilei de mâine a dispărut. Unele lucruri încă îmi este greu să le explic, au fost 2 ani în care am lucrat mereu cu mine, cu fricile mele, m-am aruncat în gol pentru un vis și imediat și soțul își pierdea locul de muncă...au fost perioade prin care a trebuit să trecem, dar cum am învins fricile, magia a devenit natura vieții noastre.


Menirea mea este să ajut oamenii să se regăsească, să-i ajut să-și descopere misiunea personală și să înceapă să și-o trăiască.

Sunt atât de mulți oameni ce au știut ce îi împlinește, dar totuși singuri fiind, au cedat presiunilor celor din jur și societății și darul lor s-a rispit.

Este nevoie să ai lângă tine pe cineva ce a trecut prin acest proces, care crede în tine când încă tu poate nu crezi .

Astfel este mai ușor să acționezi, să lași fricile supraviețuirii în urmă și cu fiecare pas făcut câștigi mai multă încredere în tine.

​Beneficii

 • Înveți să te pui pe primul loc în viața ta

 • Înveți să te asculți pentru a te înțelege și astfel oricând vei ști să iei decizia potrivită

 • Îți înțelegi și gestionezi emoțiile și găsești partea pozitivă din orice situație te-ai afla

 • Câștigi încredere în tine și ai capacitatea să acționezi pentru a-ți aduce visurile în realitate

 • Îți descoperi credințe limitative și blocaje emoționale care te-au oprit din a trăi viața pe care o meriți și înveți cum să le schimbi

 • Sentimentele de frică și tristețe se reduc considerabil și înveți să le folosești în interesul tău când apar

 • Îți îmbunătățești relațiile cu cei apropiați

 • Îți scrii planul vieții tale în acord cu misiunea personală

 • Prin armonie interioară și o direcție conștientă schimbările în plan fizic apar la scurt timp, astfel că poți reuși să ai un job mai bun, situația materială să se îmbunătățească și chiar să munceşti  cu plăcere oferindu-ți talentele semenilor

Cuprins 

Modulul I: Cum să îți vindeci traumele emoționale

Modulul II: Cum să-ți recapeți încrederea în tine

Modulul III: Cum să îți schimbi convingerile limitative și să îți descoperi misiunea personală

​Bonusuri

Webinar Marketing - Cum să te promovezi în mediul online pentru a-ți trăi misiunea personală

50% reducere la un pachet de 2 sesiuni: Coaching plus terapie Theta Healing și Constelație familială cu obiecte simbolice la doar 130 de euro 260 de euro

2 ore Mastermind dupa 30 de zile de la incheierea cursului

+

Cadou - Workbookul "14 pași simpli de deblocare a puterii tale interioare" în valoarea de 389 lei

Garanție

Acest curs este transformațional, este procesul ce eu l-am parcurs și mai apoi am lucrat multe persoane pentru care a adus rezultate minunate. Pentru că am atât de multă încredere în această metodă sunt convinsă că și pentru tine va avea rezultate pozitive.

 

 Totuși dacă din orice motiv nu mai vrei să-l continui îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 15 zile de la începerea cursului indiferent de motivele tale, îi vei primi fără alte întrebări.

Ce pierzi dacă nu cumperi

 • Șansa de a te înțelege și a trăi în acord cu dorința sufletului tău

 • Cum să te raportezi la provocările vieții pentru a vedea mereu partea pozitivă

 • Cum să te iubești cu adevărat

 • O comunitate de oameni cu aceleași dorințe și valori alături de care să crești

 • Șansa de a-ți îmbunătăți situația financiară

 • Meditații, cursuri la care să ai acces pe viață

 • Șansa de a-ți descoperi misiunea și a avea curajul să o trăiești

 • Șansa de a începe să munceşti din plăcere oferindu-ți talentele semenilor

Tu te-ai născut să fii liber/ă, să te bucuri, să te joci cu viața oferindu-ți darurile și talentele tale celorlalți și să îmbogățești comunitatea. 

Părinții, școala, societatea nu au știut să te ajute să-ți descoperi comoara ta interioară.

Poate erai pasionat/ă să cânți, să faci prăjituri sau poate să creezi haine la păpuși când erai copil. Poate chiar uitai cum trec orele în timp ce făceai ce te pasiona, dar ai crescut și ai ascultat de toți ceilalți, ți-ai înnăbușit vocea sufletului și darul tău a rămas nefructificat.

Este posibil nici să nu îți mai amintești că scriai poezii și la revista școlii ai fost premiat/ă, mintea ta a ascuns aceste amintiri crezând ca astfel suferința încetează...însă nu este așa, sufletul tău continuă să îți dea semnale și mesaje că a venit momentul să-l asculți, acesta ar putea fi mesajul prin care el îți vorbește.

Alege să investești în tine, este singura investiție pe care nu o poți pierde indiferent ce se întâmplă în viața ta.


Hai să recapitulăm ce anume primești

✓ Participi la 8 cursuri Live de aproximativ 2 ore fiecare în care înveți cum să îți descoperi misiunea personală și cum să trăiești în acord cu eu tău interior


✓ 8 teme, eu te voi ghida în tot procesul


✓ 8 provocări interioare ce te vor ajuta să vezi cu alți ochi viața


✓ 8 tehnici audio de vindecare și reprogramare


✓ Exerciții și meditații zilnice


✓ O comunitate de oameni cu aceleași dorințe și valori alături de care să crești


✓ Bonus Webinar Marketing - Cum să te promovezi în mediul online pentru a-ți trăi misiunea personală


✓ Bonus - Mastermind la 30 de zile dupa incheierea cursului


✓ Bonus - 50% reducere la un pachet de 2 sesiuni: Coaching plus terapie Theta Healing și Constelație familială cu obiecte simbolice pentru succes in cariera - 130 de euro în loc de 260 de euro

+

Și Azi beneficiezi de sesiunea cadou la Înscriere

O CONSTELATIE DE VINDECAREA KARMEI DE NEAM PENTRU SUCCES IN CARIERA IN VALOARE DE 130 DE EURO

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Testimoniale

Alina este o persoană minunată, dedicată, sinceră și cu iubire de oameni înainte de toate și am avut ocazia să o cunosc și în calitate de coach fapt pentru care îi sunt recunoscătoare deoarece am învățat să mă descopăr, să mă accept și să mă iubesc așa cum sunt, să fac un salt de calitate în viața profesională având motivația necesară. Draga mea, îți mulțumesc tare mult și îți doresc ce e mai bun pe lume!


Roxana Sarban

Licențiată în drept

Povestea noastră a început când situația noastră financiară nu era super strălucită, dar și pentru că la începutul anului 2018 am simțit să mă regăsesc, să fac ceva cu mine. Am simțit că e momentul pentru o schimbare pentru a-mi găsi liniștea interioară. În ianuarie am început sesiunile……încet, încet, descoperind frici, temeri și devenind ceea ce sunt acum: liniștită, cerebrală, pregătită să înfrunt alte frici și fără să mai am acele bătăi de inimă. Când primeam o nouă provocare eram reținută, acum cuget, mă gândesc, fără frică, asta nu înseamnă că nu mai am frici. Le am, dar altfel. Îți mulțumesc Alina pentru tot. Situația financiară s-a schimbat în bine, mult mai prosperă decât înainte și avem spor în toate și mai ales timp. Am început să am timp cu mine și pentru mine. Relația cu copiii și soțul, dar și cu cei din jur e altfel. Am evoluat. Sunt altfel.


Mihaela Cazacu

Antreprenoare

Am fost într-un punct critic al vieţii mele, când nu mai vedeam nici un geam deschis, totul era negru sau gri…gândurile îmi erau toate negative…ştiam că undeva o să fie bine dar totuşi eram mai mereu nefericită şi tristă..luptam pentru ceea ce vroiam dar nu mă făcea fericită…tristă şi depresivă..aveam practic tot ce îmi doream dar eu totuşi aveam gânduri negre…Mulţumesc Alina că m-ai ajutat să mă ridic, că m-ai ajutat să văd ce am, ce este în jurul meu…şi să iubesc aceste lucruri şi să le apreciez..că m-ai învăţat să mă ridic şi singură de câte ori cad…acum ştiu că am tot ce îmi doresc..iubesc tot ceea ce am..mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am..ştiu că tot ce îmi doresc mi se îndeplineşte şi eu cred acest lucru. Eşti o fiinţă minunată care se gândeşte în primul rând la ceilalţi…o să ajungi acolo unde îţi doreşti…şi eu o să vin să te văd şi să te ascult. Te pup şi te iubesc.


Gabriela Nohai

Farmacistă

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

 • Telefon: 0032488148715
 • Orar: 09:00 - 17:00
 • Email : office@alinasutu.ro

© 2020 Powered by Digitally.Plus