Testimoniale Academia de Coaching Spiritual

Călătoria mea alături de Alina a început, la începutul anului 2022.
Eram mutată de un an în Germania unde frici și multe răni au ieșit în tot acest timp la suprafață. Simțeam că trăiesc un coșmar care nu se mai termina.
Fiecare zi trecea la fel, totul se întâmpla pe pilot automat iar eu uitasem cum e să trăiești cu adevărat.
Eram într-o continuă stare de victimă , nimic din ce aveam și trăiam nu mă mulțumea.

Citește continuarea

Simțeam în permanență un gol care nu știam cum să-l definesc sau cum aș putea să-l umplu.
“Urmează-ți calea”, asta a fost fraza care mi-a dat o speranță, care m-a făcut să mă întreb: Oare chiar am și eu o cale?
Această întrebare a mișcat cu adevărat ceva în mine și m-a făcut să aleg un drum total necunoscut pentru mine.
Așa s-a numit prima mea călătorie de 11 săptămâni alături de Alina “Urmează-ți calea”.
Ce s-a schimbat în acest timp?
Ei bine… nimic nu a mai fost la fel.
Am început să descopăr recunoștința, am început să mă cunosc, am descoperit toate rolurile pe care le jucam, am descoperit că am valori personale…valori pe care le călcasem de atâtea ori în picioare.
Am cunoscut eliberarea adusă de iertare și am înțeles că responsabilitatea pentru tot ceea ce trăisem îmi aparținea.
Toate întrebările din mintea mea își primeau în sfârșit răspunsuri.
Și mai mult decât tot ce am enumerat, la sfârșitul celor 11 săptămâni acea calea a mea, se făcea văzută și mai ales simțită.
Cu emoții însă cu multă claritate mi-am asumat misiunea personală pe care o descoperisem, aceea de a deveni Coach și Mentor.
Călătoria mea de vindecare alături de Alina a continuat în tot anul 2022, timp în care am vindecat strat cu strat, iar misiunea sufletului meu era tot mai aproape de mine.
La începutul anului 2023 am pășit într-o altă călătorie, dar de data asta și mai profundă și mai intensă.
Academia de Coaching Spiritual a fost etapa în care am învățat să lucrez cu oamenii, să-i ascult și să-i ghidez către vindecare pentru a obține cele mai bune rezultate.
Formarea mea ca și Coach Spiritual a adus cu sine un alt proces, acela al răbdării, al înțelegerii că misiunea mea este despre a dărui.
Am creeat sub ghidarea Alinei, programe de grup gratuite, programe de sesiuni individuale, programe de grup cu plată.
Primul suflet care a pășit într-un program individual a fost o sărbătoare și cu siguranță nu îl voi uita niciodată, cu atât mai mult cu cât eram încă elevă în Academia de Coaching.
Procesul a fost unul atât de complex, pe alocuri dificil însă nici un moment nu am renunțat.
Am știut că este misiunea sufletului meu și mi-am promis mie că oricât ar dura voi face tot ce depinde de mine pentru a reuși.
În prezent după aproximativ 10 luni de la terminarea cursului de coaching Spiritual, lucrez cu peste 10 persoane într-un program de grup și cu 7 persoane în programe de sesiuni individuale și am câștigat din misiunea mea aproximativ 7000 de Euro.
Au fost banii câștigați cel mai frumos, este mai mult decât am sperat că se va întâmpla.
E minunat și asta pentru că m-am ales pe mine atunci când am simțit că am atâta nevoie.
A fost ușor?
Nu a fost mereu ușor, însă cu siguranță bucuria cu care îmi trăiesc în fiecare zi misiunea, a meritat orice provocare pe care am depășit-o.
Îți mulțumesc cu recunoștință draga mea Alina pentru tot ceea ce am trăit și tot ceea ce trăiesc în această călătorie alături de tine.
Ești cel mai bun mentor pe care-l puteam alege, ești un adevărat deschizător de drumuri, ești o profesionistă și un suflet extraordinar.
Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc
.

În 2022 când intram în Academia de Coaching spiritual a Alinei Sutu habar nu aveam ce o să-mi rezerve viitorul. Toată vara am învățat, iar în toamnă a venit timpul să numărăm bobocii, așa cum se spune pe la noi.

Citește continuarea

Am  reușit să îmi înving teama de a mă expune live. Nu făcusem în viața mea un live până atunci, nici nu vă pot exprima în cuvinte emoțiile trăite.

Astăzi vorbesc live cu lejeritate în fața a sute de femei și ador să fac asta, totul datorită încrederii pe care Alina Sutu mi-a oferit-o.

Bineînțeles că tot ce am realizat se datorează  faptului ca am fost un elev ascultător și am urmat pașii pe care Alina  m-a îndrumat.

Am spus-o si o voi repeta mereu, Alina este îngerul meu, acel suflet trimis de Dumnezeu care vede în mine ce eu nu am capacitatea încă să văd . Așadar am avut și am încredere în ceea ce vede ea, chiar dacă recunosc am mai avut momente când Ego-ul meu opunea rezistență și voia să plece pe cărări cu multe gropi.

Atunci când Alina m-a îndrumat  spre nișa de a lucra cu femeile pe esența lor feminină, eram total în dezacord. Nu mă vedeam feminină deloc, însă am ascultat-o și astăzi îndrum femeile spre descoperirea puterii lor feminine și reginei din interiorul lor.

 Nu-i o călătorie ușoară însă este ca într-un joc de acțiune și ador adrenalina.

Așadar în toamna anului 2022 țineam primul meu curs  gratuit de 14 zile alături de 40 de persoane minunate și dornice să se dezvolte. Călătoria a continuat cu alt curs de data aceasta cu plată unde  10 femei minunate au ales să meargă alături de mine timp de două luni. 

Erau primii mei bani generați din afacerea online și eram tare mândră de mine. Până atunci nu generasem câstiguri niciodată pe online, ci doar fizic din munca la salon sau din serviciul fix la biroul de arhitectura unde eram angajată.

Nu a fost o sumă mare , însă faptul că acele femei au avut încredere în cunoștințele mele și m-au ales să le fiu ghid pentru 2 luni era o mare realizare pentru mine.

Am generat câștiguri și din partea de mentorat având ocazia să fiu mentor în programul Câștigă jocul banilor al Alinei Sutu, o adevărată onoare pentru mine.

A urmat anul 2023 , un an abundent unde am creat 3 cursuri gratuite de grup și alte 3 cursuri cu plată unde câștigul a fost pentru mine extraordinar .  

Am reușit să generez câstiguri de 4650 de euro din cursurile online cu plată.

Plus alte câstiguri din partea de mentorare în diverse programe.

Anul 2024 a început frumos printr-un curs gratuit urmat de un curs cu plata unde am generat 3650 de euro.

Călătoria mea alături de Alina continuă si este din ce în ce mai frumoasă.

Câteodată totul mi se pare ireal, iar când sunt în live-uri sau alături de grupele pe care le ghidez am impresia ca am făcut acest lucru de o viață . Așa se simte evoluția alături de Alina Sutu.

În toată călătoria mea de până acum am avut suportul Alinei oricând am avut nevoie, bineînțeles că acțiunea a fost la mine. Însă faptul ca am știut și știu că acolo în spatele a tot ceea ce fac se află un om capabil, un suflet extraordinar care mă ghidează și mă îndrumă , totul pare mai ușor.

Ce am învățat în timpul acesta este să-mi dau voie să plătesc omul potrivit ca să scutesc timp iar drumul să fie cu mai puține gropi. 

Așadar pentru mine Alina este șoferul care m-a ghidat și mă ghidează pe autostrada vieții mele, chiar dacă ego-ul meu câteodată încearcă să intre pe arătură,  ea îmi arată gropile și mă ajută să le ocolesc.

Numele meu este Corina Benescu si am 51 de ani. Am urmat cursurile facultatii de fizica si a unui colegiu economic. Viata m-a dus si pe culmile succesului dar si in abisurile deznadejdei ca in final sa imi gasesc rostul intr-un sat intre dealurile de la poalele Ceahlaului.

Citește continuarea

Am cunoscut-o pe Alina Sutu intr-o seara de august fierbinte in 2022 intr-o reclama pe Facebook. Eram nemultumita de tot si toate. O stare la care contribuise si pandemia. Simteam ca ceva din mine functioneaza ca o frana atat pentru mine cat si pentru sotul meu. Am urmat cursul gratuit “love your self”. Asteptam cu nerabdare fiecare seara. Nu stiu exact daca logica cursului, explicatiile rationale sau pur si simplu Alina m-a cucerit, dar m-am inscris in primul meu curs cu plata. A urmat o toamna cu provocari in “Urmeaza-ti calea”. Nu doar ca am scapat de nemultumire,  dar am descoperit ca eram pe calea mea si nu o acceptam. La finalul cursului s-au aliniat atat de frumos toate incat intr-un timp foarte scurt am lansat prima mea carte. Si nu oricum, ci intr-un loc de poveste, la umbra marelui Creanga – Casa de Cultura Ion Creanga Targu Neamt. In acelasi timp s-a deschis si calea sotului meu. Am avut nevoie de un ragaz sa asimilez tot ce simteam si traiam, iar in primavara lui 2023 am urmat al doilea curs cu Alina Sutu: “castiga jocul banilor”. Credeam ca e un pas simplu si ca de data asta nu vor exista provocari, dar nu a fost asa. Emotiile au fost la cote mari, provocarile mi-au testat nervii atat mie cat si celor dragi. Partea frumoasa a fost ca sotul meu a primit vestea mare, legata de misiunea lui, in timp ce eu eram in a doua intalnire din program, de ziua copilului nostru. Am vrut sa ma provoc in continuare si am intrat in Academia de coaching. Provocarile au aparut de la inscriere. Asa l-am descoperit pe “nu merit” pitit in subconstient. Si am inceput sa lucrez cu el odata cu cursurile academiei. Au fost momente cand ma intrebam ce caut in acel curs, cand imi doream ignoranta de dinainte de curs, momente cand am cazut emotional si imi doream sa renunt dar si momente de bucurie. Am cunoscut femei minunate alaturi de care am cazut, m-am ridicat si am crescut. Momentul in care sotul meu a revenit acolo unde ii era locul m-a facut sa simt ca a meritat tot drumul. Veniturile noastre s-au dublat la un an din acea seara de august 2022.

Motivata de Alina am facut primul curs cu plata inainte de sarbatorile de iarna. Eram obosita emotional si imi doream sa termin cat mai repede si acea sarcina. Derulam in paralel si un program gratuit legat de craciun pe blog si ma simteam epuizata. Am fost surprinsa sa am 8 clienti platitori in curs. Am inceput anul cu o provocare de 8 seri live pe FB si un nou curs cu plata, de data asta mai lung. Dupa primele 2 inscrieri am punctat un prim obiectiv pe aceasta cale: sa imi recuperez investitia in cursul de coaching. Urmatoarele inscrieri au fost cu plata in rate. La inceputul lui februarie 2024 lansam un nou curs cu plata, de data aceasta scurt de doar 21 zile si bifam un nou obiectiv: masina mea. E o masina veche, la mana a doua dar e modelul la care visam din facultate. 

Aprilie 2024 mi-am dorit sa fie dedicat gospodariei si familiei fiind premergator sarbatorilor pascale, dar pregatesc lansarea un nou program pentru luna mai.

Iti multumesc, Alina pentru oportunitate, pentru indrumare si pentru crestere emotionala in primul rand, dar si financiara.