Încă un curs?

Si poate te întrebi:

Încă un curs?

Ai tot adunat informatii despre cum ai putea sa iti descoperi misiunea pe acest pământ și cum sa ai o viata prospera...

Ai urmarit o multime de video-uri despre ce sa faci pentru a trai viata pe care ti-o doresti dar totusi schimbarea intarzie sa apara in realitatea ta...

Te inteleg perfect, lucrez cu oameni care sunt plini de informatii, stiu o multime de teorii si totusi sunt blocati in acelasi loc de ani de zile.

In acest moment exista un miraj ce te face sa crezi ca ai nevoie de toate cursurile posibile!

Nimic mai gresit!

Pentru a avea rezultate un curs de dezvoltare personala este indispensabil, dar este nevoie sa te responsabilizezi si sa lucrezi cu tine, sa actionezi, nimeni nu face schimbarea in locul tau!

Ba mai mult facand toate cursurile ce iti apar in cale vei acumula doar frustrare si vei crede ca esti defecta!

Procesul vindecarii are mai multe etape si pana nu te duci la partea de baza la clasa 1 degeaba vrei sa faci cursul pentru clasa a 12-a!

Acest curs e baza, este procesul natural prin care ar trebui sa incepi.

Este o experienta zilnica de trezire, experiență ce o trăiești alaturi de ceilalți participanți pentru ca este un curs live, practic, un curs în care Divinul comploteaza alaturi de noi pentru a-ți aduce în realitate acele lucruri pe care trebuie sa le aduci la lumină.

Chiar "din clasa" iti constientizezi emoțiile blocante si convingerile limitative pentru ca vom avea săptămânal întâlniri live de 2 ore.

8 ateliere practice plus 2 bonus!

Acesta este motivul pentru care atat de multe persoane isi descopera calea, misiunea si au revelatii profunde in timpul si dupa acest curs!

Vei trece printr-un proces prin care si eu am trecut, proces in urma caruia viata mea si a familiei mele s-a schimbat radical.

Si totul s-a intamplat in momentul in care mi-am dat voie sa ma aud, sa ma ascult si sa fac ceea ce simteam din interior!

La rândul meu am ales carti, cursuri, oameni, fără ei nu as fi reușit in acest timp, cu siguranță as fi reușit dar dupa ani întregi si cine știe ce alte experiențe...

Majoritatea dintre noi stim ce am putea face de fapt, doar ca nu vrem sa recunoastem pentru ca nu avem suficienta incredere in noi!

Atunci avem nevoie de acei oameni care cred în noi mai multe decât noi o putem face!

Da-ti aceasta șansă, acum este timpul tau de deschidere, momentul tau de a te înțelege, a te regăsi!
Alege cu inima!
Cu drag Alina

​Alina Sutu - All Rights Reserved © 2020 - Powered by Digitally.Plus