Ultimele ore ...

Încrederea în tine a scăzut pentru ca nu ai rezultate cu afacerea ta?

Nu reușești sa îți găsești oameni cu care sa lucrezi, care să îți ceara detalii despre ce faci tu?

Îți pui la nesfârșit întrebarea ce sa mai fac sa găsesc clienți?

Aceste frământări și frustrări care vin la pachet cu lipsa rezultatelor au ca și cauza principala faptul ca nu prezinți credibilitate în fața celorlalți, ca nu ai reușit sa le atragi atenția asupra beneficiilor pe care le-ar putea avea ceea ce tu promovezi.

Faptul ca încerci din răsputeri sa expui produsele și serviciile tale nu te duce în acest moment la rezultate, oamenii nu cumpăra de la tine și îți dăm un exercițiu de imaginație... 

Ce se va întâmpla peste 6 luni?

Fii sinceră cu tine pentru ca ție însați îți răspunzi!

Deja știm care este răspunsul tău…

Vei renunța sau vei continua sa bajbai într-o mare de necunoscut.

Înțelegem ce simți pentru ca am trecut prin asta și am cunoscut o mulțime de oameni care au traversat acest proces în care tu te afli acum.

Și vreau sa îți împărtășesc o poveste frumoasă, a Mirelei.

Pe Mirela, o cunoaștem de 3 ani , mereu și-a dorit sa înceapă o afacere online în domeniul terapiei holistice însă nu îndrăznea sau nu știa cum sa înceapă.. chiar am purtat o discuție cu ea și spunea ca terapia Bowen nu se poate face online și că nu prea știe cum ar reuși sa se ajute de acest mediu…

Chiar dacă  nu avea idee despre cum ar putea începe, a intrat cu încredere în curs și a acționat așa cum a invatat în urma materialelor.

La nici 3 saptamani și-a învins cea mai mare frica, cea de expunere și deja atrage oamenii interesați.

Lucrand pe temele din curs vei atrage oamenii potriviți spre tine, nu ii vei mai cauta tu...nu vei mai trimite zeci de mesaje prin care doar spamezi oamenii, ci din contra ei își vor dori sa te cunoască și sa inteleaga oportunitatea ce o expui.

Cum s-a produs schimbarea atat de repede?

Așa cum spunea: și-a învins frica de expunere și actionand cu încredere a reușit sa ajungă la oamenii potriviți chiar și acolo unde părea la început imposibil.

Iar ea nu este singura, toți cei care au lucrat și aplicat au rezultate frumoase într-un timp atât de scurt. 

Aseara am incheiat prima serie a cursului cu al doilea mastermind. A fost o atmosfera tare faină și multe persoane bucuroase, acum știu cum sa actioneze pentru a-si aduce visurile în realitate.

Mai mult chiar spunea cineva ca este incantata ca are acces nelimitat la materialele cursului și ca totul este structurat, clar și bine explicat și ca la puține cursuri este posibil apoi sa ai acces nelimitat, ea chiar spunea că nici nu a mai văzut acest lucru.

Și da, putem sa confirmam ca am plătit cursuri foarte scumpe la care dacă nu am participat sau nu am invatat rapid nu am mai avut șansa sa aprofundam apoi, doar participand din nou.

Astăzi este ultima zi pentru înscrieri și începem pe 5 octombrie în forță, o nouă grupa și ultima din acest curs apoi mergem pe nivelul de avansați, deci este ultima șansa sa înveți cum sa devii vizibilă in mediul online pentru o afacere de succes!

Te asteptam alături de noi, mai sunt doar cateva ore si inscrierile se inchid!

https://alinasutu.com/de-la-zero-la-vizibil-in-online/

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

  • Telefon Alina Sutu: 0032488148715
  • Telefon Alina Mitrache: 0751366543
  • Orar: 09:00 - 17:00
  • Email : ​Visulinonline@gmail.com

​Alina Sutu - All Rights Reserved © 2020 - Powered by Digitally.Plus