UnBlock - Program Online de 5 zile

Învață cum să conștientizezi și să depășești blocajele care te împiedică să ai viața pe care ți-o dorești

100% Gratuit. 5 – 9 Martie

De cât timp aștepți o schimbare în viața ta?

Gândește-te pentru câteva clipe!

În fiecare zi încerci să te convingi pe tine însuți că ,,totul trebuie să fie așa cum este’’, că e mai bine să faci lucrurile pe care ești obișnuită să le faci decât să ieși din zona ta de confort. Cu toate acestea, în adâncul sufletului tău știi că investești timp prețios din viața ta în lucruri care nu te fac fericită.

Te gândești de ceva timp să îți schimbi locul de muncă, să ceri o mărire de salariu sau să începi un proiect pe cont propriu dar nu găsești curajul să faci primul pas. Problema este că nu ești convinsă că îți va reuși și îți este teamă că o să faci o alegere greșită.

Și chiar dacă îți dorești să te reinventezi, să te cunoști mai bine pe tine însuți, în continuare nu știi care este drumul corect pe care să îl urmezi.

Dacă te afli în această situație, trebuie să știi că nu ești tu vinovată că încă nu ai găsit un drum al tău. Adevărul este că există o mulțime de blocaje care te împiedică să găsești calea pe care să o urmezi, iar dacă nu lucrezi la ele, îți va fi greu să găsești curajul să faci o schimbare în viața ta.

Dacă reușești să le depășești, nu va mai trebui să renunți la o viață împlinită pentru a urma drumuri care nu îți sunt potrivite și vei merge cu mult curaj către misiunea ta.

Dacă reușești să treci peste aceste blocaje, nu va mai conta atât de mult ce spune societatea, părinții sau cei din jurul tău, atunci când simți că ai nevoie de o schimbare.

Lasă-mă să te invit într-un Program Gratuit, pe care vreau să îl ofer cadou tuturor femeilor care nu sunt încă sigure ce cale să urmeze.

Timp de 5 zile, vei învăța împreună cu alte sute de femei cum să depășești blocajele care te țin pe loc și care nu îți permit să urmezi dorințele tale.

Ce se va întâmpla pe durata celor 5 zile de Program Gratuit

5 LIVE-uri care te vor ajuta să depășești blocajele care te țin pe loc și să găsești curajul să trăiești viața pe care o meriți.

Ziua 1

Programarea Socială – De ce te afectează atât de mult ceea ce spun alții

Vineri, 5 martie, ora 20.00 (Ora Ro)

În această sesiune vei afla cum să treci peste ceea ce spune lumea și să mergi cu încredere spre realizarea dorințelor tale. Îți voi explica cum părerea celor din jur te face să ieși mai greu din zona de confort și te voi ajuta să descoperi soluția de care are nevoie sufletul tău.

La final, vei învăța cum să te redescoperi pe tine și cum să afli care sunt talentele tale.

Ziua 2

Frica și emoțiile negative – Cum să privești partea pozitivă a lucrurilor care se întâmplă în viața ta

Sâmbătă, 6 martie, ora 20.00 (Ora Ro)

În Ziua 2, abordăm emoțiile negative care te împiedică să ai viața pe care ți-o dorești. Vei afla ce stă în spatele fricilor tale și cum să găsești curajul să privești fiecare situație dificilă într-un mod pozitiv și constructiv.

Ziua 3

Nevoia de suport – Cum să nu mai depindem de susținerea partenerului sau a familiei noastre

Duminică, 7 martie, ora 20.00 (Ora Ro)

La mijloc de Program, vei afla cum să nu mai alergi după lucruri care oricum fug de tine, vei învăța de ce este important să te pui pe primul loc și cum să îți oferi ție ceea ce vrei să oferi altora.

La finalul zilei, vei ști cum să ai mai multă grijă de tine și de dorințele tale, indiferent de suportul celor din jur.

Ziua 4

Convingerile negative – Cum să îți schimbi realitatea prin schimbarea convingerilor

Luni, 8 martie, ora 20.00 (Ora Ro)

De 8 martie, ne adunăm seara împreună și discutăm despre convingerile limitative care te împiedică să dezvolți adevăratul tău potențial. Vei învăța cum să te vezi frumoasă, împlinită și cum să schimbi pas cu pas realitatea, lucrând la convingerile care te limitează.

Cu ocazia zilei de 8 martie, e momentul perfect să te privești în oglindă și să vezi cât de minunată ești.

Ziua 5

Lipsa de direcție – Cum să îți găsești calea

Marți, 9 martie, ora 20.00 (Ora Ro)

În ultima zi din program vei primi un plan pe care l-au urmat sute de femei, ca să te redescoperi pe tine și să îți urmezi calea. Vei înțelege care este misiunea ta în această viață și cum să schimbi vieți prin intermediul ei.

Tot Marți, îți voi oferi o surpriză care te va ajuta să depășești definitiv blocajele pe care le ai, și să trăiești viața pe care ți-o dorești.

Pe lângă asta…

Comunitate privată

Vei primi acces într-un Grup Facebook, unde vei putea lega prietenii și vei comunica cu oameni care se află în aceeași situație ca și tine. Tot acolo vei putea primi răspunsuri prompte la întrebările care te interesează.

Exerciții și teme pentru acasă

În fiecare zi din program vei primi exerciții și tehnici, pe care le vei putea împărtăși cu ceilalți membri din grup și care te vor ajuta să depășești mai ușor blocajele care te țin pe loc.

Sesiuni LIVE de întrebări - răspuns

La sfârșitul fiecărui LIVE, vei avea ocazia să pui întrebări și să primești răspunsuri la întrebările pe care le ai.

Ce spun oamenii care au făcut parte din Programele mele

Cine sunt eu ca să ai încredere în mine

Numele meu este Alina Șutu, iar povestea mea începe în 2008, când a venit criza. Atunci am înțeles pentru prima dată că a face o facultate sau a merge la un job în fiecare zi, idei care mi le-a impus societatea nu ne mai face împliniți, și am fost nevoiți să mergem peste hotare împreună cu familia pentru a ne putea plăti datoriile.

Aflați peste hotare, luptând pentru a strânge bani, am căzut în același cerc vicios în care făceam lucrurile din nevoie și aproape că nu știam ce mă împlinește cu adevărat. A trebuit să se întâmple o tragedie într-o familie apropiată cu 2 copii mici, ca să înțeleg că viața merită trăită mai presus de fricile noastre.

În momentul când am hotărât că voi renunța să mai lucrez pentru alții și la singură sursă stabilă de venit pe care o aveam, m-am confruntat cu scepticismul soțului meu. Atunci am simțit pentru prima dată că nu mă mai susține și am înțeles că am nevoie să găsesc singură curajul ca să merg înainte și să îmi construiesc o viață care să mă împlinească.

Cu datorii de plătit, fără o sursă de venit stabilă și fără suportul celor dragi, a trebuit să trec peste un alt obstacol, poate cel mai mare dintre ele: convingerea că nu sunt suficient de bună, și că nu voi reuși. Știam că sunt urmărită de această convingere încă din copilărie, iar acum eram aproape să o las să mă învingă.

În următoarele 11 luni am căutat constant să aflu ce își dorește cu adevărat sufletul meu. Răspunsul la această întrebare era singura cale pe care o mai aveam ca să reușesc. Uneori, simțeam cum inima îmi șoptește calea, însă mintea nu voia să accepte acest lucru, până într-o zi în care am aflat răspunsul.

Odată cu acea zi, am realizat că tot ce s-a întâmplat în ultimii 10 ani, a trebuit să se întâmple ca să conștientizez care este misiunea mea – cea de a ghida oamenii pierduți către adevăratul lor Eu, iar prin acest Program Gratuit îmi propun să îți ofer tehnici concrete care să te ajute și pe tine să depășești blocajele care te împiedică să ai o viață cu adevărat împlinită.

Nu te-ai înscris încă în Program?

A venit timpul să lucrezi la blocajele și convingerile limitative care te țin pe loc. Acum nu mai ai nicio scuză. Click pe buton să faci și tu parte din Programul Gratuit ,,UnBlock’’!