Unblock your Freedom – Mulțumesc

Unblock your Freedom

10-13 Mai
15 Mai - Webinar - Planul complet de eliberare financiară

Felicitări pentru decizia de a te înscrie în Programul Gratuit
,,Unblock your Freedom’’!

Vei primi acces imediat în Comunitatea Privată, unde se va desfășura programul. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos și să te înscrii GRATUIT în grup.

Felicitări pentru decizia de a te înscrie în Programul Gratuit ,,Unblock your Freedom’’!

Vei primi acces imediat în Comunitatea Privată, unde se va desfășura programul. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos și să te înscrii GRATUIT în grup.

Și asta nu e tot

Descoperă încă o surpriză pe care am pregătit-o pentru tine!

Vrei să ai acces nelimitat la materiale pe o platformă online?

Cu doar 79 de lei ai acum această posibilitate. 

Oferta este valabilă pentru următoarele 15 minute!

Header-Alina

Programul Unblock Your Freedom si Webinarul ‘’Planul complet de eliberare financiară’’ vor fi live pe grupul de Facebook și vei avea acces gratuit la fiecare live timp de 48 de ore.

Participarea ta în acest program este 100% gratuită, însă dacă din anumite motive nu poți participa la sesiunile LIVE care au loc în fiecare seară de la ora 20.00 pe Grupul de Facebook, ai posibilitatea să primești acces la înregistrarea lor, plus temele ajutătoare.

După ce vei achita suma de 79 de lei vei primi acces la o platformă în care se vor încărca toate materialele cursului după ce vor fi live.

Accesul la această platformă este nelimitat, în plus dacă ai întrebări, te ghidez cu drag!

Profită de această ofertă unică acum! Valoarea cursului este inestimabilă!

Alina este ghid în descoperirea misiunii personale, iar în ultimii 2 ani a ajutat peste 500 femei să își descopere și să își urmeze calea prin cursurile și programele pe care le desfășoară.

În anul 2019 a scris cartea ,,Primește Schimbarea,, – carte despre povestea vieții ei, prin care a inspirat până acum sute de femei să facă primul pas în descoperirea adevăratului lor potențial.

În prezent are o comunitate de peste 10.000 de femei pe care le îndrumă spre a trăi o viață împlinită, iar în următorii ani își propune să ajute 4 milioane de femei să depășească blocajele și să își urmeze destinul.

Doar în ultimul an, un an cu totul diferit, zeci de persoane ghidate de ea și-au îmbunătățit situația financiară, creându-și un venit lunar de 10.000 de euro. 

Ce spun oamenii care au făcut parte din Programele mele