Header-Alina

Curs Live Gratuit Plus
Webinar Special de Abundență financiară

UNBLOCK YOUR FREEDOM

4 Pași esențiali de deblocare a abundenței financiare

10-13 Mai

15 Mai – Webinar Live, Planul complet de eliberare financiară

Știai că situația financiară în care te afli este în strânsă legătură cu starea ta emoțională?

Ai făcut eforturi constante în drumul tău spre evoluție, însă partea financiară continuă să îți dea bătăi de cap?
De cate ori te gândești la ziua de mâine și la viitorul copiilor tăi simți cum frica îți pune stăpânire peste mintea și corpul tău?
Te întrebi cum alții reușesc să iasă din această cursă a supraviețuirii și se bucură cu adevărat de viață, în timp ce tu te chinui să le faci pe toate cât mai bine, iar după tot efortul ce îl depui la final nu rămâne nimic?

Îți pui mereu întrebarea ‘’tu de ce nu trăiești asemeni lor’’?

Simți că ești într-un cerc vicios din care orice ai face nu poți să ieși?

Acum 4 ani simțeam că nu am nici un control asupra vieții mele, că orice aș face nu voi putea avea o viață liniștită și că nu voi putea să le ofer copiilor mei viitorul pe care mi-l doream.
Eram mereu tristă și cu multe datorii, plecasem din România în speranța că lucrurile se vor schimba, însă după 6 ani, treceam prin aceleași probleme financiare.
De această dată însă nu mai eram optimistă că o scoatem la capăt, până am înțeles că pot să mă duc și în America, bagajul emoțional îl voi lua cu mine.

Astfel am descoperit dezvoltarea personală și spirituală, am început să citesc, să merg la cursuri și să lucrez cu mine și viața mea a început să prindă un alt contur. După un an reușeam să demisionez de la locul de muncă ce mă făcea atât de nefericită și o mare parte din datorii să le achităm.
Demisionam convinsă că a venit momentul să transmit mai departe ce am învățat, cu puțină frică, dar cu multă încredere că menirea mea este să vorbesc oamenilor despre cum pot să-și transforme viața.
Imediat după am început să lucrez cu multe persoane la dezvoltarea lor și la rândul lor descopereau că viața se poate transforma prin schimbarea atitudinii și a convingerilor.

În luna mai este aniversarea mea și tot în luna mai se împlinesc 4 ani de când m-am așezat la Misiunea sufletului, astfel am decis să creez un Nou Curs Gratuit de 4 zile și cu un Webinar special la final.

Perioada cursului va fi 10-13 Mai, pe 14 Mai voi celebra ziua mea și pe data de 15 Mai te invit la Webinarul live ‘’Planul complet de eliberare financiară’’

Iată ce vom face în cursul "Unblock Your Freedom"

Ziua 1

Luni 10 Mai ora 20.00 (ora României)

Cum îți influențează copilăria situația financiară

Există o legătură profundă între copilăria ta și situația actuală.

Nu este întâmplător că uneori simți că repeți episoade din viața părinților, acest lucru se întâmplă tocmai pentru că în copilărie se creează acele ‘’adevăruri’’ despre viață care ulterior devin realitate.

Ziua 2

Marți 11 Mai ora 20.00 (ora României)

Ceea ce crezi despre bani și viață devine realitate

Convingerile sunt credințe pe care le-am preluat din copilărie, de la figurile noastre de atașament și totodată de la cei din jur, și s-au strecurat subtil prin repetare, le-am asimilat, devenind în final ale noastre.

Convingerile reprezintă setul de credințe legat de ceea ce cred despre mine, despre ceilalți, despre lume și viață, în general.

Acestea te pot propulsa în lumea posibilităților infinite sau, din contră, să te limiteze și să te blocheze în a deveni ceea ce poți fi.

Ziua 3

Miercuri 12 Mai ora 20.00 (ora României)

Cum să câștigi banii din pasiune

Muncim 3 sferturi din viață, puțini sunt cei care fac ceea ce le place. Majoritatea oamenilor muncesc pentru că este nevoie să supraviețuiască și astfel sunt mereu nefericiți. Mai ciudat este că majoritatea nici nu identifică de ce sunt nefericiți.

Eu eram un asemenea om care muncea să trăiască, eram tot mai nefericită însă nu făceam nimic să ies din acea situație.

În această întâlnire vom lucra împreună la a-ți descoperi darurile și talentele și cum să
faci ca ulterior să începi să le oferi oamenilor și să câștigi banii cu bucurie.

Ziua 4

Joi 13 Mai ora 20.00 (ora României)

Creează-ți noi obiceiuri prin care să atragi abundența financiară

Obiceiurile și comportamentele noastre ne definesc viața, uneori nici măcar nu realizăm că sunt în anumite situații din cauza faptului că am ales să facem aceleași acțiuni și obiceiuri care ne-au adus într-o anumită situație.

Vom învăța împreună cum să creăm noi obiceiuri prin care să atragi abundența financiară în viața ta.

Webinar

15 Mai 11.00-13.00 (ora României)

Planul complet de eliberare financiară

În acest webinar te ghidez pas cu pas prin procesul pe care și eu l-am parcurs pentru a mă elibera financiar și a depăși datoriile de peste 50.000 de euro în mai puțin de 2 ani de zile.

În atmosfera puternică a grupului vom lucra pe un set de afirmații care să te ajute să schimbi la nivel subconștient vechile convingeri legate de viață și de bani, această tehnică aduce rezultate extraordinare pentru cei ce o practică, notează-ți de acum în agenda ta această întâlnire.

Va merita fiecare minut investit!

Ce spun oamenii care au făcut parte din Programele mele

Cine sunt eu ca să ai încredere în mine

Numele meu este Alina Șutu, iar povestea mea începe în 2008, când a venit criza. Atunci am înțeles pentru prima dată că a face o facultate sau a merge la un job în fiecare zi, idei care mi le-a impus societatea nu ne mai face împliniți, și am fost nevoiți să mergem peste hotare împreună cu familia pentru a ne putea plăti datoriile.

Aflați peste hotare, luptând pentru a strânge bani, am căzut în același cerc vicios în care făceam lucrurile din nevoie și aproape că nu știam ce mă împlinește cu adevărat. A trebuit să se întâmple o tragedie într-o familie apropiată cu 2 copii mici, ca să înțeleg că viața merită trăită mai presus de fricile noastre.

În momentul când am hotărât că voi renunța să mai lucrez pentru alții și la singură sursă stabilă de venit pe care o aveam, m-am confruntat cu scepticismul soțului meu. Atunci am simțit pentru prima dată că nu mă mai susține și am înțeles că am nevoie să găsesc singură curajul ca să merg înainte și să îmi construiesc o viață care să mă împlinească.

Cu datorii de plătit, fără o sursă de venit stabilă și fără suportul celor dragi, a trebuit să trec peste un alt obstacol, poate cel mai mare dintre ele: convingerea că nu sunt suficient de bună, și că nu voi reuși. Știam că sunt urmărită de această convingere încă din copilărie, iar acum eram aproape să o las să mă învingă.

În următoarele 11 luni am căutat constant să aflu ce își dorește cu adevărat sufletul meu. Răspunsul la această întrebare era singura cale pe care o mai aveam ca să reușesc. Uneori, simțeam cum inima îmi șoptește calea, însă mintea nu voia să accepte acest lucru, până într-o zi în care am aflat răspunsul.

Odată cu acea zi, am realizat că tot ce s-a întâmplat în ultimii 10 ani, a trebuit să se întâmple ca să conștientizez care este misiunea mea – cea de a ghida oamenii pierduți către adevăratul lor Eu, iar prin acest Program Gratuit îmi propun să îți ofer tehnici concrete care să te ajute și pe tine să depășești blocajele care te împiedică să ai o viață cu adevărat împlinită.

Nu te-ai înscris încă în Program?

A venit timpul să lucrezi la blocajele și convingerile limitative care te țin pe loc. Acum nu mai ai nicio scuză. Click pe buton să faci și tu parte din Programul Gratuit ,,UnBlock your Freedom’’!