Curs LIVE de 4 săptămâni cu Alina Șutu
În fiecare vineri, între 20 octombrie - 10 noiembrie, de la 19:00

Vindecă-ți Copilul Interior

Transformă-ți rănile din copilărie în putere și libertate

Pentru că faci parte din Comunitatea mea vei plăti doar 700 lei

Simți că ai pierdut legătura cu partea ta autentică, acel copil interior care parcă acum strigă după atenție și vindecare?

Te simți adesea încătușată de amintirile și emoțiile din copilărie, fără să poți scăpa de ele?

Te întrebi dacă vreodată vei reuși să îți vindeci rănile din trecut și să trăiești viața pe care ți-ai imaginat-o de când erai copil?

Aceste framântări interioare, aceste întrebări care nu au primit un răspuns, te pot face să te simți blocată, nesigură pe tine și te pot împiedica să-ți atingi adevăratul potențial.

Poate ai observat că atunci când tu faci un pas înainte în viață, Copilul tău Interior pare să te tragă înapoi. Prin el ies la suprafață teama, nesiguranța și auto-sabotarea, creând astfel cicluri nesănătoase care îți afectează bunul mers al vieții.

În timp ce tu încerci să mergi înainte, Copilul tău Interior îți amintește de vremurile când nu ai primit iubirea, atenția sau acceptarea de care aveai nevoie.

Aceste amintiri și emoții nerezolvate pot să devină o povară grea în viața ta de adult, dar nu trebuie să le lași să te definească pentru totdeauna. Ele pot deveni surse de învățare, creștere și transformare.

Sunt Alina Șutu și până să ajung să înțeleg că rănile nevindecate din copilărie îmi influențau alegerile și comportamentele, iar Copilul meu Interior își cerea dreptul la iubire, atenție, și acceptare, am permis acestei suferințe să continue. Abia după ce am învățat să fiu un părinte înțelept și iubitor pentru micuța care încă locuia în inima mea, am închis rănile din copilărie și am depășit acele emoții puternice care nu mă lăsau să-mi trăiesc liniștită viața.

Tocmai de aceea, pentru că știu cât de important este să-ți cunoști Copilul Interior și să-l vindeci, am creat Cursul "Vindecă-ți Copilul Interior". Acest curs îți oferă instrumentele și ghidarea de care ai nevoie pentru a explora și a vindeca aceste răni ale Copilului tău Interior. Te va ajuta să înțelegi cum traumele din copilărie îți afectează viața de adult și cum poți să depășești aceste blocaje, spunând ”stop” tiparelor nesănătoase.

Te aștept între 20 octombrie și 10 noiembrie, începând cu orele 19:00, pentru a-ți înfrunta temerile și a descoperi puterea interioară care te va ghida către o viață împlinită, în acord cu nevoile Copilului tău Interior.

Vindecă-ți Copilul Interior printr-un proces de 4 săptămâni

Sesiunea 1 - Vineri, 20 octombrie, ora 19:00

Descoperă cum te influențează experiențele din copilărie și cunoaște-ți Copilul Interior

În această sesiune, vei înțelege în ce mod copilăria ta a lăsat urme adânci asupra vieții tale de adult și cum un Copilul Interior rănit își lasă amprenta asupra deciziilor și relațiilor cu ceilalți.

Te vei familiariza cu conceptele ce stau la baza cunoașterii Copilului tău Interior, iar până la următoarea sesiune vei vedea de ce este atât de important să te conectezi cu această parte a ta și să o vindeci.

Sesiunea 2 - Vineri, 27 octombrie, ora 19:00

Cunoaște cele 5 răni ale sufletului și află care sunt acelea care au cel mai mare impact asupra ta

În cadrul acestei sesiuni, vom învăța despre cele 5 răni ale Copilului Interior și vei identifica cele 2 răni principale care îți dictează comportamentele și alegerile tale în viață.

Această zi este una de explorare profundă a surselor care îți modelează experiența de viață și te va ajuta să înțelegi mai bine de ce anumite modele se repetă în viața ta.

Vei deschide astfel calea către procesul de vindecare și urmarea firească a etapelor lui.

Sesiunea 3 - Vineri, 3 noiembrie, ora 19:00

Învață și acceptă lecțiile Copilului Interior în procesul de vindecare

În cea de-a treia sesiune, vom afla care sunt etapele vindecării Copilului Interior și vei învăța să te conectezi cu Copilul Interior rănit și să-i înțelegi nevoile și dorințele.

Tot aici, ne vom concentra pe acceptarea și înțelegerea lecțiilor aduse de Copilul Interior și vei vedea cum poți integra aceste lecții în viața ta de adult și cum să transformi rănile în surse de putere și înțelepciune.

Până la ultima sesiune, te vei pregăti de pasul final, acela de integrare a învățămintelor acumulate și punerea lor în practică pentru viața liniștită și armonioasă pe care ți-o dorești, fără umbrele trecutului în ea.

Sesiunea 4 - Vineri, 10 noiembrie, ora 19:00

Redă libertatea Copilului tău Interior și manifestă-ți conștient transformarea

Ultima săptâmână din curs este dedicată procesului de integrare a Copilului Interior vindecat în Sinele tău de adult.

Vei învăța cum să activezi arhetipurile adulte și valorile care îți definesc viața. Acest pas final este decisiv pentru a trăi o viață plină de conștiență și autenticitate.

Pentru ca schimbarea să se producă în mod real, vei primi un set de instrumente și practici care te vor susține pe parcursul transformării tale continue. În cele din urmă, vei știi ce ai de făcut pentru a atrage armonia și bunăstarea în viața ta.

Acum 7 ani nici nu știam că există în mine o parte neglijată, un Copil Interior uitat, care-și cerea drepturile…

Sunt Alina Șutu, soție, mamă și ghid pentru o viață nouă pentru mii de femei pe care le-am ajutat să-și descopere Copilul Interior și să-și transforme viețile.

Acum șapte ani, am trăit un moment decisiv care a schimbat cursul întregii mele vieți și m-a condus pe calea pe care mă aflu astăzi.

Era o zi ca oricare alta, într-o lume în care nici nu știam ca sunt un părinte pentru toți cei din jurul meu, atentă la nevoile lor și concentrată să le îndeplinesc cu orice preț. Însă într-o clipă, totul s-a schimbat. Mă pregăteam să merg la un workshop de dezvoltare spirituala în București și am rămas blocată în fața unei vitrine, dorindu-mi să-mi cumpăr o geacă, dar eu nu aveam bani nici să merg să mă tund. Simțeam o durere profundă știind că nu puteam să mi le permit. Deși părea aparent o dorință banală, atunci a fost primul moment în care am simțit cum Copilul meu Interior și-a făcut simțită prezența, iar aceasta a fost prima dată când l-am auzit cu adevărat.

Această experiență m-a marcat profund și m-a făcut să înțeleg că există o parte din noi, un Copil Interior, care are nevoie de atenție și vindecare. De atunci, i-am dat voie acestui Copil să se facă auzit, văzut și simțit. Am început să lucrez mai mult cu mine, să vorbesc cu această parte din mine și să devin acel părinte lăuntric înțelept și iubitor pentru a-i satisface și a-i cultiva acele nevoi fundamentale care nu i-au fost îndeplinite în copilărie. Am putut face asta numai după ce mi-am acordat timpul de a-mi cunoaște Copilul Interior și a înțelege complexitatea rănilor dobândite în urma neîndeplinirii acelor nevoi ale sale.

Practic, devenind părinte pentru toți cei din jurul meu, am uitat să fiu părinte pentru mine însămi, sacrificându-mi nevoile pentru binele celorlalți. Așa, începând să-mi ascult și să-mi hrănesc copilul cu dragoste și atenție, viața mi s-a transformat cu totul, oferindu-mi nenumărate posibilități prin care să îi ofer ceea ce nu a primit în copilărie.

Acestă experiență transformațională m-a inspirat să creez cursul de 4 săptămâni, ”Vindecă-ți Copilul Interior”, pentru a te aduce față în față cu această parte a ta uitată, care își va cere drepturile până în momentul în care o vei accepta și o vei integra în vindecarea ta.

Acest program îți va oferi instrumentele și ghidarea necesare pentru a explora și a vindeca rănile adânci ale Copilului tău Interior. Te va învăța să depășești amintirile neplăcute și emoțiile negative din copilărie și îți va pava calea către o viață autentică și împlinită.

Te invit în această experiență între 20 octombrie - 10 noiembrie, de la orele 19:00, pentru a-ți înfrunta temerile și a descoperi puterea interioară care te va ghida către o viață în acord cu nevoile și dorințele Copilului tău Interior. Dacă vrei să începi să hrănești și să asculți acest Copil Interior, înscrie-te acum la cursul "Vindecă-ți Copilul Interior"

Ascultă testimonialele femeilor pe care le-am învățat să aibă grijă de Copilul lor Interior:

Ce primești mai exact dacă te înscrii în Cursul ”Vindecă-ți Copilul Interior”

La finalul cursului, vei clarifica ceea ce îți dorești și ceea ce meriți în viață. Vei fi pregătită să te eliberezi de trecut și să îmbrățișezi viitorul cu încredere.

Acest curs este despre transformare profundă și vindecare, și vei primi toate resursele și suportul necesar pentru a-ți redescoperi autenticitatea și a-ți trăi viața în deplinătate.

Și asta nu este tot...


Ca să mă asigur că ai tot ce e nevoie pentru a activa vindecarea Copilului tău Interior, am mai multe BONUSURI exclusive pe care ți le-am pregătit pentru a integra cât mai bine ceea ce înveți în program:

- Acces nelimitat la programul VibrationUp

- 5 Meditații ghidate

Cât costă să-ți vindeci Copilul Interior și să duci o viață împlinită

Ca să faci parte din program și să activezi vindecarea Copilului tău Interior, nu mai trebuie să plătești sume exorbitante, nu trebuie nici măcar să plătești 500 de euro, cât ar fi valoarea reală a Cursului, împreună cu Bonusurile oferite.

Acesta este prețul pe care mai trebuie să îl plătești ca să-ți vindeci Copilul Interior și să-ți activezi puterea interioară

Închide capitolul trecut și începe să-ți trăiești propria poveste!

Ești gata să eliberezi trecutul și să abordezi viitorul cu încredere?

Te-ai săturat de povestea veche care te-a ținut în lanțuri? Prea mult timp te-ai simțit prizoniera propriilor amintiri și răni. Este timpul să schimbi direcția și să devii propria ta sursă de inspirație și putere.

Apasă pe butonul de mai jos și începe călătoria către vindecarea Copilului Interior, pentru o viață autentică și împlinită!