Mii de femei s-au eliberat de blocajele din subconștient și și-au descoperit misiunea sub îndrumarea mea

logo white

Workshop Live

Miercuri, 22 Februarie, ora 20.00 (ora Ro.)

Miercuri, 22 Februarie,
ora 20.00 (ora Ro.)

Cum să devii un adult întreg emoțional

Participă la workshop și află care sunt cele 3 roluri pe care le joci în viața ta și cum să te eliberezi din acest triunghi dramatic

Castiga-jocul-banilor-lp (1)

Ce înveți mai exact în Workshop

Descoperi valorile care contează cu adevărat pentru tine

Prin exerciții practice vei descoperi care sunt lucrurile importante pentru sinele tău interior și vei învăța cum să crești și ce să faci pentru a le obține.

Conștientizezi care sunt rolurile pe care le joci

Prin conștientizarea rolului sub care te poziționezi într-o anumită situație, câștigi puterea de a rupe automatismele venite din traumă.

Afli cum să ieși din acest triunghi dramatic

Vei primi îndrumare și soluții eficiente pe care le vei putea folosi de fiecare dată când te afli în unul dintre cele 3 roluri.

alina-sutu-workshop-01

“Oare este pentru mine Workshopul?”

alina-sutu-workshop-imagine-01

Draga mea, această tehnică NLP este una dintre cele mai puternice pe care le-am întâlnit. Fără să conștientizăm, jucăm diferite roluri în propria noastră viață, pentru că simțim nevoia să ne apărăm, să ne oferim alinare sau avem nevoie de compasiune.

Fiecare dintre noi o facem pentru că în subconștientul nostru trăiesc aceste sentimente și ies la iveală.

Doar atunci când înțelegem și conștientizăm rolul pe care îl jucăm într-o anumită situație vom putea să ne eliberăm și să ajungem la sinele nostru autentic.

Dacă nu o facem, vom reacționa în funcție de rolul pe care îl jucăm fără să ne dăm seama și nu din perspectiva noastră.

Așadar, dacă îți dorești să nu mai fii condiționată de experiențele trecutului care te fac să joci rolul de victimă, salvator sau persecutor, în loc să fii tu însăți, nu trebuie să ratezi acest Workshop.

Cum participi

Pentru a participa la Workshopul “Cum să devii un adult întreg emoțional” tot ce este nevoie să faci este să îți aloci 2 ore în care să ai parte de liniște și intimitate ca să te poți concentra asupra informațiilor, dar mai ales asupra ta.

Vei descoperi că te-ai aflat și tu de multe ori în situații în care ai jucat unul dintre cele 3 roluri și că de multe ori acesta e răspunsul natural.

Dar dacă lași aceste roluri să îți controleze viața, te vei ascunde mereu în spatele lor, iar cine ești tu cu adevărat, se va ascunde în continuare de ochii lumii.

alina-sutu-workshop-03

Introdu adresa de e-mail în căsuța de mai jos ca să rezervi un loc

alina-sutu-workshop


.

Cât costă să îți urmezi calea și să trăiești o viață plină de satisfacție

Ca să faci parte din program și să îți urmezi calea nu mai trebuie să plătești cu ani prețioși din viața ta, nu trebuie nici măcar să plăteștii 490 euro, cât ar fi valoarea reală a Programului, împreună cu Bonusurile oferite.

Acesta este prețul pe care mai trebuie să îl plătești ca să îți urmezi calea și să creezi propria poveste a vieții tale